Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
zhornoveckiy 2 апреля 2022, 21:21
Взяв кредит казали добрий банк, а тепер поняв це небанк, а кантора всі проценти зменшують канікули дають бо война, а моно хоче нажертися прийшло -1700 плати нерокомендую банк
monobankua 4 апреля 2022, 15:58
В країні війна, ми все розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами

Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію

Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою» З 1.04 до закінчення дії військового стану знижено ставку за всіма кредитними продуктами банку до 1,6 % на місяць.
Lhvr 2 апреля 2022, 20:36
В стране война, но монобанку наплевать.
У меня была оформлена рассрочка всего то на 2600 грн. Ежемесячный платеж 575 грн. И эти сволочи несмотря ни на что, уже 2 раза списали деньги. Я понимаю, что это их деньги по факту, но я всегда платил в сроки. Обратился в чат поддержку… мне ответили, что им очень жаль, но оплата все-равно должна производиться. А где мне деньги сейчас брать? Пользовался всегда с удовольствием, теперь же для меня это банк-предатель.
monobankua 4 апреля 2022, 16:00
В стране война, мы все понимаем. Мы ориентируемся на рекомендации НБУ и продолжаем выполнять обязательства перед клиентами

Минимальный платеж можно вносить по возможности, не начисляем штрафы и повышенные проценты, если минимальный платеж не будет внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность
Также это не влияет на кредитную историю

Чтобы выполнять обязательства перед нашими вкладчиками, мы продолжаем списывать проценты за пользование кредитным лимитом и платежи по услугам «Рассрочка/Покупка частями/кредит наличными» С 1.04 до окончания действия военного состояния снижена ставка по всем кредитным продуктам банка до 1,6 % на месяц.
Katerina1993 2 апреля 2022, 20:34
До війни завжди все виплачувала справно, я знала що є стабільний дохід нашої сім'ї і користувалася кредиткою. У стані війни ми з чоловіком втратили роботу, і ось зняло відсотки за користування кредитними коштами за 3 місяці, ми що змогли і що у нас було поклали на карту, але не вистачило, і тепер, Монобанк, оці відсотки що ви мені нарахували, і так буле кожного місяця, я не заплачу, бо не буде чим! Навіть коли війна закінчиться, і ви будете кожного місяця нараховувати такі відсотки, я ніколи їх не виплачу!!! Навіть якщо робота наша відновиться, не вистачить щоб покрити мій ліміт і ваші відсотки, бо назбирається дуже багато. Те, що винна дійсно, я віддам, аби оцих шалених відсотків не було, ми б надалі користувалися вашою картою, платили б відсотки ща розстрочки, а так не будемо більше користуватися. Надіюсь, ваш банк лопне, бо люди не зможуть віддати просто, і ви будете в шаленому мінусі, якби не знімали відсотки, лбди б залишились і по відновленню роботи все віддавали. А де зараз взяти шоб віддавати??? Не буду навіть класти на карту, бо все з'їдає. Закінчиться війна, розберемось!
monobankua 4 апреля 2022, 16:02
Ми діємо згідно з постановою НБУ
Правила не передбачають скасування процентів за користування кредитними коштами.
З 1.04 до закінчення дії військового стану знижено ставку по всіх кредитах до 1,6% на місяць. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
Штокал Татьяна 2 апреля 2022, 20:30
Ошарашили проценты на 30 тыс списание 2280 за льготный период февраль, март. Нет слов. Моно банк я с вами прощаюсь. Вы пробили очередное дно.
Всем кто сильно умный советую посмотреть на приватбанк, они сделали выводы после первого локдауна, когда потеряли клиентов из-за обнуление лимита. Мы кстати стали этими клиентами, нам с 70 тыс снизили до 5) карту закрыли и ушли. Уже через 7 мес операторы звонили и настойчиво предлагали вернуться в банк. Но мы уже познакомились с Моно. Обрадовались, но вот как оно оказалось. Снизить проценты до минимальных что бы продержаться на плаву до нашей победы не захотели иди не получилось. Не суть.Моно банк Мы от вас уходим.
Война закончится «а доверие не вернётся »
monobankua 4 апреля 2022, 16:03

