ПриватБанк по вул. Карпатської Січі, 38
Приват банк очень хорошо обслуживают
Меню банкоматів
Коле ви зробите нормальне меню в банкоматах.
У всіх після грошів видається картка автоматично, у вас треба ще додаткову кнопку натмскати.
Як результат я без двух карток, які в Ощаді виготовити це танець з бубном!
Зробіть нормальне меню!
Невдале поповнення через термінал самообслуговування
20.03 виконував поповнення свої картки через Термінал Приватбанку за вул. Борщагівська 154а. Термінал такий, що і приймає готівку, і видає.
Після внесення коштів, термінал провів перерахунок коштів в сумі 12300 грн.
Отримав уточнення, що в купюроприйомнику є окремі металеві предмети, тому мушу їх прибрати.
Ще раз натиснув продовжити і отримав помилку на екрані, а сам термінал видав чек про неуспішну операцію.
Оператори К Ц дуже ввічливі, але допомогти не змогли і я досі в очікуванні коштів.
Доречі, термінал вже другий день стоїть без можливості внесення та зняття готівки, хоча це ТЦ і там багацько людей щоденно проходить.
ПриватБанк вкотре доводить, що навіть не намагається вирішувати оперативно проблемні питання клієнтів. І найцікавіше, що я ще чекаю не повернення, а РІШЕННЯ щодо ситуації — тобто воно може бути і негативним. Сюр.
Жахливий сервіс підтримки.
Працівник служби безпеки банку ***** безпідставно дозволяє собі погрожувати мені як клієнту банку та безпідставно заблокував мені рахунки Фіз особи.
Гарне обслуговування
Відношення Приватбанку до своїх клієнтів
Працівники банку і прийом не ведуть і не ховаються в укритті. А люди, які виділили час на відвідування цього «чудового» банку просто мерзнуть на вулиці!!!
Прошу прийняти до уваги і організувати роботу під час повітряної тривоги
Відділення ПриватБанк, м.Тернопіль , Київська 11 — то конюшня, а не банк…
В маленькому холі (бо відділення це квартира на першому поверсі) на 9 метрів квадратних два банкомати біля яких товпляться по три — чотири людини, пройти у відділення проблемно. В залі з трьох консультантів працюють двоє, черга до них дванадцять чоловік, зал маленький, люди чемно стоять попід стінами і тихенько лаються. Поряд кімната — касовий зал, з двох кас працює одна. Бідолашні бабусі сидять під стіною і підпирають стіни, місця мало, задуха незважаючи на мінус на вулиці. Підлоги брудні, затоптані. Враження, ніби попав років на двадцять п’ять — тридцять назад… Відстояв, втрати більш сорока хвилин, на наш час це вже забагато, підходжу до каси щоб отримати попередньо замовлену готівку в USD і тут нежданчик, валюта тільки старого зразка, хоча була замовлена заздалегідь, кажуть що видають ту що є в касі?! Аут…
Прийшов додому, онлайн закрив всі картки, залишив тільки одну, бо щоб останню закрити то потрібно йти знову у відділення!.. Ощадбанк піднімається, реорганізується, Монобанк — самий інтернет банк, а тут падають в болото…
Збільшення кредитного ліміту
Дії банку та його співробітників
Доброго дня. Хочу попросити Національний банк України у допомозі у вирішенні питання з можливими *** діями банку або його співробітників та можливою крадіжку (кражу) грошей банком або його співробітниками.
11.03.2025 р. Я звернувся до відділення ПАТ КБ «Приватбанк», Яке розташовано за абресою м. Дніпро Вул Робоча 154 з питанням оформленням депозиту на сумму 2200$ США. Про те під час оформлення депозиту на кассі відділення банку в мені з невідомих причин було відмовлено у прийняті вищезазначенної сумми та було запропоновано провести відповідну оплату через термінал поповнення. Платіжні термінали ПАТ КБ «Приватбанк» налаштовані таким чином, щьо при проведені операції з поповнення депозиту можливо внести тілки лише завчасно зазначену сумму, а саме 2200$ Про те в мені вдалося внести до терміналу лише 1900$. Все це відбувалося в присутності співробітників банку, яким для вирішення питання з поверння грошей було запропоновано відкрити карту у долларах США та оформити заявку на повернення коштів на цю картку. Зі слів співробітників банку кошти повінні бути повернені протягом 24 годин. А в офіційному додатку банку «приват24» прийшло повідомлення щьо заявку на повернення 1900USD прийнято, регламент опрацювання 1 день, якщьо потрібна інкасація то до 5 днів (скрін додається). Станом на поточну дату банк відмовляється повертати кошти. Співробітники банку (звертався на гарячу лінію) рекомендують тільки чекати та відмовляються повідомяти коли буде повернення грошей та чи буде в загалі.
Прошу Національний банк України, як регулятор ринку вжити всіх необхідних законних засобів та зобовязат ПАТ К Б Приватбанк повернути мені гроші в суммі 1900$
Приват банк ***,крадуть гроші у військових
Подяка
Подяка фахівцю ПриватБанк Інна Коняхіна
Банкомат не видав гроші
Подяка
Статус операції: Виконано успішно,(це Ощадбанк)
ПІБ клієнта *****
Картка ********
Сума операції: 726,76 ₴.Ї РОЗРАХУНКУ В ТОРГОВО СЕРВІСНІЙ
МЕРЕЖІ PRIVAT24 KOMMUNALKA DNIPRO UKRAINE
Дата та час операції: 08.03.2025 00:00…СПОСТЕРІГАЧ він же Виконавчий виправив та письмово промовив…Платіж 494388573 від 08.03.2025 на суму 726.76 грн буде повернуто на картку 5*722 протягом доби. Було зазначено некоректні реквізити pb.ua/4474…від себе…ПОХВАЛЬНО ПОХВАЛЬНО…що господарство дбає про своїх клієнтів ВЕЛИКА ПОДЯКА.
не поставив 5 виключно через дизайн нової версії
Приват вимагає дозвіл на передачу особистих даних третім особам в США
Рейдерські дії проти клієнтів Приватбанку
Обмежили картку)Обмежена більше 2 років
Ситуація наступна,2 чи 3 роки не можу зняти 29000 з карти)То в них скарга від когось то ще щось, кажу надайте скаргу, відповіді 0)
Буду користуватись законними підставами і вимагати оплату додатково за те, що не можу користуватись власними коштами цей час.