Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
snu33871455 22 сентября 2026, 22:13
Я клиент монобанка уже на протяжении 7 лет и как бы всё всегда устраивало, всё всегда нравилось. Относительно недавно появилась вот функция расшаривания доступа к личным счёту третьему лицу, в начале такая была огласка этой услуги, что ты мгновенно можешь доступа человека которому ты его дал, так сказать, в один клик, а сейчас выходит так что для того чтобы лишить доступа человека который получил его, я ещё должна у него просить подтверждения. даже если его подтверждение — не проблема, карта моя, почему я должна ждать одобрения или таймера, чтобы закрыть доступ? Передайте жалобу аналитикам и разработчикам продукта на изменение этой логики
Сергей Митишов 22 сентября 2026, 14:19
Дуже дякую Ірині (табельний № 13399) за допомогу! Швидко розібралася з проблемою в застосунку, все чітко пояснила й оперативно допомогла її вирішити. Дуже приємне спілкування та справді професійна підтримка. 😊
monobankua 22 сентября 2026, 18:08
Дякуємо 😊
Дуже раді вашим словам!
Лилия Новицкая 22 сентября 2026, 10:47
Хочу окремо подякувати співробітниці служби турботи monobank Ірині, табельний номер 13399. ❤️

Я звернулася з досить нестандартним питанням: у мене вже був оформлений кредит, але мені потрібно було змінити умови та оформити саме розстрочку для оплати навчання.

Ірина не обмежилася формальною відповіддю, а справді постаралася розібратися в моїй ситуації. Вона уточнювала інформацію у колег, шукала можливі варіанти, витратила свій час, щоб з’ясувати, чи можна змінити умови, і в результаті допомогла мені вирішити питання саме так, як мені було потрібно.

Особливо хочу відзначити її уважність, терпіння, турботливе ставлення та індивідуальний підхід. Дуже приємно відчувати, коли співробітник не просто відповідає за інструкцією, а справді намагається зрозуміти ситуацію людини та знайти рішення.

Ірино, величезне спасибі за вашу допомогу та людяне ставлення! Саме після такого спілкування розумієш, чому це справді називається «службою турботи». ❤️

Окрема подяка monobank за таких співробітників. Я рада бути вашим клієнтом і дуже рада, що у вас працюють такі люди, як Ірина. 🌷
monobankua 22 сентября 2026, 12:25
Саме заради таких вражень ми й працюємо ✨
Дякуємо, що ви з нами! ❤️
TetianaTs 22 сентября 2026, 0:48
Хочу подякувати службі турботи Монобанку, а саме Андрію, номер 10996🙏 Я випадково зробила перерахування з кредитних коштів, не помітивши інформацію про комісію у розмірі 148 грн. Одразу написала в службу підтримки, описала ситуацію. Співробітник банку з розумінням поставився до моєї проблеми, та передав в роботу колегам, щоб розглянули можливість компенсації комісії. І вже через декілька годин комісію повернули на карту!
Ви неймовірний банк. Мало того, що у вас все дуже зручно і швидко, так ще й завжди йдете на зустріч клієнту! Рада бути вашим клієнтом🤝
monobankua 22 сентября 2026, 12:12
Такі слова заряджають працювати ще краще. Дякуємо вам! ❤️
Иван Губенко 21 сентября 2026, 22:01
Приємно вражений сеовісом Моно банку.
Сталося так, що потрібно було підвищіти кредитний ліміт і підтримка Моно, чудово і швидко спрацювали. Особлива дяка співробітниці Анастасії з номером 10487.
💙💛
monobankua 22 сентября 2026, 12:05
Раді, що змогли вас порадувати! 😊
Karina2000 21 сентября 2026, 19:00
Банк в односторонньому порядку розірвав договір. Я проживаю у місті Первомайськ Миколаївської області. У моєму місті НЕМАЄ жодного відділення АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (monobank). Щоб забрати свої власні кошти, я надіслала офіційну заяву, підписану моїм Кваліфікованим електронним підписом (КЕП через Дія.Підпис) та додала реквізити ПриватБанку. Заяву зареєстрували під № П-2802.Проте банк надіслав цинічну відмову № П-2031/КЕП, вимагаючи, щоб я під час воєнного стану особисто їхала через кілька областей у найближче фізичне відділення «Універсал Банку» у велике місто, бо «альтернативний спосіб верифікації їм недоступний». НБУ надіслав відписку (№ П-275664/1/35146), що не може втручатися.Ви позиціонуєте себе як найтехнологічніший мобільний банк, а за фактом змушуєте жінку піддавати своє життя небезпеці та їхати під обстрілами через пів країни, щоб просто підписати папірець у касі, повністю ігноруючи державний сервіс «Дія.Підпис»! Це повне зухвальство та привласнення чужих грошей. Вимагаю негайно провести дистанційну відеоверифікацію та повернути мої кошти на ПриватБанк!
monobankua 22 сентября 2026, 11:38
Знаємо, що у вас були інші очікування 😔
Якщо банк змінить рішення — обов'язково дамо знати.

