Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Barsikk 4 июля 2025, 14:38
Порльзуюсь услугами банка уже более 20 лет. Очень комфортно с ним работать. Успользую постоянно кредитку, всё ОК. Налили на кредитку более 50тыс.грн. Для меня вполне достаточно. Так же постоянно покупаю товары через функцию оплата частями. Всё отлично, плюс ещё получаю дополнительно от ПУМБа кэш бэк при оформлении товара через приложение у партнеров банка.
ПУМБ стал сейчас одним из лучших банков на фин. рынке.
PUMB 4 июля 2025, 15:07
Вітаємо!

Дякуємо за довіру та багаторічну співпрацю! Дуже приємно знати, що Вам зручно користуватися нашими сервісами, а функціонал «Оплата частинами» та кешбек через додаток приносять користь. Цінуємо Вашу довіру!
Vht34 1 июля 2025, 16:01
Став клієнтом пумб в листопаді 2024 року, і дуже пожалкував вже! З 25 березня 2025 року з моменту офіційного звернення в телеграмі і не тільки (всі переписку з оператором скановані), і на теперішній час питання не вирішується, я не можу через банкінг пумб зайти не в один застосунок, звернення, скарги, які я подавав відповідь одна, я передала в технічний відділ, коли буде вирішено цю проблему не знаю, термі сказати не можу…, і так вже пятий місяц!!! За цей час вже звертався в відділення пумб до керівника цього відділення в місті Запоріжжя, він нічого не зміг допомогти (він заходив з свого телефону і з компьютера і все марно) потім керівник цього відділення подав запит від свого імені і також отримав відписку!!! Я його запитав вам не соромно за вашиг колег, які так відносяться до клієнтів банку, на що отримав відповідь що СОРОМНО! Це ЖАХ!!! Я обов’язково!!! всю переписку з банком пумб, оприлюдню, щоб кожен сам зробив вибір ставати клієнтом цього банку чині. Це банк не перший, він перший з заду!!! Я вже не пишу, що проплати через карту, не проходять, система блокує а оператор каже, що це якась міжнародна система заблокувала, на питання чому заблокувала, оператор не може відповісти!!!
PUMB 1 июля 2025, 17:08
Вітаємо!
Нам прикро, що Вас спіткала така негативна ситуація. Саме тому, ми вже написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
Аня Пилипчук 1 июля 2025, 10:01
Дуже дякую за перерахування та зменшення платежів за розстрочку по кредиту для військовослужбовців. Хоча чомусь інші банки відмовляють в цьому говорячи що розстрочка вже має врахування комісії на весь період і її не можна змінити. Мінус це є співробітники служби підтримки грубі, є пояснення чому є затримка в платежу за кредитом що він буде оплачений затримкою але пояснення не хочуть чути. Також багато дзвінків про нагадування про платіж хоча я його відключила бо так людині краще самій зайти в додаток і глянути.
PUMB 1 июля 2025, 10:59
Вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що ви відзначили можливість перерахунку платежів для військовослужбовців — ми справді прагнемо підтримувати наших клієнтів у важливий для них час.
Просимо вибачення за неприємні враження від спілкування з нашими фахівцями. Ми бажаємо передати Ваш відгук відповідальним підрозділам — для покращення якості обслуговування, тому написали Вам у приватні повідомлення.

Дякуємо, що залишаєтесь з ПУМБ. Якщо у вас ще залишились запитання — будемо раді допомогти у зручному для вас каналі.
PUMB 4 июля 2025, 14:59

Вітаємо!

Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, фахівець при розмові надав всю інформацію згідно вимог законодавства в переговорах. Також, за Вашим проханням було відтерміновано дату внесення платежу до 01.07.2025 згідно правил Департаменту. Також консультант надав відповіді на всі питання, пояснив інформацію про надання документів як дружини військовослужбовця та завершив розмову. Тон спілкування лояльний, коректний. Нагадуємо, що правила банку затверджені згідно норм НБУ та підпорядковуються чинному законодавству.

