Блокування рахунку.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію ми надіслали у приватні повідомлення.
В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
кредитна карта
Дякуємо за високу оцінку послуг нашого банку. Раді, що обираєте нас! 😌
Приємного користування!
Терминалы City24 и EasyPay
Поповнити картку Ви можете у будь-якому зручному для Вас відділенні нашого банку, з адресами яких можливо ознайомитися за посиланням: https://about.pumb.ua/map#258 А також у застосунку (на «Головній» натисніть на зображення профілю у правому верхньому куті — «Банкомати та відділення»).
Порушення прав клієнтів
27.11.2024 року я повторно звернувся до вказаного відділення з доказами законного походження коштів. Однак працівник банку, оператор Вікторія, відмовила в їхньому розгляді та прийнятті.
Станом на сьогодні на моєму рахунку утримується сума в розмірі 27 806 грн. Такі дії є неприпустимими, оскільки вони порушують мої законні права та чинне законодавство України.
Я наполягаю на негайному поверненні моїх особистих коштів у повному обсязі. Затримка коштів без належного юридичного обґрунтування є грубим порушенням, яке негативно впливає на репутацію банку.
Рекомендую всім потенційним клієнтам уважно зважити ризики співпраці з цією фінансовою установою.
Очікую на офіційну відповідь та вирішення ситуації у найкоротший термін.
Шкодуємо, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Дякуємо за очікування! За результатами перевірки, хочемо повідомити, що кошти Вам повертати не потрібно. Блокування по рахунку встановлене 06.01.2025 року Департаментом Фінансового Моніторингу. Вам необхідно надати документи, які підтверджують джерело походження зарахованих коштів.
На Вашу анкетну електронну пошту був відправлений офіційний електронний лист стосовно переліку документів, оскільки на телефонні дзвінки Ви не відповідаєте.
Відкриття рахунку/картки якщо клієнт є ФОП
І от у чому проблема у більшості банків: вони не тільки перекази не вміють проводити автоматично без участі співробітника, вони і рахунок відкрити без участі співробітника не можуть. Тобто вночі чи на вихідні ця операція відкриття картки чи депозиту може зависнути на кілька годин, а то і днів.
І тут ПУМБ один з небагатьох хто зміг автоматизувати цей процес так що відкрити рахунок можна навіть в 12 ночі — вже кілька раз пересвідчувався в цьому і минулою ніччю скористався ще раз. А два інших банка цю перевірку провалили: в одному взагалі не можливо відкрити рахунок поза робочим часом, в іншому картка заморожена на час реєстрації і це триває вже 7 годин.
Обман
Ми бажаємо більш детально розібратись в ситуації яку Ви описали в відгуку, саме тому, ми написали Вам в особисті повідомлення для уточнення інформації. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
5355 2800 4099 2628 Звягинцев Дмитрий, ШАХРАЙ!!!
Нам шкода, що Ви зіткнулися з шахрайськими діями. Ми передали інформацію до Департаменту безпеки нашого банку, щоб перевірити рахунок клієнта. Радимо Вам зателефонувати за номерами нижче, це дозволить оперативно вжити необхідних заходів.
Також рекомендуємо сформувати заяву про шахрайство на сайті Кіберполіції.
За один перевод блок счетов.
Мені син скинув гроші на ліки всього 7500 І мені заблокували всі счета, на старості років я стала щахрайкой, я прошу ваш банк закрить счета вашем банку ПУМБ повернути мені моі гроші і забрати вашу карту я не хочу бути більше вашим клієнтам.
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію ми надіслали на ел.пошту.
Банк не може або не хоче встановити родинний зв’язок
Я дуже сподіваюся що в цьому банку є хоч одна адекватна людина яка встановить мені родинний зв’язок і припине це знущання! (звернення № 202501−859)
Прикро, що у Вас склалася негативна думка про наш банк. Ми перевіримо детальніше інформацію вказану у відгуку, за результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Ми перевірили інформацію вказану Вами в відгуку та маємо зазначити, що встановлення родинного зв’язку неможливе через відсутність повного органу видачі, погана якість печатки на документі.
Рекомендуємо Вам встановити родинний зв’язок за допомогою сервісу «Дія». Також маємо вказати, що при відсутності свідоцтва про народження в застосунку «Дія» необхідно звернутись до підтримки сервісу.
Пумб заблокував рахунки
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Вітаємо!
Не можу забрати свої кошти
Прикро, що у Вас склалось негативне враження від роботи нашого відділення. Ми бажаємо розібратися у ситуації, саме тому, написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Заблокували рахунок
Я знаю, що порушила договір з банком і передала дані 3 особі, але ж тоді банк повинен розірвати договір і повернути кошти, бо я не порушувала чинного законодавства України. Я ніяк не можу зв’язатися з центральним відділенням банку для вирішення питання, застосунок заблокований, на гарячій лінії відповідає бот і каже, що треба звернутися у відділення банку.
Будь ласка, шановна підтримка банку, не треба мені писати, що вам шкода і треба звернутися у відділення банку, я там була вже 5 разів і це не допомагає у вирішенні питання. Мені треба зв’язатися з центральним відділенням банку і отримати офіційний лист з роз’ясненням щодо ситуації.
Блокування картки
Я знаю, що моя дічина порушила договір з банком і передала дані 3 особі(мені), але ж тоді банк повинен розірвати договір і повернути кошти, бо я не порушував чинного законодавства України. Я ніяк не можу зв’язатися з центральним відділенням банку для вирішення питання, застосунок заблокований, на гарячій лінії відповідає бот і каже, що треба звернутися у відділення банку (ми там були 5 разів! і чуємо одне й те саме, що треба повернути МОЇ кошти відправникові і це єдиний варіант).
Будь ласка, шановна підтримка банку, я дуже сподіваюся, що я зможу отримати роз’яснення щодо дій банку в моїй справі та контакти центрального банку, щоб ми смогли вирішити це питання в цьому році.
З наступаючими Вас святами!
Нам шкода, що Вас спіткала така ситуація.
Для остаточного владнання власнику рахунку необхідно звернутися у відділення.
Інформація щодо рахунку іншої особи не може бути надана третій особі.
Заблокировали карту и не дают вывести деньги
Заблокировали ПУМБ онлайн, а разблокировать дистанционно отказываются лишив пенсионера его честно заработанной пенсии
Шахрайство
скинула гроші, мали відправити товар, і ні товару ні грошей. Заблокуйте щоб інші люди не страждали.
Банк затримує кошти
Мошенник 5355280028225363 Артем Топоров
Акція від банку ЗАПРОСИ ДРУГА — лохотрон
Прикро, що у Вас склалось негативне враження від роботи нашого банку. Ми бажаємо розібратися у ситуації, саме тому, написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Дякуємо, що зачекали. Ми провели перевірку та хочемо повідомити, що, на жаль, запрошений друг не перейшов за посиланням, що Ви надіслали. Саме тому бонус не було зараховано.
Некваліфіковані працівники
Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, що по оплаті Полтаватеплоенерго по ЄДРПОУ постачальника підтягнувся комплексний сервіс 87678 Єдина комунальна система м. Кременчук. Оплату необхідно виконувати по ньому.
Щодо «Національного кешбеку», рекомендовано: Зробити свайп вправо, опуститися вниз та обрати «Доступ до рахунків» «Національний кешбек». На наступній сторінці натиснути кнопку «Керувати рахунками», прибрати галочки з рахунків по яким необхідно анулювати передачу інформації та натиснути «Підтвердити», при успішному виконані побачите інформативне повідомлення «Заяву на послугу відкликано».
Згідно перевірки бачимо, що дані рекомендації були виконані.