Блокировка зарплатной карты ЗСУ
Безпека наших клієнтів і стабільна робота банківської системи є пріоритетними для нас. Ми дослухаємось до наших клієнтів і не припиняємо шукати найкращі рішення, щоб зробити наші послуги ще зручнішими і швидшими.
Нам відомо про ситуацію, що склалася, і ми тісно співпрацюємо з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Донбас SOS задля того, щоб зробити процедуру актуалізації даних клієнтів з ТОТ максимально зручною та доступною.
Ми розуміємо, наскільки чутливою є тема тимчасово окупованих територій та вимушених переселенців для українського суспільства, але просили клієнтів оновити інформацію з міркувань безпеки, а не задля блокування рахунків.
Ми й надалі працюватимемо з урядом, НБУ та неурядовими організаціями задля вдосконалення обовʼязкових для банків процедур верифікації клієнтів, які через війну опинилися на тимчасово окупованих ворогом територіях чи змушені евакуюватися у безпечні регіони країни.
Осторожно мошенники
На жаль, вказаних у публікації даних недостатньо, щоб ідентифікувати вас, та розібратись в ситуації.
Доступна можливість попередньо замовити необхідну суму до зручного відділення в Приват24, меню 'Всі послуги — Послуги — Замовлення готівки' або ж за зверненням на клієнтську підтримку банку.
Оплата частями
Розуміємо, що для вас зменшення ліміту могло стати несподіванкою.
Кожного дня система перевіряє в автоматичному режимі багато чинників за якими видається кредитування (наявність кредиту в інших установах, протерміновані платежі, та ще багато іншого).
Ви можете перевіряти ліміт раз на декілька днів, бо змінитися він може в будь-яку мить.
Зняття валюти на касі
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримували тільки найкращий сервіс :)
Жахливі емоції
Так тепер нове. ПриватБанк є дестриб’ютором продажу колекційних монет НБУ. Мало того що банк почав продавати монети самим останнім (в серпні). Коли почав продаж монети «В єдності сила» та «Червона калина» були тільки звичайні монети, срібних монет не має. Постає питання де срібні монети? На це питання відповідь дати банк не може. Так щей до цього банк визначив перелік відділень що продають. Так вони щей обмежують продаж монет для простих людей. Тому що в переліку визначено відділення для простих та «premium» клієнтів. Так щей є міста в яких є тільки 1відділення для продажу і то «premium» в якому прості люди купити не можуть. Якась дискримінація виходить. Шкода що такий банк продає монети
Нам шкода, що ви відчули незручності. Ваше питання вже на розгляді у наших профільних фахівців. По результату ви будете сповіщені.
Перевод на карту
Ми піклуємось про безпеку коштів клієнтів та приносимо свої вибачення, якщо дана ситуація доставила вам незручності. Операція потребувала додаткового підтвердження з міркувань безпеки. При дистанційному обслуговуванні, в тому числі при підтвердженні платежу по телефону, ми маємо ідентифікувати того, хто звертається. Таким чином ми можемо впевнитись в тому, що звертається саме власник картки.
Впарюють кредитку без права відмови
Ми запросили ваші контактні дані в приватному повідомленні, щоб провести перевірку по описаній вами ситуації. Будемо вдячні за зворотній зв'язок.
Приват банк не лишац без коштів своїх громадян на окупованій території без коштів!
Питання розглядають профільні фахівці. З вами додатково зв'яжуться.
Відмовились обслуговувати у відділенні Приватбанку по вул. Сверстюка, м.Київ
Перепрошуємо за незручності. Вже передали інформацію колегам для перевірки за ситуацією. З вами додатково зв'яжуться.
Невозможно бесплатно подтвердить оплату онлайн
Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення ваших контактів та перевірки інформації.
не могу войти в приват24 с компьютера
Банк надає можливість увійти в Приват24 різними способами. Якщо у вас відсутній мобільний зв'язок, то зачекайте при вході доки система запропонує обрати «інший спосіб». Якщо при цьому у вас виникають складності, то наші колеги в чаті на сайті pb.ua радо допоможуть вирішити питання та увійти в акаунт.
