Курс валют в Укргазбанке на сегодня
PLN | 9.500 | 10.500 |
Реєстрація дитини
Супер еко та на 94,94% державний, тобто контрольний пакет акцій в якому належить державі Україна і який своїми діями сам змушує порушувати мене закони для реалізації прав моєї дитини на житло.
Так ось, у мене іпотечний кредит в Укргазбанк, отриманий ще у 2013 році за державною програмою Молодіжне житло, зменшення вартості іпотечного кредитування.
За 8 років жодного простроченого платежу!
Моїй дитині виповнилося два і постало питання необхідності реєстрації її в квартирі. Для цього реєстратори вимагають дозвіл від іпотекодержателя на реєстрацю, що в моєму випадку не досить законно, оскільки в договорі відсутня ця вимогаб, а кредит брався ще до цих нововведень.
Ну, думаю, не буду ломати систему, піду шляхом «як усі».
Звернувся до відділення Укргазбанку… Так кажуть, можемо надати такий дозвіл, але він коштує 250 гривень.
Здивовано подивився, кажу які 250 гривень, це що банківська послуга? При тому що реєстрація дитини за місцем проживааняя коштує гривень 40, не більше.
Ну ну, в нас такі правила.
Які правила, щоб зареєстровати свою дитину і ви написали якийсь папірець ви з менете берете кошти, що в принципіти, не маєте право робити. Добре, давате заплачу.
Ні, заплатити не можна! Ви повинні відкрити рахунок, покласти на нього 250 гривень, а потім ми з цього рахунку їх спишемо.
Видихаю, кажу гаразд, відкривайте.
Поклав кошти, поїхав додому.
Дзінок з Укргазбанк через два дні, вам потрібно укласти нові договори страхування іпотеки та життя. Незрозумів кажу, ви ж казали що вони ще діють. Ну ось, ось, сказали що дадуть дозвіл, коли укласте нові. Добре, приїхав уклав нові, заплатив ще.
Чекаю, бачу з картки списали 250 гривень в пятницю, о думаю добре, тепер точно дадуть дозвіл.
Дзвінок сьогодні з @УкргазбанкуУкргазбанк. Дмитро Володимировичу все готово, але вам ще потрубно принести нотаріально засвідчений дозвіл що в разі зверненн стягнення на предмет іпотки банком, це не порушуватиме права моєї дитини.
Для тих, хто не розуміє що ця прутня означає, пояснюю, в разі якщо банк вирішить відібрати в мене квартиру та продати її, вони зможуть зробити це без дозволу органу опіки і піклування, і права моєї дитини проживати у ції квартирі їм не заважатимуть.
Кажу добре, з якого дива я повинен це писати? Ну ну в нас такі правила,.
Кажу які правила, змушувати порушувати законні права своїх дітей?
Добре що я не маю прострочки, вчасно сплатив договри страхування та взагалі планую погасити достроково закрити цей кредит.
Але це не суть! Суть в тому що мене як батька обурює те, чим займається державний Укргазбанк.
Стягнувши з мене 250 гривень, за те, що в принципі повинно просто видаватись без будь-яких коштів в залежності від того чи добросовісно виконуєш свої зобовязання, з мене ше й вимагають порушити права своєї дитини в порушення в порушення вимог Закону.
ч. 3 ст. 17 Закону від 26 квітня 2001 року № 2402-III «Про охорону дитинства» — батьки або особи, які їх замінюють, не мають права без дозволу органів опіки і піклування, наданого відповідно до закону, укладати договори, які підлягають нотаріальному посвідченню та/або державній реєстрації, відмовлятися від належних дитині майнових прав, здійснювати поділ, обмін, відчуження житла, зобов’язуватися від імені дитини порукою, видавати письмові зобов’язання.
Я звичайно знайду шлях зареєструвати дитину, але висвітлити діяльність еко Укргазбанк буде не зайвим, можливо хтось подумає декілька разів, перед тим я мати з нимим справу
Відгук про работу відділення
Удерживает личные средства
За результатами аналізу Вашого звернення встановлено, що неможливість зняти арешт з Вашого рахунку пов'язана з ненадходженням до банку відповідних документів від приватного виконавця, яким ініційовано арешт коштів. Для пришвидшення надання документів до банку приватним виконавцем, рекомендуємо Вам звернутися до приватного виконавця.
Приховані умови по еко кредитці
Відповідно до тарифів, видача з Еко-кредитки готівки за рахунок кредитних коштів (з використанням картки) становить:
0,01-100,00 грн. – 6,00 грн.
100,01-500,00 грн. – 35,00 грн.
500,01-1000 грн. – 60,00 грн.
>1000,00 грн. – 2,99%
Більш детельно з діючими тарифами по обслуговуванню платіжних карток можна ознайомитись за посиланням https://www.ukrgasbank.com/private/card_and_current_accounts/cards/tariffs/.
АБ «УКРГАЗБАНК»
Больше двух недель не могу получить средства с валютной карты Прозапас.
Но вот уже почти три недели не могу получить денежные средства с валютной карты. Обращаюсь в два отделения (пр.Московский и пр. Александровский), которые территориально более удобны для меня. Кассиры не в курсе, будут ли поступления валюты. Начальник одного из отделений говорит, что обращайтесь на Центральное отделение на Космическую, 20, возможно там будет валюта.
