Доступ до контактів під час проведення будь-якого платежу
В підтримці розповідають про «зручність» та вимогу про це від Apple. Але вимога може бути лише до відкриття доступу. А надавати доступ чи ні — це рішення кожного клієнта персонально і відмовляти в цьому в односторонньому порядку — явно не краще рішення.
Щоб відмовитись, достатньо в меню «Переказати на картку» натиснути на «Дозволити». Далі з'явиться системне меню IOS і там можна буде натиснути «Не дозволяю»
Тоді меню стане доступне, а доступ до контактів застосунок не отримає
Обмежили рахунок
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Арешт коштів
Дійсно, на жаль, під час отримання постанови на зняття були тимчасові технічні складнощі, через котрі постанова не була одразу опрацьована
Щойно складність було вирішено, арешт було знято, ми додатково про це повідомили вас за допомогою сповіщення в застосунок
Обов'язково проведемо роботу, щоб в майбутньому подібні ситуації не повторювалися
Дитяча картка та сервіс
Окрема вдячність працівнику Олексію. В усьому розібрався, допоміг відкрити та активувати дитячу картку, ясна консультація і гарний настрій, дякую Вам. Картку отримували в Торгівельному центрі «Грецькій», рекомендуємо
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Розстрочка
Якщо коштів на рахунку немає, платіж буде списаний в овердрафт.
Подяка за професійну консультацію
Заблокували рахунок, лишил без грошей
На вимогу НБУ банки перевіряють усі зарахування коштів, тому будь-яке зарахування може потрапити під перевірку, і може знадобитися надання документів, що підтверджують їх походження.
Зараз триває перевірка, і якщо буде потрібна додаткова інформація або буде результат, ми обов’язково зв’яжемося з вами.
Відгук про Вікторію
Помощь в конструкции
Монобанк- це зручно., але чи чесно?
Ми вже передали всю необхідну інформацію в банк для перевірки невиданої суми та очікуємо проведення інкасації. Розуміємо, що вам хочеться якнайшвидше розв’язати питання, проте цей процес потребує певного часу.
Запевняємо, що тримаємо ситуацію на контролі та докладаємо всіх зусиль, щоб пришвидшити вирішення. Як тільки отримаємо відповідь, одразу повідомимо вам.
Дякуємо за ваше терпіння та розуміння!
Дякую працівнику!
Отзыв о работе
Монобанк ***
Списання коштів відбувалося згідно з чинним законодавством
Більше інформації ми надати не можемо, оскільки це розкриє банківську таємницю
Бачимо, що ви зверталися до підтримки, де колеги надали вам детальну інформацію щодо списання
Оценка сервиса
Обслуживание супер
Как вас нагревает и отбирает услуги монобанк. Краткая истрия.
По итогу, хотя я выбила возможность льготного кредита, через 4 дня ее вернули обратно на микрозайм-вайб опцию.
По итогу:
1. Они все могут менять по щелчку, просто вы недостойны и им не выгодно. Говорят что не могут — не верьте (на других площадках вы сможете увидеть скриншоты). Рассрочка и деньги до завтра это та же опция, что и кредитный лимит со льготным периодом в 62 дня, но за деньги. Деньги до завтра дороже кредитного лимита. Смотрите в какую воронку определила вас их программа.
2. Рассрочка и Деньги до завтра — платные опции и вам обрубят льготный период, хотя он доступен всем. Потому что могут. А вы платите.
3. Поддержка — унылое дно. Взяли каких-то индусов на аутсорсе, спамящих фиговые одинаковые макросы. «Только не пишите в соцсети».
4. От былого шарма моно не осталось ничего. Из простого и понятного банка деградировали в такой же обуватель, так и прочие. Но я не удивлена.
Розуміємо, що вам зручніше користуватися кредитним лімітом з пільговим періодом, саме тому колеги передали запит на уточнення і наразі це питання в роботі
Також, обов'язково перевіримо діалоги з колегами з підтримки та пропрацюємо помилки
Очікуйте, будь ласка, на зворотний зв'язок від колег стосовно кредитного ліміту
Не дали відповідь на питання
Прошу Вас надати мені виписку з мого депозиту, яка підписана електронним цифровим підписом та має печатку. Сподіваюсь цього разу Ви будете трохи відповідальнішими до прохань своїх клієнтів. Дякую за відповідь.
Колеги розглянули ваше звернення та бачимо, що надали необхідний документ.
Також ми зафіксували ваше звернення та передали дані на перевірку якості проведення комунікацій.
Колеги зв'яжуться з вами для надання інформації за перевіркою.
открытие карты
Ми готові знову відкрити вам картку тому можна почати реєстрацію.
Додатково ми написали вам в особистих повідомленнях.
Moно — то любов
Монобанк блокирует счет и не отдает деньги
Я звонил на горячую линию банка трижды, если не пять раз, ответ один и тот же — предоставьте документы о происхождении средств и мы вам разблокируем счета. Я попросил вежливо вернуть мне мои 500 грн потому что это мои деньги, банку они не принадлежат. По итогу — отказ. Запросить все указанные документы я не могу по указанным выше причинам, буду просто ждать официальный ответ на почту и потом подавать в суд.
Хорошо что на приватбанке таких проблем нет. У монобанка очень удобное приложение, однако в этой ситуации я сильно разочарован. Это может коснуться каждого, поэтому рекомендую задуматься, стоит ли дальше пользоваться этим банком.
Наразі проводиться перевірка зарахувань, тому по рахунках відсутня можливість проводити видаткові операції
Колеги зв'яжуться з вами, щойно у нас буде нова інформація, а також нададуть вам офіційну відповідь