Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Nastya16011993 19 марта 2024, 16:42
Являюсь клиентом банка уже более 4 лет, но такая ситуация случилась впервые. На банк зашли деньги (ЗП мужа), но на счёт они так и не пришли мне. я нахожусь за границей, менеджер не связавшись вовремя со мной по мобильной связи (оказывается в мониторинге банка был запрос на подтверждение зп) написала мне в чат через сутки после того как банк мои деньги отправил назад отправителю (банку корреспонденту) указав причину Политика банка. На что мои деньги заблокировали в банке отправителя, так как причина не принятия денег на счёт им не ясна. Не понимаю как можно было не связавшись с клиентом не подтвердив данные, отправить деньги обратно да ещё и с такой пометкой!!! В общем не рекомендую однозначно этот банк. И теперь все наши знакомые моряки откажутся от услуг данного банка, и мы в том числе!!!
Allozo 19 марта 2024, 16:10
Отказываются закрывать счёт! Я им ничего не должен они мне не должны, прошу закрыть счёт и больше не делать на меня рассылку, отказываются. Оказывается нужно явится и написать заявление! Был клиентом этого недобанка в 2015 г выполнил все обязательства, потом пользовался картой кредитной была задолженность перед началом войны 6000грн± тут война они прислали смс что не будут считать проценты и перестали меня оповещать как итог спустя год войны как вновь стал работать более менее постоянно зашёл посмотрел и ужаснулся они «не начисляли проценты» и как итог задолженность в районе 30000 ± в общем оплатил все и прошу закрыть счета, а они мне все пролонгирует договора. Вообщем крайне не рекомендую данный банк
Shurik2317 5 марта 2024, 22:00
13.02.2024 звернувся в Приват банк за оплатою частинами — Відмова (порадили звернутися в УБКІ).
УБКІ на офіційний запрос дало відповідь — Є заборгованість в Укр сіб банку у розмірі 4880грн.
Після звоника на горячу лінію виявляється що заборгованості немає і поступає пропозиція від менеджера Юліани на наступний день звернутися у інший банк, а кращє до них для нової попитки…
Звернувся — відмова. Тому що УБКІ оновлює інформацію раз у місяць, а саме кожного 10 чісла…
Як результат:
1, спаплюженна кредитна історія в двох банках.
2.Зіпсований настрій.

А взагалі не раджу нікому цей банк.
Чому?
Керівництво банку за 3 тижні не знайшло часу зателефонувати та вибачітись та багато інших питань є до цого банку…

