Курс валют в Идея Банке
PLN | 9.8 | 10.3 |
Неадекватне відношення до клієнтів.
Какой там ужас?!!! Вы ещё настоящего ужаса не видели!!!
СУПЕРобман
Депозиты платят.... Молодцы! Так держать!
Не связывайтесь с IdeaBank - банк, который не уважает своих клиентов!
В 2012 году взяла автокредит в IdeaBank. И началось!
Расчетный день 5 число каждого месяца, но «заботливые» сотрудники банка с 25 числа начинают звонить ежедневно по несколько раз о том, что если не заплатите — звернёмся в службу досудового розслидування. При этом за два года не было ни одного дня просрочки по кредиту.
Дальше лучше! Очередной раз прихожу делать взнос, а любезнейшая кассир говорит, что вам не нужно платить 2300 (ежемесячный платеж 2248), достаточно 400 грн, т.к. есть переплата. — Ок, оставим ее на следующий раз. в следующем месяце приношу 1000, а кассир говорит: «этого недостаточно, т.к. Ваши средства списаны». через несколько дней приходит письмо о том, что изменена процентная ставка и если есть претензии, нужно обратиться в течение 5 дней (письмо пришло через 12 дней от даты написания).
Август 2014 г. Донецк. Здесь уже чаша терпения у меня и моих родных переполнилась.
Пришла платить очередной взнос, а отделение не работает. Звоню на горячую линию — «как только появится возможность оплатите». В Донецке — зоне АТО — ни одно отделение никакого банка не принимает платежи!!!
Но не тут-то было!!!
Ежедневно с 7:00 до вечера и даже в выходные звонят сотрудники банка о том, что нужно оплатить кредит!
Звонят мне, мужу. на работу, на все номера с которых звонили на горячую линию!
Пиком было когда сотрудница банка спросила чем занимается муж и на ответ РАБОТАЕТ сказала: «Вот пусть берет автомат в руки и освобождает Вас».
Какое право, милочка. ты имеешь советовать такое? Ты сидела хоть одну ночь в подвале (на восьмом месяце беременности), пока твой город поливают из «Града»????????!!!
На этот момент просрочка по кредиту составляла 3 дня!!! Мы не отказываемся от пени за просрочку, хотя не по нашей вине им опасно работать и не принимать платежи в Донецке.
Просрочка по кредиту 7 дней: звонят сотрудники банка с теми же доводами — езжайте в другую область и там платите! Ок! Мы сообщаем, что через неделю знакомые выезжают и произведут оплату. хорошо? — хорошо
Просрочка по кредиту 8 дней: звонок в 7:00 «мы готовим документы на расторжение договора»
В кредитном договоре указано, что банк имеет право расторгнуть договор в одностороннем порядке В СЛУЧАЕ ПРОСРОЧКИ ДВУХ ЕЖЕМЕСЯЧНЫХ ПЛАТЕЖЕЙ.
На вопрос по какому праву они собираются сейчас это сделать, хотя я предупредила, что взнос будет сделан через несколько дней, сотрудница Юлия Владимировна сообщила, что если не устраивают отношения с клиентом, по их желанию расторжение возможно и в один день просрочки. ГДЕ ЭТО ВИДАНО?
О КРЕДИТНОМ ДОГОВОРЕ: МОЛОДЦЫ!!! старались как могли! предусмотрены все варианты защиты банка, но у человека, который берет кредит нет ни единого шанса.
Поставила одну звездочку за обслуживание. Жалко, что меньше нельзя!
Так как Данные Кредитного договора и Договора страхования жизни не совпадают - они недействительные!
Враховуючи що:
— у Кредитному договорі, у Договорі ДСЖ та у Заяві на приєднання до Договору ДСЖ є розбіжності у реквізитах рахунків ПрАТ «СК «УНІКА Життя» та назвах Банків;
— згідно Договору ДСЖ № ПБ 5А-29 від 29.03.2011 — термін страхування: один рік з дати набуття чинності договором;
— я не мав жодних стосунків та не підписував Кредитний договір з ВАТ «Плюс Банк», за адресою 76018 м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 7;
— відсутні документальні підтвердження факту перерахування страхового платежу на поточний рахунок ПрАТ «СК «УНІКА Життя» протягом 3 банківських днів з дати початку дії кредитного договору з ПАТ «Ідея Банк» № ____ від ___04.2012,
ВВАЖАЮ що згідно Цивільного кодексу України, вимог Законів України «Про страхування», «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», «Про банки і банківську діяльність» та «Про захист прав споживачів» Заява № ___ від ____ 04.2012 на приєднання до Договору ДСЖ № ПБ 5А-29 від 29.03.2011 та Договір ДСЖ № ПБ 5А-29 від 29.03.2011 не набули чинності!
Отже, з метою усунення виявлених порушень та згідно Законів України «Про звернення громадян» та «Про захист прав споживачів», прошу Вас:
надати мені інформацію згідно яких договорів та на яких умовах ПАТ «Ідея Банк» надавав фінансові послуги в 2012 – 2013 роках своїм клієнтам, як страховий агент ПАТ «Страхова компанія «УНІКА Життя» (згідно вимог ст. 12. Право клієнта на інформацію Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг»;
визнати мою Заяву № _____ від ___ 04.2012 на приєднання до договору добровільного страхування життя №ПБ 5А-29 від 29.032011 такою що не набула чинності
продолжение хамства
хамство и безграммотность
Ідея Банк зобов’язали повернути кошти за незаконне страхування життя в СК Уніка Життя!
