Курс валют в Укрсиббанке
Пільговий період за використання кредитних коштів
ШАРЛАТАНИ
УкрСиббанк шахраї
Якщо ви ФОП — НЕ вiдривайте тут рахунок, вас залишять без коштiв
Посилка на скрiн з перепискою — https://prnt.sc/gg48W42xUyP5
Скрін того, як це працює в Монобанк, наприклад — https://prnt.sc/Do_ji2J2SHTi
Посилка на закон згідно котрого я міг отримати свою ЗП:
Новина про цей закон:
Менеджер:
1. не відповідав мені 4.5 годин
2. не відповів мені стосовно пункту правил щодо блокування рахунків з-за неоновленого фото в паспорту на 25 років
3. не відповів як залишити на нього скаргу
4. закрив чат зі мною і я не можу йому написати
5. без мого підтвердження відправив кошти назад. Я залишився без моєї заробітної плати, можливості оплатити за оренду житла та потрачено приблизно 100$ на комісію. І все з-за того, що менеджер довго не відповідав, а під кінець роботи хотів просто поскоріше «здихатись» від мене ігноруючи питання котре я задав 3 рази
у Укрсіббанк є можливість оновити паспорт онлайн, для цього потрібно просто відіслати скрін з Дії мого загранпаспорту. Але, оскільки я не за кордоном, мені потрібно оновлювати його у них в відділенні. Загранпаспорт у іншому місті
«Банк відстає від інших на років так 20, він не підходить для ФОП, всі банки вже мають можливість оновлювати дані онлайн, крім оцього ось. І це я мовчу про те, що оновлювати по закону я не зобов’язаний» — на що менеджер відповів мені «зате у нас є відділення і можна прийти поспілкуватись з менеджером»
Отвратительный банк.
Обслуживание отвратительное.
Приложение не доработанное и сырое, пользоваться какой-то кошмар.
Чтобы снять деньги в банкомате надо потратить минимум 6−7 минут.
Всё тупит.
Операторы на горячей линии необученные и совершенно не могут помочь, произнося стандартные фразы, что надо идти в отделение спрашивать.
Не гибкий, бестолковый и ненадежный банк.
Жалоба
Був взломаний аккаунт в телеграмканалі шахраї просили допомогу в грошовому еквіваленті перевести на картку 5354 3280 7223 1974 Укрсиббанку
Не реально закрить рахунок или відновить застосунок
о крохоборах и мелких мошенниках
10 октября 2024 года моя жена и сын обратились в криворожское отделение банка (отделение № 736 специалист Ігнатьєва Вікторія Михайлівна) казалось бы с простым вопросом — поменять тарифный план на такой же как у меня. Учитывая воздушные тревоги упомянутый специалист подсунула 2 бумажки, которые они подписали в полной уверенности что это допсоглашение об изменении тарифов. Лишь на другой день вечером (пятница) обнаружили что это договора на открытии совершенно нового счета. В понедельник пытались дозвониться до специалиста, но напрасно. Во вторник пришли в отделение вживую, посчитав что это недоразумение легко решится, но не тут то было: в закрытии 2 счетов, открывать которые мы не просили, нам отказали, вернее было предложено заплатить примерно 720 гривен (по 360 гривен с человека). Наши аргументы что мы не просили открывать новые счета, не пользовались ими, сообщили об ошибке по суте на третий рабочий день после открытия счета, это не донесение до потребителя информации, кто-то хотел сделать месячный план по открытию счетов и по сути обманул клиента подсунув договора на открытие новых счетов пользуясь спешкой, суматохой, тем что отделение не работает во время воздушной тревоги — были проигнорированы.
17.10.2024 мы обратились уже с письменным заявлением в банк с просьбой считать договора не действительными, закрыть счета, об открытии которых мы не просили, без оплаты, ссылались на то, что это нарушение наших прав как потребителей.
