Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
ivanneivan25 14 сентября 2021, 17:36
Заблокировали и кредитную, и пенсионную карты.
И по 3700, и в отделении отказываются назвать причины блокировки.
Оставили абсолютно без средств к существованию.
При этом дали какие-то номера телефонов, по которым «вы сами должны узнать, отчего эта блокировка», но по этим телефонам дозвониться невозможно.
14 сентября 2021, 18:42
Добрий вечір!
Блокування рахунків банком при надходженні запиту від виконавчої служби є обов'язком банку в такій ситуації, що регламентовано діючим законодавством.
Для того, щоб банком не було накладено арешт на окремі картки — це має бути описано в самому впровадженні. Інформацію має вказати виконавець, що надсилає листа.
Дізнатись контактні дані виконавця, номер виконавчого провадження (ВП) ви можете перейшовши на сайт Міністерства юстиції https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. На сайті необхідно ввести своє прізвище і ім'я, або ІПН.
При надходженні до нас запиту про зняття арешту від виконавчої служби, обмеження буде знято протягом 1-3 робочих днів.
Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
MYROSLAVA16 14 сентября 2021, 17:23
Пришла в банк чтобы перевыпустить карту для выплат, (так как ту что была забыла в банкомате и он соответственно съел карту) а мне говорят что это не возможно так как банк не даёт этого сделать без объяснения причины, позвонили на горячую линию, а та говорят что банк разорвал с вами договор и соответственно причину никто не знает. Идите и пере оформляйте в другом банке вот и весь ответ. А то что мне на карту приходят детские выплаты? никого не смущает? И банк не посчитал необходимым сообщить ету информацию
14 сентября 2021, 18:37
Добрий вечір!
Наші колеги розглянуть дану ситуацію детальніше та зв'яжуться за результатом.
Lurama Kurama 14 сентября 2021, 17:13
Добрый день. Этот отзыв о Банке будет не в плане того что не работает банкомат или сломалось что-то или может деньги не выдал. Данный отзыв я хотел написать о том что говорит ПриватБанк «кожный клиент для нас важливий». Так говорят на 3700 так говорят в отделениях. И я в этом убедился вот недавно у меня был день рождения. Вот было приятно просто по-человечески приятн, о когда открываешь приложения Монобанка и там тебе их кот говорит.
З Днем народження!

А знаете что сказал ПриватБанк. А ничего не меила, ни пуш сообщения в приложении.
И мне стало это прям очень и очень обидно. Я прям аж разочаровался в ПБ.
Человек который проработал 5−6 лет на данный банк. Старался сделать его лучше и помог множество клиентов.
Неужели в такой компании нету возможности сделать рассылку клиентам? Можно же, но вопрос в том как банк ставиться к своим клиентам и сотрудникам.

После такого я просто хочу закрыть все карты и больше никогда в жизни не посоветую кому-то данный банк. Что я и сделаю в ближайшем будущем.
14 сентября 2021, 18:32
Зі свого боку ми робиме все та навіть більше, щоб наші клієнти отримували найкращий сервіс та можливість проведення тих операцій, яких потребують.
Окрім цього ми звісно не забуваємо привітати наших клієнтів з таким світлим та приємним днем.
Ми перевіримо чому вам не надійшло привітання.
alex6765 14 сентября 2021, 15:04
https://youtu.be/GyV8LnCQx2M Мошенница-сотрудник Приватбанка (Днепр, улица Набережная Победы, 32) 14 сентября 2021 г. нарочно поставила печатью неверную дату на двух экземплярах моего заявления, затем корректором для документов и ручкой исправила на число «14». Таким образом в суде такой документ может быть оспорен.

Видео как она же ранее не пускала меня в канцелярию youtu. be/JMAowWIodSY
14 сентября 2021, 15:27
Наші колеги перевірять інформацію та додатково зв'яжуться з вами.
tvv91 14 сентября 2021, 13:16
На почту пришло сегодня письмо с требованием срочно заполнить анкету для ФОПов в приват24 для бизнеса. Хотя это и требование из нбу, а не банка, меня все ровно это очень раздражает. Сама анкета составлена сухим канцелярским языком без объяснения что это вообще значит. Я не обязан знать что такое бенефициары какие-то мне это не интересно. Куча форм где нужно ввести ту или иную информацию — а какого черта тогда придумали различные гос-реестры, где можно посмотреть какая мне принадлежит недвижимость или автотранспорт, почему я должен каждому клоуну по 10 раз какие-то справки о себе наводить?! Потом уже претензия лично к банку, там где указывается прибыль за год — у вас есть данные о поступлениях на счет, почему я должен лезть куда-то там, считать сколько я получил от сих до сих оно мне надо? На кой черт я сдаю каждый год отчетность чтобы очередном придуркам еще раз ее предоставлять?