Щоб отримати залишок коштів, необхідно пройти підтвердження особи у будь-якому відділенні Універсал Банку, маючи при собі документ, що посвідчує особу.

Адреси відділень можна знайти на сайті банку: https://monobank.ua/contacts
Руслан Сусленко 21 сентября 2026, 14:56
9 вересня 2026 року у Мегамаркеті на Антоновича 50 вирішив внести готівку на картку Монобанку. Гроші завжди перераховую і тоді перерахував і поклав у банкомат із можливістю прийому пачки купюр. Гроші били разлодені по номіналам, близько 10 по 1000, по 500 і одна 100. Всього було 24600 грн. Банкомат приймав купюри і в якийсь момент процес прийому відбувався, але сума на екрані не збільшувалася — завмерла. Я дістав залишок 2100, На екрані = 17500, 24600−2100−17500 = не вистачає 5000, Думаю, що це 10 шт по 500 гривень. Зателефонував до банку, розповів. По телефону заявку прийняли — і 18 вересня зателефонували та сказали, що виявили лише одну купюру зайву 1000 грн. Це явний обман банкомат зупинився на 500 гривень купюрах. Виходить, мене банк пограбував на 4000 грн. Ну так, якщо людина грабує банк це кримінал, якщо бакн людини це Фінанси. Прохання співробітникам банку розібратися з цією ситуацією, а всім людям раджу уникати банкоматів, які приймають кілька або невелику стопку гривень.
monobankua 21 сентября 2026, 16:32
Дуже прикро, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією 😔

Додатково все перевірили. За результатами перевірки, кошти, які не вдалося зарахувати під час операції, були повернуті та зараховані на вашу картку. Колеги вже звʼязувалися з вами та повідомили про результат.
Віра Кривченко 21 сентября 2026, 12:24
12 вересня отримала пральну машину від магазину алло, яку замовила на мономаркеті monobank.
Пральна машина прийшла з дефектами ущільнюючої гуми, і слідами ворсу бруду.
Так як при кур'єрах нової пошти пральну машину не можна відкривати, огляд було зроблено пізніше. Машина підключена до мережі винятково для того щоб відкрилися дверцята. Мною пральна машина не запускалася і я нею не користувалася.
В цей же день написала в підтримку monobank.
Але до сих пір ідуть шаблонні відповіді що вони працюють.
Так як сьогодні вже 21 вересня я вимушена була написати в держпродспоживспілку на урядову гарячу лінію 15:45 і офіційні листи заяви претензії до монобанку і магазину алло в pdf файлах.
Писалась в соцмережах instagram facebook.
Але пральну машину не забрали.
Monobank відповідає що вони не мають відношення до товару і до магазину, що вони відповідають тільки за платіжну систему. А це не так. Вони є гарантом безпеки на своїй платформі.
Допоможіть вирішити це питання про повернення пральної машини продавцю за їхній рахунок і закриття кредиту покупка частинами.
monobankua 21 сентября 2026, 14:42
Нам дуже прикро, що так сталося😔

Тримаємо питання на контролі та обовʼязково звʼяжемося з вами.

