Курс валют в Юнекс Банке
Жахлива служба підтримки!
нормальний банк
UnexSmart
плохое обслуживание!
Хранят личные данные без вашего согласия
Постійно затримки з переказами
кредит
Подяка за якісне обслуговування
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку/ даної компанії.
Нормальний банк
Рекомендую
404 на сайті банкуу ***
Банк-мошенник
Проценты давно выплачены и можно было бы приступать к погашению основной суммы кредита, но она увеличена на сумму 15 тыс. грн.
Очень очень жалею, что согласилась на реструктуризацию, сплошной обман.
И это во время войны…
Мошенники!
С Договором реструктуризации никто не дал предварительно ознакомиться, требовали ввести какой то код, а потом подсовывали хрен знает какой Договор, мотивируя тем, что якобы он уже подписан этим кодом.
Мародеры на государственном уровне.
Буду писать в НБУ, пусть проверят этот якобы «государственный банк».
Банком доволен
Відкриття карти та обслуговування
Персонал доволі компетентний, дівчата на відділенні відразу запропонували відповідні умови, що мене влаштували (відразу було видно клієнтоорієнтованість співробітників).
Доречі на відділенні теж можна оформити і страховку (авто чи життя), що значно дешевше ніж в страховій, що теж здивувало.
Загалом обслуговуванням на відділенні задоволена. Буду звертатись і надалі.
Задоволена
Швидко, доволі швидко
Вже після виїзда з Харкова згадав про рахунок. І хоч поки що Юнекс-банк не бере ніякої плати за обслуговання рахунку вирішив закрити його щоб не повторилась історія з рахунками в ПУМБ. Відделень в банка не багато, особливо на заході. Обрав Тернопіль та поїхав вже наперед приготувавшись що часу на закриття піде чимало.
Але не так сталось як гадалось. Співробітник банку був дуже ввічливий і хоч звернувс’я в банк я стосовно закриття рахунку (що можливо негативно відображається десь у його статистиці) зробив все що я просив притому ще й дуже швидко. Спочатку я написав заяву на переведення рахунку у це відділення і пішов переставити своє авто. Але як тільки я поїхав мені зателефонував співробітник і сказав що вже можна підходити і писати заяву на закриття рахунку. Тобто пройшло ну може 10 чи 15 хвилин. Загалом все це вклалося мабуть в хвилин сорок якщо рахувати загалом. Співробітник звісно пропонував мені не закривати рахунок, але не був агресивних в умовляннях як це буває і інших банках — все було в межах норм.
Тому власне 5 зірок саме цьому відділенню не дивлячись на гіркий досвід з харківським.