01.11.2024 Укрсиб письмом № 11/12415 любезно сообщил, так как мы все являемся ФОП то ЗУ «Озащите прав потребителей» на нас не распространяется и порекомендовал идти в сад, а по пути зайти в их кассу и заплатить 720 гривен за закрытие 2х счетов, которые, по сути, обманов, нам открыла специалист отделения № 736.
С банка мы естественно уйдем и все счета закроем. Надеемся специалист Ігнатьєва Вікторія Михайлівна получит премию в 20 гривен, отделение № 736 г. Кривого Рога переходящий «зеленый вымпел», а Укрсиббанк хорошие финансовые показатели. Ведь они ценят своих клиентов, и 720 гривен, добытые обманным путем важнее 25 лет сотрудничества
Укрсиббанк і його працівники
Банк шахрай
Укрсібанк. Обмежив рахунок без попередження!!!
Були перекази між картками, були оплати в магазині. Я розумію, що є ліміти між переказами, але використовувала ліміти які надав НБУ. Банк не попередив, що є ризик, не попередив щодо обмежень.Я у відділенні поповнила особисті кошти в терміналі і їх заблокували.
Тепер щоб їх вивести на інший рахунок чи зняти. Мені треба чекати якусь відповідь тиждень, щоб хоча б знати що робити.
Чому я сьогодні маю чекати якусь відповідь не зрозуміло скільки. Щоб забрати свої гроші"
Простой обман
Не треба вводити в оману людей і нав’язувати платні послуги при відкритті рахунку.
Укрсіб — клієнтів за людей не рахує
27.08.2024р. знімав готівку в Києві, під час видачі готівки пропало світло, гроші списали із карти, готівку банкомат не видав, готівка уже нараховувалася банкоматом, але в останній момен банкомат купюри не видав.
Банківська карта укрсіб, банкомат в якому знімав готівку приват банк.
Я звернувся на гарячу лінію укрсіб відразу повідомивши що трапилось, оператор сказала я звернення зафіксувала, ми будемо розбиратися термін повернення коштів 50−120днів, я обурився на такий термін в попросив обгрунтувати, я в цій ситуації так не винен, враховуючи стан в країні, на що оператор відповів в нас такі стандарти міжнародні.
Я після розмови набрав приват, так як не розумів чи при появі світла він не закінчить цю процедуру і гроші забере якийсь перехожий, на що працівник приват банку запевнив, що при включенні кошти залишатися буде як надлишок банкомат їх не видасть, на запитання чому такий термін повернення 50−150 днів, приват відповів що інкасація раз в 14 днів, при заяві вашого банку ми зразу повертаємо після інкасації, на вказаний рахунок в звернені укрсіб банка.
При повторному зверненні в укрсіб, на гарячу лінію, а також в чат, чому приват повертає на протязі 14 днів, а у вас терміни мінімум 50до 120днів, чому не вказати в реквізитах зразу рахунок клієнта який постраждав, внятної відповіді не отримав, все заучені шаблонні відповіді, міжнародний стандарт, такі правила банку. На мою думку це абсурд, коли така ситуація в країні, підхід до клієнта як 90 роки коли все по бумажних накладних, і відправляли укр поштою.
Таке враження, що їх ніхто не контролює, закони в них свої, на людей плювати хотіли.
Також уявити, коли виникають в людей якийсь складні питання, коли при такому невеликому форс мажорі, так людей не поважають.
Дуже шкода що в нашій країні, так все працює!
А таких випадків безліч, і людині може бути край ці кошти потрібні, її кошти, а банки базнаказанно знущаються із людей.
Я вважаю це абсурд, не повага …
ШАХРАЇ!!! 5354 3280 5090 9940
-Відповідь 1: «Повинно заповнюватись автоматично. Зазвичай вказується ТОВ».
Як можуть заповнюватись автоматично дані при вказанні лише номеру картки? Вже сумнівно стало. Далі…
Відповідь 2: «Там не фіз особа, немає піб».
Якщо не фіз особа — повинен бути IBAN (НЕ НАДАЛИ).