Також готуємо для вас офіційну відповідь. Просимо очікувати 🙏
AllaProkhatska 21 сентября 2026, 11:59
пару раз зверталася по телефону з простими питаннями по монобізнесу, яких в іншому банку взагалі не виникає із-за більш розширеного доступного меню (працюю через комп«ютер) і 2 рази мені не дали відповіді.
monobankua 21 сентября 2026, 14:20
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід 😔

Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами за результатом
snu49210437 20 сентября 2026, 19:13
Якби можна було поставити мінус десять це була би справедлива оцінка.
Ситуація наступна, робив оплату комунальних послуг через застосунок банку.
Підвердив платіж, зачекав трох — побачив що кошти не списались — подумав що якась помилка в додатку що бувая з ним доволі часто.
Далі провів оплату з картки іншого, а після цього оплата знялась і з моно. 2 дні намагався зʼясувати як так сталося — в результаті отримав відповідь що в принципі все нормально і я сам винен. В цілому нікому не рекомендую звʼязкватись з цими «фахівцями». Відправлять ваші кошти не зрозуміло кому ще й вас зроблять винним.
monobankua 21 сентября 2026, 14:00
Шкода, що засмутили 😔

Хочемо все перевірити та вже звʼязалися тут, в особистих повідомленнях, для уточнення деталей 🙏
Евгения Алексеенко 20 сентября 2026, 15:23
Доброго дня!
Хочу виказати особливу подяку співробітниці «МоноБанку» Марії, N 13019
За те що вона мені дуууже допомогла уникнути переплат, та погіршення рейтингу
Підказавши та, що дуже важливо, покроково вроведши мене по алгоритму погашення відсотків, таким чином, щоб уникнути штрафу
Дуже любьязна дівчина, що створює спокійну та доброзичливу атмосферу, в наш час це безцінно та потребує колосальних ресурсів
Ще раз, щіро дякую Марії!
Гарного дня та тихої ночі
monobankua 20 сентября 2026, 18:38
Щиро дякуємо за такі слова!
Працюємо для вас ❤️
Три літри 20 сентября 2026, 5:20
Це відгук не стільки про банк, скільки про послугу я МоноБазар (можливо і Мономаркет теж). Чи якщо точніше про штучно створену проблему користувачам цієї послуги.

Якщо ви давно і багато користувались послугами НА то з великою ймовірність вже робили переадресацію посилки. Звичайна, проста і зрозуміла річ. Але незрозуміло нахіба НП заборонила переадресацію посилок які доставляються на умовах послуги НП надійна покупка. Послуга «Надійна покупка» має деякі зрозумілі обмеження, як от отримання лише через відділення де отримувач може перевірити вміст посилки у присутності робітника НП. Але нащо заборонили переадресацію — зрозуміти важко.

В іншим умовах це можливо і не заважало б. Але тут влізли кацапи зі своєю ес-ве-о і Нова пошта була змушена обмежити роботу своїх відділень в місцях де тривають повітряні тривоги. Теж цілком зрозумілий крок.

Незрозуміло тільки чому Нова пошта для себе особисто форс-мажорні обставини приймає, а от для отримувачів посилок — ні. Через те що закриття відділень накладається на заборону переадресації я і багато інших клієнтів позбавлені можливості отримати свої посилки. А через те що Нова пошта монопольно є лише одним оператором доставки для Монобазара — немає вибору альтернативного варіанта доставки.

Хотів би щоб Монобанк більш активно спілкувався з Новою поштою і змусив їх робити виключення не лише для себе (закриття відділень), але і для клієнтів (переадресацію посилок або за рахунок і за рішенням самої НП, або за рахунок і на розсуд отримувачів. Ну або добитися щоб Нова пошта прибрала заборону переадресації взагалі.
monobankua 20 сентября 2026, 17:36
Шкодуємо, що виник негативний досвід😔
Дійсно, ворожі атаки зараз спричиняють багато труднощів у процесі доставки.