Финальный момент — анкета не отправлена в банк. Почему — не понятно, т. е. что-то было указано не так — а что — вангу воскрешать надо.

Страна ид***ов честное слово…
14 сентября 2021, 15:06
Дійсно, необхідність актуалізації даних обумовлена вимогами чинного законодавства, якими передбачено своєчасне надання саме клієнтом до банку актуальної інформації про себе. Таким чином банк може бути певен в тому, що отримані дані для ідентифікації є актуальними. Банк не має фактичного доступу до певних ваших даних, наприклад, дані про доходи, якщо такі були отримані в результаті діяльності на рахунках інших банків.
На даний момент подана вами анкета вже успішно опрацьована. У разі виникнення складнощів або питань наші колеги цілодобово онлайн. Достатньо звернутись в підтримку в вашому Приват24 і фахівці прийдуть на допомогу та підкажуть незрозумілі моменти.
Ми завжди готові до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України. Будемо раді, якщо в майбутньому ваша думка зміниться на краще.
Svitlana2686 14 сентября 2021, 11:57
02.09.2021 з моєї кредитної картки (кредитні кошти) зняли майже 1 тис. дол. (10 платежів по 99,99 дол.,) сплата за послуги Apple music (звичайний щомісячний платіж 4,99 дол.) приват кошти списав з інтервалом 1 хв. між платежами, деталізацію платежів відмовляються надавати (повні банківські реквізиті отримувача коштів).Apple не підтверджуе надходження данних коштів. 02.09.2021 оформила в банку заявку про неправомірне списання коштів, шахрайскі діїї, та на повернення данних коштів. 03.09.2021 оформила скаргу в Apple. Додаткових підписок на списання грошових коштів не здійснювала. Станом на 14.09.2021від Приватбанку не отримала повернення коштів на картку та зворотнього звязку по стану вирішення мого питання. Велике прохання допомогти у вирішенні мого питання!!!
14 сентября 2021, 13:12
Списання коштів з картки без додаткового підтвердження можливе, якщо ви раніше ввели та зберегли дані картки на сайті і дали згоду сайту на подібні списання. Такий спосіб оплати не суперечить правилам платіжних систем. Радимо перевірити виписку по картці на наявність раніше проведених операцій на користь даного сервісу.
За вашим зверненням вже сформовані заявки на повернення коштів. Регламент їх обробки суворо регламентований платіжною системою та складає до 120 днів. Зі своєї сторони ми завжди робимо все, щоб прискорити їх розгляд. Після отримання відповіді від платіжної системи та розгляду заявок ми додатково вас проінформуємо.
Natinka 14 сентября 2021, 10:25
У мене відбулося подвійне списання коштів на рахунку. Чому я повинна чекати 12 днів, і при цьому банк не дає гарантії, що все буде вирішено. Кошти кредитні, сума велика. І зняли в подвійному розмірі.
14 сентября 2021, 11:11
Щоб розібратись в ситуації та перевірити інформацію йдемо в приватні повідомлення.
deziik 14 сентября 2021, 9:52
Сегодня снимал деньги на банкомате сума 13 тыс, банкомат завис и деньги не видались, но с карты были списанв. Отзвонился на гарячую линию сказали в течении 24ч решим ету проблему, а если нет то в течении 14дней, Не понятно почему так долго не понятно, подожду результата дальше ли сотрудничать с банком ето вопрос. День были нужни срочно, но для банка ето не аргумент.
14 сентября 2021, 10:17
Перепрошуємо за незручності.
Ми завжди прикладаємо всіх зусиль, щоб вирішити питання клієнта якомога швидше. В деяких випадках для обробки заявки на повернення коштів фахівцям необхідно дочекатись результатів інкасації, що дозволить впевнитись в тому, що кошти не були видані та визначити їх суму. Після обробки заявки ми інформуємо клієнта про результат.
lipka2013 14 сентября 2021, 9:32
Спочатку співробітники банку говорили що потрібно пройти актуалізацію даних і все буде добре, пройшовши актуалізацію нічого не змінилося, а їхня відповідь така- за рішенням банку вам відмовлено в випуску карт. Кредитів не маю, клієнтом являюсь біля 10 років
14 сентября 2021, 9:57
Доброго ранку!
Інформація передана в роботу профільним фахівцям для детального розгляду ситуації. За результатом з вами зв'яжеться співробітник банку.
Nastya2009 13 сентября 2021, 22:31
Это полный ужас. Являюсь клиентом ещё с 2008 года, всегда говорила что Приват Банк самый лучший. А в итоге получила, фиг. Ситуация следующая, на меня был наложен арест на расчетный счет в приват банке, даже не смотря на то, что на этот счет приходят алименты и выплата по безработице, на которые по закону запрещено взыскание, на что приват сразу же заблокировал и отморозил. На протяжении 10 месяцев это банк пользуется моими деньгами, в итоге закрыл исполнитель исполнительное производство, и вуаля, ждите пока мы получим постановление и на протяжении 3 дней мы возможно сможем снять арест. А интересно, что же как блокировать то за две минуты, А как снять, то три дня? С какого хрена я должна ждать свои деньги, пока вы на них зарабатываете. Буду на Вас жаловаться куда только можно. И закрою все счета.
14 сентября 2021, 9:31
Доброго ранку!
Як слідує з вашого відгуку, то не було вказано головної фрази «рахунків для соціальних виплат, пенсії, заробітної плати і номер картки», яка має бути для того, щоб арешт не було накладено на картку.
При надходженні постанови про зняття арешту картки буде розблоковано протягом 3х днів. Даний термін є орієнтовним і як правило операція відбувається набагато швидше.
Уточнити по якому саме впровадженню банк не отримав інформацію щодо зняття ви можете у нашої підтримки.
Privatdno21 13 сентября 2021, 22:18
Всем добрый вечер, хочу вам рассказать одну занимательную историю, Был судебный спор с приватом, иск привата был удовлетворён частично, и все выплачено по закону, и с подачей исполнительной службы, после чего наше под приятие перевело зп на приват, и вот чудо, приват снова называет меня должником и приносит оплатить непонятную задолженность, даже счет для оплаты в смс прислал, нужен совет знающих людей, стоит ли обращаться в суд, если они что-то попытаюсь списать с зарплатной карты?
Может быть кто-то сталкивался?
И самое интересное то что приват просит остаток суммы))

Если банк был недовольные содовым решением могли подать эпиляцию раз они это не сделали значит их все устроило
14 сентября 2021, 8:57
Доброго ранку!
Ми звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити ваші контактні дані та розібратись в ситуації.
Sesopcat1 13 сентября 2021, 21:52
У важаемый приват банк вам не ненадоело сливать номера не известным МФО? Это противозаконно и Уголовно наказуемо
14 сентября 2021, 8:55
Доброго ранку!
АТ КБ ПриватБанк не передає персональні дані клієнтів третім особам за виключенням випадків, що передбачені законодавством. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності.
Alina3103 13 сентября 2021, 18:17
Являюсь клиентом Приватбанка уже порядка пяти лет. Считала его одним из лучших, и вот осталась очень возмущена. В воскресенье у меня банкомат забрал карту, причем как оказалось моя была третья по счету, на экране не показывало что банкомат не рабочий. А в понедельник придя в банк, для переоформление новой карты, у работника банка не получилось мне ее выдать, они же связали меня с горячей линией, где мне сказали что «банк расторгнул со мной договор, без объяснения причины» Никаких долговых обязательств перед банком у меня не было. Очень обидно по этому поводу.
13 сентября 2021, 19:47
Anna2126 13 сентября 2021, 15:29
В четверг подала заявку на оформление новой карты, сказали ждать сутки сегодня только получилось вырваться в банк сказали что прикол отказ на оформление новой карты, ничего не объяснив почему, причина этого? А шоке просто ужассс!!!
13 сентября 2021, 16:11
Anlina 13 сентября 2021, 15:05
Отделение по адресу: Киев, ул. Шота Руставелли, 24
Гірших консультантів ніж в Приват Банку я ще не зустрічала у своєму житті. Замість допомоги отримала лише глузливі посмішки
В справа була от у чому, мені терміново знадобилася виписка, що я маю кредитний ліміт на своїй карті. І трохи поміркувавши та згадавши скільки відділень державного банку є по Києву, я логічно пішла до найближчого Приват Банку
Прийшла я за пів годи до обідньої перерви, і тільки переступивши поріг закладу, я запитала у людей в черзі хто крайній до консультанта. Жіночка- консультант до того працююча з клієнтом, підніматися і з усмішкою до вух, каже «Ми закриваємося, чергу не займати»
Ну добре, можу зрозуміти людей у яких дійсно багато роботи і вони поскоріше закінчити, ну тільки не за пів години до перерви
Прийшла я до них знову через дві години коли закінчився їх обід, і про дівши годину у черзі таких же радих клієнтів, в все чому? Бо пряцюе тільки один консультант
Нарешті настала моя черга і я задаю своє питання «Як отримати довідку про ліміт»
Вони такі подивилися на мене і жіночка така «Довідка коштує 100 грн»
Не знаю на якому коштовному папері їх друкують, що вони за них так деруть. Часу сперечатися я вже не мала і погодилась, чим швидше отримаю тим швидше закінчу свою справу. Далі діалог виглядав так:
Я: — Добре, друкуйте
Працівниця: — Ок, на яку суму потрібен ліміт
Я: На таку
Працівниця: Угу, а він у вас на картці відкритий?
Я: Ні, що треба зробити? Давайте ви мені довідку зробимо і відразу закриемо, користуватися я їм всеодно не маю наміру
Жінка посміхається і каже
П: Для початку подати заявку- дивиться на мене і посміхається, — но вам його можуть не дати
Я: То як не дати? Які критерії повинні бути?
П: Ну ви повинні користуватися картой
Я: Так я ж буквально вчора превела Х грн туди-то
П: Все одно
Проходить хвилина, вона відкриває свій погляд від планшета і посміхаючись каже мені
-Вам відмовлено
Я в шоці, сижу, мені ж то довідка от прям зараз потрібна от дійсно горить
Я: І що мені можно зробити?
П: Користуватися карткою як основною, а вам оно лише довідка і треба
І тільки ще не сміється мені в лице, ніби глузуе

