Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Ccdcvss 14 января 2026, 2:53
Додатково хочу наголосити, що ця скарга подана публічно з метою привернути увагу банку
до тривалого розгляду моєї заявки та неможливості закрити рахунок.

Банк monobank (АТ «Універсал Банк») уже майже місяць відмовляється:
— завершити перевірку моїх документів;
— повернути доступ до власних коштів;
— закрити рахунок після подання всіх необхідних документів.

Очікую на **офіційну реакцію банку** та розв’язання ситуації у розумний строк.
Ця скарга також фіксує факт затримки для можливого звернення до НБУ.
14 января 2026, 11:31
Хочемо детально перевірити
Написали вам в особисті повідомлення, для уточнення
ovlnew 13 января 2026, 19:55
Дуже зрозуміла, швидка і чемна робота оператора підтримки МОНОБАНКУ Артура (унік. номер 10739).
Прошу відзначити матеріально!

З повагою,
Олег Лисенко.
Клієнт МОНОБАНКУ
14 января 2026, 11:27
Зажди раді допомогти! Дякуємо за відгук😊
Проблема решена
sssip7 12 января 2026, 20:20
Користувалась кредитним лімітом певний час, завжди вчасно вносила кошти без жодної просрочки, в один день погасила ліміт знизила його до 0, але після повторної спроби його збільшити банк не дає цього зробити. підтримка відповідає шаблонними фразами що на це впливає 1000 факторів чому банк не дає збільшити ліміт, але це брєд, тому що за два тижні від того коли він у мене був і коли я його знизила до 0 і знову хотіла взяти не змінилось нічого! при тому що розстрочку на 35000 яка мені не потрібна банк дає. Навіщо мені вона і кредит до завтра на таку суму, а кредитний ліміт відновити немає змоги?! Дуже дивно і прикро що інші банки навпаки пропонують збільшити кредитний ліміт, але коли ти хотів користуватись лише вашим банком, але банк просто за пару днів де ніякі фактори на які спирається підтримка не мінялись і не дає змоги поновити кредитний ліміт! Знала б що буде така лажа не понижала б ліміт до 0, але ж тоді банк одобряв мені його, де логіка?
monobankua 13 января 2026, 16:34
Хочемо розібратися.
Написали вам в особисті повідомлення
hauteview 12 января 2026, 8:33
Користувалася послугами monobank з 2018 року. За весь цей час жодних проблем не виникало. Користувалася кредитним лімітом і завжди погашала заборгованість в останній день. Monobank стабільно надсилав нагадування про необхідність погашення — 5 числа кожного місяця та 27−28 числа, за кілька днів до списання відсотків.
Однак у жовтні, після оформлення картки Platinum і початку оплати 300 грн на місяць за обслуговування, monobank з невідомих причин припинив надсилати нагадування наприкінці місяця — за кілька днів до завершення пільгового періоду.

Звісно, заборгованість я погасила одразу після списання відсотків 1 числа, але бажання користуватися Platinum і загалом monobank більше немає. Дякую — саме на такий сервіс я й розраховувала, сплачуючи 300 грн на місяць 👍🏻

Можливо, на початку своєї діяльності, коли monobank лише набирав клієнтську базу, сервіс і був орієнтований на клієнта. Проте зараз його підхід більше нагадує маніпулятивний, ніж клієнтоорієнтований.
monobankua 12 января 2026, 14:48
Перепрошуємо, що у вас склалося таке враження. Розуміємо ваше розчарування.

Хочемо пояснити: пуш-нагадування про мінімальний платіж ми надсилаємо заздалегідь, щоб ви могли спланувати витрати та встигнути внести платіж. Якщо мінімальний платіж ще не внесений, зазвичай нагадуємо 5 числа місяця та наприкінці місяця.
Також інформація про платіж і пільговий період завжди доступна в застосунку — достатньо натиснути під балансом.

