Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |
Загнали доларову картку в мінус
Ми розуміємо, що виникнення мінусу по валютній картці завдає певного дискомфорту, через те, що в умовах військового стану, поповнити картку можна лише у відділенні банку готівкою. Для уникнення таких списань в майбутньому, радимо вам змінити канал сповіщень по вашій валютній картці
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Загнали в мінус по доларовій карті і вимагають світом пересилати кошти щоб погасити борг 1 долар
Для того, щоб уникнути подібних списань в майбутньому, радимо вам змінити в додатку банку канал сповіщень із смс на безкоштовні push-сповіщення.
Приносимо вибачення за незручності та сподіваємось на подальшу співпрацю 💙💛
акция про списанию только для своих!!!
оферисты номер 1
Але ми чекаємо вас, і будемо раді вирішити ваше питання.
Аферисты
Браво альфа банк. Неделю назад я планировала открыть депозит в вашем банке на 100 тысяч, сегодня я планирую просто закрыть счёт в банке и никогда с вами не связываться
Дана комісія була введена через те, що НБУ підняв облікову ставку з 10 до 25%, у зв'язку з цим зросли ставки за депозитами, що здорово для клієнтів, але й у той же час зросла вартість обслуговування кредиту для банку, у тому числі і за діючими кредитами та кредитними картками. Саме через це банк прийняв не приємне рішення і запровадив комісію.
Кредити
Як один з варіантів це реструктуризація, яка дає можливість зробити платіж більш зручним для вас, так, у разі зменшення платежу тривалість кредиту збільшиться, але ми не забороняємо, коли така можливість з'явиться, вносити більші суми, або повністю закрити борг достроково.
Тому все ж радимо розглянути можливість оформлення реструктуризації
Изменения условий по карте Red
Хотя в новом договоре написано, что на расчетную дату должен быть погашен текущий долг, они в уме считают, что это общий, и начисляют списание за обслуживание 100 грн.
Служба поддержки, чат в телеграмме и в отделении не решили этот вопрос.
Где написано про общую сумму?
Т. е. нельзя пользоваться кредиткой с 1 по 9 число, т.к. эта сумма не идёт в расчетную за расчетный период и на нее будет считаться как долг?
Или нет льготного периода?
Мародери та шахраї
Однак з розумінням ставимося до кожної ситуації і стараємось знайти альтернативний вихід, наприклад може бути запропоновано прощення частини боргу, або реструктуризація. Детальніше про це: https://help.alfabank.ua/hc/uk-ua/articles/6912788130322
Не зачислены бонусы по акции
Після перевірки даного терміналу та виконання вами умов даної пропозиції, бонуси вам було донараховано.
Бережіть себе та близьких. Все буде Україна 😉
Коли ви за кордоном, банк піклується лише про себе
На касі в місцевому аналогу наших АТБ або Сільпо не спрацьовує долларова картка Альфа! Добре, що була готівка з собою. Пишу в банк — «Це ми зробили, щоб убезпечити Ваші гроші». Чим? тим, що в мене тепер непотрібний дріб'язок на згадку? а якби це був не магазин продуктів, а спроба терміново купити квиток додому, а інших варіантів нема?!
Стрёмный банк, одним словом. Однозначно не советую для поездок за границу.
Що стосується блокування, то служба безпеки може встановлювати їх по картці, якщо операції мають ознаки небезпечних чи шахрайських. Ми розуміємо, що в певних ситуаціях це може викликати незручності, але таке блокування виконується лише для збереження коштів клієнта, незалежно від суми чи типу операції. Якщо ви зіткнулись з такою ситуацією, то для розблокування можна звернутись до підтримки банку та зняти його за короткий термін.
Неправдива інформація про міжнародні санкції щодо Альфа
Люди, робіть висновки про чесність, порядність та/або професіоналізм в цьому банку.
