Неуважение к порядочному клиенту
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.
Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо вам повідомлення про зміну ліміту.
ПриветБанк нарочно не хочет что бы у них были клиенты и вообще делает так что бы услугами было пользоваться просто невозможно.
История кредитов чистая, никаких просрочек, долгов, проблем по карте не было.
Однажды 2 года назад была оплату частями и, прошу заметить, погасила досрочно.
Сейчас мне не дают ни повысить кредитный лимит, ни взять оплату частями видите ли потому что у них нет информации о моих доходах.
Начнем с того что вы не имеете никакого права ее требовать. Во-вторых, она вам не нужна. Раньше без этого обходились и сейчас обойдетесь, нет никакой законодательной обязанности перед вами декларировать свои доходы если что.
Все что вам нужно — это представлять беспрепятственно услуги клиенту. Я хочу вам напомнить о том что у вас уже есть достаточно много конкурентов, тот же монобанк, к которым уже давно очень много клиентов сбежали от вас. И вы продолжаете заставлять людей прекращать пользоваться вашими услугами. Можно узнать зачем вы это делаете?
А ещё можно узнать почему операторы в хамском тоне общаются?
Я завтра же пойду и закрою свою карту. Спасибо что способствуете тому что бы Вашими услугами никто не хотел пользоваться.
Ми розуміємо, що неприємно отримувати відмови.
Зазначимо, що ми не можемо окремо збільшити ліміт за послугою 'Оплата частинами' і разом з цим, на ліміт за послугою безпосередньо впливає ваш кредитний ліміт по картці 'Універсальна'. В такому випадку разом з кредитним лімітом картки буде переглянутий і ліміт по 'Оплаті частинами'.
Спеціально для вашої зручності ми створили кілька можливостей для зміни кредитного ліміту. Ви можете це зробити зараз в чаті, в Приват24 ('Усі послуги — Кредити — Змінити кредитний ліміт') або на сайті: http://limit.pb.ua.
Исчезли деньги при платеже!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять.
Обслуговування КОЛЛ- ЦЕНТР
Дякуємо вам за відгук!
Ми пишаємося тим, що наші співробітники здатні викликати своїм професіоналізмом позитивні емоції.
Терминал приват банка съели 500грн
Город Измаил просп.Суворова 181 пополняли на 500грн на карту человеку, высветилось комиссия 4.49. Внесли плюс на комиссию 20 грн в итоге банкомат завершил операцию, не спросив о сдаче.Выдал чек удачно зачислено 17.91грн Комия 2.09.
В итоге 500 грн просто исчезли. Продаем уже 4ю заявку и в итоге « сбоя не выявлено». Сколько это будет продолжаться ???? Куда ещё писать?
приват деградация
Обслуговування online
При першому підключенні до online допомоги отримав відповідь типу: «Не можливо, не працюватиме».
Але змінивши оператора. Таки спромігся вирішити свою проблему на 80%. Щоро дякую оператору «Ілля».
Не рекомендую банк
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Худший банк с которым мне приходилось иметь дело
Ми приносимо свої вибачення, що доставили незручності і щиро сподіваємося, що Ви ніколи не станете жертвою шахрайства. У будь-якому випадку, на поточний момент процедура саме така, але, можливо, в майбутньому будуть якісь зміни. Написали вам в приватному повідомленні, щоб детальніше перевірити інформацію.
Терминал сожрал деньги
Просто розчарування.... актуалізація данних
help@pb.ua теж нічого не дала оскільки на неї відповідають тіж оператори.
В мене питання: навіщо нам банк де працюють роботи? З ким в Приваті можна вести нормальний діалог? Ви сьогодні блокуєте роботу підприємства, на чиї плечі ляжуть штрафи та пені за прострочені платежі? Актуалізацію почали робити ще в червні сьогодні жовтень… Просто не має слів… Навіть не має до кого звернутися, ніхто з Привату «тупо» не реагує на проблему.
Ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам в вирішенні питання якомога швидше.
Сподіваємось, той факт, що ми чітко та точно дотримуємось вимог чинного законодавства та вимог НБУ, не вплине на нашу подальшу співпрацю.
Отказали в выплате по страховому случаю.
Дозвольте нам детальніше розглянути ваш випадок. Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контактні дані.
Самый ужасный банк
Второе: при открытии счета мой магазин внесли в категорию Курьерские услуги, хотя таких КВЕД у меня нет. Теперь клиенты, которые пользуются терминалом при оплате товаров, не могут получить кешбек.
3 дня своей жизни я теперь трачу на то, чтобы мою точку перерегистрировали на Продукты. Самые не профессиональные сотрудники в стране. Вопрос так и не решен
Вже перевіряємо інформацію стосовно ситуації, що виникла. По результату вам зателефонуємо.
Снятие ареста
Для того, щоб у Вас не складалося хибне враження про банк та ситуацію, дозвольте зауважити, що даного роду процедура проводиться при отриманні банком постанови від Державної виконавчої служби. Для зняття арешту — достатньо звернутися до Державної виконавчої служби. На поточний момент, в банк не надходив запит від виконавчої служби в електронному вигляді. Для вирішення вашого питання – радимо звернутися до виконавчої служби та врегулювати усі нюанси. Зняття арешту відбувається, зазвичай, відразу після того, як до банку надійде відповідний лист від Державної виконавчої служби.
З повагою, ПриватБанк.
Страхування «захист на кожен день»
Ми працюємо тільки з надійними страховими компаніями, які чітко дотримуються умов договору. Ваш випадок не став вийнятком.
Дякуємо вам за те, що знайшли час та залишили відгук!
Перевипуск вилученої персоніфікованої карти
Сьогодні зо мною зв'язався інший представник банку й запропонував
зробити віддалений перевипуск за рахунок банку. На період карантину це великий плюс.
Дуже приємно, що в цій ситуації банк сам проявив турботу й руку допомоги :)
ps Хоча часом спілкуватися з підтримкою дуже важко…
Ми розуміємо, що зараз не зовсім слушний момент для звернення у відділення та не хочемо, щоб через некоректну роботу одного банкомату вам довелось витрачати свої сили та кошти на нову картку. Будемо раді бачити вас нашим клієнтом і надалі!
приватбанк жульничает
Перепрошуємо за можливі незручності.
Платіж знаходиться на проведенні та після його зарахування на картку буде відображений у виписці Приват24.
Отказ выдать новую карту
Звернулись в особистому повідомленні, щоб перевірити інформацію.
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Крадёте деньги с карточки
Як ми бачимо, ви прив'язали картку на сторонньому сервісі для оплати послуги. Запит на списання даної суми надходить саме від сайту, на якому ви раніше прив'язали картку, а не від банку. Рекомендуємо видалити картку, як джерело оплати на сайті або заблокувати та перевипустити її, якщо дану операцію не проводили.
Наполегливо рекомендуємо ознайомлюватись з умовами користування послуг сайтів, коли вказуєте на сторонніх сайтах картки і тим сами надаєте їм змогу списання після авторизації картки.
Неадекватный внутренний регламент
Дякуємо за ваш відгук! Ми постійно працюємо над покращенням наших сервісів та прагнемо зробити обслуговування максимально зручним.