Чому касири банку переписують особисті данні клієнтів на чеки — а Саме:
а) паспортні данні
б) та ІНН…
При знятті готівки банкомат не додав 1000грн
Samaelko 1 марта 2024, 18:46
Ситуація така:
В мене є виконавче провадження на примусовому стягненні.20 відсодків з моєї зп примусово відраховує бухгалтерія на погашення (працюю офіційно)Як всі знають при відкритому виконавчому провадженні блокують всі банківські рахунки.Також маю кредитну картку в АТ УкрСиббанк.Планові платежі вносив 2 місяці, але помітив що заборгованість росте, а не зменшується.Сьогодні пішов до відділення розбиратися в чому справа.Відповідь дали таку: На Ваш рахунок накладено арешт через виконавче провадження.Заблоковані операції не тільки на видачу коштів, але і на поповнення рахунку.На питання де тоді мої кошти які я вносив 2 місяці (мінімальні платежи).Відповідь працівника: вони заморожені, простими словами «зависли в воздухе» так по русски мне и ответил))
Кажуть ми не маємо права їх зарахувати на Ваш рахунок бо він заарештований приватним виконавцем.Питаю: Як тоді мені погасити кредит якщо ви не можете зараховувати кошти які я Вам добровільно та своєчасно приношу? Відповідь: погасіть виконавче провадження, щоб Вам зняли арешт з рахунку і тоді ми зарахуємо ваші кошти які ви вносили попередні місяці.
В мене борг за провадженням 100000 тисяч грн, я не маю таку можливість оплати одразу щоб зняти арешт, а УкрСиббанк мене загоняє в нові борги нараховує відсотки і не може зарахувати мої платежі.Що це таке? Що за Беспредел??? Доречі в ПриватБанк теж маю кредитку і все зараховується і не чого в «воздухе не зависает»
yiriy 23 февраля 2024, 15:55
Отделение по адресу: Винница, ул. Пирогова, 23
укр сиб банк підключив смс сповіщення без мої згоди як так. я розумію що всі дії з моїм рахунком мають погоджуватись з власником.якщо дії проходят без власника то так і кредит можуть повісити. тепер щоб відключити цю хрень другого слова в мене не має мені треба єгубити час щоб добратися до банку і назад
36647231 23 февраля 2024, 14:29
Заблокували мій банківський рахунок, та ще й борг повісили майже 200 000 грн, а підстава виконавче провадження зовсім чужої людини № 56594993 від 01.06.2018. Якийсь чоловік з купою аліментів, це те що мені вже вдалося в процесі з’ясувати у виконавчої служби. Це провадження маю на руках і з ним зверталася до банку.
На мені на сьогоднішній день не має жодного провадження і не було. Це підтверджує виконавча служба і Дія.
В банкі відділення № 46 м. Кропивницький, про це зовсім не хочуть розмовляти.
Написано вже декілька скарг на сайті банку https://ukrsibbank.com/private-individuals/service-quality і неодноразово в телефонному режимі на гарячу лінію 0 800 505 800.
Це якийсь безлад і махінації. Наступним кроком буде звернення до поліції і т.д.
Дмитрій Вербицький 22 февраля 2024, 11:08
Знімав більшу частину заробітної плати в терміналі приватбанку, з рахунка в укрсибі кошти списали, але банкомат їх не видав! Спочатку неможливо було дозвонитись до підтримки укрсиббанку, на другий день все ж таки вийшло. Перший оператор повідомив, що кошти повернуться протягом 7−10 днів, коли цей термін сплив, я зателефонував другий раз, де вже інший оператор незадоволеним тоном повідомив, що тільки РОЗГЛЯД питання займе 50−120 днів! Це просто абсурд, невже на перегляд камер з банкомату потрібно 4 МІСЯЦІ? Чому звичайний клієнт, якому не дали можливості вибору банку, куди буде приходити заробітна плата, має страждати та брати в борг, щоб оплатити оренду, комунальні та інші речі через те, що у банка регламент? Я не хочу чекати 4 місяці через помилку банку, що одного, що іншого, я хочу повернути кошти, які я намагався зняти 15 днів назад!
oksana22222 2 февраля 2024, 14:51
Раніше була клієнтом банку. Вже понад 5 років ним не є. Вже 2 місяці мало не щотижня приходить смс з пропозиціями кредиту. Подзвонила в банк, щоб припинили це робити, а вони почали випитувати персональні дані. Звісно, що я не дам дані паспорту та інн тільки щоб вони перестали порушувати мої права і спамити мене. Я не давала згоду на використання своїх даних після розірвання договору. Припиніть спам від банку!
Дякую.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
megajinn 2 февраля 2024, 13:44
Отримати пластик можливо тільки особисто у відділенні в Україні.
Тепер, коли закінчився термін дії моєї картки Platinum, перейшов на Моно, бо там і довірена особа може отримати, і за кордон вони відправляють.
stanyaa 31 января 2024, 10:40
Я оплатила весь свій борг по картці вчасно з урахуванням процентів, які були написані в додатку. Через місяць мені приходить повідомлення, що в мене заборгованість 570 грн. На запитання «як таке може бути» мені знаєте що відповіли? Що для того, щоб повністю погасити картку, не достатньо тільки оплатити те що в додатку написано, а треба ще особисто їм написати, подзвонити та оповістити, що я хочу закрити картку і вони повинні мені сказати СКІЛЬКИ САМО я повинна заплатити …
No comments …
av100 19 января 2024, 11:14
Ці чудові люди прислали на телефон СМС, мовляв, приходьте, дамо вам кредитну картку зі 100000 грн лімітом. Прийшли. І що? Ні потенціальним клієнтам, ні перевіреним, з преміальними картками — нічого не дають. Відмова без пояснень. Приходьте через 45 днів, спробуйте ще, рекомендують. Раніше не можна, СИСТЕМА не пускає. От такий чудовий банк.
timkivskanasta 6 января 2024, 13:52
Отделение по адресу: Винница, ул. Пирогова, 23
У банку працюють одні аферисти. Зняли мою місячну стипендію в доларах, і кажуть що я оплатила послуги закордонного сайту якого взагалі не існує і інформації про нього немає. Служба безпеки не працює лише приймають заявки, а самі нічого не роблять, ігнорують дзвінки. Зранку дзвонила, а з другої години дня вже не обслуговують.
Денис Осоченко 5 января 2024, 16:13
В УкрСибі ведуть бізнес наче ще в 90-их: через власний «провтик» блокують рахунки без попередження, а щоб їх розблокувати вимагають ФІЗИЧНО принести документи до їх відділення. Про Дія Підпис, як і взагалі про цифровий підпис, або навіть відеодзвінок — не чули. Цікаво, що я з такою проблемою далеко не перший. Як такий банк ще залишається «на плаву» та ще й потрапляє в якісь рейтинги, для мене загадка. Якщо не хочете втратити доступ до власних коштів, рекомендую не користуватись послугами Укрсиббанку, інакше це якась лотерея
dutton 5 января 2024, 15:36
Отделение по адресу: Запорожье, ул. Победы, 49
Банк заблокировал мой счет, мою карту. Несколько дней писал им, звонил, пытался выяснить в чем причина. У них то праздники то выходные, сказали ждать пока напишет менеджер. Спустя много дне менеджер написала, сказала что счет заблокирован за то что я нарушил правила использования Пластиковой Карты. Я спросил какие такие правила? В ответ — тишина. Спросила где я нахожусь. Назвал ей страну и город. Спросила не передавал ли я кому-либо карту. Сказал что нет, она всегда со мной. После этого менеджер пропал и уже много дней меня просто игнорирует! На сообщения не отвечает вообще! Полный абсурд, я уехал в другую страну, ходил себе целый месяц, делал оплаты через гугл пэй в супермаркетах, покупал еду картой Укрсибб, пластиком не пользовался вообще, но при этом я нарушил правила пользования пластиком? Что за бред вообще? Обратной связи нет, никто не говорит как мне вернуть деньги! Никто не называет никаких сроков. Полная некомпетентность. Пишешь менеджеру, а в ответ просто тишина. С таким отношением я не сталкивался еще никогда!
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
AngryCustomer 3 января 2024, 12:25
Дуже дивно, що єдиним валідним документом, який посвідчує особу, є паспорт (книжка/пластик). ДІЮ не приймають.

