скарга на обслуговування в Приватбанку
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності!
Відгук від колишньої співробітниці
Нам шкода, що у вас склалося негативне враження про банк.
Дозвольте зазначити, що ПриватБанк, як найбільший банк України, прагне не лише рухати економіку вперед, а й сприяти інклюзивному суспільству. Високі стандарти – наш пріоритет у всьому: від фінансової стабільності до відносин із клієнтами, працівниками та суспільством.
Ми пропонуємо:
Роботу в найбільшому та інноваційному банку України;
Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки;
Конкурентну заробітну плату.
За умов воєнного стану перенесення вихідних днів не передбачено, адже статтею 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» призупинено дію статті 73 КЗпП щодо визначення святкових і неробочих днів.
Якщо у Вас є невирішені питання з банком — напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти!
З повагою, ПриватБанк.
Спам сообщения!!!
После этого «убил» все приложения от этого банка!
И вот уже более недели получаю «спам» сообщения о том что я должен обновить свои данные!!!
Кому и что я должен? И когда это прекратится?
Или опять «по кругу» писать «ябиду» в НБУ?
Прекратите ваши выходки!!!
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.
Отсутствие конструктивного диалога между Банком и клиентом — главная проблема негатива!
Я понимаю банк с одной стороны: клиентов много, не все честные, за всеми не уследить, есть требования НБУ по криптоделкам, гоняют на сотни тысяч и т. д., но блокировать счет, если клинты друг другу пересылают несколько сотен с карты на карту, в пределах 1 тысячи грн в месяц это уже перебор!
Какое отмывание денег на пару сотен грн???
Так случилось с моим товарищем: просто заблокировали счет и прекратили отношение из-за того, что он со знакомым несколько раз в месяц перекидывались парой сотен грн (покупал на Алике мелкий товар для себя, а второй чтоб не заморачиваться просил его и ему заодно купить, потом возвращал за товар (зарядка, телефон, павербанк) деньги на карту, сумма в месяц выходила всего около 1000 грн)
Я не понимаю такого отношения со стороны банка! С каких пор возврат денег на карту (практически долг) в несколько сотен считается преступлением?
Какая цель банка преследуется? Избавится как можно больше от клиентов, сделав их массово преступниками? Так сейчас буквально в каждого десятого гражданин заблокирован счет в банке и что дальше? Запретить гражданам обслуживаться в банках? Вернуть людей на 30 лет назад, чтоб расчет совершали наличкой? … такими тепмами через пару лет так и случится
что занадто, то не здраво!
Именно так это и выглядит, ведь: Банк может сначала направить сообщение клиенту с предупреждение прекратить подобные транзакции, клиент, если не глупый, ознакомится и примет решение, потом уже можно и ограничивать или блокировать …и даже после этого клиенту надо предоставить условия, при выполнении которых будет продолжение обслуживания!
Тупо блокировать и прощаться с клиентом навсегда это тупик. Начнуся массовые жалобы в НБУ, Президенту, суды, журналисты… это цель блокировки счетов?
Банк, як суб’єкт первинного фінансового моніторингу, зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Блокируют счета без оснований
Удивляет приват))))
Приват банк придумує кредити
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні. Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення. За результатами перевірки бачимо, що раніше банком була надана відповідь стосовно наявного боргу та Вам надали актуальну інформацію. Отримати реквізити для погашення наявного боргу за потреби Ви можете звернувшись в чат-онлайн на офіційному сайті банку pb.ua/chat або по дзвінку за номером 3700.
Блокування рахунку
Ситуація: При спробі перевести власні кошти у додатку приват24 з однієї своєї картки на основну банк відмовив у проведенні платежу через «підозрілість операції». Для її підтвердження запропонував подзвонити на 3700. Найцікавіше, що потім оператор почав задавати питання «а чи не телефонували вам родичі з проханям перевести кошти», «чи не давав я комусь пін-код», «чи не було вам дивних пропозицій» і так далі. І без зупину схожого типу питання. Аргументація — «ми за вас непокоїмося». Після почалася серія питань про особистість. Найцікавіше — відповіді їм не сподобалися, тому вони заблокували рахунок. У додаток я ввійти не можу. Треба йти в відділення.
P. S. Колись у мене дійсно пройшла шахрайська операція на невелику суму. Кошти я досить швидко повернув через сторонній сервіс, яким скористалися зловмисники. Банк же мені тим часом сказав, що то я пін-код комусь сам повідомив і вмив руки. А тут прям молодці. Подбали про мене. Це до слова.
Блокування Всіх рахунків і самої системи приват 24
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Блокировка
Можливості Вашої картки обмежені, у зв'язку з наявністю сигналу від служби безпеки стороннього банку. У своїх діях ми в першу чергу беремо до уваги наявність офіційної заяви в правоохоронні органи. Тому в разі, якщо протягом 30 днів ми не отримаємо підтвердження, це обмеження буде знято з Вашої картки. Вибачте за тимчасові незручності.
Досі не розблокували
Відповідь на ваш запит буде надано протягом терміну встановленого законодавством.
Заблокували без пояснения рахунки
Відгук від колишньої співробітниці
Нам шкода, що у вас склалося негативне враження про банк.
Ми пропонуємо:
Роботу в найбільшому та інноваційному банку України;
Офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки;
Конкурентну заробітну плату.
З повагою, ПриватБанк.
Чому лише електронний договір?
Згідно законодавства України я сама можу вибрати в якому вигляді я маю складати договір.
Також не можу отримати переказ коштів на своє імʼя, бо мені їх не видають без електронного підпису.
Чому порушують мої права?
На жаль, за даними вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі та допомогти розібратися в ситуації.
Соцвиплати
Відмовляють в обслуговуванні коли потрібно зняти кошти з рахунку по довіреності, що суперечить законодавству України
Дана можливіcть неоднаразово підтверджена у чаті підтримки приватбанку, і вказана на ресурсах банку: https://privatbank.ua/povnovazhennya-dlya-oformlennya-dovirenostey
В результаті, керівник відділення попри наявність усіх необхідних документів, в тому числі довіреність на право розпорядження рахунками — надав немотивовану відмову. На жаль, без пояснення причини, погодилися прийняти лише заяву на повернення коштів фіз рахунку, водночас відмовляючи у поверненні коштів з рахунку ФОП.
Що суперечить законодавству України, та умовам банку про розірвання договору цитованим вище.
Блокировка всех счетов без объяснения причин
Банк був змушений обмежити користування картковими рахунками через ризикові операції, які підлягають додатковому контролю.
Протягом 7 календарних днів Вам необхідно надати:
1. Письмове пояснення з якою метою регулярно переказуєте/переказували кошти на картки третіх осіб;
2. Документи, що підтверджують джерело походження цих коштів.
Повний перелік документів, що підтверджують джерела походження коштів ви можете уточнити при зверненні до фахівців служби підтримки банку.
Надати пояснення та документи в банк можна через:
— відділення,
— чат «Допомога Онлайн».
Переказ грошей з картки на картку
З метою забезпечення безпеки операцій в мережі і захисту коштів на рахунках ми проводимо додатковий аналіз і будь-який платіж, який проводиться з картки ПриватБанку, може випадати на перевірку.
Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково здійснюємо з метою недопущення різного роду ризиків. Дякуємо за розуміння!
підтвердити фінасовий номер дистанційно у приват 24
Отказ вернуть деньги на карту