Jurii1983 2 апреля 2022, 20:28
Монобанк зняв кошти за користування кредитом, хоча зараз війна. Я залишився без роботи. Немає можливості оплачувати. Думаю, що ситуація в багатьох громадян така. А банк наживається і далі. Писав у підтримку банку. Відповіли стандартно, що по законодавству можуть і далі нараховувати відсотки та кошти боргу. А потім рано чи пізно закінчиться війна і люди будуть в боргах по вуха. Така поведінка банка мною прирівнюється до підтримки агресора, щоб українцям і ще складніше жилося. Коли вони вже наїдяться?
monobankua 4 апреля 2022, 16:04
Polovinko 2 апреля 2022, 20:01
Всі банки як банки які в військовий час підтримують українців, а монобанк дере гроші із людей! В мене кредит і зараз на період військового часу не працюю, а монобанк списує відсотки кожен місяць, так як я маю платити відсоток чи закривати кредит коли і так насилу хватає на їжу. А монобанк каже що буде стягувати і після війни ви погасите свій процент, так за цей час там я не те що на їжу я навіть почку свою продам щоб погасити процент. Так де наша демократія??? Слава Україні!
monobankua 4 апреля 2022, 16:08
expertserg 2 апреля 2022, 19:42
🚩 Друзі!
Маємо багато запитань щодо обслуговування кредитів. Національний банк дозволив (https://cutt.ly/xAo4EK0) банкам не враховувати несплату за кредитами як прострочення протягом дії воєнного часу та 30 днів після цього, якщо несплата пов’язана із російською агресією.
Водночас звертаємо увагу на те, що:
1⃣ Про кредитні канікули потрібно домовитися безпосередньо з банком. Однак, якщо позичальники мають достатній запас ресурсів аби продовжувати діяльність та обслуговувати позики, варто надалі сплачувати.
2⃣ Кредитні канікули — це відтермінування сплати боргу, а не його прощення. Кредитні канікули — це тільки пауза, тобто відтермінування у розрахунках клієнта з банком під час воєнного стану в країні. Така «перерва» може стосуватися сплати основної суми кредиту («тіла» кредиту) чи нарахованих відсотків.
☝Домовленість між банком і позичальником є добровільною. Багато банків вже самостійно ініціювали відтермінування сплати за позиками, ця інформація доступна на їхніх офіційних сайтах. Якщо клієнт відчуває, що через падіння доходів «не тягне» кредит, варто звертатися до банку.
3⃣ Кредитні канікули не зменшують суму вашого боргу. Опція кредитних канікул не зменшує суму боргу. Можливість відстрочки сплати основної суми кредиту чи нарахованих відсотків за кредитом залежить від пропозицій конкретного банку.
📍 За додатковими деталями та умовами слід звертатися до банківської установи.

Это сообщение от НБУ.
Как мы видим, НБУ сделали вид, что они «з народом», а по факту — история «кошка бросила котят, пусть …тся как хотят». В целом, посыл ясен более чем — идите и договаривайтесь со своим банком сами… И тут возникает простой вопрос — всюду и везде монобанк отвечает — мы действуем в соответствии с постановлением НБУ… Ребята (монобанк), а вы что, сами не могли проявить инициативу и сказать — мы не будем начислять проценты на определенный период времени (военное положение + 1 месяц, к примеру), просто по возможности погашайте тело кредита… Зная, что большинство клиентов как минимум потеряло работу в это время и задача у многих — тупо выжить и не сдохнуть от голода или войны? Не, не могли? Бедный тигипко и ко…
monobankua 4 апреля 2022, 16:09
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
С 1.04 до окончания действия военного состояния снижена ставка по всем кредитам до 1,6% в месяц. Банк не начисляет пеню, штрафы, не выносит задолженности на просрочку. Мы рекомендуем вносить минимальные платежи, если есть такая возможность
Tetianna 2 апреля 2022, 19:02
В начале марта 2022. Монобанк дал информацию о кредитных каникулах о не начислении процентов. Прошел месяц и банк насчитал обязательный платеж и проценты. В переписке о кредитных каникулах сказали что это просто рекомендации и будут дальше насчитывать 3.1% в месяц. Я живу в Бердянске город временно не подконтрольная территория. Банки закрываются работает только Приват попасть в кассу не реально. Предприятие в простои зарплату платить не может. Зачем обманывать своим клиентам. За всю банковскую историю не имела проблем всегда платила во время.
monobankua 4 апреля 2022, 16:11
Sheva1327 2 апреля 2022, 18:33
С котиками со старта, а в ответ списали такие %, что будем прощаться, разве можно так наживаться на людях? По окончании войны закроем карты, и как говорится «всего хорошего».
monobankua 4 апреля 2022, 16:12
Luiza300 2 апреля 2022, 18:32
Если государство не имеет власти над банками, и эти банки продолжают в голодный период списывать у людей деньги за кредит, то это как минимум странно! Монобанк — позорно зарабатывает на горе людей, он плюет на то что происходит с Укртаинцам, и продолжает монетизировать войну! Получается если вы переселенец, беженец, БОМЖ — Монобанку плевать, она будет продолжать вас грабить! Прошу обратить внимание государственным структурам на деятельность данного банка и на иные Украинские банки, не объявивших кредитных каникул для своих клиентов! Обязать вернуть списанные деньги, списанные с момента начала войны!!! Это пор, что людям приходится обращаться в такой ситуации, за такими просьбами!!! Прекратите произвол банков!!! Лично у меня нет кредита, но у мои близких и знакомых есть!!!
monobankua 4 апреля 2022, 16:13