Будемо вдячні за розуміння!
Setex 30 июня 2025, 21:11
Створити картук онлайн, а заврити потрібно їхати. нап карті лишилися власні кошти і тільки в кассі получити. вивести ніяк. АЛЕ! випадково не туда закинув, а сае на неї. вони кошти прийняли і не вітдають. їдь в касу.
PUMB 1 июля 2025, 9:34
Вітаємо! Картку можна закрити у застосунку. У розділі керування рахунками є опція закриття рахунку, або ж можна написати звернення через чат підтримку в застосунку. На момент закриття рекомендуємо переказати залишок коштів. Якщо у вас виникнуть труднощі, рекомендується звернутися до онлайн-чату або зателефонувати на гарячу лінію банку для отримання детальної інструкції. За інших причин закриття можливе у відділенні банку, якщо бажаєте, щоб ми розглянули саме Ваш випадок, то просимо написати в приватні повідомлення особисті дані.
mikhnov 30 июня 2025, 13:53
Хочу повідомити про ситуацію, що склалася під час користування платформою Shafa (УАПРОМ) із переказом коштів через банк ПУМБ.

Після продажу товару на Shafa я отримав повідомлення, що була проблема з карткою, яка була закріплена на момент оформлення замовлення. Зі слів підтримки, через зміни у вимогах НБУ банк не міг зарахувати кошти на іншу картку, тому мені запропонували надати нову картку українського банку для ручного зарахування.

19 червня 2025 року я надав актуальний номер картки, яка є діючою та не віртуальною.

Станом на 30 червня 2025 року кошти досі не надійшли, і ситуація виглядає вкрай дивною, адже зазвичай такі операції не займають стільки часу. За інформацією від інших користувачів, подібні випадки можуть тривати від 4 до 10 тижнів, що є неприйнятним для продавця, який виконав свої зобов’язання.

Прошу ПУМБ надати офіційне пояснення причин такої затримки у зарахуванні коштів та повідомити чіткі строки виконання переказу. Готовий надати деталі звернення від Shafa для ідентифікації транзакції.

Прошу розглянути цей відгук як офіційне звернення для фіксації ситуації та захисту моїх прав як клієнта.

Дякую.
PUMB 30 июня 2025, 15:00
Вітаємо! Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження. Бажаємо більш детально розібратись у ситуації, саме тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення деталей. Після розгляду повернмось зі зворотним зв'язком.
NadiyaKolesnik 27 июня 2025, 15:18
Дякуємо працівнику Гончаренко Дар'ї з відділення у м. Обухів за чудове, швидке та професійне обслуговування.
28 июня 2025, 14:13
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися враженнями!

Раді, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням наших фахівців. Ми обов'язково перекажемо Вашу подяку Дар'ї!
7Vika 27 июня 2025, 14:12
Карта 5355 2800 4839 0510. Шахраї використовують дану карту для виплати за реєстрацію в готелі. Обіцяють, що повернуть більшу суму, а по факту блокують. Чому ви заохочуєте шахрайство і не приймаєте жодних дій стосовно ваших клієнтів -шахраїв?!
PUMB 27 июня 2025, 14:52
Вітаємо!
Шкода, що у Вас трапилась така ситуація. Ми передали інформацію до Департаменту безпеки нашого банку. Радимо Вам зателефонувати за номерами нижче, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
Також, рекомендуємо сформувати заяву про шахрайство у банку, з якого здійснювали переказ та на сайті Кіберполіції.
Pozdyeieva 26 июня 2025, 18:22
Отделение по адресу: Сумы, ул. Соборная, 32
Увага! Шахрайство!

Я переказала гроші на карту 5355 2800 4594 0564, оформлену на Ільченко К., для покупки кросівок. Сума — 2 800 грн (двома платежами по 1400 грн).

Після оплати продавець перестав відповідати, товар не був відправлений. На повідомлення не реагує, ігнорує вже кілька днів.