Через 5 хвилин листування «скасували замовлення» і «додали до бази недобросовісних працівникав фрІлансу (навіть тут з помилкою написали сферу діяльності) (до того ж, такої бази НЕ існує).
Отже, звернення до банку даної особи було написано, додано всі скріншоти листування, тому чекаємо замороження картки з виясненням всіх обставин. Було знайдено ще декількох осіб, котрі зробили оплату на цей же рахунок без фітбеку.
Тож, будьте обережні, декілька раз все перевіряйте!
Клієнтів не обсуговують
Як я не став клієнтом банку (якому, схоже, клієнти не потрібні)
Видалив, очистив, встановив. Дивно, але з’явилась картка «Болт» в пропозиціях. УРА! Але радів я зарано.
Після проходження всіх етапів реєстрації — на завершальному пункті мені запропонували підписати договір на обслуговування «Нью кард». Стоп! Яка «Нью кард»???
Починаємо знову: видаляємо застосунок, очищаємо кеш, встановлюємо знову. Натискаю пропозицію по картці «Болт», проходжу всі етапи: анкета, уточнення даних, але договір ЗНОВУ для картки «Нью»!
Зв’язуюсь з підтримкою, стандартна відповідь: «Видаліть додаток, очистіть кеш телефону, встановіть знову». Пояснюю, що я робив це 5 разів уже. Ні, те саме: «Видаліть додаток, очистіть кеш телефону, встановіть знову».
Нарешті, оператор здався: «Треба йти у відділення».
Ок, наступного дня в 17:05 я приїхав у відділення на Берестейському проспекті: співробітниця мило посміхнулась з-за закритих дверей (бо, виявляється, відділення працює лише до 17.00!!!).
Через кілька днів зайшов у абсолютно пусте відділення на проспекті Миру. Дістав документи і попросив оформити пластикову картку. Співробітники щось дуже зосереджено клацали в своїх комп’ютерах (чи пасьянс, чи по банерах клікали). Отримав відповідь, що пластикові картки «болт» не оформлюють. На моє питання, що інші люди отримали і користуються саме пластиком — отримав відповідь, що продукт новий і ще не все налагодили. Мій аргумент, що картка запущена ще в червні, а зараз уже середина серпня — то вже можна було все налаштувати… і що уже в вересні анонсована акція кешбеку на продукти — взагалі закінчується, я отримав відповідь, що клієнт завжди може скористатись телефоном з безконтактною оплатою!
Було б добре, щоб «Укрсіббанк» — забезпечував клієнтів новими телефон для користування своїми недорозробленими продуктами…
Але поки враження від банку повністю негативні
Дивна ситуацвя із закриттям рахунку
Сьогодні (08.08.24) я звернувся у відділення для закриття, там мені повідомили що я в них не обслуговуюсь і що потрібно телефонувати в КЦ, щоб перенести рахунки з обслуговуючого відділення на те, куди прийшов. Окей, телефоную в КЦ і мені повідомляють що в мене всі рахунки ще закриті 13.07.24 за начебто «неактивність».
Дивина та й годі… кажу що 29.07.24 я ще заходив в застосунок і бачив свою віртуальну карту, що якщо БАНК порядний, то мвв би хоч смс відправити що ми вже «не друзі», ну тут була стандартна відповідь «що ми нікому нічого не должні». Окей) прошу дати документ/довідку що в мене немає рахунків і я не є клієнтом — на що мені сказали зо такого документу немає в природі, хоч я як колтшній банківський працівник знаю про зворотнє.
Очікую на відповідь по скарзі на цю ситуацію, бо вважаю що банк собі «для статистики» розриває з клієнтами договір заднім числом, бо ще 29.07.24 телефонувавши в КЦ я ще був клієнтом 😅
Банку і співробітнткам бажаю працювати в цьому ж дусі🙂
Ви — кращі!
Банк не бажає погашення боргу перед ним
Тепер чоловік не виходить на зв’язок (((
Подяка.