AnastasiaVlad 2 апреля 2022, 18:00
І відсотки шалені за прострочку погашення заборгованості, і за кредит також змушують платити, або знімають автоматично з кредитного ліміту! Писала в тех підтримку, одне і те саме відповідають по шаблону, про канікули немає і мови! Я особисто була вимушена сплатити останній залишок коштів, на який мала жити ще місяць з донькою за кордоном, зараз в дуже скрутному становищі, через впертість monobank!
monobankua 4 апреля 2022, 16:14
Polzovatelmono 2 апреля 2022, 17:57
Нет, мне не платили за отзыв. Нет, я не сотрудник банка. И нет, я умею думать и глаза у меня открыты.

Все кто пишет о том, что монобанк списали проценты и это незаконно, у вас есть понимание как работает банковская система, или вы так, лишь бы ляпнуть и поставить 1 звезду и на душе легче?

Моно ПРАВИЛЬНО сделал что списал проценты. Знаете почему? Да потому что есть клиенты, которые не используют кредитные средства, а пользуются личными деньгами, не живут в кредитах. Если брать примерно, то в этом месяце списали проценты примерно у 20% пользователей от всех клиентов, т. е. 80% пользователей могут сделать траты в магазинах, купить лекарства, оплатить операцию ребёнку, а дети могут пользоваться своими детскими картами (да, и дети тоже используют монобанк).
Есть пользователи которым нет 18ти лет, и если бы банк не списал проценты, то эти 80% человек остались бы без карт. Но нет же, вы думаете только про свою *** , и чтобы у ВАС не списали проценты. Да, есть проблемы в некоторых областях, но есть и те что пишут со Львова «Ой, к меня списали проценты монобанк мародёры». Да твою то мать, ты сидишь там и нормально живешь, будь добр оплати свой процент молча, по СВОЕМУ долгу. Банк тебе дал денег и за них нужно платить (представьте себе).

Видимо, у большинства комментаторов познания в финансовой грамотности заканчиваются на фразе «В доме не свистеть, а то денег не будет».

+ моно не заставляет платить по кредиту, а просто просит, мол — Внесите если есть возможность. Нет возможности — не оплачивай пока что. Тем более, что на кредитную историю это не влияет, есть просрочка и есть, оплатишь потом когда сможешь.

И отдельный вид людей, которые свалили за границу и жалуются на списание процентов, ты бть серьёзно? Сидишь за бугром и сиди.

И по классике.
Моно це любов♥
monobankua 4 апреля 2022, 16:16
Благодарим, что нашли время и оценили нашу работу!
И огромное спасибо за вашу поддержку :)
The World is Ruled by Money 2 апреля 2022, 17:28
По пільговому було вперше списання, залишалося кілька тисяч, почалася війна, було якось не до цього, у перші дні всі свої заощадження 300 000 + грн віддав на тер оборону, гуманітарку та зсу. Допомога біздесу 6500 отримав, заплатив з них ЄСВ та ЄП. До сьогодні думав що Монобанк під час військового хоч би не спише по лімітному за Березень. Сьогодні о 3 годині ночі присів в окопі на півгодини і бачу у мене знімає 5000 грн, круто дуже, ви найкращі, я вам с, ки привів більше 30 фоп клієнтів і взагалі більше сотні знайомих розповів і запросив, а ви так віддячили в такій ситуації, я не знаю, можливо вам так буде краще спати.Захотіли не повідомивши з людей посписувати кошти щоб вони зовсім бомжами залишилися? Так тримати…
monobankua 4 апреля 2022, 13:45
dbrf2020 2 апреля 2022, 16:56
Читаю ці всі відгуки про те, який же цей Монобанк мародер і який же він поганий
Пані та панове, а ви коли йшли в цей банк
за кредитом ви такої ж думки були?
Тоді вам було начхати на проценти і на все що тільки можна було… Бо перш за все ви думали «кредит…кредит.гроші»
Тепер же зі шкури вилазите коли банк стабільно і безперервно забезпечує всі послуги для населення.
По вашому як має працювати зараз банк? За які кошти моно повинен виплачувати заробітну плату громадянам яким він зберіг робочі місця? За які гроші він повинен забезпечити безперебійну роботу всього сектору?
По вашому співробітники повинні працювати зараз безкоштовно? Працювати що б ваші проценти погасити?
Ви понабиралися тих кредитів де тільки можна було і зараз сидите кожен в своєму бункері і строчите який же банк поганий, а я вся/ввесь така/ий пушиста/ий.
Ви як до війни не платили бо понабиралися в банках і МФО так і після війни для вас нічого не зміниться.
Не треба робити банк виноватим в тому що у вас не все гаразд в житті.

