Курс валют в абанке
Служба підтримки не допомагає блокує рахунки просить надати справку про доходи
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.
В результаті даної перевірки банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним
Допомога
Співробітники ввічливі та професійні. Дякую за швидку реакцію та якісне обслуговування. Претензій не маю
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Вирішення проблеми
Безпідставне розірвання відносин
Здійснюю свою господарську діяльність відповідно до норм чинного законодавства, згідно до відкритих квед 63.99 та 63.11, зареєстрована як ФОП 3, сплачую 5% податку кожного місяця від загальної суми зарахованої на р/р.
Для своєї господарської діяльності використовую р/р відкритий в Пумб Банк.
Прибуток від господарської діяльності після сплати всіх податків і обов’язкових платежів знімаю готівкою.
Оскільки живу за містом, то для зняття отриманого прибутку приїжджаю в місто. В зв’язку з тим, що діють обмеження на зняття готівки в розмірі 100 тищ грн на добу, з метою зменшити кількість приїздів в місто — перераховую з р/р Пумб 100 тищ на особисту картку А-Банк, та 100 тищ на особисту картку Моно Банку. Після чого у відділенні А-Банку знімаю 100 тищ с А-Банку та 100 тищ з Моно.
В наступному отримую фін моніторинг від Моно Банку, гружу документи, підтверджую доходи, сплату податків, все добре, ніяких питань немає і бути не може, так як діяльність відповідно до норм чинного законодавства.
Також отримую фін моніторинг від А-Банк, гружу пояснення, де детально все розписую, що за кошти, звідки з’явились, показую декларації про сплачені податки, запитую що ще потрібно, готова надати всі документи, акти наданих послуг, виписки с Пумба і т.д. Банк відповідає нічого додатково не потрібно. Проходить під дня, банк розриває відносини. як так? 30% комісії на залишок також не приємно, але це інше питання.
Суть в тому, як можна розірвати відносини без з’ясування обставин, не запросивши документи, здійснивши поверхневу перевірку діяльності.
Максимально розчарована даним банком. Тепер ще і в реєстрах буду відображатись з поміткою неблагонадійний клієнт… дякую
Нам прикро, що сталось непорозуміння у питанні прийнятого рішення. Банком не прийнято рішення про розірвання ділових відносин та ми раді подальшій співпраці. Питання з приводу зняття обмежень вже перебуває в роботі.
Окремо, бажаємо зауважити, що банком не застосовується комісія в розмірі 30% в разі прийнятого рішення про розрив відносин окрім випадків, в яких діяльність за рахунком відповідає пункту 3.3.25 Умов та Правил (3.3.25.:
Блокирует карту за расчет в магазине. Маразм
Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені). При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства.
Бачимо, що наразі Ваше питання є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Жахливий банк
Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням багатьох факторів: кредитного навантаження, кредитної історії, рівня доходу, наявності депозитних рахунків тощо.
Ліміт кредитування постійно переглядається та може змінюватися з часом. Якщо рішення щодо доступного продукту зміниться, ми обов’язково повідомимо Вас. Також, Ви можете подати заявку в налаштуваннях картки, після якої банк зможе надати відповідь протягом 5 хв. Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку
А банк имеет самую худшую тех поддержку из всех возможных банков
За результатами даного аналізу було прийнято рішення про розрив ділових відносин. Наразі Ваше питання в роботі. За результатом ми Вас проінформуємо.
Жахливий банк
Повино було повернутися через 3 дні на разунок але не так гадалось як повино було бути
Цей жазливий банк що робить дзвонить і говоре хочете гроші на рахунок тоді положіть ще 400 грн і дайте згоду щоб проценти списалися
Сума моя 599 грн, а вони процент 400 грн
По своїй винні бо звязок у них не спрацював
Але кошти списалися вчастно, а повернення коштує 400 грн
І не факт меееджер відповів що вони повернуться
Люди добрі обминайте 10000… дорогой цей банк ні коштів, а ще і процент візьмуть
Щоб Ви на ці гроші розбанатіли, А Банк
*** та ще і в такий час
Будьте обережні вони вирутять вам руки і весь гаманець ***
Розуміємо Ваше занепокоєння і хочемо детально пояснити ситуацію. Якщо оплата в магазині не була підтверджена, але кошти були зарезервовані, вони зазвичай автоматично повертаються на рахунок протягом кількох днів. У Вашому випадку сума повністю списана та відправлена, банк може подати звернення на оскарження операції через міжнародну платіжну систему (МПС).
Згідно з тарифами, при поданні такого запиту застосовується комісія — 10% від суми (мінімум 400 грн, максимум 750 грн). Ця сума лише блокується на рахунку і списується лише у разі обґрунтованої відмови з боку МПС. Якщо транзакція буде скасована, комісію не буде стягнуто.
Ми готові подати запит, і наразі очікуємо внесення необхідної суми. Щойно вона з’явиться на рахунку — одразу розпочнемо процес.
