| PLN | 11.65 | 11.95 |
Не виходить створити картку
працює наче процесінг роблять студенти
Тепер про мінуси:
— перевипуск фізичної карти 150грн за будь якої причини перевипуску;
— валюта в касі є, але її відмовляються видавати без замовлення, навіть 100 євро. і це в центрі Києва;
— процесінг наче зроблений на колінці, нічого не можна виконати в проміжок між 23:00—01:00, перекази зависають або обриваються на півшляху;
— присилають акції, які не працюють;
— було таке, що повністю пропали шаблони комуналки.
Останній раз прийшла акція: перекажи 3000+грн на карту іноземного банку і отримай винагороду 300грн. Наче все зрозуміло, виконав переказ, а гроші не прийшли. Технічно цей переказ відбувається як заявка на валютообмін + автоматичний переказ валюти. Дивлюся в виписку, гроші зараховані на дебетовий рахунок в євро і залишилися в ПУМБ. Пишу в підтримку, кажуть ви не переказували на іншу карту, ви замовляли валютообмін. Роблять з мене дурня, наче це не у них зламалося, а я помилився і замість номеру карти я десь відкопав IBAN дебетового рахунку в євро.
Виконав таку саму операцію другий раз, записав відео як я це роблю. В цей раз виконано валютообмін (як і перший раз) + одразу виникло списання на карту іноземного банку = я виконав умови акції, мало б бути зараховано винагороду.
Винагороду не зараховано, на питання чому — чекайте 3 робочі дні, хтось там має подивитися.
Процесінг відстійний, але найбільший провал — це комунікація, тобі не кажуть «у нас не вийшло, ми виправимося», помилкові операції списують на твою неуважність.
Нам прикро, що у Вас склалися подібні враження та виникли незручності під час користування послугами.
Маємо зауважити, що перевипуск картки коштує 150 грн лише у випадку її втрати або механічного пошкодження. Якщо ж термін дії картки завершився або вона має виробничий брак, її заміна відбувається безкоштовно.
Також хочемо зазначити, що отримати готівку можна у будь-якій касі банку без попереднього замовлення. Водночас у межах вимог НБУ за добу дозволено зняти суму в еквіваленті до 100 000 грн. Рекомендуємо за можливості робити попереднє замовлення готівки, аби точно отримати потрібну суму.
Додатково повідомляємо, що технічні обмеження вночі стосуються лише кредитних рахунків, оскільки в цей період відбуваються регламентні процедури. Це може тимчасово впливати на роботу кредитної картки в застосунку, але ніяк не обмежує користування дебетовою.
Просимо також уточнити в особистих повідомленнях, чи відновилися Ваші шаблони. Якщо ні — ми перевіримо інформацію та зробимо все можливе, аби допомогти Вам у вирішенні цього питання.
Щодо бонусу за умовами акції — Ваше звернення було передано до відповідального підрозділу і перебуває в роботі. Як тільки перевірку буде завершено, Ви отримаєте зворотний зв’язок.
Ми дуже цінуємо Ваш відгук, адже він допомагає нам виявляти слабкі місця та ставати кращими.Вітаємо!
Не компетентный банк в быстром решении вопроса
Пишу на почту 2 дня, о причине блокировки расскажите! на что один ответ ваша заявка в обработке? какая заявка? причину объясните! ответ заявка в обработке! максимально не удобно по сравнению с другими банками, которые решают все вопросы по видеосвязи в течении 10 минут.
Здесь пишешь в одну сторону, ответ шаблон …да кстати на горячей линии тоже невозможно ничего узнать, робот говорит ваш счёт заблокирован досвидание!
Шкодуємо, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ваше звернення вже зафіксоване через інший канал, і наші фахівці наразі працюють над його вирішенням. Ми обов’язково надамо відповідь після отримання остаточних результатів.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Відділення місто Бровари, відкриття зарплатного рахунку
Мені потрібно відкрити зп рахунок ц цьому банку. Колись вже мав рахунок, користувався ним і не було питаннь, але через деякий час не користувався ні застосунком, ні послугами.
І ось прийшов у відділення для відкриття рахунку і тут «банк заблокував мій особистий кабінет», на якому до речі є кошти.
Підозрюють у шахрайстві. Чекаю вже другий день щоб отримати відповідь та відкрити рахунок для виплат!
