Курс валют в абанке
| USD | 42 | 42.6 |
Повернення коштів
Оскарження транзакції.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Онлайн поддержка
Приятно общаться с живым человеком, а не с ботом, как сейчас стало модно во многих банках.
И ещё радует, что когда звоню на горячую линию в А-банк — сразу берут трубку операторы и не надо пробиваться через «вертуальных помощников».
служба поддержки
Відгук про роботу фахівців ГЛ
Користуюсь послугами А-банку 3−4 роки, мене цілком влаштовує
Best bank experience around the world
А-Банк — недоброчесний банк!
Дякуємо за відгук. Повідомляємо, що якщо на рахунку немає обмежень, Ви можете зняти залишок та закрити рахунок за власною ініціативою. У разі, коли встановлені обмеження, банк зобов’язаний керуватися законодавством України, а для зняття обмеження необхідно надати відповідні документи. Обов’язок банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів покладено ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів…» з метою виявлення операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності клієнта. Якщо документи не надані, банк змушений прийняти рішення про розірвання договору.
Для детальнішої перевірки просимо надати відповідь в особистих повідомленнях.
***, а не банк
Сотрудницу горячей линии зовут Катерина её табельный номер 87739
Номера телефонов +380567964681
Ужасный банк и сотрудник горячей линии, ничем не помогут, а только обворуют
Дякуємо за звернення. Розуміємо, що ситуація неприємна, тому хочемо надати пояснення.
Оскільки зняття коштів відбувалося в банкоматі іншого банку, ми не можемо самостійно повернути суму — для цього потрібно звернення до міжнародної платіжної системи. Банк зі свого боку готовий подати відповідний запит, щоб допомогти Вам.
Згідно з правилами, для цього потрібно тимчасово заблокувати на рахунку комісію (відповідно до тарифів — 10% від суми, мінімум 400 грн, максимум 750 грн). Але ця сума не списується — вона блокується лише на період розгляду. Якщо заявка буде успішною, комісія не зніматиметься.
Наші фахівці телефонують лише з однією метою — отримати Вашу згоду на подання запиту. Без цього ми не маємо права розпочати процедуру, і термін подання може сплинути. Ми готові подати запит, і наразі очікуємо внесення необхідної суми. Щойно вона з’явиться на рахунку — одразу розпочнемо процес.
Щиро вдячні за розуміння. Ми на Вашому боці та готові допомогти.
Подяка!
Була у захваті зараз просто розчарована
Перепрошуємо за ситуацію та негативні емоції, які вона викликала. Сталася технічна помилка, над усуненням якої ми вже працюємо. Ліміт буде відновлено вже завтра.
Розуміємо Ваше здивування і дякуємо, що поділилися деталями — це допоможе нам покращити сервіс. Завжди відкриті до зворотного зв'язку і прагнемо бути справді зручними для своїх клієнтів.
Все влаштовує. Гарний банк.
Але є декілька питань:
1. У лютому банк заблокував картки, за підозру що переводжу кошти невідомо куди.
Надав довідку ОК5, та довідку по кожній картці, де вказано що власником є я, та переводжу сам собі гроші. А це порядка 5 банків. Розблокували за 20 хвилин.
Питання. Який зараз в мене ліміт на зарахування на місяць?
2. У минулому році при проходженні фін.мону мені було сказано, що не можна робити депозити та виведення грошей на картку АБанку, навіть якщо букмекер офіційний в Україні. Інакше буде відмова в обслуговуванні.
Питання.
Зараз політика банку не змінилася?
Чи можу я виводити зі свого акаунту гроші на Абанк?
Щодо ліміту зарахувань — відповідно до Постанови НБУ №110 банк використовує ризик-орієнтований підхід, тому ліміт розраховується динамічно, враховуючи як персональні дані клієнта, так і активність по рахунках. Через це ми не можемо назвати конкретну фіксовану суму.
Рекомендуємо здійснювати операції в межах сум, які можна підтвердити офіційними документами — довідками про доходи, деклараціями ФОП тощо.
Щодо операцій з букмекерами — якщо можливість вкладати кошти в цю діяльність підтверджена документально і відповідає чинному законодавству України, банк не має підстав відмовляти в обслуговуванні.
Консультація
Дякую за допомогу.
Співробитник банку все детально роз»яснив. На всі мої питання дав чіткі вібповіді.
Дякую банку за таку увагу до своїх клієнтів.
С задоволенням ставлю 5 зірок.
Помилково перерахувала кошти.
Вопрос по кредиту.
Подяка
Карты и выплаты
Рекомендую это отделение и особенно менеджера Элонy всем, кто ценит профессионализм и человеческий подход.
Сложности с пополнением карты АТБ
Дякуємо за відповідь і за те, що поділилися інформацією.
Хочемо зазначити, що в терміналах City24 доступно два варіанти поповнення. Якщо обрати емблему «àбанк», операція проходить без комісії. Якщо ж натиснути «Поповнення картки будь-якого банку», буде застосована комісія, і її розмір відображається на екрані до підтвердження операції.
Зі свого боку ми передали інформацію нашим партнерам для більш детального розгляду ситуації з NFC та її подальшого вирішення.
Також хочемо поділитися новиною: у магазинах АТБ запускається сервіс поповнення карток готівкою на касі. Мінімальна сума поповнення — 200 грн, максимальна — 5000 грн на добу.
Комісія за поповнення картки «АТБ» — відсутня, для інших карток — 1,5% від суми поповнення.
Поки що послуга доступна лише в окремих магазинах міста Дніпро, але ми вже працюємо над її розширенням. Сподіваємося, що новий сервіс буде для Вас зручним.
Надійно, зрозуміло, легко!