Задержка выплаты 6 500 с 25 марта
Зачем писать через 10 дней, и так делать, хоть бы предупредили
К сожалению, пока что перевод к нам не поступал, ожидаем поступление в ближайшее время
Как только средства поступят, они сразу же будут зачислены на ваш счет и вы получите от нас уведомление в мобильное приложение
Информация с сайта Министерства экономики https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=e90ba6b3-b130-4790-ab14-f099719cc25d&title=KorotkoPropidtrimku
Мною подано заявку, але кошти не надійшли?
Кошти найближчим часом будуть перераховані всім отримувачам, які успішно потрапили до реєстрів Програми «єПідтримка» у період з 23 по 31 березня. Мінекономіки вживає для цього усіх необхідних заходів.
6500 зараховано, но не начислено
К сожалению, пока что перевод в банк не поступал, ожидаем поступление в ближайшее время
6500 не пришло
В сторону защиты моно
Одноразовая выплата 6500
Нет зачислений на карту 6500 грн.
На жаль, поки що переказ в банк не надходив, очікуємо надходження найближчим часом
Як тільки кошти надійдуть, вони відразу ж будуть зараховані на ваш рахунок і ви отримаєте від нас повідомлення у мобільний додаток
Моно поднял комиссию на P2P за рубеж в ТРИ РАЗА !
стало 3,5% с 14.04.22
Переказ з картки monobank на картку закордонного
банку (оригінальна валюта переказу — гривня)
— 3,5 % від суми переказу min 1 дол.США/ 1 Євро/ 30
грн за рахунок власних коштів
Деньги перечислили, но их нет.
Очень удобный и прозрачный банк!
Монобанк — вы молодцы, реально подняли планку для других банков в вопросах обслуживания и удобства для клиента! Желаю пережить это тяжелое время и дальше радовать нас таким крутым продуктом!
По ошибки приложения не туда ушли деньгм
Сегодня захожу в приложению вижу фио моего сына, все как обычно и делаю обратный платёж — деньги ушли на карту сына (как я думал). На самом деле же фио в квитанции правильное, а номер счета нет. Обратился в поддержку сказали не может такого быть, деньги обратно не зачисляем.
Прошу отреагировать соответствующие органы, у меня есть квитанция и скрин с приложения
Заблокировали карту без оглашения причины.
Не пришла Е-підтримка
Всегда мало и всегда будут недовольные
Я это все пишу к тому, что, начитавшись негативных отзывов, стало обидно. Ведь монобанк реально отличный и приятный. И хочется, чтобы он долго продержался и радовал нас новыми плюшками. Всего вам, монобанк, хорошо. И кстати, мне еподдержка пришла, хоть и немного задержалась. И вам всем придет. Всем мира. Слава Украине!
Блокує рахунок
І це у військовий ЧАС!
Не відкривайте рахунок у MONOBANK
Користувався банком завжди і завжди без питань все було
Але після такого випадку, що мене залишили без коштів (всі збереження були на картці) нікому не рекомендую користуватись!
Дійсно, на основі накопиченої інформації з різних джерел банк може ухвалити рішення про відмову в обслуговуванні
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Микиті 5 зірок
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення
Монобанк привласнює кошти клієнтів
за тиждень до оплати написав листа до цієї компанії з проханням перенести оплату у зв’язку з війною. Компанія надала мені 2 місяці до терміну ліцензії, але списання все оно сталося 7 квітня через технічні неполадки з іх боку.
Далі пишу в Моно з запитанням як скасувати цей помилковий платіж. Монобанк відповідає: торгова точка утримала кошти для списання, пишіть їм щоб скасували це списання. Написав, до сервісу, вони вибачились та відмінили списання. через декілька днів до мене повертаються кошти у меншому об'ємі ніж було списано.
списано: 2984.05 грн (99,5$)
повернуто: 2910.87 грн (99,5$)
курс монобанку 29,26 / 29,99 (курс зафіксований нбу з 24.02)
Три рази спілкувався з різними сапортами моно, і у кожного своя версія:
у першого це возврат товару і він відбувається за курсом покупки
у другого це різниця курсів на момент транзакції та на момент його повернення
у третього «ТТ вернула вам оффлайн платежом, такие платежи зачисляются по курсу на момент возврата. Если бы курс наоборот вырос, то мы бы вернули больше, чем заплатили изначально, а так курс упал — и вернулась сумма меньше»
на мою думку монобанк просто привласнив 75 гривень і не хоче іх повертати, постійно плутаючись в аргументації.
тобто у мене тт випадково списала 99.5$ а потім скасувала списання. А монобанк бачить у цьому можлівість як привласнити 75 гривень аргументуючи це коливаннями курсу (якій доречі зафіксований нбу).
Прошу банк дати мені погоджену відповідь, тому що сапорти не можуть досягнути консенсусу у своїх версіях. А також прошу банк повернути мені 75 гривень, так як я не продавав і не купляв у вас долари, а тт випадково списала 99.5$ а потім скасувала списання!!!
Буду шукати інші методи здійснення закордонних сплат, якщо є такі без прихованих платежів та валютних махінацій порекомендуйте будь-ласка.
Є 2 варіанти, як торгова точка може повернути вам кошти на рахунок:
1. скасування операції по коду авторизації. В цьому разі кошти повертаються в повному обсязі, тому що скасовується першочергова транзакція
2. повернення в валюті оплати. В цьому разі зараховується інша сума, оскільки в банк надходить валюта й відбувається конвертація в гривню
В нашому випадку був саме 2 варіант, тому й відбулася конвертація по курсу покупки
Передали керівництву ситуацію на розгляд, для компенсації курсової різниці
Зарахували вам її на ваш рахунок кешбеку, з урахуванням податків
E-підтримка не є підтримкою
еПоддержки 6500,задержка выплаты
Деньги на резерве
С нашей стороны видим, что платеж успешный
Мы передали коллегам заявку, чтобы предоставили вам код ARN по платежу, для уточнения у получателя информации по платежу
Монобанк забрал остаток на карте !
Но остаток денег онулировали!!!
Подло с ихней стороны очень.
Лишили в военное время к доступу денег!
Одной рукой дают, а другую вырывают живём!!! Жуткое отвращение к ним!
Низко упали в моих глазах!
А также массово слышу постоянно недовольство людей, клиентов!
(Тупость и жлобство захлестнуло их !!!)
На кредитный лимит влияет большое количество различных факторов
Это не окончательное решение и в будущем лимит может быть установлен