Вдячні за сигнал, взяли ваші зауваження в роботу, будемо працювати над майбутніми покращеннями 🙏
Igor DP 18 сентября 2026, 17:54
«Зайшов платіж на ФОП 10 днів тому, величезна сума, техпідтримка не зараховує гроші на рахунок, годує обіцянками щогодини. Уже написав скаргу в НБУ, з понеділка звертаюся до суду. Фінмон пройшов, до документів питань немає (так сказала техпідтримка).»
monobankua 18 сентября 2026, 20:41
Шкода, що так вийшло. Законодавство вимагає іноді підтверджувати походження коштів — так у всіх банках.

Колеги відписали вам, щодо перевірки 🙌
snu27885045 18 сентября 2026, 14:06
Техпідтримка monobank — це просто окремий вид мистецтва 😄 Завжди швидко відповідають, нормально пояснюють і, що найприємніше, з ними реально можна поговорити не тільки про проблеми з банком, а й на різні теми. Складається враження, що спілкуєшся не з сухою підтримкою, а зі звичайною людиною. За це monobank однозначно респект ❤️ (Також окремий респект працівнику з номером 11879)
monobankua 18 сентября 2026, 16:52
Такі відгуки дуже надихають❤️
Sergey Tkachuk 18 сентября 2026, 10:16
Завжди вчасно сплачувала усі платежі по оплаті частинами. Сьогодні зробили доступний лімит нульовим — без попереджень та запитів. Неприємно… Треба шукати інший банк
monobankua 18 сентября 2026, 18:12
Перегляд можливий з часом😞

Продовжуйте користуйтесь карткою, погашайте активні покупки частинами і пробуйте подавати заявку на зміну ліміту у майбутньому 🫶
Михайло Борісов 18 сентября 2026, 0:20
Вітання, monobank! Хочу звернутися щодо фінансової ситуації та сподіваюся на лояльність банку, а не лише на автоматичне рішення робота.У 18 років через незрілість припустився помилок і набрався мікропозик (МФО). Потім через війну виникли тривалі прострочення з 2022 року. Я визнаю цей негативний досвід, але на сьогодні повністю взяв відповідальність за своє фінансове життя. Протягом літа я повністю, до останньої гривні, закрив усі заборгованості, дані в УБКІ успішно оновилися на початку серпня. Також весною користувався кількома МФО вже без жодного прострочення, бо помилково думав, що це допоможе рейтингу (зараз знаю, що банки цього не люблять, і більше МФО не користуюся).Наразі я маю стабільну офіційну роботу. З червня вся моя офіційна «біла» зарплата приходить виключно на картку monobank. Банк щомісяця бачить мої реальні доходи та рух коштів.Мій кредитний рейтинг зараз низький (269 балів), і я чудово розумію чому. Але щоб його підвищити, мені потрібно користуватися саме банківськими продуктами. Мені не потрібні великі суми. Я прошу банк надати мені мінімальний, символічний ліміт у 500 гривень. Виключно для того, щоб купувати продукти в супермаркеті, вчасно повертати гроші в пільговий період і крок за кроком демонструвати банку свою надійність, виправляючи кредитну історію.Чи можливо передати мій кейс на індивідуальний розгляд спеціалістам, враховуючи наявність офіційної зарплати в monobank? Дякую!
monobankua 18 сентября 2026, 16:33
Розуміємо, що це не та відповідь, на яку чекали.

Можете спробували змінити ліміт у майбутньому.

