Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
BohdanUkraina 19 октября 2022, 11:59
Отделение по адресу: Киев, ул. Антоновича, 122
Ввічливий персонал, швидкі процедури, вигідні умови. Був приємно здивований увагою до клієнта. Обслуговувався у відділенні на вулиці Антоновича, 122 у Керівника відділення Ірини Василик.

Дякую
Підтримка àбанку 19 октября 2022, 13:27
Добридень!
Ми раді, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
Artem3101 18 октября 2022, 17:05
Всією сім'єю активно користуємося і тестуємо додаток Абанку, та гарно вражені від постійних оновлень та нових послуг. Щойно скористувався кредитом Частинами, оформлення пройшло у декілька дотиків. Так само і з переказом за кордон у минулому місяці, на жаль зараз прибрали таку функцію, але тут питання не до банку, так як і в іншому банку вимкнули.
Але є зауваження щодо депозиту на покупку валюти, можна оформити з гривні, а поповнити з гривні не вдається, раджу доопрацювати. Також хочу порадити встановити свої банкомати та термінали у містах де немає відділень, наприклад у м.Синельникове, Дніпропетровської обл.
Щодо обслуговування у відділеннях нічого не можу сказати, оскільки карту відкрив дистанційно і все що треба є у додатку
Підтримка àбанку 18 октября 2022, 17:56
Доброго дня!
Дякуємо за відгук та Ваш вибір. Ми не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо активно розвиватися. Зробимо все, щоб Ви й надалі отримували лише позитивні емоції від обслуговування. 😊
Витек Ларионцев 18 октября 2022, 16:33
Так вийшло, що був борг в одному з однойменних банків, та довго розбиралися щодо боргу, дійшли до судових суперечок. Отримав інформацію від нотаріуса, що з приводу мене відкрили виконавче розбиральство від А-Банку. Але в А-Банку ніколи боргів не було. Хоча й такий стан в країні, я почав виясняти. Дай Боже здоров’я тому хлопчині, що розбирався зі мной з цим питанням, показав мені сайт, де перевірити інформацію і там все же ми разом дізналися, що це нотаріус допустився помилки. Більше пів години людина, яка взагалі не причетна до цієї ситуації, слухала мене та не те що розбиралася, а розібралася. Це показово щодо роботи — дякую!
Підтримка àбанку 18 октября 2022, 17:02
Доброго дня!
Ми раді, що нам вдалося допомогти Вам, розібратись у питані.
vovanprm 17 октября 2022, 8:42
Жить в оккупации непросто. И когда блокируется банковская карта — это катастрофа. Проблема в том, что практически все повседневные каналы связи заблокированы. И вот после долгих и безуспешных попыток решить проблему мне попался в телеграмм-чате оператор Святослав. Он не поленился вникнуть в проблему достаточно глубоко, чтоб найти решение и выход. После ряда не удачных попыток выйти на видео-связь разными каналами, он продолжил поиск и нашел успешное решение моей проблемы.
Огромное СПАСИБО этому парню.
Підтримка àбанку 17 октября 2022, 9:30
Добрый день!
