| USD | 42 | 42.3693 |
не коректно працює онлайн-додаток
*** з monobank
Часто здається, що банк повинен «побачити», що щось не так. Але насправді якщо шахраї переконують людину самостійно провести дію/операцію, — для системи це виглядає як звичайний підтверджений платіж. Банк не бачить, що відбувається «по той бік екрана» — він бачить лише те, що платіж проведено стандартним способом
Наголошуємо: справжні співробітники банку ніколи не телефонують і не пишуть клієнтам із вимогою надати персональні дані (ПІН-код, пароль зі смс, CVV-код, термін дії картки тощо). Також вони не просять підтверджувати дії у застосунку чи пошті, переказувати кошти на «безпечний рахунок», збільшувати ліміти чи виконувати будь-які інші підозрілі інструкції
Будьте уважні надаючи доступ до карти іншому
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації
Світлана молодець, як не крути)
Світлані передали — їй було дуже приємно. Раді, що ви з нами 🖤
Красавчик
Передали вашу вдячність оператору.
Такі слова нас справді надихають!
Та сама проблема з рахунком ФОП
Кошти відпустила надійна укр компанія, по Договору, з відповідними кведами ФОП. Буду боротися з ними щоб віддали кошти і закривати в них рахунок.
Такі перевірки проводяться не з ініціативи банку, атому, що цього вимагає законодавство — усі банки мають діяти за цими правилами. Наше завдання зробити цей процес максимально простим і швидким для вас
Після перевірки документів ви зможете вільно користуватися коштами, як і раніше
Додатково колеги написали в месенджер уточнення стосовно документів
Кешбек Шредінгера
admin@apteka911.com.ua? Служба скорботи допомогьти нічим нк може, хоча були надвні скрі з сайту аптеки 9−1-1 де вони продають ліки у аптеках партнерах, також був наданий чек від аптеки 9−1-1. Прошу роз’яснення.
Кешбек нараховується безпосередньо при купівлі в аптеці 9-1-1 або ж на сайті. На їхньому сайті є можливість зробити замовлення в аптеках-партнерах, але в цьому випадку кешбек не нараховується
Детальніше з партнерами можна ознайомитися на їхньому сайті: https://apteka911.ua/ua/company/litsenzii
Також можна переглянути мапу, де також вказані партнери
Консультація по оплатах частинами, табельний 11429 Марина
Найкращий банк України
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Банк хуже привата
Дійсно, на жаль, наразі відсутня технічна можливість провести списання нарахованих відсотків раніше
Додатково написали вам в особисті повідомлення
Викрадення Коштів
Гаряча лінія нуль
Клали через Універсал банку також нуль
Гроші не реально повернути
Усі банки в Україні діють за єдиними правилами, які визначає Нацбанк та законодавство. Ми так само зобов’язані дотримуватися цих вимог, але робимо все, щоб процес був максимально простим і швидким для вас
Кошти залишаються на вашому рахунку. Після перевірки колеги нададуть вам зворотний зв'язок
Блокировка со ссылкой на внутренние правила банка
Оставлю здесь свой отзыв и кратко опишу ситуацию. В подростковом возрасте (15−17 лет) использовал карту не по назначению, что в итоге привело к перманентной блокировке.
Обращался в поддержку три раза и каждый раз получал отказ в сотрудничестве. Кажется, иногда стоит не ставить себя слишком высоко и войти в положение, даже если банк занимает лидирующую позицию на рынке.
Вывод напрашивается такой: существует схема, которая не позволяет менеджерам пересматривать условия сотрудничества с клиентом и вынуждает отвечать стандартными фразами. И отдельно отмечу, что чтобы получить «дополнительную информацию», то есть всё тот же «отказ в сотрудничестве», нужно выходить из чата в Telegram и переходить в видеозвонок и слушать как отказывают, что выглядит довольно иронично.
Напишемо вам в особисті повідомлення, щоб взяти дані та ще раз все перевірити
Лайк спеціалісту підтримки
Планував придбати електростанцію в розстрочку, але зіткнувся з тим, що мій ліміт у застосунку Монобанку був нижчим за потрібну суму.
Анастасія оперативно підказала, що можна подати запит на збільшення ліміту саме під цю покупку, допомогла правильно оформити заявку і супроводжувала процес.
