депозит
С сайта ФГВФО
Что значит в один день?
Издевательства над вкладчиками Террабанка.
я дозвонился в КРИСТАЛЛ БАНК с 2154 РАЗА
По поводу дозвона в КристалБанк
Есть скриншот, о том сколько раз звонил))) кому интересно, пишите на почту lazurenko@outlook.com
Так что пробуйте, я уже реально думал, всё, капец моему вкладу, но всё же еле дозвонился.
НЕВОЗМОЖНО дозвониться в КРистал банк!!!!
Я — вкладчик Терра банка, уже 2 дня не могу дозвониться на горячую линию переходного Кристалбанка по номеру (044) 590 46 59. Либо занято, либо идет вызов, а потом сброс…
Каким еще способом можно зарегистрироваться для получения своих средств.
Я живу в зоне АТО, если я без предварительного звонка приеду в Киев в отделение этого банка, мне обязаны будут в тот же день выдать мои деньги?
ПАТ «Перехідний Банк «КристалБанк»»
Н.Б. Гаврилюк
04053, м. Київ, Кудрявський узвіз, 2.
Іванова Івана Івановича
паспорт серія АА № 111111, виданий Тернопільським МВ УМВС України в Тернопільській обл. «1» серпня 2001р.
ІПН. 2222222222
46000 м.Тернопіль, пр-т.Степана Бандери, 44
Тел..050-5555555
e-mail: 123456@ukr.net
ЗАЯВА
про включення до реєстру вкладників
Згідно оголошення ФГВФО від 13.01.2015р «ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ ПАТ «ТЕРРА БАНК», та у зв’язку з неможливістю зареєструватися запропонованим способом (контактний телефон гарячої лінії не працює), прошу Вас включити мене до реєстру вкладників для здійснення виплати коштів за договором банківського вкладу через Тернопільське відділення ПАТ «Перехідний Банк «КристалБанк»».
«14» січня 2015 р. ___________________ Іванов І.І.
Не можливо додзвонитись в Кристалбанк!!!
Требуйте замену банка-агента.
Не дозвониться в Кристалбанк!
Вживую в банке не зарегистрируешься! Говорят звоните на Горячую линию! Звоню уже 2й день — телефон на Автодозвоне и результата «0»!!!
Очередное «разводилово» от Нашего Государства! и банковской системы!!!
Очередной обман вкладчиков Терра Банк
Дозвониться невозможно.
Вклад Терра-банка?!?
Чому проблема в Кристалбанкудозвонитися
Виплати в ОТП Банк
Додзвонився в колл-центр за номером 0800-300-050 з третього разу — 16:20...16:30. Спочатку автомат повідомив, що треба очікувати певний час — 30с...1хв30с. Перші два рази після очікування сказали, що вільних операторів немає і роз'єднали.
Коли додзвонився, оператор запитав суму вкладу, ПІБ, ідентифікаційний номер, контактний номер, бажане відділення і призначив мені візит на 16.01.2015, 10:00.
З собою мати оригінали паспорта та ідентифікаційного номера.
Про результат візиту повідомлю.
Всім усього найкращого.
У кого-то получается дозвониться?
У кого получилось дозвониться в Кристалл банк?
Возврат денег
неправомерное распоряжение ФГВФЛ
На офіційному сайті ФГВФО — www.fg.gov.ua та сайтах ПАТ «ПЕРЕХІДНИЙ БАНК КРИСТАЛБАНК» — cristalbank.com.ua/, ПАТ «ТЕРРА БАНК» — www.terrabank.ua/ з’явилась інформація, що виплати коштів вкладникам за договорами банківського рахунку/вкладу в межах 200 000 гривень, термін котрих закінчився після 12.09.2014, розпочнуться з 13.01.2015 року.
Хочу звернути Вашу увагу, що згідно статті 28, розділу 5, Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд розпочинає виплату відшкодування коштів вкладникам, їх представникам та спадкоємцям у національній валюті України в готівковій або безготівковій формі не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку, тобто не пізніше 30.12.2014. Тому рішення Фонду, щодо виплат коштів вкладникам за договорами банківського рахунку/вкладу в межах 200 тисяч гривень з 13 січня 2015 року, являється неправомірним.
Сьогодні, 29.12.2014, написав скарги до Генеральної прокуратури України та до Фонду. Також планую подавати позов до суду.
Вкладникам Терра банку, котрі хочуть заставити Фонд працювати в рамках закону і отримати свої заощадження, рекомендую вчинити так само.
Сроки информирования вкладчиков ТЕРРА БАНКА о результатах работы ВА прошли!!
депозит!
Выдача вкладов