Усі докази шахрайства наявні: скріни переписок, квитанції з банку, ім'я отримувача. Мною подано заяву до кіберполіції, також звернення на гарячу лінію банку.

Прошу банк звернути увагу та заблокувати карту, щоб інші люди не постраждали від дій цієї особи.
26 июня 2025, 19:13
Вітаємо! Нам шкода, що Ви зіткнулися зі шахрайськими діями. Ми уже зафіксували дані клієнта та передали його в роботу відповідального підрозділу нашого банку. Просимо додатково звернрутися до кіберполіції та зателефонувати на гарячу лінію банку для отримання консультації щодо подальших дій. Номери телефонів:
+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
Олена М 26 июня 2025, 16:46
Я — мама маленької дитини, перебуваю в декретній відпустці та отримую соціальні виплати на дитину. Щоб убезпечити ці кошти, я спеціально звернулася до ПУМБ із проханням відкрити окремий рахунок виключно для зарахування дитячих виплат із «режимом спеціального використання».
Працівники банку мене запевнили, що відкривають так звану «соціальну картку» — банківський продукт, який згадується і на їхньому сайті як призначений для отримання соціальних виплат. Я чітко наголошувала, що мова йде саме про цільовий соціальний рахунок, а не про звичайний картковий рахунок.
В результаті мені відкрили рахунок. Я почала отримувати на нього виплати на дитину. Проте пізніше з’ясувалося, що на цей рахунок було накладено арешт, як і на будь-який звичайний рахунок. Коли я звернулася до онлайн-підтримки банку із запитанням, чому накладено арешт на «соціальну картку», мені відповіли буквально таке:
«Назва картки — соціальна, але рахунок є звичайним поточним. У банку немає спеціальних соціальних рахунків».
Тобто:
Мені не відкрили спеціальний рахунок для соціальних виплат, попри те, що я про це просила.
Рекламували продукт як «соціальний», але юридично це — звичайний поточний рахунок.

Після цього банк відмовився видати довідку, яка підтверджує, що рахунок використовується виключно для отримання соціальних виплат.
Фактично я була введена в оману, а кошти моєї дитини стали недоступними через арешт.
Я зверталась за елементарною довідкою для захисту прав моєї дитини — банк і цього не надав. На сайті мінфіну чітко вказано https://minfin.com.ua/ua/2022/12/19/97529997/ «„ПУМБ пропонує соціальну картку для виплат всеКАРТА Для отримання соціальних виплат та матеріальної допомоги без комісії від органів соціального захисту населення“»

Для порівняння: в іншому банку (ПриватБанк) такі рахунки справді мають спеціальний статус і не підлягають арешту автоматично. У ПУМБ — лише гарна назва картки і жодного реального захисту.
Я вважаю, що:
ПУМБ недобросовісно рекламувала банківський продукт;
Банк не забезпечив належного інформування про правовий режим рахунку;
Мої права як отримувача соціальних виплат порушені.
Рекламне найменування («соціальна картка») — одне,
А фактичний режим рахунку — інше. Чому це є введенням в оману:
Закон «Про захист прав споживачів» (ст. 15, 19) забороняє поширення неправдивої, неточної чи неповної інформації про послуги.
Закон «Про рекламу» також забороняє використовувати формулювання, які можуть ввести споживача в оману щодо природи чи призначення послуги.
Як наслідок — виплати на дитину потрапили під арешт, що прямо суперечить логіці «соціального захисту».
26 июня 2025, 18:46
Вітаємо! Ми бажаємо більш детальніше ознайомитись з ситуацією, що у Вас виникла. Після проведення перевірки, ми обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок.
PUMB 24 июля 2025, 15:38
Вітаємо! З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо щодо запиту ми надали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Вера Ст. 25 июня 2025, 12:43
немає жодної підтримки, добитись по гарячій лінії не знімають трубки, в чат боті глухо, вашими грошима в цьому банку розпоряджаєтесь не ви, а банк, ви їх не перкажете тоді коли захочете, а будете чекати невідомо чого і ніякого пояснення
PUMB 25 июня 2025, 13:32
Вітаємо! Наша підтримка в чаті та на гарячій лінії працює 24/7. Звичайно, якщо є обмеження облікового запису, то авторизуватись чаті неможливо. Якщо є проблеми зі зв'язком, то рекомендуємо телефонувати онлайн через сайт. Будь ласка, уточніть детальніше у приватні повідомлення, яка склалась у Вас ситуація і ми надамо консультацію.
Nusia25 25 июня 2025, 10:36
Не рекомендую розглядати цей банк вгагалі і особливо під споживчий кредит. Не досить що дуже високі відсотки, то ще й винесуть мозги за місячну недоплату в 5 грн. постійними дзвінками та залякуванням про кредитну історію.
Не має тут компромісів.
PUMB 25 июня 2025, 10:59
Вітаємо! Нам щиро прикро, що Ви маєте дане враження. Дійсно, прострочена заборгованість впливає на УБКІ, тому ми попереджаємо та інформуємо про це клієнтів. Також, у застосунку ПУМБ є інформування щодо обов'язкового платежу та дати внесення для зручності. Дані умови вказанні в договорі, який клієнт затверджує під час оформлення кредитного продукту. Будемо вдячні за розуміння!
Минфин
Ответ администратора
28 июня 2025, 11:15
Відгук не зарахований (на 28.06.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Проблема решена
Teide 24 июня 2025, 15:51
Мені знадобилось отримати квитанцію за платежем за IBAN за липень та серпень минулого року. Ці платежі не відображаються в архіві. Спеціаліст підтримки надав мені виписку по операціям (але мені потрібне саме квитанція, а не скорочена інформація) і порадив звернутись до відділення. Але візит до центрального відділення Києва також не допоміг.

Звернувся за допомогою на поштову адресу банку з проханням сформувати потрібну інформацію — через годину отримав типову відписку: «У застосунку, операції відображаються лише за останні 6 місяців. По даній операції, на жаль відсутня можливість сформувати квитанцію. Дякуємо за звернення! Завжди раді допомогти!»
Дякую за таку «допомогу», але ви мені нічим не допомогли.

Це просто якійсь відстій.
Наскільки мені відомо, у тому ж Приватбанку самостійно без проблем можна отримати квитанцію по платежу за будь-який період.
PUMB 24 июня 2025, 18:00
Вітаємо!
Нам щиро прикро, що Вам не вдалося вирішити питання щодо отримання квитанції за операцію, що проводилася влітку минулого року, але, на превеликий жаль, наразі відсутня можливість отримання квитанції раніше, ніж за останні 6 місяців. Це пов'язано з технічними оновленнями у системі банку. Але хочемо зазначити, що наші технічні команди вже займаються вирішенням цієї проблеми. Також, ми обов'язково зафіксуємо Вашу скаргу, аби повпливати на пришвидшення усунення технічних складнощів.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію!
PUMB 30 июня 2025, 15:10
Вітаємо! У застосунку ПУМБ можна сформувати квитанції по операціям, що проведені у самому застосунку.
З певних технічних моментів, зараз підтримка може надати лише виписки, а не квитанції по окремим операціям.
У відділенні було створено запит, де надали платіжні інструкції на Вашу ел.адресу.
Будемо вдячні за розуміння!
Проблема решена
Вячеслав Климович 24 июня 2025, 12:33
До сегодня был один из адекватных банков! А оказалось то же фуфло что и много других! Был лимит! Убрали лимит! Ни просрочек ни задержек в платежах! Так и рассчитывай на лимит! Оп, а его уже нет! И не понятно почему! Наверное реально что не так в этой стране! У нас все 50×50!!! Не осталось нормальных банков без таких беспричинных действий! Нет один еще есть адекватный! Да оказался фуфло фуфлом! Первый народный банк!!!
PUMB 24 июня 2025, 13:25
Вітаємо! Прикро, що у Вас виникло негативне враження. Ми перевіримо чи був скасований кредитний ліміт та які причини. Невдовзі надамо зворотний зв'язок.
PUMB 25 июня 2025, 11:09

Вітаємо!

