| USD | 42 | 42.3693 |
Закриття рахунку без причин
При спробі зайти — повідомлення, що монобанк вирішив закрити мої рахунки. Я очікую на надходження коштів на картку, тепер не зрозуміло як ними скористатися та і взагалі немає ніяких пояснень і причин, в мене немає ніяких інших проблем у інших банках, ніяких розстрочок і кредитів у інших банках. Тобто коли монобанк каже що вивчив якісь данні — фактично не зрозуміло що саме вони аналізували. Не зрозуміло чому закриття рахунків без причин стало такою тенденцією в моно банку
На мої питання весь час відповідають різні люди в чаті, кожен відповідає різне. Ніби це жарт і я веду діалог з роботом
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Дуже погане обслуговування
06 грудня у нас були технічні складнощі, через які переказ було повернуто в банк-відправник
Кошти вже повинні були зарахуватися вам на рахунок в банку, з якого проводили переказ
Зробимо все, щоб в майбутньому подібних ситуацій не повторювалось
Монобанк Шахраї
сКОТОбанк пробив наступне дно
мораль сєй басні — обходьте це чудо десятою дорогою, бо зпочатку вони вас насильно переведуть на ішну платіжну систему, потім рефанднуть входящі п2п переводи, а потім все в межах фантазії (не)здорового глузду
Дійсно, на жаль, 6 грудня у нас була масова технічна складність, через яку зарахування коштів було скасоване та суттєво збільшилась кількість звернень до підтримки
Зробимо все, щоб в майбутньому таких ситуацій не виникало та ми надавали лише якісний сервіс
повернення коштів за помилкове перерахування
КРЕДИТНЫЙ ЛИМИТ.
В итоге — закрыл все счета. Больше я не являюсь клиентом этого банка.
На очереди ТАСС и пумб
Хочемо розповісти, що встановлення та розмір кредитного ліміту визначається системою на основі аналізу багатьох параметрів. Враховується не тільки активність користування карткою і соціальний статус, а й кредитна історія, рівень доходів, поточні фінансові зобов’язання тощо.
Нам шкода, що ви прийняли рішення закрити картку.
Будемо раді бачити вас серед клієнтів у майбутньому
Отказали облуживане
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Найгірший банк в Україні.
В грудні зменшили ліміт на 0 без жодних пояснень, такий банк не раджу нікому.
Ми зв’язалися з вами в особистих повідомленнях, щоб уточнити деталі та провести необхідну перевірку.
Монобанк покриває шахраїв!!!
Звернувшись до підтримки моно мене красиво послали…до поліції, та покривають шахраїв. В таких ситуаціях МОНО не допоможе!!!
Отримавши сигнал про шахрайство, банк вживає заходів відповідно до внутрішніх інструкцій.
Водночас розслідування таких випадків, а також розшук і затримання зловмисників — це завдання правоохоронних органів. Ми завжди готові надати їм усю необхідну інформацію та сприяння для ефективного розгляду ситуації.
Для уточнення деталей ми напишемо вам в особисті повідомлення.
Вдячність за обслуговування
Кинули на 5000 т грн
06.12.2024 с карточки, а банк я перевела себе на моно банк 5000 т грн
Деньги с карты ушли, А банка, но на баланс моно банка так и не упали, хотя прийшло уведомление что счёт пополнился на 5000 т грн и в приложение пришло уведомление о получении срецтв с а-банка, но на балансе так они не появились в поддержке уверяли что в скором времени решат проблему.
На следующий день 07.12.2024 денег на карте не оказалось и я снова пишу в поддержку моно банка отвечают они конечно очень долго, и на ответ когда будут деньги они пишут что ситуация будет решаться до понедельника
Кто хочет остаться без денег ласкаво просимо до моно банку!
08.12.2024 на карту деньги не пришли скинула со своей карты 5000 т грн на свою же карту моно банка.
08.12.2024 оператор ответил что по данному вопросу специалисты смогут вам ответить в понедельник.
Максимально не рекомендую этот банк так как можно остаться без денег.
Ми передали запит фахівцям, щоб детально розібрати ситуацію.
Колеги зв'яжуться з вами для надання інформації стосовно поповнень картки.
Додатково ми також передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів для покращення нашої роботи.
Дякуємо за ваше терпіння та розуміння
Национальный кешбек
Усі процеси відповідають вимогам безпеки та захисту персональних даних.
Монобанк розпоряджається коштами клієнтів як хоче
Шахрайські списання коштів
Наразі оскарження операцій знаходиться в роботі у колег
Зробимо все, щоб якомога швидше повернути кошти, котрі були списані шахраями
Стосовно реструктуризації — це була лише пропозиція
Щойно у нас буде нова інформація — обов'язково з вами зв'яжемось
Как по мне это мошенничество.
