Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
Ми задоволені!
Складність отримання валютного депозиту
Нажаль, банк відмовляється приймати замовлення, і рекомендує їздити та перевіряти наявність готівки аргументуючи тим, що зараз воєнний стан.
Це дуже сумно, адже мова йде про ІФ область, а не зону біля лінії фронту — тому сприймаю це як слабкий аргумент, мета якого оправдати те, що банк не підготувався, хоча часу було вдосталь.
Найголовніша проблема — що я знаходжусь в 30 км від найближчого відділення А-банку, і коли відкривав депозит, спеціалісти відділення мене запевняли, що інкасація і замовлення працюють справно. Тепер же банк не хоче піти на зустріч, і вимагає від мене невизначену кількість разів їздити по 2 години до+з відділення перевіряючи, чи є готівкова валюта для виконання банківських зобов’язань.
Мені здається, банк міг би краще скерувати логістикою, щоб запобігти такому поганому досвіду клієнтів. Сподіваюсь, за тиждень ситуація покращиться. Але на зараз — такий відгук
Вже зараз ми поступово відкриваємо можливість замовлення валюти для наших Клієнтів і така можливість є у більшості міст, де є наші відділення.
За наявності валюти в касі, Ви можете зняти з картки валюту в рамках лімітів НБУ до 100 000 грн. в еквіваленті.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Сподіваємось, що зазначена ситуація не вплине на нашу з Вами співпрацю.
Банк пробил дно.
Достучаться до любого банка в принципе сложно, т.к. кацапы блокируют все возможные каналы, в том числе и ВПН-сервисы. И вот, после долгих танцев с бубном, наконец попадаю на веб-страницу банка и узнаю, что веб-версия больше не поддерживается. Типа вот вам: качайте приложение.
Эй! Вы в своем уме?
Я никогда не пользовался вашим мобильным приложением. Мне оно в нормальное время нафиг не нужно было, а теперь когда орки отжимают телефоны на улицах и подавно.
Вы предупредить могли клиентов? Что планируете прекратить поддержку веб-версии? Я б перевелся в другой банк и делов-то. Каналов связи куча — было бы желание.
И что теперь? Кредитным лимитом я никогда не пользовался, а сейчас вы по-факту лишили меня доступа к моим собственным деньгам.
Я не могу перейти через линию фронта до отделения, банкомата, или чтоб картой рассчитаться.
Так что будем делать, граждане банкиры??? Отдайте мои деньги!
З березня 2023 р. web-версію ABank24 повністю закрито.
Для користування рахунками віддалено ми рекомендуємо завантажити застосунок ABank24.
Ми піклуємось про наших клієнтів та їх комфорт, тому заздалегіть інформували про закриття web-версії, як в самому застосунку так і відправивши лист на електронну пошту.
Звертаємо Вашу увагу, що мобільна версія дуже проста у використані та дозволяє здійснювати всі необхідні операції одразу у Вашому смартфоні.
До того ж, у мобільній версії ми реалізували ряд функцій, які можуть бути Вам корисні:
— підключення кешбеку на картку, що дозволить економити на покупках;
— оформлення додаткових послуг та продуктів банку;
— швидкі перекази за номером телефону;
— платежі за QR-кодом та багато іншого.
З нашої сторони ми завжди готові допомогти Вам розібратися у функціоналі нашого ABank24. 🍏
Банк який допомагає клієнтам
обслуговування на висоті
Обман співробітниками банку
Ваш депозит не було переоформлено, договір було продовжено на новий термін.
При продовженні договору депозиту встановлюється актуальна ставка за депозитом на день продовження, про що також ми вказуємо у самому договорі.
При зверненні до відділення Банку для продовження вкладу також ми ознайомили Вас з умовами та актуальними ставками.
Ми розглянемо можливості вирішення Вашого питання, за результатом ми повідомимо Вам.
Деньги сохранены
Развод от сотрудников
Пишу в тп — пишут, что пожаловался контрагент.
Пишу покупателю — говорит что не жаловался.
