у попередньому коментарі передісторія. після вимоги здійснювати комунікацію лише письмово (у двох телефонних розмовах), наступного дня — в суботу — мені знову зателефонували. я ще раз озвучив вимогу. чи телефонували мені після цього саме з ТОВ бізнеспозика сказати напевне не можу — мав пропущені дзвінки, однак, це могли бути інші кредитори. в розмові мені збрехали щодо чинного законодавства, зазначивши, що за законодавством єдиним визначеним вихідним є неділя.
проте, сьогодні, в неділю мені надійшло смс повідомлення від (увага!) MBKI ))) з текстом:
Kredytna istoriia pogirshena cherez nesplatu borgu v BIZPOZYKA.Splatit na saiti: cutt.ly/(код)
Tse vazhlyvo — (без продовження)
Треба бути йолопом, щоб не здогадатися, що міжнародне бюро кредитних історій не займається стягненням боргів чи нагадуванням боржникам про платежі. Себто, компанія видала себе за МБКІ, дозволила собі порушити закон «Про споживче кредитування», а бонусом ще й додала дзвінки від інших МФО з пропозиціями оформити кредит.
доведеться скрінити це, наступні дзвінки записувати і, все ж таки, звертатися до НБУ та нацполіції, щоб притягнути ТОВ Бізнеспозика до відповідальності.
Tse vazhlyvo — (без продовження)