Рады, что нам удалось решить Ваш вопрос. Будем стараться и дальше приносить Вам только положительные эмоции от обслуживания. 🍏😉
Иван Шпанюк 14 октября 2022, 12:03
Хочу детально описати свою історію, та залишити відгук про А-банк, якщо цю контору можна так назвати!!! Справа в тому що в минулому році я звернувся до А-банк з приводу проведення перерахунку та повернення мені переплачених відсотків, штрафів, та пені як діючому військовослужбовцеві та учаснику бойових дій, відповідно до ст 14 п 15 закону України про захист прав військовослужбовців та членів їх сімей, спочатку після того як я звернувся до служби підтримки банку мені відповіли що такий перерахунок та повернення коштів неможливе, але після того як я надіслав скаргу до НБУ мені повернули ніби всі кошти, все ніби було добре, я взагалі не користувався карткою та додатком А-банк, але вчора 13.10.2022 я вирішив замінити свою картку Українці разом, та звернувся до А-банк для отримання нової картки, коли я її отримав я вперше за довгий час увійшов до додатку А-банк через телефон та помітив що 30.09.2022 та 03.10.2022 було проведено 11 переказів банком на мій рахунок загальна сума переказу складала меньше однієї гривні😅тобто перекази були по 8,6,5,15 копійок і так далі)))коли я звернувся до служби підтримки щоб уточнити що це за перекази? отримав відповідь що це перекази за кредитними договорами, після цього я в додатку А-банк отримав виписку та звірив її з архівом кредитних договорів в додатку і виявив що перерахунок який був майже рік тому мені був проведений не за всіма договорами, деяких навіть немає в додатку,і суми аж ніяк не співпадають, після об перевірки мною виписок та договорів я повторно звернувся до служби підтримки А-банк де отримав відповідь що перерахунок переплачених коштів відбудеться протягом 10 робочих днів, тобто в банку бачили те що клієнт не користується карткою та додатком, я так думаю що для звіту перед якоюсь перевіркою мені просто перерахували 85 копійок👍👌😅типу провели 11 транзакцій!!! після отриманих мною доказів я звернувся на гарячу лінію НБУ де мені відповіли що я маю право надіслати всі докази до НБУ так як вони є регулятором даного банку! а з приводу шахрайства зі сторони банку звернутись до відповідних органів!!! нікому не раджу даний банк особливо військовим, маю всі докази шахрайства, навіть не уявляю на скільки мільйонів гривень вони таким чином ошукують своїх клієнтів!!!
Підтримка àбанку 14 октября 2022, 20:33
Доброго дня! Дякуємо Вам за прийнятий дзвінок. АТ «А-Банк» виконує припис пункту 15 статті 14 Закону України «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» та надає кредитні канікули військовослужбовцям та Клієнтам, мобілізованим у Збройні сили України.
Стосовно Вашого звернення, ми детально перевірили всю інформацію і бачимо, що перерахунок було виконано коректно. Банк також додатково повернув переплату, яка виникла після проведених Вами платежів. Також ми відправили Вам на електрону пошту детальні виписки по кожній угоді. Сподіваємось, що зазначена ситуація не вплине на подальшу нашу з Вами співпрацю.
xo4y xo4y 14 октября 2022, 11:27
С банком знаком года 3. Есть депозит в валюте. Есть кредит оплата частями который я даже платил когда сделали каникул в первые месяца войны. Платил исправно. Месяца 2 назад убрали весь лимит на плати частями. Хотел сейчас увеличить, так как рассматриваю взять товар, но на запрос они ответили отказом. Не могу сказать что прям сильно хотел взять товар, но всетаки разачарован. Кому тогда они дают оплата у частями?!
Підтримка àбанку 14 октября 2022, 14:39
Добрый день! Лимит по программе «Плати частями» устанавливается индивидуально для каждого Клиента исходя из множества факторов — это кредитная нагрузка, кредитная история, уровень дохода, наличие депозитных счетов и тому подобное. Лимит постоянно пересматривается и может быть увеличен со временем. Для увеличения лимита можем порекомендовать активно использовать карты нашего Банка в счет личных средств. Мы ценим сотрудничество с Вами и будем рады более детально разобраться в вопросе Вашего лимита. Мы проверим всю информацию и уведомим по результату.
Irina220969 14 октября 2022, 7:29
Сотрудничество с банком началось ещё с 2019 года. Спасибо что га развитие бизнеса банк дал, аж целых 2000 гр. Что пришлось обратиться в банк пумб — где кредит выдали сразу 30000гр. За долгое время моего сотрудничества с другим банком, А- банк тоже не отставал предлагая круглые суммы. Очень хорошо, что сумма, которую я взяла у банка небольшая--5000 гр. Но обстоятельства сложились так, что сейчас я официально-- беженцев без работы, с пошатнувштмся здоровьем. Сотрудники банка неустанно каждый день пытаются выбить с меня остатки моих нервов и моего здоровья, хотя сами же и говорят, что га время военного положения штрафные санкции не применяются. Зачем тогда неовировать людей, ведь от своего долга я не отказываюсь. К стати сотрудники банка пумб ведут себя чедовечнее-- входя т в сложившуюся ситуацию. Уважаемые граждане, кто читает мой отзыв — будьте благлразумны, прежде чем подписать договор с А- банком. Если вам нужны надёжные партнёры — ищите их в другом месте!!!
