Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отзывы о компании — 197

5/5
romanenko13132024-02-20 09:58:25
Це ідеальне рішення для тих, хто шукає швидкий та зручний кредит на картку. Брав 7К на непередбачені витрати. Все зробив онлайн, без зайвих документів. Гроші отримав миттєво. Обслуговування клієнтів на високому рівні, рекомендую!
5/5
Влад2024-02-12 22:00:17
Мені дуже зручно оформлювати позику на цьому сайті. Онлайн-форма дозволила швидко та зручно подати заявку. На вигідних умовах отримав суму, яка влаштовує мої потреби. Розрахунок та умови погашення чітко викладені, що виключає непорозуміння. Обслуговування клієнтів на високому рівні — оперативність та доброзичливість. З «Money4You» отримав не тільки фінансову допомогу, але й позитивний досвід співпраці, рекомендую.
5/5
kvitkoalevtina2024-02-08 21:59:21
Оформлювала кредит на 10 тисяч до зарплатні, умови тут круті, дуже низькі відсотки, тим паче компанія ще робить акційні пропозиції. Необхідну суму отримала на картку, оформлення було швидке та легке, однозначно раджу.
1/5
TyTcheFF7892024-02-07 12:25:57
Ничего у них никогда на брал. Звонит ежедневно их робот по 5 раз на день по кредиту человека с которым я не общаюсь. Сотрудники неадекватные и хамы. На вопрос от куда у них мой телефон не отвечают. Мое требование о несогласии обработки моих персональных данных – игнорируют.
5/5
dmitriyvoronin2024-02-01 16:45:47
У Money4YOU брав невеликі позики вже три рази, мені подобається, що тут все прозоро і без підводного каміння. Заявки завжди схвалюють швидко і гроші на рахунок надходять одразу. У мене претензій до них немає.
5/5
zuzjoomppzrc2024-01-23 13:40:23
Терміново потрібні були кошти, просила в банку кредитний ліміт на картку, там сказали «користуйтесь і може колись отримаєте», змушена була звернутись до цієї компанії. Враження на сьогоднішній день дуже позитивні, від оформлення до отримання коштів не пройшло і 30 хв., служба підтримки хороша, вічлива. Так як гроші потрібні були на короткий термін, то повернула швидко і не так багато переплатила. Сервісом задоволена!
5/5
koshcei3888anat2023-12-26 05:52:22
Кредит оформить змог тiльки тут, всюди вiдмов.! Спасибi! Не вiдмовили, тому що вже брал тут i вчасно повернул.
Манифою
7 января 2024, 19:09
Доброго дня, koshcei3888anat!
Спасибі за коментар і за довіру до нашої компанії. З повагою, команда Money4YOU.
5/5
VadimKravets2023-12-15 12:16:53
Нормальная организация, где мне быстро одобрили займ на шесть тысяч под нулевой процент в день сроком на две недели. Никаких сложных регистраций и муторных проверок. Рекомендую.
Манифою
15 декабря 2023, 14:19
Добрий день, Yaroslav1991! Дякуємо за відгук і рекомендації. Сподіваємося на подальшу співпрацю. З повагою, команда Money4YOU.
1/5
nascas2023-12-15 10:58:14
Спамлять дзвінками! Регулярні дзвінки з рекламою, вже дістали, на прохання видалити мій номер зі своїх списків, кажуть, що нічим не можуть допомогти. Це якийсь жах!
Манифою
15 декабря 2023, 14:15
Доброго дня, nascas! Прийміть наші вибачення за доставлені незручності. Очевидно сталося непорозуміння, оскільки ми не дзвонимо та не розсилаємо спам. Будемо вдячні, якщо Ви зв'яжіться з нами за: info@money4you.com.ua та вкажіть подробиці інциденту (дату, текст та посилання спаму), щоб ми могли вжити відповідних заходів.З повагою, Money4YOU.
5/5
renatrajskij52023-11-23 05:58:59
Сервис удобный и простой, нужный были деньги, зашел на сайте и мне быстро зачислили требуемую сумму. Я доволен результатом. Обращаться сюда можно с уверенностью.
Манифою
23 ноября 2023, 14:54
Доброго дня, renatrajskij5!
Дякуємо за хороший відгук про наш сервіс. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
З повагою, команда Money4YOU.