Дякуємо за розуміння і будемо раді допомогти Вам.
Повернення коштів
Оперативний банк
Умови змінюють під час гри. Старий регламент не дають. Підтримка — лише для марнування часу
Тобто по суті: вам треба перед кожною покупкою перечитувати регламент знову, навіть якщо ви читали його два дні тому. Бо він міг тихенько змінитись. Або просто — не користуватися продуктами банку взагалі. Я обираю другий варіант.
І не сподівайтесь на підтримку. Вона просто забере ваш час — без жодної конкретики, без рішень, без поваги.
Ми щиро вибачаємося за незручності, з якими ви зіткнулися. Ваше питання для нас дуже важливе, і ми вже займаємося його розглядом. Ми розуміємо, як важливо мати чітку та прозору інформацію, і працюємо над тим, щоб вирішити цю ситуацію. Як тільки ми отримаємо більше інформації, ми обов'язково зв'яжемося з вами.
Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
Непрофесіональні робітники, дуже поганий сервіс.
По факту працювала з банком як ФОП, використовувала як фіз особа, та ще розміщувала депозит.
Банк у всіх цих напрямках робив неадекватні вчинки, починаючи навіть з того, що коли я перераховувала свій дохід від підприємницької діяльності на свою карту у цьому ж банку, вони надсилали запитання «звідки грощі» …
Блокували переводи або оплати з карти, навіть на 1000 грн, і треба було кожного разу підтверджувати, що ти це ти)))
Про депозит взагалі мовчу, бо вони самостійно його пролонгували без моєї згоди!!! І я досі не можу його зняти.
ПІдсумок: більш не користуюсь цим недобанком і чекаю, щоб забрати свій депозит і забути про цей банк назавжди.
За питанням вкладу «Online», який було відкрито Вами в нашому банку, даний вклад без можливості дострокового розірвання. Отримання коштів можливо провести по терміну. А саме протягом 5 днів з дати закінчення вкладу в àbank24 або відділенні банку.
За умовами відкритого договору: «Вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, яка діє в Банку для таких депозитів на дату продовження.». Проте, Ви маєте змогу відмовитись від автоматичного продовження вкладу в àbank24 — меню Депозити.
Шахрайство з карткою
Пройшов рік,і мені подзвонили з А-банку. Консультант на ім'я Іван дозвонився мені на вайбер навіть. Заспокоїв, пояснив ситуацію,і вже вранці мені кошти зайшли на рахунок. Я щиро дякую цьому хлопцеві, тому що я думала, що це вже все. Дякую А-банку за те, що піклуєтесь не лише про своїх клієнтів, а про всіх людей. Буду вибирати надійні банки, і тепер тільки телефонувати та перевіряти чи дійсно то людина питає про борг. Завжди звертайтеся до банку та питайте, не соромтеся, консультацію. Дякую ще раз.
Нам дуже приємно знати, що змогли підтримати в непростій ситуації. Завжди поруч, якщо знадобиться допомога 💚
Помогают вернуть несанкционированный платеж в Тему
И на следующий день совершили покупку в Тему, такая площадка. На 2500 грн.
Сразу же как это увидел позвонил в банк и мы заблокировали карту. Но платеж уже был проведен.
Так же подал заявление в Киберполицию так как я знаю кто это сделал, там перенаправили в РОВД, а оттуда позвонили и сказали что до 3200 грн, все декриминализованно и максимум что грозит людям это штраф в 74 грн. Но заставить вернуть сумму нет никакой возможности у полиции.
Банк в свою очередь запросил возврат платежа через Мастер Кард. С Тему я связался тоже через из поддержку, мы нашли кто именно, совершил покупку, его данные. Но платеж они сказали уже отозван.
За это благодарю Абанк.
До конца мая Мастер Кард дай Бог вернёт платеж.
Совет всем закрыть интернет платежи, которые без авторизации
Дякуємо, що поділились досвідом. Раді, що змогли оперативно допомогти. Сподіваємось, що кошти будуть повернуті найближчим часом💚
Заблокировали карту
Нами було відправлено повідомлення в прив'язаний месенджер з уточненням інформації. Прохання надати запитану інформацію для успішного розв'язання питання
Хороший банк, але заблокували картки і розірвали договір.
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
В результаті даної перевірки банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин. Таке прийняте рішення не є змінним. Наразі бачимо, що питання є остаточно вирішеним. Для отримання залишків коштів Ви можете звернутись до каси відділення банку
Помилка термінала при поповненні картки.
Заблокировали карту за превышение лимита
Для перевірки інформації банком було відправлено особисте повідомлення з прохання надати інформацію, що допоможе ідентифікувати Вас. Наразі відповіді нами так і не було отримано. Прохання відповісти на особисте повідомлення.
Найкраще відділення, А банку
Заблокували мої кошти і не дають вивести