Курс валют в Сенс Банке
Телефонний тероризм
Перевірити, чи дійсно мій номер «вказаний як контактний», як вони стверджують, я не маю можливості.
Але я маю можливість перевірити ці номери.
Ці номери відсутні на сайті Альфа-Банку.
Водночас, в інтернеті ці номери занесені до баз номерів шахраїв.
А саме ці:
— 04626160ХХ (пул номерів)
— 0673090655
Також сьогодні мені невідомий «працівник банку» повідомив, що у них прийнято неодноразово тривожити таких жертв, як я. І пообіцяв в незаконний спосіб збирати інформацію про мене.
Ідентифікувати групу осіб, що втручаються в моє життя я не можу.
Тому запитання до Альфа-Банку:
— Чи справді це ваші працівники використовують ці номери?
Якщо так, то у випадку, якщо втручання в моє життя продовжуватиметься, я точно знатиму, що саме банк несе відповідальність за ці дії. В тому числі і щодо відшкодування заподіяної мені моральної шкоди.
Якщо ні, я вважатиму це діями організованої групи осіб, не залежної від Альфа-Банку і звертатимусь до правоохоронних органів з записами розмов і заявою з проханням розслідувати їх дії.
P.S. Якщо виявиться, що це дії ваших працівників, то останній дзвінок був здійснений сьогодні. Це уся інформація, яку я надам вашій СБ. Нехай перевірять усіх за сьогодні, чи не тероризують вони незаконно громадян. Адже бути порядним і дотримуватися законів потрібно завжди, а не лише тоді, коли є загроза репутаційних втрат.
СТРЕМНЫЙ банк со скрытыми и не виданными платежами, Будь-те бдительны и не лезьте в данный БАНК!!!
Обращаю внимание что данного банка очень много тупых и не оправданных операций, вот еще одно. Хочешь купить валюту Онлайн возьми 3 карты грн. ($,EUR), где еще дополнительные комиссии за их обслуживание вплоть до снятие наличности, в итоге 4-5 карт (зачем их столько ???) — это все условие банка («тупые условия»). Дальше при покупке валюты требуется перевести на Грн основной счет (берется комиссия за внутри банкоские операции мин 20грн /4%), а после купить валюту. Опять зачем так мудрить! Вы хотите чтобы люди Вам доверяли сделайте проще и меньше скрытых возможностей банка.
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Навязывание страховки COVID-19
В том числе и ячейка в отделении Одеса, вул. Академіка Корольова, 72
На днях продлевал термин ячейки. Менеджер отказался продлевать, если не куплю «Cтраховку COVID-19».
Другие варианты навязанных услуг еще дороже.
Причем это инициатива отделбьных отделений. Видимо, делают план за счет клиентов.
Если бы не специфика услуги, развернулся и ушел бы.
Ииии
Вот как так?..
Брал кредиты и нал и кр карта
Платил погашал исправно
Может на 1 день просрочил
Брал кредит 65 к нал на 36 м закрыл за 4 м
Вроде нормально всегда было
Тут понадобилась наличка, звоню в Альфа делаем заявку ииии… Отказ.Как так то?
Рассчитывал на банк с которым «Дружил»
Расстроился, теперь цель закрыть кр.карту и будем прощаться
4.3.15. У разі відкриття Рахунків за цим Договором відмовити Клієнту в наданні кредиту, в т.ч. у вигляді Відновлюваної кредитної лінії та/або відмовити Клієнту у відкритті Рахунку і випуску Картки, продовженні строку її дії, випуску Додаткової Картки, в т.ч. NFC Сім-картки/ Смарт-картки без обґрунтування причин такого рішення, якщо таке відкриття/випуск/продовження суперечить чинному законодавству України або може призвести до фінансових збитків/погіршення іміджу Банку.
Для того чтобы мы смогли разобраться более детально, уточните, пожалуйста, Ваш ИНН в личном сообщении.
Издевательство над людьми
Закрывают глаза на нерешенные проблемы
Техподдержка
Для восстановления логина требуется назвать секретное слово карты, которое я сказал, что не помню. Оператор посоветовал сменить его в личном кабинете и перезвонить через пол часа. После того, как смена произошла успешно, я перезвонил оператору, после 10 минут ожидания и объяснения моей проблемы, оператор номер 2 сказал, что данная услуга заблокирована на 12 часов, так как предыдущая попытка была провалена. Почему мне не сказали это в первый раз очень большой вопрос и зачем меня вынудили ждать больше 10 минут слушаю рекламу депозитов и кредитов. Перезвонив на следующий день, оператор запросил данные для восстановления логина, неправильно ввел или проверил мои данные и отказал в восстановлении логина. Данные брались из паспорта и не могут быть ошибочными. Теперь из-за бестолковых сотрудников, восстановление отложено на очередные 12 часов. А желание пользоваться банком пропадает все больше и больше
Безответственность колл центра
Незрозуміла комісія
Затягивание решения проблемы!!!
Не професійність кол центра
Чат Альфа банка, это не поддержка 24/7 это сон консультантов 24/7!
постійні дзвінки від Альфа Банку щодо чужого кредиту, погрози і шантаж
Мені дзвонять кожен день з різних номерів по багато разів на день з вимогою повідомити боржника про борг, також шантажують якимись статтями і навіть вимагають оплатити борг за боржника. Також постійно телефонують і кидають слухавку. Я не брав ніякого кредиту, не є клієнтом Альфа банку і ніколи не був. і ніякої поруки по чужому кредиту не підписував. Мій номер без мого відома і моєї згоди банк додав в свою базу, і здійснює протиправні дії. Я звернувся до служби підтримки Альфа Банку на сайті с проханням видалити мій номер з бази і припинити дзвінки по чужому креду.
На що отримав відповідь: «Ваш номер був вказаний боржником як контактний номер телефону. Після погашення заборгованості дзвінки припиняться. „
Але я не давав ніякої згоди ні на оформлення чужих кредитів ні на внесення мого номеру телефону як контактного. Взагалі я не маю ніякого відношення до чужих боргів і проблеми непогашення це проблема банка і клієнта а не моя. На вимоги видалити мій номер з бази або підказати процедуру як це можна зараз вирішити знову отримав ту ж саму відписку від служби підтримки, “Ваш номер був вказаний боржником як контактний номер телефону. Після погашення заборгованості дзвінки припиняться. „
Тобто банк продовжить шантажувати і тероризувати геть невинних людей які не є боржниками. Оцінка банку ЖАХЛОВО. Але є ще надія що є адекватні люди в банку що зможуть в цьому допомогти на цьому сайті мінфіну.
Адекватный банк
В отличии от одного национализированного банка не занимается спамом «оформите страхование, юридическое страхование» и бла бла. Нет кучи тупых комиссий как у ощада.
Минус то что долго не хотели давать кредитку (зп через другой банк).
С коллекторами не сталкивался, а у кого они есть… По большей части люди сами виноваты, платить не хотят, только плачутся. Тут я на стороне банка ибо знаю какие люди является не платильщиками.
Блок личной карты без предупреждения после пополнения
Успешно пополнив дебетовую карту через банкомат (один плюс — можно с NFC это сделать без карты), отправился в супермаркет. Полная лента продуктов, очередь сзади — получаю отказ в оплате на кассе. Извиняюсь, пробуем 100500 раз… Персонал естественно недоволен тем, что нужно раскладывать продукты обратно, люди сзади цокают и желают мне сгореть в ожидании своей очереди. Неприятно
Пишу в чат. — 'Мы заметили, что у вас была ранее подозрительная операция и в целях безопасности бла бла бла'
Я резонно спрашиваю — почему карта работала тогда на пополнение. В ответ слышу — ну мы после пополнения ее и заблокировали… Логика где??? Или операция пополнения стала причиной блокировки? Почему мне никто не позвонил в момент подозрений, когда сработал триггер, как и должно в принципе происходить? Почему мне не пришлел пуш какой-нибудь о факте блокировки? Дичь
Чтобы карту разблокировать, нужно ответить на вопросы.
-'Какая была последняя операция?' Промахнулся…
-'Вы неверно ответили на вопрос, следующая попытка через 12 часов'… ДВЕНАДЦАТЬ, КАРЛ…
Почему 12 часов? Давайте 12 недель. А ещё лучше 12 месяцев. Будем испытывать подозрения временем…
Иду в отделение. Естественно, никто вразумительных ответов дать не может. Девочка долго смотрит в монитор, спрашивает у подружки, что делать. Через минут 5 утверждает, что нажала кнопку и все будет скоро хорошо. Ухожу. Через 10 минут звонит — «Кнопка не сработала, нужно вернуться и написать заявление». Возвращаюсь. Пишу. Ухожу.
По итогу на сегодняшнее утро карта в блоке. В поддержке рассказывают, что надо ждать день…
Жуть. Просто неадекватнейший алгоритм работы комплаенса, вынужденные походы в банк в условиях пандемии — то есть подвергание риску здоровье клиента, некомпетентность персонала, который не может объяснить ни причины, ни решить вопрос на месте, а только обучен принимать заявления.
У меня все…
Спасибо
У банка огромные проблемы с долларовой наличностью
Що коїться?)
Попередньо спілкувалась безліч разів з операторами, які надавали мені некомпетентну інформацію, одна з консультантів пояснила списання грошової суми з карти, яка зникла «хакерською атакою» та повідомляли, що зарахування на картку не було, кидали слухавку при розмові щодо ситуації, яка трапилась з втратою моїх коштів-вирішити питання остаточно мені все ж, потрібно.
7.07 у мене було заразування коштів на карту, відразу всю суму я надіслала на дохідний сейф-в сумі вийшло 11000.
Потім через певний час я побачила недостаток коштів. Я звернулась на гарячу лінію, мені не надали консультацію, обіцчючи перетелефонувати чого зроблено не було і я звернулась в банк.
«Овердрафт» на карті складав «5886,62» кошти мали повернутись сьогодні до 9:00. Я їх не отримала ще досі. В чому справа? Чи будуть кошти на карті взагалі?
Виписка з банку у мене на руках і там все чітко пояснено, видно недостачу.
Чому оператори дозволяють собі хамити, говорити на підвищених тонах? Це обличчя банку?
Також працівник, де я брала виписку сказав, що все буде добре-в результаті, дав мені номер телефону, який є заблокованим і відразу скидає дзвінок.
Робота банкоматів
Хотів би поскаржитись на некоректну роботу банкомату, а саме за адресою м.Київ, вул.Братіславська, 11 що знаходиться у магазині Епіцентр.
Ситуація наступна — зняв кошти з однієї картки — банкомат справно все відрахував і видав. Вставляю другу картку, так само Альфа-банку, вибираю меню «Поповнити», лоток відкривається і я вкладаю туди ті самі гроші, що отримав щойно з цього терміналу. Термінал рахує і майже половину купюр, повторюю ФАКТИЧНО ПОЛОВИНУ купюр викидає — не приймає їх!!! Я перепрошую, але так не має бути!!! Чи почистість його, проведіть профілактику, чи замініть, але це вкрай не зручно. Я маю після того, йти шукати термінал де-інде і повторювати процедуру. Я не маю на те а ні часу, а ні можливості. Це надзвичайно не зручно. Будьте ласкаві, проведіть йому якусь профілактику. Може сканер там забруднився чи ще що. І така ситуація нажаль не вперше. Певну частину коштів він може не приймати, хоча дивно, бо сам банкомат і видавав… Але ж не половину купюр.
Ужасное обслуживание
Продажа кредитов коллекторам
Пользователь предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.