З метою захисту своїх прав щодо незаконного укладання Договорів страхування життя при Автокредиті в Ідея Банк я звернувся до:
Інспекції з питань захисту прав споживачів:04080 м. Київ, вул. О.Терьохіна, 8а;
Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3 тел. (044) 234-02-24;
Голови Національного банку України, 01601, вул. Інститутська 9, м. Київ, Україна
За результатами розгляду було встановлено таке:
За інформацією ПрАТ «СК «УНІКА Життя», відповідно до пункту 3.1 Договору, термін страхування складає один рік з дати набуття чинності договором, тобто строк дії зазначеного договору — з 18.04.2012 по 18.04.2013.
Враховуючи те, що ПрАТ «СК «УНІКА Життя» не було отримано від Вас заяви про продовження строку дії Договору, зазначений договір припинив свою дію.
За інформацією ПрАТ «СК «УНІКА Життя», наданої на вимогу Нацкомфінпослуг, на підставі службової записки ПАТ «Ідея банк» від 30.05.2014 № 16.1.06/101270, страховиком було повернуто кошти за страхування життя в 2013 році 17-ти клієнтам, в тому числі і мені у зв'язку з «помилково перерахованими коштами»!!!
Таким чином, після першого року Автокредиту, між Клієнтом та Страховиком «СК «УНІКА Життя» немає жодних договірних зобов’язань, а кошти повинні бути повернуті!!!
Отже, вимагайте повернення коштів за другий та наступні роки Автокредиту, якщо ви не підписували додаткових Заяв на страхування життя!!!
Вимагайте від ПрАТ «СК «УНІКА Життя» та ПАТ «Ідея Банк» підтвердження фактів страхування, а саме: завірені примірники Договорів страхування та страхових полісів; завірені копії квитанцій (платіжних доручень) про перерахування на рахунок ПрАТ «СК «УНІКА Життя» коштів за страхування життя!
На даний час готуються матеріали щодо повернення коштів за страхування життя за перший рік Автокредиту!
У Київських відділеннях Ідея Банк відсутні книги скарг
за адресою м. Київ вул. Лагерна 42 для надання Заяви про розкриття банком інформації яка містить банківську таємницю, яку співробітники відділення прийняли та зареєстрували. У відділенні я намагався поспілкуватись в телефонному режимі з представниками ПАТ «Ідея банк» щодо незаконного укладання Договору страхування життя при автокредиті. За результатами спілкування прийняв рішення написати скаргу у Книгу скарг відділення, але співробітник (тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення) повідомив про відсутність такої книги, що є порушенням Постанови Кабінету міністрів України від 16 травня 1994 р. N 313 Про затвердження правил побутового обслуговування населення.
Після цього, я на окремому аркуші написав скаргу голові правління ПАТ «Ідея банк» Рязанцеву А.В. та звернувся до співробітника банку, щоб він прийняв та зареєстрував мою скаргу, і мені надав копію з відміткою про реєстрацію, але він відмовився. Перебуваючи у відділенні банку з 14.00 до 17.00 я намагався зареєструвати цю скаргу, спілкуючись при цьому з представниками сектору обслуговування клієнтів ПАТ «Ідея банк» за номером гарячої лінії 0800502030, але питання не вирішувалось. Результатом моїх спроб зареєструвати мою скаргу у відділенні банку було те, що співробітник банку направив факсом мою скаргу до головного офісу ПАТ «Ідея банк», а мені о 17.00 надав копію своєї заяви про отримання від мене скарги що є порушенням Інструкції з діловодства!
Отже, вимагайте Книги скарг у відділеннях, та при необхідності вказуйте на недоліки в роботі службовців Банку!
Брал кредит - отдавай!
Пока банк очень хороший!
норм
Отвратительное обслуживание!!!ХАМЫ!
Извините, я брал его в 2008 году по курсу 4.8… а сейчас?!?!? что делать?! народ подскажите? уже устал от этого давления со стороны банка… просто хаос!!! звонят соседям «вы знаете что ваши соседи „задолжники?!“ ))))это вообще меня убило причем звонок первый в 7 утра и понеслось 7 дней в неделю… А как общаются девушки этого банка вообще нет слов… будь-то набрали с базара и давай тараторить, хомить, грубить в трубку…
ЛЮДИ ВЫШЕ НАПИСАНА 100% ПРАВДА, ОБХОДИТЕ ДОРОГОЙ ЭТОТ БАНК! СОВЕТ ОТ ЧИСТОГО СЕРДЦА…
Я в жизни не был, и не буду, тем человеком которым они обзывают звоня по телефону…
Обслуживание клиентов
Реальные дела.
Звонки не клиентам.
Банк продолжает нагло обманывать клиентов на Страховании жизни
Але всупереч Законів України «Про банки і банківську діяльність», «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», «Про страхування» та «Про захист прав споживачів», Банк не надіслав мені завірений примірник цього Договору добровільного страхування мого життя (далі Договір ДСЖ), який би підтверджував факт страхування мого життя, не ознайомив мене з Програмою і Правилами страхування життя, умовами Договору ДСЖ та по суті вимагаєте від мене сплатити за фінансову послугу яку я не отримував!
В моїх попередніх листах до ПАТ «Ідея Банк», я звертався з вимогою надіслати мені копію Договорів ДСЖ за 2012 та 2013 роки, але Банк грубо ігнорує ці звернення та не надає відповіді по цьому питанню!
автокредит
Вместо того, чтобы реально искать самого заемщика ( в банке есть копия паспорта, идентификационний код) ваши работники тупо, иначе не скажешь, звонят по указаному телефону.В чем же заключается работа и функции работников по получению задолжености? или это только формальности? а как же прибыльность вашего банка?
При нынешних возможностях имеющейся информации ваша эфективность работы или усилий равна нулю.
Сделайте хоть что- то для себя любымих, а не жмите со всей дури на клавиши телефона.
Обслуживание клиентов