От скажіть мені будь ласка невже в державному банку України, може бути таке відношення до клієнтів?
13 сентября 2021, 16:05
Спеціально для Вашої зручності ми створили декілька можливостей зміни кредитного ліміту.
Ви можете зробити це у чаті, в Приват24: 'Усі послуги — Кредити — Змінити кредитний ліміт'.
Є деякі фактори, які допоможуть Вам при розгляді заявки. Значною перевагою буде наявність депозиту. Не варто забувати, що банк звертає увагу і на те, як часто клієнт використовує картку, тобто чим частіше Ви проводите оплати, тим більша ймовірність схвалення ліміту. Ще може допомогти довідка про доходи, документи на майно. У таких випадках з більшою ймовірністю заявка буде схвалена.

Документи, при їх наявності, можна надати при подачі заявки на збільшення ліміту в Приват24 за запитом системи або у відділенні банку.

Дійсно, вартість друку довідки у відділенні становить 100 грн.
Ви можете самостійно сформувати безкоштовну довідку з факсимільною печаткою в Приват24, в меню: 'Усі послуги — Послуги — Сервіс довідок — Створити довідку'.
alex6765 13 сентября 2021, 13:00
Игнорирование З У № 1381-IX, срыв сроков реструктуризации, молчание на моё обращение от 8 сентября. (Номер Вашої заявки: 27721, Строк опрацювання заявки 3 робочі дні)
13 сентября 2021, 14:45
Перевіривши інформацію, ми бачимо, що на ваш лист від 08.09.2021 було надано відповідь тією ж датою. Рекомендуємо перевірити «Спам» у вашій пошті.
Також, на ваш сьогоднішній запит буде надано відповідь у зазначений термін.
Kravchuk123 13 сентября 2021, 8:30
Розкажу цікаву історію, яка забрала півдня мого життя і паскудно попсувала настрій. Преамбула — Маю звичайний рахунок для виплат у «Приватбанку». Працюю офіційно у держустанові, на вказаний рахунок приходить виключно зарплата, жодних інших переказів з нього не роблю. Карткою користуюсь у звичайному режимі, в магазинах і т.д. Приват 24 на телефон не ставлю, бо телефон у мене кнопочний і без андроїда. Сама історія — в один прекрасний момент мені потрібно терміново (терміново це ключове слово) переказати на іншу картку 30 000 грн. Заходжу у приват 24 на комп’ютері, здійснюю переказ, для підтвердження двонить «Приватбанк» з 056, я підтверджую, виключаю комп’ютер. А тепер увага — через 5 хвилин дзвінок з київстарівського номеру, піднімаю трубку. Якась мадам починає розказувати, що вона з служби безпеки «Приватбанку», ніби то виявила підозрілий переказ і розпитувати мою особисту інформацію, прізвище, ім'я, по батькові, адресу… Як кожна нормальна людина, я побажав їй «вечер у хату» і послав у піший похід, номер заблокував. Розв’язка історії — у мене заблокований рахунок, мадам з прокуреним голосом виявилася дійсно працівницею приватбанку. Гроші не перевелися, у мене створилася через це купа проблем на рівному місці, карту вдалося розблокувати через 6 годин, коли актуальність цього різко впала. Мораль байки — служба безпеки «Приватбанку» може дзвонити з звичайних «Київстарівських» номерів, чому вони це роблять нікому невідомо, як їх відрізнити від шахраїв — невідомо теж. Ваші гроші в приваті Ви фіг використаєте, коли Вам потрібно…
13 сентября 2021, 10:06
З метою забезпечення безпеки ваших платежів в мережі і захисту коштів на рахунках ПриватБанк використовує передові алгоритми моніторингу операцій в режимі он-лайн.
Вибірково Ваші платежі можуть випадати на перевірку. Перевірка проводиться, як автоматизованими програмними комплексами так і співробітниками.
Ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації.
galinakut 12 сентября 2021, 19:55
Банк просто вирішив собі відкрити кредит на мене і тим самим зробив мені чорну кредитну історію, після чого подав на мене в суд 11 березня 2014 року відбувся суд в якому Городоцький районний суд встановив що публічне акціонерне товариство Комерційний банк «ПриватБанк» звернулось до суду з позовом до мене про стягнення заборгованості. 10 березня 2014 року надійшла заява представника банку щоб залишити справу без розгляду, бо ніяких документів з моїм підписом не було. І весь цей час я маю погану кредитну історію і що ви думаєте? Єдиний банк який дзвонить і пропонує 200000 кредиту вгадайте який банк? Так, саме він, ПриватБанк, вже не знаю що робити, а зараз вони хочуть щоб я прийшла до них підписала якийсь «договір» ось так… Жахливий банк… А пишеш в бюро кредитних історій — кажуть розберіться з банком, вже й не знаю. Рішення суду маю на руках. Саме відділення в Комарно мало кримінальні справи на собі на даний момент ліквідоване. Поки дана ситуація не вирішиться, хороших сторін вибрати не можу
13 сентября 2021, 9:57
Добрий ранок!
AshyNeko 12 сентября 2021, 13:02
Хочу воспользоваться услугами банка, а если точнее приобрести у. е, но не могу, уже пол года прихожу, а очереди как в Мазволее, и это единственное отделение на весь город, позор.
12 сентября 2021, 14:18
Хочемо звернути вашу увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи і удосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні додатки під різні послуги тощо. Це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
Купівля та продаж валюти доступні в Приват24, в меню: 'Усі послуги — Платежі — Валюта — Обмін' або ж 'Усі послуги — Платежі — Переказ між своїми рахунками', цілодобово.
JulyJuly 11 сентября 2021, 22:19
Много лет пользовалась услугами Приватбанка, обратилась в отделение банка с просьбой выдать карту в связи с утерей старой и получила отказ. На мои вопросы с чем связан отказ от отделения банка и от горячей линии получила только один ответ, таково решение банка. И причин ни кто не разъясняет. К сожалению, в наших реалиях, очень много чего связано с Приватбанком и очень грустно, что понимая это, они так относятся к своим клиентам.
12 сентября 2021, 11:53
Вже перевіряємо, чим можемо зарадити в цій ситуації. Додатково зв'яжемось з вами за результатом.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