Ми перевірили ситуацію та виявили, що кредитний ліміт на місці, але заблокований. З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

***

211189mli 23 июня 2025, 19:01
Чому ви блокуєте рахунки з чужими коштами, закриваєте їх і суми повертаєте за -1.5%
Це що за нова схема збагачення ПУМБ банка???
PUMB 23 июня 2025, 21:14
Вітаємо! Прикро, що так вважаєте. Ми ніяким чином не привласнюємо кошти клієнтів і всі вимушені дії щодо обмеження рахунків згідно чинного законодавства. Ми перевіримо в чому причина даної ситуації та надамо зворотний зв'язок. Будемо вдячні за розуміння.
PUMB 23 июля 2025, 12:15
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо щодо запиту ми надали на Вашу ел.адресу. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Iren999 20 июня 2025, 20:09
Заблокували рахунок з якого було знято арешт, виконавець надіслав листа на зняття арешту, відмовляються знімати арешт, спочатку говорили на протязі доби вирішемо питання потім на протязі трьох робочих днів, постійно фіксують звернення і не має ніякої відповіді і саме цікаве через
три дня дзвінків гаряча лінія поставила на переадресацію! на прохання надіслати відповідь письмово коли буде знято арешт сказали що не можуть тільки на електронну пошту, але і на електронну пошту так і нічого не надіслали! обходіть стороною цей банк там і комісія висока і обслуговування жахливе!!!
PUMB 21 июня 2025, 10:35
Вітаємо!
Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження. Бачимо, що Ваше звернення було зафіксоване і фахівці вже працюють над ним. Обов'язково повернемось з відповіддю, після перевірки.
PUMB 9 июля 2025, 17:36
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо щодо запиту ми надали на Вашу ел.пошту. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
IrinaKriukova 20 июня 2025, 8:46
Вже майже добу не працює мобільний додаток! Спочатку казали — збій, потім — вирішу-ється, далі — вирішено, перезавантажте додаток. Перезавантажив, але не працює аж ніяк. Буде лі кінець цьому і який?
PUMB 20 июня 2025, 9:38
Вітаємо!
Вже написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних, аби мати можливість все перевірити та допомогти.
111cdtnf 19 июня 2025, 15:50
Звернулася до банку з заявою на отримання пільг, як дружина військовослужбовця, а саме припинення нарахування відсотків та скасування раніше нарахованих із зарахуванням їх в тіло кредиту у звʼязку із виникненням права на пільгу з 18.05.2024 р. відповідно до п. 15 ст.14 ЗУ «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Мною було надано усі документи, які підтверджують моє право на отримання пільг — наказ про мобілізацію чоловіка, форма 5 з вказанням його нинішнього місця служби за контрактом, посвідчення УБД чоловіка, витяг з Державного реєстру цивільного стану про шлюб. І тут банк почав свої безглузді вимоги — їм знадобилося свідоцтво про шлюб (хоча є офіційний витяг, якому всього пару днів на момент подачі) та довідку про безпосередню участь в бойових діях. На мою аргументовану відповідь, що посвідчення УБД за законом вище за довідку, банк відповів що їм потрібна довідка і все. Хоча відповідно до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 20 серпня 2014 року № 413 та листа Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України від 1 лютого 2019 р. № 321/722 довідки за формами, зазначеними у додатках 1(про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України) та 4 (про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення) до Порядку, видаються ВИНЯТКОВО для направлення разом з іншими документами, які підтверджують участь особи в антитерористичній операції або операції об'єднаних сил, на розгляд відповідної комісії для визначення особи учасником бойових дій.
Особам, яким встановлено статус ветерана війни (учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни), видається посвідчення відповідного зразка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.94 № 302, яке банку і було надане.
Таким чином, банк порушує чинне законодавство, і надалі вимагає довідку, на підставі якою ще 10 років тому було видано посвідчення УБД, яке для цього банку чомусь не документ.
PUMB 19 июня 2025, 16:04
Вітаємо! Ми бажаємо більш детальніше ознайомитись з ситуацією, що у Вас виникла, саме тому написали в приватні повідомлення для уточнення даних.
Zaqxswcde123 10 июня 2025, 21:19
З 10.06.2025
Неможливо придбати ОВДП за рахунок кредитних коштів
11 июня 2025, 11:56
Вітаємо!

