Курс валют в Ощадбанке
Отделение 74 попова 2в
Ужаснейшая техподдержка и работа банка в целом.
Колл-центр
Ненадійний банк, неграмотні співробітники!
Вже більше року працюю в торгівлі, робоча картка — приват банку, але бували періоди, коли доводилося давати реквізити ощаду (бо, наприклад, з монобанку на приват переказ не зробити). І от одного разу поставник вислав товар клієнту, але пошта десь загубила посилку, клієнт нічого не сказавши поскаржився ощадбанку і той, в свою чергу поставив всі можливі і не можливі ліміти на мої картки.
На гарячій лінії всі «бе і ме» відповідали, відсилаючи мене у відділення.
Без проблем, прочекавши 2 години в черзі я звернулася до спеціаліста… який ще годину чи більше не знала, що робити і що говорити, казала, дзвонити знову на гарячу лінію і з круглими очима дивилася на мене, коли на гарячій лінії мене знову ж таки послали у відділення банку, бо саме там були встановлені ліміти.
Сиділи ми ще довго, поки дівчинка надумала комусь подзвонити і там сказали, що на карту була скарга про невисланий товар і щоб знову її активувати треба принести чек, який буде засвідчувати повернення коштів клієнту.
Не проблема, ми знайшли клієнта, зв‘язалися з поштою, пояснили ситуацію і повернули кошти, все чудово — чек на руках.
Прийшовши знову я прочекала більше години черги і підійшлвши до спеціаліста — знову круглі очі і ніхто не знає, що робити, в мене забрали чек і сказали зачекати декілька днів і ліміти відключать.
Пройшло 3 місяці, я була у відділенні банку 5 раз! Ніхто нічого не знає, всі розволять руками…
Я всім рекомендую не користуватися Ощадбанком. На моїх картках залишилися кошти, нехай вони будуть вашим співробітникам на навчання, більше і ноги моєї не буде на порозі відділення, набридло! Маєте правила — це добре, але якщо клієнт слідує вашим інструкціям, то і ви відповідно, повинні виконувати свої обов‘язки, а не обкрадати клієнтів!
КАк вернуть банковскую каточку из банкомата ?
P.S. на горячей линии, категорично заявляют звоните в Волноваху.
Не выпущена и не доставлена в указанные сроки банковская карта
Кошмар, а не БАНК!
Перевипуск електронного пенсійного посвідчення
Хуже банка нет на свете !
Банкомат сожрал карту!!!
Мне были выдали кредитку.
Я пользовался ложил/снимал деньги.
А потом карта просто куда то делась ну я забыл сходить в банк, так она и забылась.
Прошло время я нашёл карту и решил проверить её в банкомате и банкомат возял и проглотил.
Пошёл я в отделение банка, а мне говорят, что не дадут и не отдадут карту. Т.к. там задолженность.
Я понимаю что есть задолженность, но перевод могу делать только на карту.
Как мне возвращать долг без карты?
Теперь жду с дня на день должны коллекторы звонить.
Что делать?
Забить и ждать конца света)))?
Зачем вводить людей в долги таким образом?
Я хочу разрешить данную ситуацию, что бы всем было хорошо
На найвищому рівні!
Та і по самій роботі системи, все на найвищому рівні. Я задоволений! Дякую!
Користувач надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Очень медленно работают
Хамство, навязывание услуг
Я в шоке!!!!!! Как можно так работать?????
Незаконно поставили мои карты в овердрафт (минус)
перерахунок коштів на пенсійну картку(монетизація) управління соціального захисту населення
Некомпетентність та порушення законів
Відмова заміни заробітної картки
Заблокировали карту
Выдают денежные переводы с обязательным оформлением страховки
26.02.2020 зашёл в отделение Ощадбанка 10003/0550, что в Кривом Роге на проспекте Металлургов, чтобы получить денежный перевод Вестерн Юнион. Кассир сообщила, что доллары есть, но перевод мне не выдадут, пока я не оформлю страховку жизни на 30 грн.
После привлечения зама директора отделения, перевод выдал другой кассир, т.к. первый ушел на обед.