Завдяки її професійності та уважності запит швидко схвалили — і я зміг оформити покупку без жодних зайвих клопотів.
Приємно мати справу з фахівцем, який не просто відповідає на питання, а реально допомагає вирішити ситуацію. Дякую!
Ми стараємось! ✌️
Сервіс — топ!
Я раніше не користувався особливо консьєрж-сервісом. Але мені підказали, що це класний спосіб зекономити свій час. Звернувся допомогти знайти мені ліки — менеджер Анастасія за 30 хвилин знайшла те, що я ніде не міг знайти і навіть замовила їх. Всім рекомендую
Нам дуже приємно, що вам зручно з monobank і що консьєрж виявився корисним. Обов'язково передамо ваш відгук Анастасії — їй буде неймовірно приємно це почути 😊
Банк працює з дропами!
Банки завжди перевіряють і аналізують операції клієнтів та вживають заходів згідно з внутрішніми процесами.
Дякуємо, що звернули увагу на ситуацію і повідомили нам — усе перевіримо.
Шахрайство з картами monobank
Розслідуванням шахрайства займаються правоохоронні органи. Ми готові надати їм необхідну інформацію після отримання рішення суду
Зі свого боку ми вживаємо необхідних заходів щодо отримувача згідно з нашими правилами
Про роботу банку Моно
30 листопада, в останній день місяця, я намагалася погасити кредитний ліміт у сумі ~21 000 грн через переказ із зарплатної картки. Зробити це вчасно було неможливо — застосунок Монобанку не працював щонайменше 20 хвилин. Увійти вдалося лише після 00:00.
Через технічний збій банку, а не з моєї вини, платіж відбувся кількома хвилинами пізніше.
Результат — Монобанк автоматично нарахував мені:
• 1781 грн відсотків за весь період користування кредитом
• додаткові штрафні нарахування
Тобто через недоступність застосунку я втратила гроші, які взагалі не повинна була втрачати.
Фактично банк переклав свої технічні проблеми на клієнта і виставив рахунок за власні збої.
Це неприпустима практика.
Прошу Монобанк перевірити логи доступності застосунку за цю дату та повністю скасувати всі нарахування, отримані внаслідок вашого технічного збою.
Клієнт не повинен оплачувати технічні помилки банку.
Перевірили події того часу — масових складнощів у роботі застосунку не було. Якщо під час користування виникають будь-які проблеми чи затримки, завжди просимо писати нам одразу в підтримку — ми поруч, щоб допомогти та зафіксувати все в моменті.
Ваше звернення щодо відсотків уже передали нашим колегам на індивідуальний розгляд, відповідь надійде у застосунок до 5 робочих днів.
Sepa переказ недоступний
Як альтернативу можемо запропонувати SWIFT-переказ.
Монобанк найвища некомпетентність та хамство
Сьогодні 30 листопада 2025 року я приїхав з Київської області у Київ для поповнення даної МОНОкартки через термінал поповнення МОНОбанку.
Під час процесу поповнення у ДодаткуМОНО мені прийшло сповіщення про те що по моїй Картці ДІЄ ОБМЕЖЕННЯ ВІД ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ!!!
На даний час жодних обмежень, штрафів, аліментів, судових рішень — НЕМАЄ.
Служба підтримки 2 години мені пояснювала що «вони не те мали на увазі» що «це помилка» я відправляв навіть скрін з Дії щодо відсутності жодних проваджень — ЦЕ НЕ ДОПОМОГЛО!
Обіцяли розібратися протягом доби.
Ніхто не зважає на те що я Пенсіонер який припхався до міста задля поповнення картки.
Всім просто дуже прикро.
Але це ще не все — через 30 хвилин по закінченню ДВОХГОДИННОЇ РОЗМОВИ, картку мені просто ЗАБЛОКУВАЛИ, напевно тому що багато сперечався з Менеджментом підтримки, та запропонували Придбати нову МОНОкартку в Аврорі за 50 гривень і пройти повторну авторизацію))))).
Отакий сервіс, коли Вас просто тримають ні за кого.
Вам видають картку вчора, а сьогодні просто блокують без жодних пояснень не зважаючині на що.
Шановні будьте уважні.
Написали вам в особисті повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися