| PLN | 11.8 | 12.1 |
| USD | 43 | 43.6 |
Отвратителльная работа банка. Мошенники
Згідно закону від 17.03.22 рахунок блокується у разі досягнення та/чи перевищення накопичувального ліміту 400 000 грн при готівковому поповненні рахунку всіма можливими способами.
Окрім того, рахунок може бути тимчасово заблокований у разі, якщо вказана сума ліміту не досягнута, проте банк має підозру, що зараховані кошти є активами, пов'язаними з територизмом або його фінансуванням, чи розповсюдженням зброї масового знищення чи його фінансуванням
Ми отримали від Вас необхідну інформацію та надамо зворотній зв'язок щодо підстав блокування після перевірки даних
Заблокировали кредитную и дебиторскую карту
На картах мои собственные средства, которые я лично ложил через терминалы приват банка для перевода своим поставщикам за купленный у них товар, так как я являюсь ФОП
Я приобрел товар в росточку так как у нас доверительные отношения, я его реализовал и положил на карту для дальнейшего перевода, но мне заблокировали все карты, обращался 2 недели назад в Отделении банка писал пояснения откуда у меня эти денежные средства, но карты все еще заблокированы и кормят завтраками!
Мой бизнес рушится, отношения с поставщиками портятся, с меня требуют деньги у меня их нет они на картах, жена моя с дочерью за границей просит убежище, я не могу ей перевести денег для существования, что происходит? как можно не выяснять, а просто забрать деньги и уничтожать мою семью, вести ее к банкротству и вымирания!
Я должен погашать кредиты, но снять не могу.
У МЕНЯ НАБЕГАЮТ ПРОЦЕНТЫ!!!
Я описал все подробно, откуда и где я взял деньги, я предоставил все документы ФОП, диклорации
Уже почти две недели, никак не решается!
Я буду вынужден освещать в соц.сетях, массовых конформациях
ОБЕЩАЛИ РЕШИТЬ, НО ТАК И НЕ РЕШАЕТСЯ УЖЕ ВТОРУЮ НЕДЕЛЮ!!!
Напишіть нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ та фінансовий номер телефону ми перевіримо інформацію та надамо відповідь.
А
Уточніть, будь ласка, що саме сталося? Щоб ми могли детально розібратися в ситуації та допомогти в її вирішенні.
Снятие евро с карточки
Всі ключові служби нашого банку працюють в посиленому режимі задля забезпечення безперервної роботи та безпечного зберігання цінностей клієнтів. Ми робимо все можливе, щоб тримати ситуацію під контролем.
Дійсно, на цей момент не завжди у відділеннях є в наявності валюта. Але при необхідності зняти її з валютного рахунку, можна зробити замовлення безпосередньо у відділенні.
Щоб розібратися в ситуації, надіслали Вам приватне повідомлення.
Списание средств.
Інформацію щодо нарахувань надіслали Вам в особисті повідомлення.
Невозможность открытия счета онлайн — отсуствие реакции со стороны поддержки
Дана послуга діє при оформленні карткии для нових клієнтів. Так як Ви вже були в минулому клієнтом банку для оформлення віртуальної картки необхідно мати додаток ПУМБ онлайн, так як договір на підключення ПУМБ онлайн у Вас відсутній необхідно звертатися до відділення банку.
Возвращение не всей суммы перевода!!!
Щоб ми могли перевірити інформацію щодо ситуації яка склалася напишіть будь ласка нам в особисті повідомлення, через яку систему здійснювали переказ, ПІБ та телефон отримувача.
Дякуємо.
Кредитні канікули в ПУМБ в умовах воєнного та надзвичайного стану в Україні !!!
Банк розробив кредитні канікули щоб вданий час облегшити фінансове навантаження на клієнтав.
На період дії воєнного стану у разі прострочення споживачем виконання зобов’язань за договором штрафні санкції не застосовуються. Законодавством не передбачене призупинення нарахування банком відсотків за користування кредитними коштами. Кредитні канікули – це відтермінування сплати боргу, а не його прощення.
Кредитні канікули автоматично підключаються на 3 місяці. Під час кредитних канікул у мінімальний платіж будуть враховуватися тільки відсотки/комісії згідно діючих договорів. Якщо ви не зможете внести мінімальний платіж за договором, тарифні санкції та пені не нараховуватимуться.
Якщо у Вас склалася інша ситуація будь ласка напишіть нам в особисті повідомлення Ваш ПІБ, ІПН та короткий опис ситуації. Дякуємо.
Обманщики
Клієнти, що мають діючий ID-паспорт у додатку «ДіЯ», можуть зареєструватися у ПУМБ Online дистанційно, у решті випадків особистий кабінет стандартно відкривається у відділенні банку.
Будь ласка, відправте в особистих повідомленнях ПІБ, дату і канал звернення до банку з проханням дистанційного підключення облікового запису ПУМБ Online.
Блокировка счета
Обратился в отделение предоставил декларацию о доходах ФОП, расписал подробно информацию о переводах и снятии личных средств в банкомате.
На протяжении последних 3 дней не могу получить информацию о результатах проверки и снятии ограничений.
В отделении о результатах не знают, обратная связь запросы по почте игнорирует.
Прошу предоставить информацию о возможности пользоваться счётом или его закрытии.
Банк підпорядковується законам України, тому ретельно перевіряє всі надані документи, а це займає деякий час.
Ми передали контактні дані з Вашої завки — фахівець, який працює з Вами з приводу питання розблокування рахунків, у найближчий час зв'яжеться з Вами і надасть зворотній зв'язок.
Дякуємо за розуміння!
Дія
Ми забезпечуємо лише технічну сторону виплати, проводячи кошти на рахунок клієнта після їх нарахування державою.
Для детальнішої перевірки надходжень просимо надіслати в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та дату подачі заявки на соціальну допомогу в «ДіЯ».
Просто нет возможности вернуть деньги
Нормативний термін повернення коштів на підставі заяви про спірну транзакцію складає 90 календарних днів. Ми бажаємо допомогти Вам розібратися в ситуації. Ми отримали із Вашої заявки всі дані, необхідні для розслідування, та надамо зворотній зв'язок після отримання результатів.
Может всё-таки пора!
Банк намагається з розумінням відноситися до ситуації, що склалась, саме тому для того, щоб зменшити фінансове навантаження по платежам ми встановили кредитні канікули з подовженням строку дії кредитного договору для кредитів готівкою, кредитів на купівлю товарів та Сплачуйте частинами NEW. При цьому обов'якові платежі присутні і рекомендуємо їх сплачувати по можливості.
Протягом дії кредитних канікул обов’язкові платежі будуть складатися лише з відсотків та щомісячної комісії за кредитом. А погашення платежів по тілу кредиту відтерміновується та сплачується протягом періоду, на який буде подовжено строк дії кредитного договору.
Умови надання кредитних канікул з подовженням строку договору:
-надаються власникам кредитів готівкою кредитів на купівлю товарів та Сплачуйте частинами NEW,
-термін кредитних канікул та подовження строку дії кредитного договору — 3 місяці
-для кредитів, за якими немає діючих кредитних канікул,
-щомісячна комісія протягом подовженого строку дії кредитного договору не нараховується,
-реальна відсоткова ставка та дата внесення обов’язкових платежів не змінюються.
Несплачена заборгованість по кредитах з 24 лютого не буде вважатись простроченою.
Щодо кредитних карт, то банк встановив для всіх кредитних карток «кредитні канікули», які полягають в тому, що в обов’язкові щомісячні платежі включені лише прострочена заборгованість (за наявності) та нараховані відсотки (за наявності).
Штрафів і підвищених відсотків за непогашені заборгованості не нарахуємо за всіма кредитами.
Щоб борг не накопичувався, намагайтесь вносити місячні платежі повністю або частково скільки зможете.
Банк постійно працює над тим щоб запропонувати клієнтам нові рішення в такий скрутний час, слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: https://www.pumb.ua/info
Кредитний ліміт
Дане повідомлення може з'являтися в кінця дня, рекомендуємо спробувати провести необхідну Вам операцію в першій частині дня.
Дякуємо.
Кто Вы люди из ПУМБа?
(Живу возле больницы, так как не имею средств ни на операцию, ни здоровья уехать без операции.)
09.05.22 обратился и на горячею линию, и в «БАНК», и на электронный адрес. Горячая линия подобных вопросов не решает, специалист банка не получил ответ с фин. мониторинга. на электронный адрес дали ответ и попросили, дать документы про происхождения финансовых средств.
11.05.22 сформировал все подтверждающие документы и отправил (ОК — 7, выписки с депозита, кредитные договора) и наткнулся на холодное молчание. Несколько повторных запрос на электронку, в ответ тоже холодное молчание.
После, написал сюда (на сайт), через несколько дней вышел специалист со мной на связь, уведомил что мои документы рассматривает многоуважаемый финансовый мониторинг. Терпилово жду. Так как направил им в общей сложности 54 документа с подтверждением происхождения финансовых средств.
21.05.22. тот же специалист который вышел на связь со мной, уведомил меня что с многоуважаемого финансового мониторинга пришёл отказ, кредитные договора им не берутся во внимание. Кто вы люди с фин. мониторинга ПУМБа? Уважаемы представители финансовых организаций, ответьте, если я взял кредит наличкой и положил его на карту, то каким образом я еще могу доказать оборот по карте? Что это, за много уважаемый финансовый мониторинг ПУМБа, который вот так может оставить человека без средств существования??? Кто вы финансовый мониторинг ПУМБ, который не берёт во внимание подтверждающие документы (депозиты, кредиты, справки), кто вы что не даёте своим клиентам обратную связь?
Сегодня, 24.05.22 официального ответа у меня НЕТ, только холодное молчание.
По факту, я не могу пользоваться своими, подчёркиваю своими финансами, потому что так решил кто-то из многоуважаемого фин. мониторинга. Моя операция прошла на просрочку… Это вы называете деловыми отношениями со своими клиентами?
Написал заявление на закрытие счёта, и перевод остатков в другой банк, но увы холодное молчание…
Пумб Банк Заблокировал карточный счет
Я сейчас нахожусь за границей в другой стране, я не могу посетить отделение банка. Я предоставляю документы о происхождении средств. Как мне казалось на тот момент я могу доверять банку Пумб свои деньги и свой депозит. Сейчас находясь в другой стране у меня есть карточка Пумб на которую я смотрю и не могу воспользоваться…
Я очень надеюсь на содействие банка Пумб к моему вопросу, хотя нет — к проблеме: так так там были мои сбережения, которые должны были обеспечить стабильность моей семье в трудной ситуации (например такой как сейчас, война в моей любимой стране).
П. С. Это не заказной отзыв, я реальный человек. Это крик о происходящем, о доверии к банку которому доверял многие годы и которым был доволен и рекомендовал другим. Что теперь делать??? Почему в других банках этот вопрос решается мгновенно??? Что мне делать с заблокированной подушкой безопасности своей семьи? Должен ли я после этой ситуации, в случае каких-то дестабилизирующих новостей бежать со всеми паникерами и снимать деньги со счетов?
Банк підрорядковується законам України: Відповідно до п. 4 та п. 5 ч. 2 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" № 361-IX від 06.12.2019 (далі – Закон), «Банк зобов'язаний здійснювати належну перевірку клієнтів та забезпечувати моніторинг фінансових операцій клієнта на предмет відповідності таких фінансових операцій наявній у Банку інформації про клієнта, його діяльність та ризик, включаючи в разі необхідності інформацію про джерела коштів, пов'язаних з фінансовою(ими) операцією(ями)».
Відповідно до ч. 6 ст. 11 Закону «Банк має право витребувати, а клієнт, представник клієнта зобов'язані подати інформацію (офіційні документи), необхідну (необхідні) для здійснення належної перевірки, а також для виконання Банком інших вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Саме тому просимо Вас надати підтверджуючі документи про надходження коштів, це можуть бути:
1) Декларація про майновий стан і доходи з відміткою контролюючого органу України про її отримання (для податкових резидентів України)
2) Е-декларації з сайту https://public.nazk.gov.ua
3) Податкова декларація з відміткою контролюючого органу України про її отримання (для податкових резидентів України), з відміткою контролюючого органу іноземної країни про отримання (для нерезидентів України) (за наявності).
4) Довідка (відомості) відповідного державного органу України про суми виплачених доходів та сплачених податків: довідку з кабінету Пенсійного фонду https://portal.pfu.gov.ua/ — Форма ОК-7 + ключ p7s (ЕЦП), довідку про доходи пенсіонера + ключ p7s (ЕЦП), довідку податкових органів про суми виплачених доходів та утриманих податків).
Документи просимо надіслати через додаток ПУМБ online (вкладка «Більше» та обрати «Відправити повідомлення») або info@fuib.com
Обоз'язково в темі листа вкажіть «Джерело походження коштів» та ПІБ
Після перевірки інформації банк надасть Вам відповідь.
Є підтримка 6500
Відповідальне за зарахування коштів Міністерство економіки України, нажаль ми не можемо вплинути на швидкість перерахування коштів. Як тільки ми отримуємо кошти вони опиняються на Вашому рахунку.
Пумб заблокував рахунок і відмовляється повертати мої кошти
Документи про походження я надав, але їм вони не підійшли (хоча в, А банку і моно банку ці ж самі документи підійшли, (там ясно видно що я терористів на фінансую)) ,і вони відмовились повертати мені мої кошти у розмірі 100 000 грн і 1400 долларів з мого рахунку, оперуючись законом 2120 IX від 15 березня, який якоби дозволяє їм тримати мої кошти в себе до кінця воєнного стану, який може закінчитись через 2 роки, (В тексті цього закону я не знайшов нічого, що може вказувати на законність рішення банку.)
В колеги була така ситуація з моно банком і а банком, він не зміг пояснити джерело походження коштів і вони без проблем закрили рахунок і перевели кошти на карту іншого банку.
Написав письмове звернення в нац.банк, звернувся в адвокатське об'єднання і буду писати скарги всюди де тільки зможу, доки ці крадії не повернуть мені мої кошти.
Нікому не раджу цей банк, в них правила міняються кожний день, вчора оборот був 400 000 в місяць, сьогодні 400 000 за воєнний період, а завтра потрібно буде пояснювати походження кожної гривні, при чому пояснення про походження яке розуміють інші банки,їм чомусь не підходить.Це дуже підозріло, складається враження що вони просто не мають коштів в обороті,і залучають в оборот кошти простих людей!
З 17.03.2022 року діє накопичувальний ліміт на внесення готівки (сумуються всі дроблені суми) через POS-термінали у касі Банку, та термінали самообслуговування. Якщо сума внесення дорівнює або перевищує ліміт 400 000 грн, а клієнт не може надати документи, що підтверджують джерела походження коштів, кошти вносяться на рахунок клієнта зі встановленням ліміту на видаткові операції. У разі виникнення підозри, що внесені чи отримані клієнтом банку — фізичною особою кошти є нелегально отриманими або активами, пов'язаними з тероризмом та його фінансуванням, розповсюдженням зброї масового знищення та його фінансування, рахунки клієнта блокуються без попередження.
Ми бажаємо допомогти Вам розібратися в ситуації. Для цього просимо Вас відправити в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН, а також дату звернення до відділення банку.
Віддайте пенсію
Ми щиро співчуваємо, що Вам довелося пройти через всі ці випробування в даний час. В нашому банку не передбачена відеоверифікація нових клієнтів. Щоб знайти оптимальне рішення в вашому випадку, наші спеціалісти неодноразово намагалися додзвонитися за вказаними Вами номерами. Та нажаль відповіді не було, ми зафіксували інформацію з Вами спробують зв'язатися повторно.
Ненадходження коштів до отримувача за сплату комунальних послуг через мобільний додаток ПУМБ online