Курс валют в Укргазбанке на сегодня
PLN | 9.500 | 10.500 |
Покривають шахраїв
Підстави для списання грошових коштів з рахунку закріплені у
ст. 1071 Цивільного кодексу України. Так, Банк може списати грошові кошти з рахунка клієнта на підставі його розпорядження. Грошові кошти можуть бути списані з рахунка клієнта також без його розпорядження на підставі рішення суду, а також у випадках, встановлених законом, договором між Банком і клієнтом або умовами обтяження, предметом якого є майнові права на грошові кошти, що знаходяться на банківському рахунку.
На поточний момент Банк не має правових підстав для примусового списання коштів з рахунку клієнта Банку. За наявності законних підстав, Банк може розглянути можливість списання коштів з рахунку клієнта, керуючись при цьому вимогами чинного законодавства України.
Для проведення розслідування за вказаними фактами та захисту Ваших прав, рекомендуємо звернутися до правоохоронних органів (https://cyberpolice.gov.ua/declare/).
Платежи по квартплате
Не возвращают депозит.
Напоминает последние дни ДельтаБанка.
Врут что нет налички
Не отдпют депозит
В связи с распространением коронавирусной инфекции COVID-19 и, как следствие, временным прекращением авиаперевозок и закрытия границ Украины, наличные доллары и евро доставляются в Украину с задержкой. Уверяем Вас, что АБ «УКРГАЗБАНК» имеет достаточно высокий уровень ликвидности и достаточно резервов для удовлетворения запросов клиентов касательно наличных средств как в национальной, так и в иностранной валюте. Ваши потребности будут удовлетворены в ближайшем времени. Очень надеемся, что данный факт не повлияет на Ваше дальнейшее сотрудничество с АБ «УКРГАЗБАНК».
не рекомендую
Доверие к банку пропало и я просто забрала свой депозит в валюте. Ваше безразличие меня огорчает!!! Неужели вас совсем не беспокоит репутация вашего банка?!
Не повертають депозит (питання вирішено 25.03.2020)
Укргазбанк має достатньо високий рівень ліквідності та достатньо резервів для задоволення попиту клієнтів щодо готівкових коштів як в національній так і іноземних валютах.
Додатково нагадуємо що за допомогою мобільного застосунку «Еко-Банк Онлайн» Ви завжди можете здійснити обмін валют on-line за найвигіднішим курсом 24/7.
Також враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України, Укргазбанк пропонує використовувати безготівкові розрахунки Apple Pay та Google Pay (за допомогою смартфонів чи розумних годинників), безконтактні платежі (за допомогою чиновних платіжних карток) та мобільні платежі (за допомогою Еко-Банк Онлайн).
Ваші потреби будуть задоволенні найближчим часом.
Сподіваємося, що даний факт не стане на заваді Вашої подальшої співпраці з Банком.
Нет гривны в кассе
Прихожу сегодня сдать 300$, так как по карте приватбанк надо закунуть сегодня! Кассир говорит, что нет наличных гривен, извините! На вопрос, когда будут, не ответила! А вот своим кому-то передо мною меняла доллары! Вот и возьмите! Какая у нас система и обслуживания!
Отвратительный банк
Виплата валютного депозиту
невообразимое отношение: охранник схватив за руки,вытаскивал из отделения, потому что я была без маски!
Рідко є гривня(!) в касі!
Выплатили валютный депозит
Валютный депозит.Выплатили без проблем
Депозит в валюті
З банку зателефонували і запросили прийти отримати. Все ок.
Додатково нагадуємо, що за допомогою мобільного додатку «Еко-Банк Онлайн», Ви завжди можете здійснити обмін валют on-line за найвигіднішим курсом 24/7.
Також, враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України, Укргазбанк пропонує використовувати безготівкові розрахунки Apple Pay та Google Pay (за допомогою смартфонів чи розумних годинників), безконтактні платежі (за допомогою платіжних карток) та мобільні платежі (за допомогою Еко-Банк Онлайн).
Дякуємо за відгук на сайті Міністерства фінансів
Валютный депозит
Не возвращают депозит в доларах
работники банка украли деньги с карточки (укргазбанк)
Депозит------- У НИХ НЕМАЄ КОШТІВ.
Не профессиональное отношение
Почему у Приватбанка нет проблем с выдачей долларовых депозитов, а у Укргазбанка есть? Оба государственные банки