За вашим зверненням колеги індивідуально розглянули ситуацію та зробили перерахунок.
Нам шкода, що ця ситуація з нагадуваннями викликала негативні емоції, особливо з огляду на ваш тривалий досвід користування банком.
YevhenNasonov 10 января 2026, 13:29
9.01.2026 в 8:40 я пополняя свою карту банка Монобанк с личной карты банка ПУМБ осуществил ошибочный перевод на не свою карту банка Монобанка, а именно ошибся при введении последних трёх цифр. Сразу после перевода обратился в службу поддержки банка ПУМБ и только через 10мин смог связаться с живым оператором из-за не умного робота ассистент Полина). В общем оформил там заявление на возврат средств по ошибке и позвонил в Монобанк.
Оператор Анастасия под номером 12226 приняла заявление на возврат, успокоила, пообещала разобрать данную ситуацию в кратчайшее время.

Через 45мин на почту от банка ПУМБ пришёл ответ что они не могут вернуть деньги т.к. я их отправил по собственной воле и у них нет механизма возврата средств.

Сегодня 10.01.26, ровно через сутки с момента обращения в Монобанк деньги мне вернулись на карту.

Хочу выразить огромную благодарность сотруднику Монобанк Анастасии 12226, которая выслушала, успокоила, приняла заявление и оперативно решила мою проблему. Огромное спасибо!!!
10 января 2026, 14:51
Раді, що залишили приємні враження!
Дякуємо!
18092006Aa 10 января 2026, 12:56
Зручний додаток, усе зрозуміло з першого разу. Перекази миттєві, кешбек приємний, підтримка відповідає швидко і по-людськи.
Окремо дякую співробітнику підтримки Ярославу (11465). Дуже уважно поставився до мого питання, надав усю потрібну інформацію та швидко допоміг розібратися. Спілкування приємне й професійне, залишились тільки позитивні враження.
10 января 2026, 14:43
Дякуємо за теплі слова, це багато для нас означає! ❤️
Mariial 9 января 2026, 21:19
У мене 3 роки тому вкрали карту і відповідно скористались кредитом, зараз банк починає суди і т.д. Я дуже розчарована в цьому банку і взагалі нікому не рекомендую ним користуватися 👍🏻
10 января 2026, 10:36
Хочемо детально перевірити
Залишили вам особисте повідомлення, для уточнення інформації
AzovBR 7 января 2026, 17:55
Служба підтримки м’яко кажучи не відповідає критеріям банківської діяльності. Відповіді дуже часто не коректні, з граматичними помилками. Створюється враження, що наняли школярів на роботу.
Безпричинно заблокували кошти (або якісь збої) дві доби не можуть розібратись.

Звернення до Громадян:

Зрозумійте це не банк. Це просто «додаток» в якому можна тримати максимум 1000грн для поповнення мобільного, та оплати проїзду. дрібних розрахунків. Немає спеціалістів в цій структурі. Коли щось трапляється — спостерігається повний БЕЗЛАД!

«Вибачте вибачте. Ваші емоції погіршились. Нам так жаль.» і таке інше. ЦЕ ЩО ЗА ДИТЯЧІЙ САДОК!!! Ви маєте справу з коштами громадян, це дуже відповідально, може настати відповідальність не тільки дисциплінарна та адміністративна але й кримінальна, що в моєму випадку і спостерігається по кваліфікуючим ознакам!
Буду звертатись в правоохоронні органи.
7 января 2026, 20:03
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися із негативним досвідом
Хочемо розібратися і для цього вже залишили вам особисте повідомлення. Перегляньте, будь ласка
iinteeel 7 января 2026, 11:01
Сервіс списав кошти з моєї карти без мого дозволу.
Звернувся до команди підтримки monobank, вони оперативно опрацювали мій запит та готові були піти на зустріч та стати на мою сторону.
Дякую команді підтримки банку monobank за швидкість, чуйність та якість.
7 января 2026, 13:38
Дякуємо за відгук!
Завжди раді допомогти😉
Laster 5 января 2026, 11:06
Була ситуація під час святкування Нового Року, не довніс на карту 1500 грн, забув… замотався через новорічні хлопоти.
1 січня прокидаюсь і повідомлення — списали 1900 грн як відсотки за користування кредитом … настрій зіпсований (початок року так собі …
Але я згадуючи інтерв'ю пана Гороховського про те що моно «може творити магію» вирішив перевірити :) і мені вдалось донести до підтримки цю ідею, дякую їм що підтримали мене! і повернули відсотки!

