Курс валют в izibank
Получение пуш уведомления
Жах
в мобильном приложении не все транзакции отображаются
Прикладываю скриншоты:
— https://x0.at/sNp6.jpeg — показывает, что баланс 141.10 грн, при это была только одна транзакция на пополнение в 200 грн;
— https://x0.at/joQy.jpeg — показывает доходы в 200 грн, расходы — 0 грн, а баланс — 141.10 грн.
Как такое может быть?
Получение виртуальной карты
Жах від ізібанк! Вони просто відкрито знущаються!
Разів 10 обіцяли що все зроблять і близько 10 раз зі мною мав зв’язатися фахівець. По факту пройшов тиждень зі мною ніхто не зв’язався, нормально відповісти ніхто не може. Вся проблема в тому що я мав погасити кредит на сьогоднішній день сума відсотків в 125% перевищує суму яку я перераховував, просто жах!
Більше ніколи не довірю свої гроші цим клоунам, чекаю поки переведуть заблокую карту і викину її!!!
Друзі не довіряйте свої гроші даному банку!
Не банк, а клоунадо!
Ідея ок, виконання шкандибає
За місяць плюс-мінус активного користування зіткнувся вже з двома серйозними косяками.
— Перша проблема виникла ще при реєстрації. Програма вперто не хотіла пускати мене далі перевірки документів. Разів три спілкувався з підтримкою (яка, до речі, відповідає в рази повільніше, ніж у моно, хоча клієнтів у моно пропорційно більше), але нічим, крім видалення анкети і заповненням всієї бюрократії спочатку (підтримки «Дії» не завезли ще) вони допомогти не змогли.
Добитися реальної допомоги вдалося, тільки знайшовши знайомого знайомих розробника, працюючого в Izibank, на LinkedIn (до речі, цей спосіб дійсно працює, з Новою поштою у свій час одну проблему вдалося вирішити теж тільки так — мабуть, ще допомагає адекватний профіль там). Описав проблему, таким чином пробився через першу лінію підтримки, і вже наступного дня подзвонив хтось петраючий і повідомив, що при авторизації через BankId їм приходить мій старий паспорт, який я нещодавно змінив на id-картку. Тільки оновивши паспортні дані в іншому банку, вдалося завершити реєстрацію.
З одного боку, це не дуже частий кейс, допускаю, що про нього навіть не подумали. Але хоча б екран «невідома помилка» на такий випадок мав би бути, підтримка ж бачила, що щось у процесі зламалося. Додаток же впевнено рапортував, що мої документи перевіряються, і я добу чекав, вірячи в це, а потім вбив ще 3 дні, з’ясовуючи, хто там так довго читає мою анкету. Хто його зна, скільки клієнтів вони прогавили через такий затик при реєстрації. Навряд чи всі, як я, вирішували пробитися до кінця.
— Другий косяк більш абстрактний — стабільність роботи. За місяць використання я встиг застати і дводенну проблему поповнення картки переказом з монобанку (про що турботливо повідомили push-нотифікацією), і, що найсумніше, неможливість відкрити додаток на телефоні протягом кількох годин.
Про це детальніше. Спробував зайти в додаток десь в 19:30 (невідомо, скільки до того вхід не працював). Повисів секунд 30 на крутилці прогресу (десь тут мав би спрацювати локальний тайм-аут), кілька разів прибив додаток і відкрив заново. Безуспішно. AppStore підказав, що додаток оновився саме сьогодні. Ну явно десь накосячили. Перевстановлювати з нуля не став, бо ж телефон з сімкою, яку я використовую для банків, був не зі мною, авторизуватися все одно не зміг би. Записав відео, відправив у підтримку, яка підтвердила проблему і порадила… Спробувати після 22:00. По факту, не збрехали, — в 21:50 додаток все ще не пускав далі вводу пін-коду. Тобто більше 2 годин доступу до своїх коштів я не мав. На щастя, я хотів увійти, просто щоб перевірити рахунок, але якби треба було реально щось зробити з коштами, я б цього не зміг.
Після 22:00 про всяк випадок заглянув ще раз в AppStore, і моя здогадка підтвердилася — з’явилося ще одне оновлення. Після встановлення якого я увійти вже зміг. Так що цілком вірогідно, що справа таки була у міграції даних. Яку не завадило би протестувати, до речі, тим більше що з iOS набагато менше, ніж у Android, можливих варіацій софту і заліза. Претензія і до підтримки знову — здається, без оновлення «спробувати після 22:00» не допомогло б. Могли би і чесно сказати, що, мовляв, ми вже працюємо над виправленням, слідкуйте за оновленнями, скоро має бути. Автоматично воно могло встановитися не дуже і оперативно.
