Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Таскомбанка: Тернополь, ул. Н. Шептицкого, 4-А

Адрес:
Тернополь, ул. Н. Шептицкого, 4-А
Телефон:
+38 (035) 240-58-30, +38 (035) 240-58-31, +38 (035) 240-58-32, +38 (067) 442-88-52
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:30, обеденный перерыв "плавающий"), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
22 марта 2022, 15:17
Часто чую нарікання на банки, комісії? шановні! За все в житті потрібно платити! немає нічого безкоштовно, лише сир в мишолапці.Мала можливість зробити висновок, позичила гроші в банку і у сестри, так, без процентів, хоча і їй позичала, досі не віддала.я віддала, але те, що я вислухала… Дякую банку за послуги…так, гроші потрібно повертати, але без морального виховання
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
23 марта 2022, 10:04
Доброго дня!

Дякуємо Вам за позитивний відгук!
Ми цінуємо думку кожного Клієнта та будемо продовжувати робити все можливе для якісного обслуговування Клієнтів Банку.
3
19 ноября 2020, 9:02
16.11.20 жена получила в отделении банка перевод в долларах США по western union. При этом одна из купюр номиналом 100 USD была пописана предположительно шариковой ручкой в виде двух прямых линий поперек купюры. Жена обратила на это внимание кассира, но та ее заверила, что это не проблема и переживать нет причин. 18.11.20 мы решили обменять доллары на гривны, но эту купюру с полосами от ручки у нас нигде не хотели принимать. Тогда мы обратились в то-же отделение, где получали перевод, но там сказали, что такой купюры они не могли выдать и это наши проблемы. В итоге мы обменяли эту купюру в другом банке за минусом 5% стоимости. Дело не в том, что мы потеряли 5$ ( пускай подавятся ими ), а в наглом вранье и обмане!!! Что в таком случае может помешать банку выдавать фальшивые деньги??? Не каждый сможет отличить фальшивку от настоящей, тем более тут человек не ждет обмана — это ведь БАНК!!!
Комментарии (5)
Ответ банка
Таскомбанк
26 ноября 2020, 14:39
Доброго дня.

Інформуємо, що касир має право відмовити в прийняті купюр на власний розсуд та враховуючи результати перевірки коштів на технічних пристроях, при цьому касири діють відповідно до внутрішніх правил банку та рекомендацій НБУ.
Звертаємо Вашу увагу, що касир не може перевірити, які саме купюри Ви раніше отримали в касі ТАСКОМБАНКу.
1
2 апреля 2020, 11:11
При використанні Pudra card виявляється, що той кешбек, який вам нараховано протягом місяця за покупки і який Ви не перевели на свою карту до кінця місяця, списується з Вашого рахунку без попередження. Звісно, при оформленні карти у відділенні Вас про це не повідомлять. Звісно, десь у правилах, які Ви прочитаєте вже після неочікуваного списання, ця інформація міститься і формально списання відбудеться коректно. Але можна ж автоматично зачисляти кешбек на ту саму карту клієнта, або просто — хай лежить, як у Моно 3 роки, або Приваті, доки клієнт сам не вирішить зняти. В сучасний час — дуже не клієнтоорієнтовано і не конкурентноздатно, а Таскомбанк не виграє на цій дріб'язковості, а швидше матиме від клієнтів недоотримані interchange fee та відсотки по кредитним продуктам.
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
3 апреля 2020, 10:18
Добрий день!

Згідно з пунктом 18 Програми «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» — «Організатор о 18:00 кожного першого робочого дня першого місяця кварталу (січень, квітень, липень, жовтень) списує суму всіх Бонусів, що були нараховані Клієнту на його Бонусний рахунок за період дії Програми, але не були виплачені Учасником на свій картковий рахунок через систему ІБ «TAS2U».
З офіційними умовами Програми «Заощаджуй на покупках з ТАСКОМБАНК» у Вас є можливість ознайомитись на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тобі» — «Картки» — «PudraCard» — «Документи».

Ваше звернення зафіксовано, як побажання до роботи Банку, для реалізації відправки повідомлень про квартальне списання Сashback.
1
20 марта 2020, 19:47
Заблокировали дебитною карточку без предуприждения!!!
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
21 марта 2020, 10:13
Доброго дня.

Для більш детального аналізу Вашого питання вкажіть, будь ласка, Ваші контактні дані — ПІП та номер телефону.
Дякуємо!
4
10 января 2020, 15:14
Хочу поділитися досвідом отримання карти Pudra від Таскомбанку. Нижче звернення до них:

Я є клієнтом Вашого банку вже не перший рік. Користуюсь кредитно картою Велика П'ятірка, та маю декілька відкритих депозитів. Почитав на сайті про кредитну карту Pudra. Зацікавив цей продукт хорошим набором підвищеного кеш-беку на досить потрібні категорії, але коли почав конкретніше взнавати про умови, то з'ясувалось, що я її отримати не зможу, тому що, бачите, стать в мене не та. Це що за неподобство? На лице відверта та неприхована дискримінація за ознакою статі і відповідно порушення Закону України про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Це ж готовий судовий позов. Якщо Ви вже зробили щось таке для жінок, то зробіть і аналог для чоловіків зі схожим набором (велика п'ятірка не рахується, оскільки її можуть отримати всі і там немає тих категорій з таким кеш-беком як в пудрі). Можливо це когось здивує, але мені так само потрібні ліки, шампунь, мило, дезодорант, одеколон, взуття та одяг. А ще краще зробіть велику п'ятірку дійсно ВЕЛИКОЮ — об'єднайте можливості обох карт в одну і буде всім щастя!
P.S. А поки будете розмірковувати як зробити краще, дайте добро на отримання Пудри всім охочим.

Банк відреагував досить швидко. Через два дні прийшла відповідь з варіантом вирішення проблеми. Запропонували оформити не іменну карту Pudra як додаткову до власної кредитки Велика п'ятірка. Тобто один кредитний ліміт на дві карти.
Тепер з двома картами в мене кешбек: Супермаркети, АЗС — 2%, одяг та взуття — 5%, аптеки, косметика, і якесь б’юті – 3%, будь-які інші транзакції, в тому числі онлайн (поповнення мобільного, оплата інтернет…) — 1%. Причому всі відсотки вказані «чистими», тобто вже після сплати усіх податків. Єдиний недолік, якщо це так можна назвати, за додаткову карту доведеться заплатити 200 грн. Це дещо порушило мій принцип безкомісійності, але…
Написать комментарий
Ответ банка
Таскомбанк
11 января 2020, 9:32
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук!
Ваше звернення зафіксоване, як побажання до роботи Банку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отделения и банкоматы Таскомбанка в Тернополе 🏦 / Отделение Таскомбанк: ул. Н. Шептицкого, 4-А, Тернополь

На странице собрана вся информация про отделение Таскомбанка по адресу Тернополь, ул. Н. Шептицкого, 4-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Таскомбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Таскомбанка  расположенном по адресу Тернополь, ул. Н. Шептицкого, 4-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.