Неприємна ситуація.
Нам прикро, що у Вас виникло неоднозначне враження про наш банк. Бачимо, що звернення вже було зафіксовано через інший канал звернень і фахівці вже працюють над ним. Обов'язково повернемося з відповіддю після отримання остаточних результатів.
Бесят рекламными звонками в роуминге
Девушка на том конце трубки не понимает слова «нет». Она просто зачитывает свой рекламный скрипт, как робот, и не останавливается, даже если сказать, что не интересно. Она ещё и пыталась снова названивать после брошенной трубки (уж простите, но дослушивать неинтересную мне копипасту и платить за вторую и последующие минуты роуминга я точно не собираюсь). Это просто хамство.
Происходит далеко не первый раз, а ПУМБ игнорирует мои просьбы не звонить с рекламой, когда я в роуминге.
Блокування карти- через звичайний переказ коштів.
неможливо. Таке ставлення до клієнтів — неприпустиме. Не рекомендую ПУМБ: замість сервісу — бюрократія, замість
допомоги — блокування доступу до власних грошей. Відкривався рахунок дистанційно, а тут вони хочуть щоб я прийшла у відділення незрозуміло для чого, а саме головне я не маю такої можливості,і коли розмовляла по телефону з їхнім спеціалістом чи менеджером він сказав спробуйте ще раз через 10−15 хвилин відправити кошти при цьому вже все було заблоковано і зайти не було вже можливості і він точно про це знав
Ми перевірили інформацію та маємо зазначити, що на Ваші рахунки були накладені обмеження з метою протидії шахрайським діям. Для їх зняття рекомендуємо звернутися до будь-якого відділення банку або зателефонувати на Гарячу лінію за номерами:
+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
Повернення коштів у звʼязку з шахрайством
Тиждень тому я попалася на шахрайську схему і втратила 18к. Але я не збиралася це так лишати, бо вважаю, що кожне шахрайство має бути покаране і подала заяву в Департамент Кіберполіції. В той же час звернулася у свій банк (ПУМБ), щоб дізнатися як вчинити в даному випадку. І так, як я являюся ВІП-клієнтом, в моєму пакеті послуг була страховка на випадок шахрайств, про яку я не памʼятала, але мій менеджер нагадала і запропонувала подати форму на відшкодування.
Я надала весь пакет документів для цього і
чекала на результат розгляду, який мав тривати до 10 робочих днів. Сьогодні, на 5 день від дня подачі заяви я отримала відшкодування. Хочу подякувати своєму менеджеру Сніжані,
котра відповідає мені на будь-які мої питання
24/7 i взагалі ПУМБу за клієнтоорієнтований підхід. Ви найкращий банк❤️🔥
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ми дуже раді, що ситуація вирішилась швидко та на Вашу користь!
Обов’язково передамо Ваші слова подяки Сніжані!
Блокування картки через звичайний переказ: повна відсутність логіки
Я одразу надав квитанцію, ПІБ та РНОКПП відправника, пояснення, але фінмоніторинг ПУМБ уже кілька днів відповідає шаблонними фразами. Конкретного переліку документів не надають, рахунок заблокований. Типу шось дайте.
Що дати, нотаріальний документ від 2500 грн оформлення, серйозно?
Таке ставлення до клієнтів — неприпустиме.
На гарячі лінії дівчатка-зумери, які толком нічого не знають, і посилають на переписку по мейлу, а там вже шаблоні відповіді фіг знає від кого, ніхто там не представлється, ні ПІБ, ні посади. Навіть домен мейла відрізняється від офіційного домену банку — info@fuib.com.
Замість діалогу — формальні відписки і посилання на внутрішні пункти договору.
Якщо навіть звичайний приватний переказ між людьми визнається «підозрілим», то користуватися банком стає неможливо.
Не рекомендую ПУМБ: замість сервісу — бюрократія, замість допомоги — блокування доступу до власних грошей.
Очевидно, що наступним кроком буде «припинення ділових відносин».
