Передовые алгоритмы
З метою забезпечення безпеки Ваших платежів в мережі і захисту коштів на рахунках ПриватБанк використовує передові алгоритми моніторингу операцій в режимі он-лайн.
Вибірково ваші платежі можуть випадати на перевірку. Перевірка проводиться, як автоматизованими програмними комплексами так і співробітниками.
На жаль, через те, що ви відмовились від проходження перевірки, платіж не було проведено.
На даний час ви можете провести платіж повторно, у разі необхідності.
Також, нами буде проведено роботу зі співробітником, щоб надалі не виникало подібних ситуацій.
Худшее обслуживание
На жаль, ситуація вносить свої корективи і це також впливає на графік роботи.
Під час карантину ми рекомендуємо користуватися віддаленими каналами обслуговування.
Для перевипуску картки або ж оформлення нової ви завжди можете звернутись до підтримки банку для замовлення її доставки.
Приват24 — дистанційний сервіс, що дає змогу замовити віртуальну карту і провести майже всі необхідні операції онлайн.
Безпредел сотрудников ПриватБанка
Недавно Обращался с просьбой безопасности в плане что с карточки могут сниматься деньги
сторонние ресурсы такие как getcontact и т.д (за подписку или раз что то попробовали и там как все автоматически
становится что потом они переписывают условия и правила и сумма снятие уже не 100 грн а 500 грн)
что мне в свою очередь ответели они за денежные средства не отвечают а что деньги снимаются это не к ним
На вопрос как Я могу контролировать свои денежные средства в приват24 ответ Никак и им это не интересно
Я спросил за что я плачу деньги за обслуживание так как там должен быть фактор безопасности со стороны банка
на что мне ответели если что неустраивает поменяйте банка что я был в шоке и Сказал сотруднику департамента с
обращениями что хочу оставить на него жалобу в плане некомпетентности что он несильно хотел оформлять
и мы договорились что я позвоню на 3700. И на 3700 Я уже не могу позвонить так как непонятно почему рекомендует
через чат онлайн на сайте ПриватБанк что спустя како это время захожу и выясняется что мне сделали каки это ограничение
без предупреждение я спросив в чате чем это регламентировано что сотрудник дает ссылку на условия карточки Gold
где я смотрю что указано порядок обращение 24/7 и ограничений нигде нету. Что сотрудник все время питался решить
какойто вопрос непонятно. Я попросил форму жалобы или форма отзывов что сотрудник спустя 30 минут так и не дал ее
после этого к чату присоединился специалист который контролирует форму онлайн чату что спустя решение 20 минут вопроса и просьба
дань форму мне написали не хворийте.
Ваш департамент с обращениями вызывает очень плохое мнение так как за два года не впервые
с ними общаюсь и очень они высокомерные что себе ставят выше людей которые обслуживаются. Проявляется это тем
что звонять когда сами хотят выбрать время день нет возможности так как им это не интересно проверено на себе а что мы
тоже где-то работаем им это не интересно
также при обращение на 3700 они говорят что департаменту обращений отношение не имеют и связи нету с ними
Вопрос к ПриватБанку если можно ответ что это такой за произвол дайте пожалуйста полный ответ где это все
указано в договоре или может какойто еще документ письмено.
И уважаемые читатели если кто знает порядочный и надежный банк напишите пожалуйста буду благодарен.
Варто розуміти, що для проведення оплати на сторонніх сайтах та сервісах, або для прив'язки картки (збереження її для подальших оплат) необхідно, щоб були введені реквізити картки. Відповідно, списання коштів можливо лише в тому випадку, якщо раніше на сайті були введені дані картки. Зазначимо, що у випадку прив'язки картки до сайту, власник картки тим самим дає згоду на списання платежів даним сайтом/сервісом без необхідності повторного підтвердження операції.
У разі, якщо ви не згодні зі списанням, ви можете звернутись до підтримки банку для оскарження операції. Правила оскарження транзакцій строго регламентовані платіжною системою і можуть складати до 120 днів.
Варто звернути увагу на той факт, що банк може проводити оскарження операції виключно згідно правил, що регламентовані Міжнародною платіжню системою.
У разі, якщо проти вас були спрямовані шахрайські дії — наполегливо рекомендуємо звернутися до поліції.
Зі свого боку ми готові плідно спрівпрацювати з правоохоронними органами та надати всю необхідну інформацію, при надходженні офіційного запиту від поліції.
Також, рекомендуємо відкрити окрему картку, яку ви зможете використовувати на сайтах, які ви вважаєте підозрілими та завжди ознайомлюватись з умовами сайту, на які погоджуєтесь при додаванні картки.
Приват Банк незаконно блокирует доступ к расчётному счёту вкладчика.
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
При надходженні офіційного запиту банк обов'язково надає відповідь у встановлені законом терміни.
На жаль, на даний час, за наданими даними, ми не бачимо запиту до банку. З цієї причини звернулись до вас приватним повідомленням для уточнення даних вашого запиту
Величезні проблеми з нічого при відправленні платежу
Для вирішення питання, на даний час, ви можете звернутись до підтримки банку та розблокувати доступ до Приват24, пройшовши перевірку.
Заблокировали доступ - Продолжение
Быстрое решение проблем и оперативный сотрудник банка
Приват банк навязывает создавать новую Digital виртуальную карту для оплаты в интрнете при этом безосновательно заблокировав текущую!!!
Интернет карта созданная несколько лет назад специально для оплаты в интернете. На протяжении нескольких лет со дня создания этой карты оплачивал интернет платежи данной интернет картой. Два дня назад от 20.12.2020 приват банк без предупреждения ограничил платежи по данной интернет карте. При обращении в поддержку Приват банка навязывает создавать новую Digital виртуальную карту для оплаты в интернете!!!