Приватбанк уже не считает купюры номиналом более 200 грн законным средством платежа !!
Ми проводимо технічні роботи для збереження можливості надалі приймати купюри номіналом 500 та 1000 грн. Ви можете виконати операцію в ТСО та АТМ ресайклінгового типу купюрами менших номіналів (50, 100, 200) у будь-якому пристрої. Купюри номіналом 500 та 1000 можна використовувати при операціях у касах нашого банку.
Давно не было такого
Інформацію по описаному вами питанню та заявкам ми маємо змогу надати лише власнику картки. ПриватБанк неухильно дотримується правил конфіденційності і не може надати інформацію по карткам/операціям клієнта за зверненням третьої особи.
Власник картки може самостійно звернутись в підтримку через авторизовані канали для отримання інформації.
Непредоставление услуг в обмене карты для выплат
Раніше ми зверталися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та провести перевірку стосовно даної ситуації, однак, на жаль, ви не відповіли. Просимо вас надати зворотний зв’язок.
Зникли грошові кошти з кредитної картки
Як бути?
Подібні операції могли пройти тільки при володінні інформацією про номер картки, СVV коду і терміну дії. Ці дані мають бути відомі лише її власнику. Реквізити картки шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, передання картки до рук при оплаті, ненадійні сайти). Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
В подібних випадках, за зверненням клієнта в підтримку, ми можемо подати заявки на оспорювання платежів в міжнародну платіжну систему, що ми і зробили у вашому випадку.
Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Правила безпеки: https://privatbank.ua/safeness
Просимо звернути увагу, що терміни розгляду заявок встановлені не банком, а міжнародною платіжною системою. Ми виступаємо в ролі заявника і завжди докладаємо максимум зусиль для того, щоб вони були розглянуті на користь клієнта. За результатом їх розгляду ви будете сповіщені додатково.
З повагою, ПриватБанк.
Хамское отношение со стороны управляющего и менеджера отделения
Хочу обратить внимание на управляющего Евдокимова Юлия Вячеславовна…по моей просьбе открыть Дубликат Карты для выплат через Приват 24 -наотрез получил отказ…тем более русофобным[русским) языком …что нарушает 30 статью Украины и вводит в мошенничество клиентов банка открывая пля клиентов только Карты Универсальные…
Описана вами ситуація потребує ретельної перевірки. Ми написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися детальніше.
Закрыто
Не работает
Дажэ банкомат на улице
Забронирован
Сотрудники Приватбанка не присылают официальный ответ
Сегодня чат отвечает «Ми намагаємося відповідати всім, але звернень у кілька разів більше, ніж можуть прийняти наші оператори.»
З початком повномасштабного вторгнення навантаження на службу підтримки виросло в рази. Наші колеги намагаються допомогти усім, проте іноді, дійсно, потрібно трохи зачекати. Вибачте за ці незручності.
Ми отримали ваш письмовий запит та вже готуємо на нього відповідь у термін, який не перевищує регламент розгляду звернень громадян, згідно вимогам чинного законодавства України. Ми докладемо максимум зусиль, щоб ви отримали листа найближчим часом.
Міжнародні переводи
Приватбанк все зробив, щоб з спеціалістом не розмовляти, розмовляешь з роботом і свої питання вирішити неможливо (((Мені перерахували кошти в валюті із-за кордону. Ще 12.08.22, сьогодні уже 17.08.22 я не можу не добитись, не відслідкувати, де кошти.На рахунок вони не прийшли.Що це за неподобство. Писала в чаті про цю проблему, мені скинули підсказку, як їх знайти, але немає.Поспілкуватися з спеціалістом, по 3700, не можна.Що ж це таке твориться, вже терпець уриваеться, невеликі кошти та ті не можливо отримати.Добре що кврадені кошти, депутатів, олігархів одразу переводят на соломонові острови (((. Не зв’язуйтесь з бандітским банком (((.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та детальніше розглянути ваш випадок.
Приватбанк
Ірина — справжній профі. Ваш відгук її ще більше мотивує продовжувати в тому ж дусі:)
Беремо і допомагаємо!