Інформуємо, що за рішенням банку, операції за рахунок кредитних коштів у торгових точках з кодом MCC 6211 (цінні папери, брокерські та інвестиційні компанії) наразі обмежені. Ви можете здійснювати такі операції за власні кошти.

Дякуємо за розуміння!
1Artem111 10 июня 2025, 16:11
Оформив у ПУМБУ процедуру чаржбеку (запит на повернення суми за послугу, які не були надані), а саме, минулого року купував бензин на віртуальну карту Авіас, заправки закрилися. Бензин не доставили і згідно процедури чаржбека платіжна система Мастеркард повинна повернути гроші. Через пумб оформив заявку на повернення,, а далі просто шахрайство з боку банку, ПУМб мало того що гроші від МастерКард не повернув (хотя обіцяли) а замість цього вони ще й зняли мої особисті гроші з рахунку на сумму повернення. Тобто мало того, що банк не зарахував мені гроші від Майстер кард, так ще й вкрав мої особисті гроші, ще й загнав мій рахунок фізособи в мінус, що в принципі неможливо. Оформляю скаргу в НБУ і припиняю від будь-яку співпрацю з ПУМБОМ. Не очикува, що банк здатний просто на рівному місці красти гроші. Слуджа підтримки банку згодна, що зняття некоректне, і кажуть, що будуть розбиратися, але багато чого від цього не легше.
PUMB 10 июня 2025, 18:38
PUMB 4 июля 2025, 21:21

659111 9 июня 2025, 23:39
Отделение по адресу: Николаев, пр-т Центральный, 71/2
По условиям банковского договора на моей валютной карте находится постоянно неснижаемый остаток в размере пятисот долларов все операции по пополнению и снятию Не более 2 раз в месяц проводятся без комиссии если Не нарушены эти условия. 0.9.06.2025 г Пополнил карту на семьсот долларов. Перед пополнением получил новую карту взамен старой у которой закончился срок годности, спросил у Менеджера счет тот же ничего Не поменяется просто пластик, потому что буду сейчас делать пополнение потом буду снимать сказали нет, Когда пополнил апот снял тысячу сто долларов в приложении увидел что снята комиссия и в остаке у меня уже Не пятьсот долларов, а минус комиссия, я Сказал аннулируйте Операции, Мне сказали что так сделать Не могут напишите заявление потом вам Аннулируют комиссию и вернут на карту после рассмотрения Ближе к вечеру мы вам перезвоним В итоге никто Не перезвонил на счету Возврата комиссии нет в общем банк Незаконно списал деньги, а значит украл деньги Завтра пойду консультироваться адвоката как подавать на суд чтобы возвратить деньги и наказать банк так как являюсь инвалидом 2-й группы после стресса Связанного с неправомерными действиями банка здоровье ухудшилось возьму справку врача На госпитализацию Пусть оплачивают через суд лечение, потерю материальной выгоды, По новым клиентам банка советую подумать и взвесить прежде чем сотрудничать с этим банком постараюсь донести всем своим знакомым как поступает банк пумб
10 июня 2025, 12:28
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Ми проведемо перевірку та обов’язково надамо Вам зворотний звʼязок.
PUMB 10 июня 2025, 15:46
Вітаємо!

Ми перевірили інформацію вказану Вами в відгуку та можемо вказати, що під час обробки операції стався технічний збій, унаслідок чого була помилково списана комісія. Ми вже усунули наслідки ситуації — комісію повернуто в повному обсязі.

Щиро перепрошуємо за незручності та дякуємо за Ваше розуміння!

USD 42 42.7

USD 42 42.7