Як бонус, мені не схвалили кредитний ліміт, взагалі ніякий. Мені він не треба, справляюся поки і так, але той же Sportbank, в якому я теж з цікавості реєструвався, 5000грн ліміту виділив.
Висновок: ідея ок. Виконання шкандибає. Як основним банком користуватися я б не став. Як додатковим — ну, як одяг і взуття беруть дітям «на виріст», так і Izibank можна собі завести і поки що просто спостерігати да розвитком.
Отношение к клиентам!
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Очень слабый банкинг с кучей багов
Если кратко, то проблемы с которыми я столкнулся:
1. Не возвращают деньги с холдов в течении 30 дней (в нормальных банках не больше 7−10 дней)
2. После снятия заморозки, средства попадают каким-то образом не на карточный счет, а в «кешбек», с которого нужно заплатить налог в 19.5%. Почему я должен платить налог на прибыль с моих же замороженных средства???)))
И понятное дело, что если их команда не понимает, что они делают, то и от саппорта помощи адекватной нет. Закрою счет после того, как удастся вывести деньги с этой беды
Просто оригінально
Новый уровень банка (ниже и ниже)
Всё работает как надо
Вообщем, всё работает, как ожидал
Чудовий банк
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Помилкове повідомлення про несплачену заборгованність
В травні в перший раз скористався кредитним лімітом і тоді все наче вийшло добре — у червні з’явилась інформація про те скільки треба сплатити до кінця місяця, погасив цей борг і спокійно користувався карткою далі. Деякий час картка була положительним балансом, але десь 29−30 червня знов пішла в мінус.
Першого липня побачив повідомлення про те що потрібно сплатити мінімальний платіж до 30 липня. Але ж на той самий час мінімальний пратіж вже був сплачений, про що свідчить інформація зі сторінки кредитного ліміту. Тож я не звернув уваги вирішивши що просто розсилка повідомлень була сформована раніше, до того як був перерахований обов’язковий платіж.
Але в середині липня таке повідомлення з’явилось знов. Тоді я вирішив поспілкуватись з підтримкою бо тут щось одне з двох: або застосунок банку невірно відображає мені мою заборгованність, або банк помилково розсилає попередження клієнтам які насправді немають боргів перед банком. Служба підтримки відповіла що заборгованності в мене немає і сплачувати нічого не треба. Ну О К, добре.
Але сьогодні я знов отривам таке повідомлення
І знов на сторінці кредитного ліміту немає ніякого боргу — наступна сплата до кінця серпня, не липня.
Знов поспілкувався зі службою підтримки, знов отримав підтвердження що боргу в мене немає. https://x0.at/gytf.png
Але проблема з повідомленням є.
Не маю бажання ставити експетимент, тож сплачу сьогодні цей нібито борг. Але усім клієнтам мабуть треба бути дуже уважними щоб випадковано не попасти в список боржників, ще й з передачей цієї інформацію до кредитних бюро.
Навязчиво предлагают свои услуги с разных номеров
КРАЙНЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ IziBank и их сервис
КРАЙНЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ —IziBank👎👎👎❌❌❌
Ужаснейший банк, которым когда-либо я пользовалась
Ждите сидите
Тоесть я должна умереть пока вы там сидите и них**на не делаете
Никогда не пользуйтесь этим банком
Підтримка банку
Хамство
Проблемы с интерфейсом приложения
Хотел открыть только на месяц, но ползунок отключения опции «досрочное расторжение» находится очень близко к строке где выбирается срок депозита. В результате из-за плохого интерфейса открыл на 9 месяцев.
Проблема в интерфейсе, не пользователе.
Подобная проблема у меня уже случалась, но тогда я случайно на последнем шаге обнаруживал.
Просил бы банк отменить депозит или изменить срок.
Банк обманывает пользователей, не начисляя кешбек
Активно пользовался картой IZIBANK.
22.06.2021 провел несколько платежей, приобретая книги на Amazon. Платежи категоризованы IZIBANK как Книги, по которой я выбрал начисление кэшбека в этом месяце (15% за собственные средства).
Но кэшбек не был начислен.
Обратился в поддержку — поддержка подтвердила, что категория платежей — Книги. Но из-за бета-тестирования у них не было настроено начисление кэшбека за операции предавторизации, поэтому кэшбек не будет начислен. Итого банк не начислил 1111,65 грн. кэшбека. В поддержке просто сообщили, что выполнять условия не будут, кэшбек не начислят, пеняя, что это бета-тестирование.
Пользователи форума, куда обращаться по такому вопросу? Все подтверждающие скриншоты / переписка с поддержкой есть. Банк не выполняет публичные условия начисления кэшбека, таким образом, нарушает законодательство, заведомо обманывая пользователя. Помогите советом.
Не рекомендую этот банк