Курс валют в Ощадбанке
Введення в оману
. Я витратила час, кошти на таксі, оскільки у мене хворі ноги, та ще мене намагалися надурити у державному банку. Згідно ст. 5, ст. 11 Закону України «Про інформацію» я маю право отримати ці виписки, але мене цього права лишили. Навіть на гарячій лінії не змогли пояснити цю ситуацію і тільки в чат боті в Телеграм підтвердили моє право на отримання цієї інформації. Навіть не знаю, як це назвати. А якщо прийде старенька бабуся ось так за випискою, якщо бабуся не знає законів, то з неї останні кошти здеруть, не зрозуміло за що? Яка страховка? Від чого? Яка компанія страхує? Я навіть на бачила її, тільки код підтвердження на телефон «Ваша страховка». Маячня якась. І це державний банк, а ні контора «Рога і копита». Соромно за вас!
Оптимизация сервера на всю жизнь.
С 29.11.2024 невозможно оформить онлайн КЕП: проходит оптимизация сервера.
Сроки окончания оптимизации никем не называются.
Когда она закончится?
Кто компенсирует ущерб?
Знущання над клієнтом
Коли повернуть кошти?
Просто шарага, а не банк
Ще додам: купа незрозумілих платежів то за обслуговування картки, якою я не користуюся, то за смс інформування і ТД. Не банк, а збірка шахраїв!
Шахраї переказали кошти з моєї карти
Гроші з картки зняли, а банкомат не видав.
Обкрадання Своїх Клієнтів!
ПОГРОЗИ від робітниці з відділення Ощадбанку
Работа отделения банка
Привласнили гроші пенсіонера
Погане відношення
Не відповідають на дзвінки
Хоча інформація стосовно чи отримано виконавче впровадження про зняття арешту з рахунку дуже необхідна.
Знаходжусь в іншому місті, де доречі на дзвінок у відділенні відповіли і пояснили, що цією інформацією володіє відділення де рахунок відкривався, а відкривався він саме в цьому відділенні.
Картка скомпрометована
Спірні транзакції
Банк ніяк не реагує,
Надає відповідь ми не блокуємо картки клієнта, і банка не звилює що він сприяє шахрайству, довгий час не маю сприяння від банку. Дуже прикро що система на боці творів та крадії, захищають саме мородьорів.
Подяка працівникам Ощадбанку
Чудово! І це приємно
Неможливо зняти кошти
Крадуть гроші за не існуюче смс інформування
Як працює відділення ощадбанку в м. Теплодар
За підсумком пенсіонер пішов за банку без жодної копійки, а мені потрібно купувати ліки, платити за лікування, я вже не кажу про комуналку та хліб з картоплею.