Моно, дякую Вам за те що працюєте, дякую що завжди на зв’язку, бажаю вам витримати це все і не «рухнути»)
monobankua 4 апреля 2022, 13:40
Сердечно дякуємо за вашу підтримку :)
owerko 2 апреля 2022, 16:48
Я: втратив роботу, ледве вистачає на їжу
Монобанк: а мені ***!
monobankua 4 апреля 2022, 13:34
Ronalreufal 2 апреля 2022, 16:36
Привязать к столбу за такое отношение к клиентам во время войны, и так денег нет, так они ещё и проценты начисляются. Военные преступники просто
Минфин
Ответ администратора
4 апреля 2022, 9:27
Отзыв не засчитан (на 04.04.2022).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
mitvo 2 апреля 2022, 16:12
При том что остальные сделали льготный период, монобанк снимает проценты по кредиту, и Гороховский ещё рассказывает что иначе поступить нельзя и т. д. тп, а другие иначе поступили.
Ну в общем с банком был долго с дня открытия
Но сейчас могу сказать что смело ухожу банк *** советовать не могу
monobankua 3 апреля 2022, 20:22
Мы действуем согласно постановлению НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важно, что новые правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитными средствами.
Мы начисляем проценты только по стандартной процентной ставке 3,1%. Банк не начисляет пеню, штрафы, не выносит задолженность на просрочку. Мы рекомендуем вносить минимальные платежи, если есть такая возможность
Исходя из данных на сайтах банков, стандартная процентная ставка применяется во всех коммерческих банках Украины. Мы предоставляем такие же каникулы, как и остальные негосударственные банки
Anghela 2 апреля 2022, 15:50
Користувалась карткою довго, завжди відсоток був малий. Після зими був пільговий період на всю суму.
Сього місяця вони зняли дуже великий відсоток, і почали розказувати всякі історії.
Повністю погасила кредитні кошти, але картку закрити не можу, так як закрила 2 числа і за 2 дні нарахували ще 17 грн і їх спише тільки першого числа наступного місяця. Потрібно чекати ще місяць.
В такий час вони наживаються на людях.
monobankua 3 апреля 2022, 20:22

Також це не впливає на кредитну історію

1 квітня списання від монобанку: «-783 грн». За що?
Кошти я взяла 16 лютого, пільговий внесок погашався. За всі 4 роки в монобанку вперше така ситуація, та ще й зараз, так неочікувано. Коли всі банки оголосили кредитні канікули, півкраїни залишилося без роботи, люди виживають за останні копійки, то ви ще маєте совість заробляти на людях???
Це просто дно, а не банк!
monobankua 3 апреля 2022, 20:14
Після того, як починаєте користуватися кредитним лімітом. Банк надає можливість користуватися пільговим періодом, тоді буде необхідно витрачену суму в одному місяці внести до кінця наступного. Або можете скористатися кредитом. Тоді до кінця наступного місяця потрібно буде внести мінімальний платіж (4% від суми боргу, але не менше 100 грн), тоді на заборгованість нараховуватимуться відсотки за ставкою 3.1% на місяць.
Якщо ви не погашаєте до останнього дня місяця суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів (не на залишок заборгованості).

Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
mimopro 2 апреля 2022, 15:33
Решили вопрос с ошибочным списанием (пополнял вовремя). Представляя сколько запросов в день от клиентов в столь тяжелое время, могу сказать что суппорт работает невероятно быстро.
Для меня остается лучшим банков в Украине.
monobankua 3 апреля 2022, 20:10
Благодарим, что нашли время и оценили нашу работу! Ваша поддержка очень важна для нас и мотивирует нас

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