Абсурдный в управления общим доступом к карте
Блок переказу
Дуже раді вашим словам!
Веліка подяка Ірині, табельний номер 13399. ❤️
Я звернулася з досить нестандартним питанням: у мене вже був оформлений кредит, але мені потрібно було змінити умови та оформити саме розстрочку для оплати навчання.
Ірина не обмежилася формальною відповіддю, а справді постаралася розібратися в моїй ситуації. Вона уточнювала інформацію у колег, шукала можливі варіанти, витратила свій час, щоб з’ясувати, чи можна змінити умови, і в результаті допомогла мені вирішити питання саме так, як мені було потрібно.
Особливо хочу відзначити її уважність, терпіння, турботливе ставлення та індивідуальний підхід. Дуже приємно відчувати, коли співробітник не просто відповідає за інструкцією, а справді намагається зрозуміти ситуацію людини та знайти рішення.
Ірино, величезне спасибі за вашу допомогу та людяне ставлення! Саме після такого спілкування розумієш, чому це справді називається «службою турботи». ❤️
Окрема подяка monobank за таких співробітників. Я рада бути вашим клієнтом і дуже рада, що у вас працюють такі люди, як Ірина. 🌷
Дякуємо, що ви з нами! ❤️
Кращий банк, де цінують своїх клієнтів!
Ви неймовірний банк. Мало того, що у вас все дуже зручно і швидко, так ще й завжди йдете на зустріч клієнту! Рада бути вашим клієнтом🤝
Mono super
Сталося так, що потрібно було підвищіти кредитний ліміт і підтримка Моно, чудово і швидко спрацювали. Особлива дяка співробітниці Анастасії з номером 10487.
💙💛
Monobank та Універсал Банк знущаються з клієнтів з деокупованих та прифронтових територій під час війни
Якщо банк змінить рішення — обов'язково дамо знати.
Щоб отримати залишок коштів, необхідно пройти підтвердження особи у будь-якому відділенні Універсал Банку, маючи при собі документ, що посвідчує особу.
Адреси відділень можна знайти на сайті банку: https://monobank.ua/contacts
Монобанк грабує - банкомат з'їв 5000 грн, а знайшли тільки 1000. Антоновича 50.
Додатково все перевірили. За результатами перевірки, кошти, які не вдалося зарахувати під час операції, були повернуті та зараховані на вашу картку. Колеги вже звʼязувалися з вами та повідомили про результат.
Шахраї на мономаркеті
Пральна машина прийшла з дефектами ущільнюючої гуми, і слідами ворсу бруду.
Так як при кур'єрах нової пошти пральну машину не можна відкривати, огляд було зроблено пізніше. Машина підключена до мережі винятково для того щоб відкрилися дверцята. Мною пральна машина не запускалася і я нею не користувалася.
В цей же день написала в підтримку monobank.
Але до сих пір ідуть шаблонні відповіді що вони працюють.
Так як сьогодні вже 21 вересня я вимушена була написати в держпродспоживспілку на урядову гарячу лінію 15:45 і офіційні листи заяви претензії до монобанку і магазину алло в pdf файлах.
Писалась в соцмережах instagram facebook.
Але пральну машину не забрали.
Monobank відповідає що вони не мають відношення до товару і до магазину, що вони відповідають тільки за платіжну систему. А це не так. Вони є гарантом безпеки на своїй платформі.
Допоможіть вирішити це питання про повернення пральної машини продавцю за їхній рахунок і закриття кредиту покупка частинами.
Тримаємо питання на контролі та обовʼязково звʼяжемося з вами.
Також готуємо для вас офіційну відповідь. Просимо очікувати 🙏
банк може й непоганий, але підтримка монобізнес ніяка
Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами за результатом
Банк сприяє подвійному спмсанню коштів з картки.
Ситуація наступна, робив оплату комунальних послуг через застосунок банку.
Підвердив платіж, зачекав трох — побачив що кошти не списались — подумав що якась помилка в додатку що бувая з ним доволі часто.
Далі провів оплату з картки іншого, а після цього оплата знялась і з моно. 2 дні намагався зʼясувати як так сталося — в результаті отримав відповідь що в принципі все нормально і я сам винен. В цілому нікому не рекомендую звʼязкватись з цими «фахівцями». Відправлять ваші кошти не зрозуміло кому ще й вас зроблять винним.
Хочемо все перевірити та вже звʼязалися тут, в особистих повідомленнях, для уточнення деталей 🙏
Про прекрасну роботу співробітника «МоноБанк», Марію, N 13019. Допомогла уникнути зайвих витрат!
Хочу виказати особливу подяку співробітниці «МоноБанку» Марії, N 13019
За те що вона мені дуууже допомогла уникнути переплат, та погіршення рейтингу
Підказавши та, що дуже важливо, покроково вроведши мене по алгоритму погашення відсотків, таким чином, щоб уникнути штрафу
Дуже любьязна дівчина, що створює спокійну та доброзичливу атмосферу, в наш час це безцінно та потребує колосальних ресурсів
Ще раз, щіро дякую Марії!