До Альфа-Банку Україна не застосовано жодних міжнародних та національних санкцій, оскільки ми не маємо відношення до банку, який працює на території країни-агресора. Міністерства фінансів США та Великої Британії уточнюють: Альфа-Банк Україна є окремою юридичною особою: https://bank.gov.ua/ua/news/all/mijnarodni-sanktsiyi-proti-rosiyskogo-alfa-banku-ne-stosuyutsya-ukrayinskogo-at-alfa-bank
Стосовно переказу, то скоріш за все труднощі виникли через те, що банк в США переплутав наш банк з російським, тому і могла виникнути така затримка в зарахування. Приносимо вибачення за незручності.
Банк кидалово
Що стосується комісії, то згідно умов картки, існує комісія за переказ коштів з кредитих карток, котра складає 4% мінімум 20 грн, навіть якщо це власні кошти.
Обманнывают клиентов, мошенничеством занимаются
Щодо комісії, то згідно умов картки, вона стягується при переказі коштів з кредитної картки. Навіть за перекази за рахунок власних коштів.
Відгук
кредитный лимит, который банк считает как долг
Я ждал по глупости месяц: «наверно, сбой в ПО». При этом я исправно погашал рассрочки. А некоторые (мелкие) досрочно. И что же? досрочно погашенные рассрочки только увеличили мой долг! так хотя бы был должен без %%, а теперь с %%.
В чате поддержки невозможно решить эти вопросы. Они тупо тебе озвучивают то, что и сам в выписке вижу.
Написал в итоге заявление в отделении 9 августа. На данный момент — 22 сентября — ответа не пришло. Я узнал № дела. Вчера дозвонился. Меня минут 40 пытались сделать идиотом. Хотя у меня высшее образование и моя работа заключатся как раз в чтение текстов мелким шрифтом. В итоге их специалист вынуждена была согласиться, что «вопрос требует дальнейшего рассмотрения». Не ожидала, что я не собираюсь сдаваться. Ещё бы! ведь 5 500 уже превратились за 2 месяца в 9300! Даже при эффективной ставке 48% годовых (стандартная в Альфа для довоенного времени) невозможно создать такой долг.
Я попросил назвать пункты договора, на основании которых мне насчитали мнимую задолженность, и предоставить формулу расчёта (как это есть, например, в моём договоре с Монобанком). В банке пока прикусили язык и не знают, что отвеить.
Важная деталь: когда подняли «потолок», я попытался за те деньги что-то купить. но безуспешно: лимит есть, разница между суммой рассрочек и лимитом есть. Но разницей этой никак не удалось воспользоваться.
Я так понимаю, что банк решил раскидать на «лохов» свои убытки. На работе я помог другим закрыть в приложении их карты Альфа от греха подальше.
Обслуговування вищій клас
¯\_(ツ)_/¯
Оператор в чате очень помог, посоветовав обращаться в киберполицию.
Карта, так понимаю, уже скомпрометирована. С каждого клиента по 80, глядишь и у Новой Почты дела лучше пойдут. Жду, когда завтра также тихо спишут 8000…
Якщо залишилися питання, завжди готові вирішити його.
Надежный и стабильный банк, даже в такое нестабильное время.
обманывают даже военных ПОЗОР!!! вы народ терпите это
я тоже 6 мес не могу списать левые комиссию которую насчитали и акции по закрытию только для своих!!! уже 4000 грн лишниее приписывают и угрожают мне!!!
Поведінка і вирішення питань щодо військовослужбовців
Ми розуміємо потребу в даній послузі і тому зробили можливість подати документи онлайн. Відсотки ми списуємо, в т.ч. і вже нараховані, не від дати оброблення запиту, а від дати мобілізації. Тобто це не вплине на ту суму коштів, яку по кредиту загалом потрібно буде сплатити.
Насправді вказуються максимальні терміни, але ми, як правило, справляємося набагато швидше. Будемо вдячні, якщо напишете номер телефона вашого хлопця, ми перевіримо і проконтролюємо щоб на цей раз все точно було добре