Можна сказати одне — для банків ми всі «бандіти», поки не докажемо зворотнє=)
Используют ваши карты дропы
5355280052057005 ПУМБ
5355280052065495 ПУМБ
5355280051748026 ПУМБ
5355280044256137 ПУМБ
Дякуємо, що повідомили! Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку. Радимо Вам зателефонувати за номерами нижче, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290
Також, рекомендуємо сформувати заяву про шахрайство у банку, з якого здійснювали переказ та на сайті Кіберполіції.
Проблеми нарахування кешбек по програмі «Крамниця кешбек»
!!!Банк заблокировал карту ребенка за границей!!!
Банк в его день рождения заблокировал карту на которой находились все деньги, которые ему скинули родственники на подарок в день рождения!!! Ребенок остался без праздника и без средств существования,
один в чужой стране!
Причина вот:
Руслане, встановлені нові ліміти для неповнолітніх клієнтів:
— ліміт на надходження коштів у розмірі 30 000 грн каналами P2P, IBAN 2 IBAN або ліміт в кількості 50-ти операцій на місяць зазначеними вище каналами. У разі перевищення одного з лімітів, встановлюється обмеження на рахунки.
Но, лимиты не превышены было только 28000, количество операций не превышено 17 операций только!
На каком основании тогда этот конченый банк такое творит???
Заблокировали в субботу, сказали с понедельника рассмотрят, в понедельник говорят ждите 3 дня
Документы все подтверждающие им отправили, запросов и з банка и на горячую линию кучу сделали
Оснований нет для блокировки и проверки, но мой сын 5 дней сидит в чужой стране без копейки денег!!!
Самый ужасный банк, я желаю сотрудникам которые такое творят оказаться в такой же ситуации!
Не знімають виконавче , хоча виконавець скасував виконавче провадження
P.s
Єдині хто працює і відгрібає це колцентр, в ось відділи які мають займатися справами, моє заключення непрофесійність і некомпетентність і байдужість до клієнтів…
Зараз в Лікарні я і дуже вдячний фінансовій установі ПУМБ що себе відчуваю ЗСУШНИМ БОМЖЕМ … бо їм лінь найти лист де скасовано виконавче …
Ми перевірили інформацію та можемо вказати, що Постанова про зняття арешту від Державної виконавчої служби до банку не надходила. Саме тому, зняти обмеження за Вашими рахунками ми, на жаль, не можемо.
Рекомендуємо Вам звернутися до Державної виконавчої служби для уточнення інформації щодо відправки листа.
Финансовый геноцид от ПУМБ.
Для ясности: живу на оккупированной территории, сигнала Водафон здесь нет. Поэтому звонки по указанным на сайте банка номерам горячей линии для меня невозможны. Связываюсь по рекомендованному на сайте каналу электронной почты. Объясняю проблему. Предоставляю по запросу все свои персональные данные. Ответ: звоните по указанным номерам. Вопрос: зачем запрашивать персональные данные?
13 июня 2025 года, пребывая за границей, я связываюсь с контакт-центром по указанным номерам. В течение 40 минут я отвечала на вопросы операторов, которые сменяли друг друга, не понимая видимо, что делать. Затем мне присылали несколько раз временный пароль в ручном режиме, надиктовывая его устно. Пароль не вводится. На вопрос, почему заблокирован мой аккаунт, отвечают, что это не так. В конце концов, оператор Анастасия составила официальную жалобу по данной проблеме.
Хочу обратить внимание на следующий факт. Предварительно, ответив на мой звонок, Анастасия утверждала, что я звоню якобы не со своего финансового номера и требовала перезвонить со своего. Что происходит? Оператор увидела код +38 перед номером? Или в этой службе такой беспорядок, что какие-то посторонние номера могут отображаться при звонке клиента с его финансового номера? Как такое вообще возможно? После моего повторного звонка она признала наконец мой номер.
После оформления жалобы я получила смс: номер обращения 202506−5084 и текст, что разбираться будет техническая служба. Далее, 18.06.25 я получила смс от банка, что потребуется больше времени на решение проблемы.
Прошло почти четыре месяца. Аккаунт также не работает. Ответа от банка нет. Пишу опять на почту. Ответ бота: ваша жалоба рассмотрена, звоните по указанным номерам, т. е.опять все по кругу.
Теперь вопрос: где официальный ответ на жалобу за номером 202506−5084?
Почему банк игнорирует обращения клиентов на горячую линию, игнорирует действующее законодательство Украины в части обращения граждан?