И это в городе миллионнике! И в одном из крупнейших банков Украины, который к тому же имеет отношение к государству!
Прошу помощи у представителя банка на данном ресурсе.
Наразі у Вас запланована зустріч у відділені банку для вирішення Вашого питання. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
неможливо зняти особисті кошти (((
банкомат за адресою м. Київ, вул. Кирилівська 103-«банкомат не може видати готівку»
банкомат за адресою м. Київ, вул.В.Гавела 16б.-
«банкомат не може видати готівку»
що це за зрада??(((
Жалоба на работу отделения банка
Приносимо вибачення за те, що після звернення до відділення у Вас залишився негативний осад. Ми обов'язково проведемо перевірку стосовно даної ситуації та сповістимо Вас про результат. Для цього ми звернулися до Вас в приватні повідомлення, щоб уточнити Ваші контакти.
Списують гроші просто так
Банк готовий проаналізувати описану Вами ситуацію. Для аналізу нам потрібно Вас ідентифікувати. Просимо Вас зареєструвати звернення, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, (044) 494-46-50, (044) 590-49-99.
— відправивши електронного листа на адресу contactcentre@ukrgasbank.com.
Заблокували кошти !!!
Відповідь на Ваше звернення направлено в особисті повідомлення.
Дякуємо за звернення.
***банк
Банком прийнято до відома надану Вами інформацію. На поточний момент у Банку відсутні підстави для повернення коштів. Зазначаємо, що, у разі необхідності Ви можете звернутися до профільного підрозділу правоохоронних органів, а саме до Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Зважаючи на режим надзвичайної ситуації в країні та для зручності для Вас, Ви можете оформити звернення стосовно даного питання в електронному вигляді на сайті підрозділу за посиланням https://ticket.cyberpolice.gov.ua/.
АБ «УКРГАЗБАНК»
Научитесь блокировать карты СВОИХ МОШЕННИКОВ!!!
Просимо надати відомі Вам дані отримувача коштів (номер карти, ПІБ отримувача тощо).
Додатково, враховуючи текст Вашого звернення, рекомендуємо Вам звернутися до профільного підрозділу правоохоронних органів, а саме до Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Зважаючи на режим надзвичайної ситуації в країні та для зручності для Вас, Ви можете оформити звернення стосовно даного питання в електронному вигляді на сайті підрозділу за посиланням https://ticket.cyberpolice.gov.ua/.
Картки
Обслуживание на худшем уровне
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), 358 — короткий номер з мобільного телефону, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 – 99.
— відправивши електронного листа на адресу contactcentre@ukrgasbank.com.
АБ «УКРГАЗБАНК»
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Блокування картки
Для розблокування Вашої картки та внесення кодового слова-паролю, Вам необхідно звернутись до найближчого відділення банку (https://www.ukrgasbank.com/contacts/offices/). Просимо Вас з розумінням поставитися до заходів, які вживає Банк в цілях безпеки для збереження клієнтських коштів.
АБ «УКРГАЗБАНК»
Никогда больше не буду связываться с этим банком!!!
АБ «УКРГАЗБАНК»
Користувач надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Никогда не обращайте сб в Укргазбанк!!!
И они должны мне выплатить %, аж целых 0.02 копейки, которые начисляют через Киев где в очереди вся Украина!!! Нужно ждать в очереди в отделении банка часами и это в карантин!!! Ну как вам люди, всё ещё хочется стать клиентом Укргазбанк?:)
Банком проаналізовано Ваш візит у відділення – порушень зі сторони працівників, які здійснювали Ваше обслуговування не встановлено. Сподіваємося, що незручності, які виникли під час Вашого візиту у відділення, не вплинуть на Ваше ставлення до Банку.
АБ «УКРГАЗБАНК»
Впаривают продукты банка, от которых ты сразу отказался
Никогда не обращайтесь в Укргазбанк
У відповідь на Ваше звернення банком надіслано офіційну відповідь на Вашу електронну адресу.
Оборутки Укргазбанку з іпотекою
Бо банк вимагає страхувати майно в «акредитованих страхових компаніях». А це не акредитація, а фінансова змова. Бо Укргазбанк диктує їм умови — і суми заставної вартості вже перерахованої чарівно, і, що просто чудово — тариф на страхування. Кожна така страхова запитує в якому банку іпотека. Обов’язково. І лише тоді виставляє погоджений з банком тариф. Не конкурентний тариф, а погоджений з банком. А я це сплачую. І вибору в мене немає. Бо частина платежу страхової премії йде в банк. Страховий платіж= тарифx заставна вартість майна. Обидва множника диктує банк. І вони навіть не приховують це. Це зветься програмою з банком. А ми, як підножний корм, кормимо ці «програми», які є фін.схемами незаконного збагачення Укргазбанку у змові із страховими «акредитованими компаніями», серед яких Універсальна, ТАС, Альфа, Вусо, Україньска пожежно- страхова і ще з півтора десятки, що вивішені на сайті банку.
У відповідь на Ваше звернення банком надіслано офіційну відповідь від 08.11.2021 за вих. №124/44944/2021 на Вашу електронну адресу.
Відмінне обслуговування клієнтів !!!
Потім, в іпотеку, придбав довгоочікуване житло.
Мені вражаюче сподобалось відношення працівників цього відділення до мене до моїх потреб…
На цьому відділенні працюють ввічливі і компетентні працівники!
Щиро дякую Їм!!!
Вражаюче