Підтримка àбанку 14 октября 2022, 12:12
Добрый день! Хотим отметить, что конкурс для получения 500 гривен за лучший отзыв месяца проводится сайтом МинФин среди всех пользователей портала, детали доступны по этой ссылке: https://sp.minfin.com.ua/ru/banks/top-reviews.

Все коммуникации по задолженности проводятся Сотрудниками Банка по Вашему контактному номеру, который Вы указывали в Банке и ставят цель помочь Вам избежать нарушений кредитных обязательств.
Банк понимает сложившуюся ситуацию и не начисляет пени и штрафы за несвоевременное внесение платежей, однако обязательный платеж по кредиту необходимо вносить согласно графику. Обращаем Ваше внимание, что начисление процентов по кредиту проходит в стандартном режиме, тем самым при отсутствии погашения, сумма Вашей задолженности увеличивается и платежи будут накапливаться.
Благодарим за принятый звонок, наш Сотрудник предоставил Вам предложение Банка для решения вопроса по задолженности. Будем рады видеть Вас в наших отделениях!
Maria7766 13 октября 2022, 13:24
Отделение по адресу: Черкассы, бул. Шевченка, 367
Суперский сотрудник в кассе, А банка Ножка Татьяна!
Всегда приветливый и доброжелательный сотрудник. Если есть любые вопросы — человек открыт и помогает. Больше бы таких отзывчивых сотрудников!!!
Спасибо.
Підтримка àбанку 13 октября 2022, 13:41
Добрый день!
Мы рады, что Вы оценили работу наших Сотрудников! Всегда рады видеть Вас снова в наших отделениях! 🍏😊
Android090 13 октября 2022, 6:45
Техподдержка реагирует очень быстро, приятно с вами иметь дело.
Підтримка àбанку 13 октября 2022, 9:44
JohnIvanov 13 октября 2022, 0:43
Отделение по адресу: Львов, ул. Коперника, 32
Найвищий курс валют при знятті готівки за кордоном серед банків України.
Підтримка àбанку 13 октября 2022, 14:53
Доброго дня!
Зняття готівки, закордоном, відбувається за картковим курсом Банку, актуальний курс можна переглянути у додатку АБанк24. Звертаємо увагу, що за зняття готівки, в банкоматі, закордоном, передбачена комісія за рахунок власних коштів — 2%, за рахунок кредитних — 4%.
Для того, щоб у нас була можливість розібратися в питанні більш детально, будь ласка, дайте відповідь нам в особистих повідомленнях.
SnezhaSnezha 12 октября 2022, 19:31
Отделение по адресу: Днепр, ул. Мониторная, 7
Банк за останні два роки зробив шалений ривок в якості обслуговуванні та вилизав моб додаток.
Дістанційно все працює як треба, і є відділення для тих кому треба.

Підсумок: АБанк 10 із 10
Підтримка àбанку 12 октября 2022, 19:56
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно. Дуже раді, що Ви з нами були увесь цей час.😊
Минфин
Ответ администратора
14 октября 2022, 19:45
Відгук не зарахований (на 14.10.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
Сергій Лунін 12 октября 2022, 16:11
Отделение по адресу: Ровно, ул. В. Черновола, 27
Вітання читачів мого відгуку, Перед тим як надрукувати свій відгук я прочитав усі відгуки розпочинаючи з 22 року і увагу усім відгукам приділив однаково як негативним так і позитивним.