Ви найкращі — дякую!
monobankua 5 января 2026, 14:16
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Выживший После Бусификации 3 января 2026, 20:38
Я когда-то видел отзыв аналогичный моему, возвраты приложение не корректно учитывало и отображала неверную информацию в приложении про сумму нужную чтобы оставаться в льготном периоде (скорее всего проблема кеширования).
Я сообщил про проблему поддерже монобанка и мне пообещали вернуть сумму списания из-за выхода из льготного периода, ну естественно мне нужно было погасить задолженность.
Вчера все погасил, сегодня отменили списание (вернули) за кредит.

Все оказывается просто
monobankua 4 января 2026, 14:02
Вдячні за ваш відгук!
qurexd 2 января 2026, 4:23
С карты списались деньги за неизвестную мне услугу. Я обратился в поддержку monobank — сотрудники оперативно приняли все необходимые меры для решения проблемы. Прошло два дня с момента списания, и сегодня деньги были возвращены. Большое спасибо monobank за помощь!
2 января 2026, 11:18
Зажди раді допомогти!
Дякуємо за відгук!
kolya6477 1 января 2026, 16:55
Я думав Маша 10379 заставить мене вийти в магазин в такий холодний день, але ні, підказала як отримати скін на картку іншим способом. Пасіба Маша
monobankua 1 января 2026, 17:58
Ми стараємось! ✌️
Дякуємо.
Проблема решена
Василь Пєший 1 января 2026, 12:19
21.12.2025 року я вносив на рахунок через термінал суму 100 000 грн.
Термінал кошти прийняв, видав квитанцію, але, на рахунок не зарахував.
У підтримці пояснили, що я перевищив ліміт зарахувань на картку за місяць і тому кошти будуть зараховані 01.01.2026 року.
Грошей до цього часу немає!
Банк дає невнятні відповіді.
Банк каже чекати…
Пишуть, що «Проблема вирішена», а коштів немає на рахунку!
Просто ГАНЬБА! Виглядає, як цілковите знущання!!!
monobankua 1 января 2026, 14:34
Розуміємо ваше обурення й перепрошуємо за затримку 😔

Оскільки у минулому місяці було перевищено місячний ліміт зарахувань, кошти зараховуються сьогодні протягом робочого дня. Наразі платіж перебуває в статусі обробки системою, робочий день ще не завершився.
Просимо вас, будь ласка, очікувати на зарахування коштів.

Стосовно відмітки «Питання вирішене» — вона з'являється коли автор відгуку підтверджує про вирішення проблеми на мінфін
«пополнение счета» — это возвраты — приложение интерпретирует, как пополнение и вылет из грейса — вы уже почувствуете по факту — ибо пополнений небыло!