Операція зі зняття грошей в касі.
Lena Lena 1 января 2024, 22:30
Це жахіття. Укрсиббанк зробив подарунок під ялинку. Заблокували рахунки БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ! напередодні Нового Року! Я в шоці. Ми вже в рабстві?
Я нікому не рекомендую цей банк.
weer1 1 января 2024, 12:15
Отделение по адресу: Хмельницкий, ул. Подольская, 21
В конце 2022 года мне позвонили из Укрсиббанка и предложили оформить карту по проходившей акции. Новым участникам предпологалось выдать 1000 грн.за открытие счета. Думаю, лохотрон, но пошел. Надоела приватовская карта без чипа. Семья посмеялась с меня, но через три недели зачислили тысячу.
В конце 2023 года новая акция. Расчитайся картой 20 раз за три дня и на счет падает 500 грн. Неплохо, думаю. Немного напрягся и выполнил условия. И что вы думаете? Через неделю падает 500 грн! И так уже два раза за декабрь.
Как-то не слышно от других банков о подобной щедрости. Рекомендую этот банк и по качеству обслуживания в филиале. Всё четко и быстро.
taras4200 19 декабря 2023, 15:49
Отделение по адресу: Львов, ул. Научная, 64
19 січня 2023 року, отримав переказ коштів (через IBAN) у розмірі 48900 грн. на гривневий рахунок в Укрсиббанк з іншого банку України.
Укрсиббанк стягнув комісію у розмірі 489 грн. за ПОПОВНЕННЯ рахунку.
Висновки робіть самі. Не рекомендую мати справу з Укрсиббанком.
mickle 18 декабря 2023, 18:44
Маю зарплатну картку Укрсиба, отримав смс, що банк почав видавати кредитні картки. Пішов у відділення. Там з мене почали вимагати два телефона третіх осіб (!) Один телефон «когось знайомого, хто з вами не проживає», а другий — «з роботи». Я аж опєшив… Це як розуміти??? Чого це я повинен вплутувати когось із знайомих чи колег у свої фінансові справи, і надавати банку персональну інформацію третіх осіб? Хочете перевірити мене — перевіряйте особисто мене, тим більше що я зарплатний клієнт банку, причому із солідної фірми. Координати нашої бухгалтерії вам відомі, дзвоніть і перевіряйте, яке право ви маєте вимагати контакти «когось із роботи»? А приплітати сюди третіх приватних осіб… Ви ж не вимагаєте наявність гарантора, тож на біса вам той телефон? І як на мене подивиться той знайомий, якому подзвонять із банка і почнуть випитувати інформацію про мене? Звичайно, я відмовився від оформлення картки. До біса таку послугу. Пахне чимось зовсім лівим і нелегальним… Маю і мав кредитні картки інших банків, і ніде таку дичину не вимагали.

Курс валют в Укрсиббанке

Курс валют в Укрсиббанке