Минфин - Курсы валют Украины

Отзывы о компании — 227

dombrovskiyy2024-12-19 09:21:01
Потрапив у невелику ДТП, де пошкодив бампер. Звернувся до Оранти з усіма документами. Спеціалісти дуже швидко опрацювали заявку, і вже через тиждень отримав виплату, яка повністю покрила ремонт. Дякую за оперативність!
1969sv2024-12-17 17:09:48
Найгірший сервіс серед страхових компаній, з якими мала справу. Три місці чекала виплату після ДТП, неодноразово звераталася в компанію із запитом, коли буде повідомлена сума, відповідь — черга, чекайте. Пройшов термін виплат, звернення на гарячу лінію, і знову відповідь- чекайте розгляду справи.
Оранта
17 декабря 2024, 18:12
Вітаємо! Ми служба підтримки НАСК «ОРАНТА» та ми допоможемо розібратися у ситуації, що склалася. Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Будемо вдячні Вам, якщо напишете нам номер Вашої справи на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua, для того, щоб ми могли ретельно розібратися у ситуації. Ми цінуємо кожен зворотній зв’язок від наших клієнтів, завдяки яким ми постійно вдосконалюємо якість надання послуг. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»
Арсен2024-12-16 19:05:53
Потрапив у ДТП посеред міста. Представники Оранта самі приїхали на місце події та допомогли все правильно оформити. Я навіть не хвилювався за документи. Величезна подяка!
omelyn2024-12-14 17:25:54
Потрапив у аварію на трасі, коли інший водій підрізав мене і спричинив зіткнення. Звернувся до Оранти за відшкодуванням. Мені детально пояснили кожен крок, допомогли з оформленням документів. Через 12 днів отримав гроші. Дуже вдячний за якісну роботу!
gavrilukkk2024-12-10 14:05:50
ДТП на трасі – це страшне діло. Але менеджери Оранти реально помогли: і поліцію викликали, і з паперами все правильно оформили. Ще й підтримали морально, бо я була розгублена. Дякую вам велике!
seerini2024-12-08 21:09:06
Мені дуже сподобалася робота ск Оранта. Під час подорожі зламалося авто, і вже через 30 хвилин на місце приїхала евакуаторна служба. Всі витрати покрили, а я продовжив поїздку без зайвого стресу. Дякую за оперативність і турботу!
petrichenko2024-12-04 16:31:07
Потрапив у ситуацію, коли мене затопили сусіди зверху, але в мене була страховка від ОРАНТИ. Оцінили збитки, зібрали мінімум документів, і через тиждень я отримав виплату. Сервісом задоволений.
panchenkoo2024-11-29 09:27:34
Влітку під час сильного граду пошкодило дах нашого будинку. Страхова Оранта швидко організувала оцінку збитків і вже за два тижні виплатила компенсацію, що дозволило нам швидко відновити покрівлю. Велике дякую за чуйність і швидку роботу!
tretykk2024-11-28 11:39:32
Пошкодив руку під час роботи, але завдяки страховці від Оранти отримав якісне лікування. Мене направили до найкращого місцевого фахівця, і компанія покрила всі витрати на обстеження, лікування та реабілітацію. Дуже дякую за підтримку!