Хочу також висловити свою думку про Фінансову Установу А-БАНК …
Чи все бездоганно звичайно не може все бути бездоганно враховуючи ситуацію з 24, Банківський сектор постійно піддається кібератакам і це би було би дивно якщо я надрукував би що все бездоганно, АЛЕ як завжди в Україні має місце АЛЕ, враховуючи ситуацію яку начасі ми маємо команда, А — Банк справляється швидко це стосовно надання свого продукту який у них заявлено…
З приводу Кредитної лінії я читав багато негативних відгуків, так А-Банк 24 Лютого був змушений обмежити дані кошти, але це зробили усі банки, і це мене також не обійшло стороною і я не можу за це піддавати критики А-Банк чи будь який інший банк, Завдяки цьому вистояла банківська система України. А стосовно А-БАНК Він встояв у ці часи і зберіг гроші своїх клієнтів і продовжував нараховувати % по депозитах за що я йому дуже вдячний.
З приводу додатку (якщо коротко щоб скоротити текст відгуку)також дуже зручний …
Служба підтримки швидко реагує і це також додає великий плюс. Для тих кому не до відома фінансові установи начасі отримують массу спаму від наших друзів в кавичках і з окупованих територій. Ось чому я ставлю великий плюс службі підтримки А-Банк.
«Тепер додам з приводу Кредитної лінії так її також відновив до тих меж що для мене являється необхідний в межах моїх доходів щоб не наважити свій бюджет у разі при користуванні коштами банку, як пам’ятаємо вище я написав чому було обмежено, Просто написавши в службу підтримки…
Ах так і що мені подобається в А-Банк до кожного клієнта індивідуальний підхід з широким спектром рекомендації і порад у такий буремний і не легкий для нас час.
Тому 5 із 5 заслуговує за свою тяжку працю у цей час так як всі свої продукти надає в повному обсязі на всі 100%.

Ах так з Негативного у інше я відмітити
Не працює у Суботу так як більшість зараз людей мають повний графік роботи і завантаженні іншою роботою для перемоги і Субота це єдиний день щоб відвідати банк у випадку необхідності…
Але це меньше негативно чим більш.
Так як вам також в цей Буремний час потрібно турбуватися про своїх рідних і близьких.

P.S Дякую тим хто прочитав мій відгук до кінця. Бажаю вам всім мирного неба над головою наскільки це можливо в наш буремний час…
Підтримка àбанку 12 октября 2022, 17:05
Дякуємо за відгук та Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами. Зробимо все, щоб Ви й надалі отримували лише позитивні емоції від обслуговування. 😊
Roman Esteticnois 12 октября 2022, 13:02
Отделение по адресу: Харьков, пр-т Гагарина, 177
Выражаю благодарность сотруднице А-банк Надежде, которая помогла в решении сразу нескольких задач и текущих вопросов, касаемо самого приложения банка, так и его услуг в сфере Международных переводов системой Вестерн Юнион. В процессе переписки в Телеграм удалось решить важный вопрос по открытию карты и зачислению перевода в валюте. Еще раз спасибо, 10/10
Підтримка àбанку 12 октября 2022, 13:07
Добрый день! Рады, что нам удалось решить Ваш вопрос. Будем стараться и дальше приносить Вам только положительные эмоции от сотрудничества с нами! 🍏😊
Володимир Семко 11 октября 2022, 17:18
Делал перевод со своей карты на свою карту Вайз. До Вайза деньги не дошли. Проблему решать не хотят, отморозились. Прошёл месяц проблема так и не решена. А банк украл мои деньги. С других банков все доходит отлично. Не рекомендую этот банк.
Підтримка àбанку 11 октября 2022, 20:12
Добрый день! Жаль, что у Вас сложилось такое впечатление. Со стороны нашего Банка Ваш платеж был доставлен успешно. Вы можете увидеть информацию об отправке платежа в АБанк24 и также наши Специалисты предоставили Вам квитанцию, которая подтверждает успешность платежа с нашей стороны. Мы будем рады детально разобраться в Вашей ситуации и помочь. Уже получили от Вас письмо на нашу электронную почту, обязательно разберёмся и уведомим по результату.