Я так получил новогодний подарок от Монобанка.
monobankua 1 января 2026, 12:34
Хочемо все перевірити.
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити дані
Депозит в доларах в монобанк Це ЖАХ!
Все зроблено так щоб максимально обманути клієнта.
1. Щоб зняти гроші з депозиту треба заздалегідь їх замовляти. Ніколи не отримаєте в день закінчення депозиту. Протягнуть від декілька днів до тижнів.
2.Якщо отримувати більш 100000грн в еквіваленті. Ніколи не виплатять за один день. Наступний день буде через декілька днів. І так далі не більш 100000 грн разова видача. Тобто явне порушення договору Я даю разово більш, в вони частинами та ще протермінуть.
3. Виплата тільки кратна 100$. Теж не приємно, бо завжди є залишок.
4. Заявлять проти оформлення рахунку в банку видачі, це може бути декілька банків. Якщо багато частин.
5. Автоматично в додатку включається автоподовження депозиту. Будьте уважні!!!
Не рекомендую мати депозити в цьому банк!!!
29 декабря 2025, 20:02
Нам дуже прикро, що засмутили
Дійсно, для зняття готівки може виникнути необхідність її замовлення. Але ми можемо замовити заздалегідь, щоб зняти кошти можна було одразу після закінчення депозиту. Для цього достатньо звернутися до підтримки й ми підберемо найкращий день.
Максимальна сума на зняття готівки на добу — не наші правила, а вимога НБУ.
Суму ми можемо округлити до 5/10, залежно від суми зняття.
При знятті валюти в певних банках є необхідність у відкритті валютного рахунку згідно з поточним законодавством.
Автоматичне продовження увімкнене одразу при відкритті депозиту, його можна вимкнути протягом терміну дії депозиту. Навіть якщо автопродовження не вимкнути, депозит поновиться лише через 3 дні, а не одразу.
Додатково написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації
Полезный комментарий
SergeyNina 31 декабря 2025, 20:28
По пунктам разберу.
1. Долларовый и Евро нал в кассе только по заказу клиента или из того что принесут клиенты. Так как у вас большая сумма и вы клиент другого банка только под заказ.
2. Ограничения нбу.
3. Мелких купюр мало и они неудобные, купюр по 1 и 2 доллару часто нет. Номиналы купюр в наличии зависят от отделения банка и что привезет инкассация и что в банке есть в наличии.
4. Зависит от банка, это требование законодательства.
5. Нужно следить за сроками самому, увы.
Проблемой для вас может быть то что в банке где вы будете получать деньги может быть негласное правило лучшие купюры своим клиентам, а клиентам моно 1996−2006 годы или «второй сорт».
Потом могут быть проблемы с этими купюрами.
Не берите купюры с любыми повреждениями независимо от года выпуска. Печати на купюрах, плесень, полиграфический брак, затертые потом у вас приймут только на инкассо.
Любые пятна сразу просите заменить.
Попросите кассира проверить купюры при выдаче при вас.
Если при выдаче вам при пересчёте машинкой некоторые купюры машинка отбраковывает не берите их.
Петро Зданович 29 декабря 2025, 12:10
Зробив переказ на карту родича, проте не звернув уваги, що роблю це з кредитки. В результаті комісія в тисячу гривень.
Монобанк виявив розуміння і ситуація вирішилась за декілька годин без зайвих заяв зі сторони отримувача!
Дуже дякую, приємно з вами співпрацювати!
29 декабря 2025, 14:50
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
Минфин
Ответ администратора
31 декабря 2025, 10:24
Відгук зарахований (на 01.01.2026).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Hhwwrrbb 29 декабря 2025, 0:11
Банк заблокував 30 000 грн і відмовляється закривати рахунок за моєю заявою (ст. 1075 ЦК). Пояснення про походження коштів надані, документів про офіційний дохід немає, бо я не працюю. Банк ігнорує закон і утримує мої кошти".
29 декабря 2025, 14:44
Розумію ваші переживання
Усі банки в Україні діють за єдиними правилами, які визначає Нацбанк та законодавство. Ми так само зобов’язані дотримуватися цих вимог, але робимо все, щоб процес був максимально простим і швидким для вас
Просимо надати запитувану інформацію колегам в месенджері
Хочу залишити щирий відгук про оператора Василя, табельний номер 10389.
З перших хвилин спілкування стало зрозуміло, що переді мною справжній професіонал своєї справи. Реакція була швидкою, без формальних відписок і зайвого очікування — одразу по суті питання.
Особливо хочеться відзначити постійну зворотну комунікацію: Василь не просто прийняв звернення, а супроводжував його до самого завершення вирішення проблеми, залишаючись на зв’язку, уточнюючи деталі та контролюючи процес.
Такі люди зазвичай залишаються непомітними для більшості, але саме вони щодня допомагають іншим розв’язувати важливі, а іноді й непрості питання. Непомітний герой своєї роботи, який робить більше, ніж від нього формально вимагається.
Дякую за відповідальність, людяність та реальну допомогу. Хотілося б, щоб таких фахівців було якомога більше.
monobankua 28 декабря 2025, 18:02
Дякуємо вам за такий теплий відгук 💛
Обов’язково передамо слова подяки Василю.
florenko 27 декабря 2025, 23:35
Хочу оставить отзыв.
Самый лучший банк на Украине это моно банк. Всегда помогут решить все вопросы быстро и четко. И ещё хочу оставить отличный отзыв Владиславу табельный номер его 91.72
Менеджер просто супер. В общем банк супер рекомендую Всем
монобанк🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
monobankua 28 декабря 2025, 17:18
Вдячні за ваш відгук!

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о monobank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.