Моё резюме: если вы ещё не клиент банка, обойдите его как можно дальше. Здесь не работает поддержка клиентов по телефону, здесь нет чат-поддержки в приложении, которой можно воспользоваться, подтвердив свой финансовый номер, что есть в других банках. Да и ваш финансовый номер могут не признать при звонке в поддержку. Делайте выводы.
И самое главное, здесь могут заблокировать вам доступ к личным сбережениям без объяснений и извинений, требуя лично явиться в отделение, потому что ни о какой видеоверификации здесь не слышали. А от клиентов, которые оказались далеко от отделений не по своей воле, банк отгородился службой поддержки с малограмотными сотрудниками.
Вобщем, не доверяйте свои деньги этому банку. Обратно вы можете их не получить. Учитесь на чужих ошибках.
Прикро, що у Вас склалося таке враження про нас. Ми обов'язково детально перевіримо інформацію, що вказана у відгуку та надамо зворотний зв'язок.
Ми перевірили інформацію вказану в Вашому відгуку та можемо вказати, що під час оброблення Вашого минулого звернення фахівцем було допущено помилку, через що, Вам не було надано зворотній зв’язок за зверненням. Ми вже провели розʼяснювальну бесіду для запобігання таких ситуацій у майбутньому.
Додатково маємо зазначити, що деякі дзвінки на Гарячу лінію виконувалися не з фінансового номеру телефону. Саме тому, фахівчиня просила Вас перетелефонувати з фінансового номеру телефону аби мати змогу провести повну ідентифікацію Вас як клієнта задля унеможливлення шахрайських дій за Вашими рахунками.
Наразі, рекомендуємо Вам відновити зателефонувати на Гарячу лінію банку або скористатися функцією «Не пам’ятаю код-пароль» в застосунку для відновлення паролю від особистого кабінету та провести процедуру авторизації ще раз.
Блокування рахунку ФОП без належних підстав
Прошу звернути увагу на неправомірні дії банку ПУМБ щодо блокування мого ФОП-рахунку.
Банк заблокував рахунок та кошти, посилаючись на нібито скаргу від клієнта про повернення коштів, хоча мною було надано всі підтверджуючі документи, які підтверджують законність отриманих платежів та виконання зобов’язань.
Незважаючи на надані пояснення та документи, рахунок залишається заблокованим, а банк не надає конкретного рішення щодо розблокування. Прошу розібратися в ситуації, надати правову оцінку діям банку та сприяти відновленню доступу до моїх коштів.
Ми перевірили інформацію, зазначену у Вашому відгуку, та повідомляємо, що рахунки були розблоковані й доступні для користування.
Некомпетентнiсть спiвробiтникiв банку, недбале ставлення до персональноi iнформацii
Невиплачують кешбек
Немає можливості дистанційно закрити рахунки, які були відкриті дистанційно
Дякуємо, що знайшли час і повідомили нас про ситуацію, що склалася.
Банком була проведена перевірка щодо описаної Вами ситуації та з’ясувалося, що порушень з боку оператора не виявлено. Робота була коректною та згідно стандартів обслуговування. Сподіваємося, що надалі Ви матимете лише позитивні враження від спілкування з нашими фахівцями.
Бажаємо гарного дня!
Списання коштів без підтвердження в додатку. Слабка підтримка.
Отделение ПУМБ
Безпідставне Блокування Рахунків
Я прийшов в банк ПУМБ, в Києві, на Раїси Окіпної, 4-А, приніс пакет документів!
Договори, акти, патенти, свідоцтво на торгову марку. Но на це не звернула увагу, ні керуюча відділенням, ні менеджер яка мене обслуговувала. Дала мені чистий лист, і каже пищіть пояснення звідки куди відправляли кошти за рік. Не конкретно суми і зарахування які викликають підозру, а за рік. Це все і за дві неділі не описати! Ви там що курите?! Я собі розумію, що в мене рахунок ФОП в цьому ж банку, і кошти заходять через ПОС ТЕРМІНАЛИ, на рахунок. Я сплачую всі податки, декларації за періоди надав! кому і що я ще повинен доказувати?! Ви краще в депутатів кнопкодавців які в конвертах отримують зарплатню, доходи перевірте! Ви країну котите в ад!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.