NevskayaAsya 10 октября 2022, 18:47
До войны был отличный банк. Иногда доставал звонками с предложениями. После войны делают что хотят. Противоречат сами себе. И названивают каждый день с угрозами. Бывали случаи хамства и неуважения с их стороны.
Підтримка àбанку 10 октября 2022, 20:39
Добрый вечер! При наличии просроченной задолженности и длительной неоплате, по условиям кредитного договора, могут поступать звонки от Банка для уточнения информации о причинах не внесения платежей и сроках оплаты.
По Вашему сигналу мы проверили диалоги, Банк не терпим к хамству и пренебрежительному отношению со стороны сотрудников в адрес наших Клиентов. В ходе диалогов нашими Специалистами были предоставлены рекомендации для решения Вашего вопроса.
Мы детально разберем текущую ситуацию с задолженностью и свяжемся с Вами дополнительно.
Martinmarpeto 10 октября 2022, 17:47
Заблокували мої кошти і вже тиждень не можу розблокувати їх. Спочатку запитали мене про надходження за весь місяць, я надав всю інформацію, потім сказали що справа в жалобі за конкретне надходження, я надав інформацію і про нього. після цього пройшов тиждень ніхто не вирвшує це питання, кожного разу коли я дзвоню до банка мені кажуть цим займається інший відділ нічого зробити не можемо
Мені здається зараз не найкращий час коли тебе лишають без грошец і кажуть чекайте
Підтримка àбанку 10 октября 2022, 18:49
Доброго дня! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Обов'язково перевіримо інформацію щодо цієї ситуації та будемо раді допомогти. За результатом вирішення питання з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
fedorsumkin 8 октября 2022, 18:03
В наше непростое время 12 августа закрыл практически полностью кредитную линию. Насчитали при закрытии дополнительную сумму в 217.31 грн. Решил потом закину деньги.
И тут вчера приходит сообщение на вайбер, мол, Вы нам в прошлом месяце должны были 217,31, теперь в этом месяце уже должны 434,62 грн.
Алё, А-Банк откуда 100% сверху?!
Підтримка àбанку 9 октября 2022, 10:15
Добрый день!
Проверили информацию, сумму, которую Вам ранее озвучили сотрудники до полного погашения 217.31 грн остается актуальной на сегодня. Действительно, в смс сумма планового платежа по кредиту была не корректной, в АБанк24 информация отображается корректно. Приносим извинения, надеемся эта ситуация не повлияет на дальнейшее сотрудничество.
Snowflake96 8 октября 2022, 1:41
Заблокували карточку з коштами не попередивши мене, зо карта заблокована, коли спитав причина відповіли, що банк вирішив припинити зі мною співпрацю, логічно було б заблокувати надходження коштів на карту і трату але ні кошти на карту поступати можуть, а от тратити ні, коли написав щоб перевести кошти на іншу карту то написали що гроші забрати можна тільки в відділенні банку, а відділення банку в моєму місті немає, і можливості поїхати в інше місто в мене немає, крайні не рекомендую!!!
Підтримка àбанку 8 октября 2022, 14:49
Доброго дня!
Банком було ухвалено рішення про завершення договірних відносин з Вами. Ваше питання стосовно отримання залишків по картці перебуває на контролі у наших фахівців, по рішенню ми надамо Вам відповідь.
DianaDubikovska 7 октября 2022, 0:36
Срочно нужно было поменять номер телефона, обратилась к сотрудникам банка в 12 часов ночи. Процедура заняла менее 10 минут, очень порадовали качеством и скоростью. Благодарю!
Підтримка àбанку 7 октября 2022, 13:20
Kamilaaaaui 6 октября 2022, 14:53
Обожаю этот банк, потеряла номер физическую карту, но мне всё равно помогли восстановить ❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺
Підтримка àбанку 6 октября 2022, 15:14

Курс валют в абанке