Гарного дня та тихої ночі
Працюємо для вас ❤️
Як Монобанк та його клієнти стали жертвами забронзовелої Нової пошти
Якщо ви давно і багато користувались послугами НА то з великою ймовірність вже робили переадресацію посилки. Звичайна, проста і зрозуміла річ. Але незрозуміло нахіба НП заборонила переадресацію посилок які доставляються на умовах послуги НП надійна покупка. Послуга «Надійна покупка» має деякі зрозумілі обмеження, як от отримання лише через відділення де отримувач може перевірити вміст посилки у присутності робітника НП. Але нащо заборонили переадресацію — зрозуміти важко.
В іншим умовах це можливо і не заважало б. Але тут влізли кацапи зі своєю ес-ве-о і Нова пошта була змушена обмежити роботу своїх відділень в місцях де тривають повітряні тривоги. Теж цілком зрозумілий крок.
Незрозуміло тільки чому Нова пошта для себе особисто форс-мажорні обставини приймає, а от для отримувачів посилок — ні. Через те що закриття відділень накладається на заборону переадресації я і багато інших клієнтів позбавлені можливості отримати свої посилки. А через те що Нова пошта монопольно є лише одним оператором доставки для Монобазара — немає вибору альтернативного варіанта доставки.
Хотів би щоб Монобанк більш активно спілкувався з Новою поштою і змусив їх робити виключення не лише для себе (закриття відділень), але і для клієнтів (переадресацію посилок або за рахунок і за рішенням самої НП, або за рахунок і на розсуд отримувачів. Ну або добитися щоб Нова пошта прибрала заборону переадресації взагалі.
Дійсно, ворожі атаки зараз спричиняють багато труднощів у процесі доставки.
Вдячні за сигнал, взяли ваші зауваження в роботу, будемо працювати над майбутніми покращеннями 🙏
Банк ****!
Колеги відписали вам, щодо перевірки 🙌
Найкраща тех.підтримка банку
Оплата частинами
Продовжуйте користуйтесь карткою, погашайте активні покупки частинами і пробуйте подавати заявку на зміну ліміту у майбутньому 🫶
Кредитний ліміт
Можете спробували змінити ліміт у майбутньому.
На можливість збільшення ліміту позитивно впливає ваша активність по картці (поповнення картки, покупки, перекази)✅
Оля 12397 ви неймовірні🫶
Все було на вищому рівні, дуже компетентний працівник👍
Шахрайський сервіс у Мономаркеті та місячне ігнорування повернення коштів (ТОВ «Стронг Імпорт»)
18 серпня я відправила неякісний товар назад продавцю — ТОВ «Стронг Імпорт» (отримувач Дубовенко В. В., експрес-накладна Нової Почти 59001744958849). Товар у них на складі вже майже місяць, а гроші не повертають. Служба підтримки банку та магазину відверто затягують процес і нічого не вирішують, а телефоном сервісний центр взагалі кидає слухавку або не бере її десятками хвилин.
Monobank повністю самоусунувся від відповідальності за своїх партнерів у Мономаркеті. Готую скарги до НБУ та Держпродпотребслужби. Не раджу зв’язуватися з цим маркетплейсом і цим продавцем!
Ваш запит вже виконаний, ще раз перепрошуємо за очікування.
Нарахування подвійного штрафу ! Готова закрити борг, але не на умовах капіталізації подвійних відсотків (74,4% річних)
Склалася ситуація, у якій банк замість конструктивного врегулювання заганяє в боргову яму. 30.11.2025 р. під час користування мобільним додатком через спливаюче вікно «для актуалізації даних» було підписано оновлені умови. Як з’ясувалося пізніше, цим оновленням на борг було встановлено підвищену ставку 6,2% на місяць (74,4% річних).
Наголошую: я не ховаюся і не відмовляюся сплачувати фактичне тіло кредиту. Протягом літа 2026 року я неодноразово зверталася до підтримки (заявки № 8705719, № 8711026, № 8816577, № 8889983) з проханням зафіксувати суму основного боргу та надати реальний графік виплат.
У відповідь банк пропонує «реструктуризацію», але додає туди всі суперечливо нараховані подвійні відсотки, фактично змушуючи мене підписати нове тіло боргу з 74,4% річних. Звісно, на такі кабальні умови я погодитися не можу.
Національний банк України у своїй відповіді № 14−0006/88045 від 16.09.2026 р. зазначив, що це цивільно-правовий спір і рішення залежить від доброї волі самого банку.
Прошу банк проявити лояльність та прийняти чесне компромісне рішення: зафіксувати суму чистого тіла кредиту, скасувати нараховані подвійні відсотки та надати можливий для сплати графік погашення.
Готова до негайного врегулювання та виплати чистого боргу!
За умови вчасного внесення мінімального платежу відсоткова ставка залишається звичайною — 3,1%
Колеги зв’язались вже з вами для пошуку рішень 🙏
Зміна кредитного ліміту
Ліміт визначає автоматична система, яка дивиться на сотні факторів — дохід, майно, навіть модель вашого телефону, і звісно кредитну історію
Перевірте ваш застосунок 🙏