2 декабря подошло к концу, денег нет.
3 декабря — пишу в поддержку в Вайбере. Высылаю квитанцию о переводе, поддержка не может открыть pdf файл, говорит что файл поврежден, хотя у меня все открывается. Не проблема, открываю у себя файл, делаю скриншот- ура, поддержка увидела …просят подождать жду … и получаю такой ответ: «Ми є учасниками нової версії системи електронних платежів і зараховуємо платежі за реквізитами в період з 1:30 до 22:30 в режимі онлайн. Дані терміни зарахування/відправки платежів діють тільки якщо 2 банка учасника платежу є учасниками нової версії СЕП. Тому якщо банк-відправник є учасником цієї версії, тоді платіж буде зарахований сьогодні орієнтовно протягом години. Якщо банк-відправник не є учасником нової версії, в такому випадку терміни відправки таких платежів до 3-х робочих днів.
Наразі радимо очікувати зарахування»
4 декабря — денег нет. Я жду.
5 декабря — денег нет, мы упустили из виду сроки и у супруги списывают 1800 грн за использование кредитного лимита!!!
6 декабря — поднимаю на уши поддержку, опять высылаю фото платежки, мне пишут тирады о том как банк заботиться и ценит меня как клиента, что обязательно в течении суток дадут ответ !))) 6 декабря — пятница, впереди два выходных. Я пишу о том что хочу закрыть свою карту и счет в банке, потому что сервис отвратительный, опять пишет уже другой менеджер что не нужно этого делать, что они очень хороший банк, что у них нет комиссий и кеш беки и т.д…
Я говорю о том, что из-за их халатности я потерял 1800 грн. Опять- никаких попыток менеджеров решить ситуацию компромиссно…
Итог, такой ответ банка:
«Вітаю, Олександре! Мене звати Владислав, служба турботи monobank.
Детально перевірили інформацію, банком відмовлено у проведенні фінансової операції на суму 39900.00 грн, платіж був повернутий банку-відправнику 05.12, підстави щодо відмови в проведенні фінансової операції надані банку-відправнику та платнику. Будь ласка, не намагайтесь отримати від цього відправника кошти — ми не зможемо їх зарахувати»
К сведению, конец дня 6 декабря — деньги отправителю так и не вернулись)).
Мое мнение по этому поводу? Я считаю что это МОШЕННИЧЕСТВО. Банк, который на каждом углу кричит об отсутствии комиссий, наличии кеш бека и массе других плюшек, может вот так запросто держать у себя 40000 грн на протяжении 3х суток. А потом просто так вернуть их обратно отправителю. В чем мошенничество? — Вы представляете сколько можно заработать за 3 дня имея команду сильных аналитиков, трейдеров на любой крипто или фондовой бирже. А теперь представьте сколько таких клиентов как я…
Я уверен много задавались вопросом, а в чем прикол отсутствия комиссий …вот вам ответ — банк с одной стороны не берет с вас комиссию, а с другой стороны, в любой момент будет использовать ваши деньги и зарабатывать на этом …
Я ни к чему не призываю. Каждый сделает свои выводы из моего опыта. Но я карту и счет закрыл, супруга тоже закроет.
Больше клиентами этого банка мы не будем …
А Вы — будьте осторожны.
P.S Рассказал эту историю приятелю, оказалось что у него была аналогичная ситуация, только сумма 221 250 грн и заняло это неделю…
Дійсно, при отриманні нашим банком переказу, його було відправлено на додаткову перевірку, за результатами якої вам надали інформацію, що, на жаль, зарахувати переказ відсутня можливість і ми цей переказ повернули в банк-відправник.
Обов'язково перевіримо діалоги з колегами та вживемо заходів.
Приносимо вибачення за незручності
Про службу Скороботи Монобанк
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
отказ в предоставлении информации, кому были отправлены денег
Одержувач
Назва BUZOURBANW* CFYXKWBVTI
Адреса терміналу +447488221356
У нас відображається виключно та інформацію, котру передає банк, який обслуговує термінал по якому пройшла оплата. Ми цю інформацію відображаємо в квитанції, також, колеги підказували вам країну реєстрації терміналу. На жаль, детальніша інформація у нас відсутня
Також, колеги зв'язались з вами стосовно оскарження операції
Дякую за консультацію
Гарне обслуговування
Ваша підтримка надихає нас ставати кращими!
Завершення співпраці з monobank
Сподіваємось на відновлення співпраці з вами у майбутньому