Пишу в тп бинанса, те сразу ответили, что могут заблокировать временно контрагента, если банк предоставит транзакцию, на которую была жалоба, но тех поддержка абанка морозит.
Говорят что наберут у течении нескольких дне, но вопрос тянется ещё с 2022 года.
Зпвисло 40000 грн. Поддержка требует взятку в размере 30% чтобы отдать деньги наличными.
Таких банков в свободной и, независимой Украине быть не должно. Пережиток советского прошлого!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, через те картка може бути тимчасово обмежена.
Відповідно до Умов і правил Банку, пункт 3.3.11, Банк має право припинити договір в односторонньому порядку, а відповідно до пункту 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, Банк може стягувати комісію у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Для детальної перевірки інформації просимо надати відповідь в особистому повідомленні.
Шахраї
Працівники нав’язують лишні послуги
Дуже шкода, що у Вас склалась така думка після обслуговування.
Для оформлення картки «Жовта» для отримання пенсії оформлення картки «Зелена» не обов'язково.
Співробітник відділення дійсно провів коротку презентацію картки «Зелена» та показав як користуватися мобільним застосунком ABank24, однак не наполягав на оформленні картки «Зелена».
При оформленні картки через застосунок віддалено першою відкривається картка «Зелена», вже після Ви зможете оформити й картку «Жовта».
DidKaras
ЗАВЖДИ допоможуть і Фахово ПОЯСНЯТЬ
— — —
PS:
ВСІМ би Банкам ТАК!
А банк — найкращий банк України
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Дійсно професіонали
Благодарность
Відмінний сервіс
1. Щоразу як приходжу до відділення меня зустрічають дівчата з посмішкою, от хоч гарний настрій, хоч ні — всі раді мене бачити, це приємно.
2. Зателефонував на гарячу лінію, накопилося багато питань у зв’язку з від'їздом до відрядження, так дівчина Дар’я дуже уважно вислухала всі мої питання, а їх було чимало та відповіла мені на все — і який курс закордоном, і багато фішок з конвертацією, і діючі ліміти, прям все-все, щоб мені було зручно сплатити саме картою А-Банку. Дуже приємна дівчина, і видно, що розбирається.
3. Робота 24/7, раніше був клієнтом іншого українського банку, то навіть зараз забую, що питання можна було задати тільки у робочий час. Дзвоню, коли меня дійсно потрібно.
4. Широка лінійка продуктів. Я не активний користувач, бо гроші отримую не на картку, однак бачу, що стараються робити різноманітні фішки для різних клієнтів, бо часто надсилають різні пропозиції мені. Однозначно рекомендую.
Перевод гривны на зарубежный счет из-за неверного МСС
Перевод или пополнение счета валютой через почты происходит на стороне украинских банков как покупка (оплата услуг почты, установлен МСС покупки, а не перевода) хотя на самом деле именно грн переводится на зарубежные счета что на данный момент запрещено НБУ.
В этом были замечены следующие почты:
⁃ POSTA BRATISLAVA (Словакия, все отделения почт в стране, название мерчанта напр. «BRATISLAVA» изменяется в зависимости от города)
⁃ AN POST MONEY (Ирландия)
⁃ POCZTA POLSKA (Польша)
В вашем банке на данный момент не ограничена оплата этим мерчантам.
Прошу вас подробно изучить и разобраться в ситуации, а также пресечь отток гривны зарубеж.
Слёзы умиления
Всем нам скорейшего мира!😋
Благодарность
Служба поддержки А-Банк
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД БАНКУ
Вважаю, що все це — завдячуючи керівниці відділення Макаровій Ілоні Володимирівні, яка своїм дієвим прикладом
професіоналізму, уважного і ввічливого ставлення до клієнтів — надихає підлеглих саме так і налаштовувати свою роботу!
Висловлюю подяку усьому колективу відділення А-банку і бажаю високих фінансових результатів, витримки і подальших успіхів у важливій і відповідальній роботі!
З повагою Володимир Островський, офіцер ЗСУ у відставці, юрист
P. S. Зауважень і негативу — не маю.