На вопрос на каком основании ограничения по карте ответ не дают.
Лишь вставляют стандартный заготовленный противоречивый текст.
Ну например
При оплате на алиэкспресс получаю уведомление об отмене платежа. Хотя фактически деньги с карты списаны. То есть платеж прошел. На этот вопрос поддержка дает ответ что на алі одна оплата вдала але запити було два (хотя фактически оплачивал единожды).
И в процессе общения с поддержкой, этой картой оплачиваю на ОЛХ, на что получаю уведомление отказа. И отказ реальный, платеж не прошел.
На этот вопрос поддержка приват банка дает ответ (цитирую букува в букву)
Інтернет-картка недоступна для оплати в наземних магазинах чи на сайтах.
На вопрос Как же тогда прошла оплата на Али корректный ответ не дают.
Пишут следующее:
Рекомендую проводити оплату фізичною карткою або створити та використовувати Digital картку.
Беспредел!!!
Рекомендуємо проводити оплату фізичною карткою або створити та використовувати Digital картку.
Банк расторгнул договор в одностороннем порядке.
И что с этим делать?
Всё супер !!!
Успехов и процветания ПриватБанку и его сотрудникам.
Всех с наступающим новым годом!
Всем советую ПриватБанк!
Не можливо здійснити терміновий платіж
При намаганні здійснити страховий платіж через застосунок «приват24», не здійснюється підтвердження платежу у встановлений спосіб — SMS повідомлення так і не прийшло!
Результат: платіж не зроблено з вини банку, зірвано графік внесення страхових платежів, понесено матеріальні та моральні збитки!
Банк списує комісію без відома
Оскільки послугу було надано банком і переказ проведено, при його поверненні комісія не повертається.
Жалоба
Сотрудники повышают голос, хомят и унижают клиентам
Два менеджера, один из них консультант по вопросах юр.лиц, невежливо и очень злобно пререкалась с клиентом. Второй менеджер встревала в их разговор и всячески унижала клиента.
Персонал заставляет очень долго ждать своей очереди.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та провести детальну перевірку стосовно ситуації, яка описана у відгуці.
шахрайський банк обдирає пенсіонерів
1. зібрали на вулиці біля 20 осіб … Відстояв в черзі до спеціалістів, — спеціалістка відмовила в послузі (раніше було без проблем), направила в касу.
2. Знов черги… Працювала лише одна каса, потім відкрили другу … Біля години чекав. В касі касир Мужичук Олена заявила, що з моєї пенсійної картки я повинен сплати крім суми судового збору комісію в сумі 25 грн.,, ще й хамить, ***: «Або платіть, або можете йти…»
3. Тепер в цьому недобанку також деруть клмісію з пенсійних карток
4. Їх телефон 3700 не працює, лише багато бла-бла і ніякої користі, спеціально придумали, щоб дурити народ …
Зовсім оскотиніли в цьому Приватбанку і працювати не хочуть, лише знущаються над людьми …
Сподіваємось, що досвід користування дистанційними каналами допоможе зберегти не лише час та кошти, а і уникнути зайвих ризиків під час карантину.
Що стосується діалогу з нашим співробітником – буде проведена детальна перевірка ситуації, за результатами якої ми вас проіформуємо.
Раптом що — ви завжди можете звернутися в нашу підтримку та отримати необхідну та цілодобову допомогу, не виходячи з дому.
Сотрудники Приват Банка
Вдячні вам за теплі слова на адресу Олексія. Нам дуже приємно, що професіоналізм нашого фахівця залишає у вас позитивні враження. Ми раді бачити, що зусилля, які ми докладаємо, приносять свої плоди.
Беремо і робимо!
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Блгодарность
Спасибо огромное за быструю оказанную помощь! Процветания банку и отличных клиентов!!!
Нам дуже приємно отримувати відгуки, де наші Клієнти з гідністю оцінюють результати нашої праці. Це свідчить про те, що ми рухаємось у правильному напрямі. Ми завжди поруч і готові прийти на допомогу в будь-якій ситуації.
Не попала в отделение
Нам шкода, що ви відчули незручності. Банк щодня працює над тим щоб ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко і якісно. Ведеться постійний набір і навчання персоналу. Ми дуже вдячні за ваше звернення, воно прийнято до уваги.
Дозвольте відмітити, що ви можете перевипустити вашу картку на віртуальну. Вона має всі властивості звичайних пластикових карток, тільки без фізичного пластику.
Для замовлення картки досить перейти в оновлену версію Приват24.
Для https://next.privat24.ua/ — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — '᎒' — Додати картку — Digital картка.
Для оновлених додатків Приват24 (iOS або android) — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — Додати картку — Digital картка.
Відеоінструкція: https://pb.ua/short?3UZ
Дважды списали деньги с карты
Дозвольте пояснити важливий момент. Запит на списання коштів проводить сайт, на якому здійснювався платіж. Регламент розгляду заявок на оспорювання платежів встановлюється не банком, а міжнародною платіжною системою.
Наразі, сума знаходиться в статусі заблокованої, та якщо на неї протягом десятиденного строку не надійде фінансове підтвердження, вона автоматично розблокується і стане знову доступною для використання.
У разі додаткових запитань – ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді підказати.
З повагою, ПриватБанк.
Вместо мелкого шрифта в договоре - теперь в моде - недосказанность
Уважаемый ПБ, несмотря на нашу многолетнюю дружбу, я обиделся, и уже присматриваю — другой банк, да и система МАСТЕРКАРД, тоже не единственная из доступных.
Ми засмучені тим, що між вами та банком трапилося таке непорозуміння. Вже розглядаємо ситуацію, з якою вам довелося стикнутися. По результату розгляду вам зателефонуємо.