На можливість збільшення ліміту позитивно впливає ваша активність по картці (поповнення картки, покупки, перекази)✅
Guch777 17 сентября 2026, 20:42
Щиро вдячний оператору Олі за швидке реагування і вирішення мого питання!
Все було на вищому рівні, дуже компетентний працівник👍
monobankua 18 сентября 2026, 12:48
Дякуємо, раді старатись для вас 😊
orsamasha 17 сентября 2026, 18:19
Купила в Мономаркеті мультиварку (Redmond), яка виявилася повністю неробочою з перших днів (зависає і не запускає програми). Звернулася до підтримки Monobank, де мене вже майже місяць годують шаблонами «питання в роботі» та «чекаємо на інформацію», хоча сама підтримка не змогла відкрити відео з доказами браку через свій же «великий формат файлу».
18 серпня я відправила неякісний товар назад продавцю — ТОВ «Стронг Імпорт» (отримувач Дубовенко В. В., експрес-накладна Нової Почти 59001744958849). Товар у них на складі вже майже місяць, а гроші не повертають. Служба підтримки банку та магазину відверто затягують процес і нічого не вирішують, а телефоном сервісний центр взагалі кидає слухавку або не бере її десятками хвилин.
Monobank повністю самоусунувся від відповідальності за своїх партнерів у Мономаркеті. Готую скарги до НБУ та Держпродпотребслужби. Не раджу зв’язуватися з цим маркетплейсом і цим продавцем!
monobankua 20 сентября 2026, 11:16
Розуміємо, що ситуація неприємна 😔
Ваш запит вже виконаний, ще раз перепрошуємо за очікування.
Полезный комментарий
orsamasha 19 сентября 2026, 8:52
Сьогодні мені повернули кошти
Доброго дня! Звертаюся до керівництва та Служби турботи monobank як давній клієнт банку (договір від 22.08.2018 року).
Склалася ситуація, у якій банк замість конструктивного врегулювання заганяє в боргову яму. 30.11.2025 р. під час користування мобільним додатком через спливаюче вікно «для актуалізації даних» було підписано оновлені умови. Як з’ясувалося пізніше, цим оновленням на борг було встановлено підвищену ставку 6,2% на місяць (74,4% річних).
Наголошую: я не ховаюся і не відмовляюся сплачувати фактичне тіло кредиту. Протягом літа 2026 року я неодноразово зверталася до підтримки (заявки № 8705719, № 8711026, № 8816577, № 8889983) з проханням зафіксувати суму основного боргу та надати реальний графік виплат.
У відповідь банк пропонує «реструктуризацію», але додає туди всі суперечливо нараховані подвійні відсотки, фактично змушуючи мене підписати нове тіло боргу з 74,4% річних. Звісно, на такі кабальні умови я погодитися не можу.
Національний банк України у своїй відповіді № 14−0006/88045 від 16.09.2026 р. зазначив, що це цивільно-правовий спір і рішення залежить від доброї волі самого банку.
Прошу банк проявити лояльність та прийняти чесне компромісне рішення: зафіксувати суму чистого тіла кредиту, скасувати нараховані подвійні відсотки та надати можливий для сплати графік погашення.
Готова до негайного врегулювання та виплати чистого боргу!
monobankua 18 сентября 2026, 20:17
Розуміємо, що ситуація неприємна 😔

За умови вчасного внесення мінімального платежу відсоткова ставка залишається звичайною — 3,1%

Колеги зв’язались вже з вами для пошуку рішень 🙏
Проблема решена
sssip7 17 сентября 2026, 14:26
Спочатку банк самостійно повишає без запросу кредитний ліміт на 50 000, після чого я знизила його, бо на той момент мені не потрібна була ця сума. Наразі коли трапились такі життєві обставини і є потреба скористатися таким кредитним лімітом банк не повишає його вже до цієї суми, хоча пройшов всього місяць і я завжди вчасно вношу всі платежи, тому дуже не зрозуміла така логіка банку, спочатку сам повишає ліміт, а через всього місяць вже не дає змоги його збільшити, зате пропонує розстрочку на ще більшу суму, але розстрочка дякую взагалі не потрібна. прикро що інші банки навпаки пропонують збільшити кредитний ліміт, але коли ти хотів користуватись лише вашим банком, то банк просто за місяць не дає змоги повищити кредитний ліміт!
monobankua 17 сентября 2026, 17:59
Розумію, що ситуація неприємна 😔

Ліміт визначає автоматична система, яка дивиться на сотні факторів — дохід, майно, навіть модель вашого телефону, і звісно кредитну історію

Перевірте ваш застосунок 🙏

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.