Курс валют в Банке Пивденный
Будьте очень осторожны!
кредитка
Плохо работает горячая линия
Пропали деньги со счета
12января 2024 г., когда мне понадобились деньги я обратилась в то же отделение банка. Мне сообщили, что на счету у меня 0 и что деньги сняты 22.02.2022 г. Сказали, что в банке все строго, ведется видеонаблюдение никто посторонний не мог снять деньги.
Кто в таком случае мог снять деньги с моего счета.
В отделении банка я была последний раз в жовтне 2021 года при замене пенсионной карточки, у которой закончился срок действия. До 12 января 2024 года меня там ни разу не было.
Сам собой напрашивается вывод, что кто-то из сотрудников банка, кто имеет доступ к копиям документов и счетам и скорее всего не один человек (ведь кассир выдает выдает деньги человеку при предоставлении паспорта, а не копии) мог снять мои деньги.
Это все легко отследить в банке: кто оформлял получение денег и кто выдавал. Для этого надо поработать службе безопасности банка.
Как я уже сообщала, в банке была последний раз в жовтне 2021 года, паспорт не теряла и ни кому не передавала.
Прошу разобраться, наказать виновных и вернуть мне деньги.
Не рекомендую ложить деньги в этот банк.
Запевняємо Вас, що Акціонерний банк «Південний» відповідально ставиться до своєї ділової репутації та забезпечує суворе дотримання співробітниками вимог законодавства та правил роботи з клієнтами, гарантуючи збереження їх коштів і прав користування рахунками.
У разі потреби в додаткових коментарях пропонуємо звернутися до відділення.
Банк, который может вас ограбить в любой момент
из-за чего закрыт счет, вопросы без ответов. Но вывод здесь однозначный, ни в коем случае не держите свои деньги в этом «банке», так как в любой момент ваш счет может быть закрыт, а часть денег присвоенна банком, и доказать что-либо или вернуть деньги возможности не будет. Не теряйте свои деньги, как я потерял свои 33000грн.
Зняття комісії заднім числом, відсутнє інформування клієнта про комісію при знятті власних коштів
Нам шкода, що Ви отримали негативний досвід при користуванні платіжною карткою Банку «Південний».
Рекомендуємо перед операцією ознайомитись з актуальними тарифами по ПК у мобільному додатку Pivdenny online. Для цього необхідно перейти в налаштування ПК та обрати пункт «Тарифи».
Акціонерний банк «Південний»
Свіфт переказ
Мошенники! Не ходите деньги в этот банк потеряете
Обман/Шахрайство
Після багаторазового блокування карток клієнтів банк без попередження запускає протокол, а згодом вводить в дію самостійно новий документ в якому зазначає, що у випадку розірвання договору з ініціативи банку він буде брати комісію 30% за перерахування залишків коштів на інший банк. Згідно закону про такі зміни банк повинен попереджати або на сайті, або електроною поштою або іншим методом інформування, що не було зроблено у даному випадку. Тому, якщо ви відкриваєте тут рахунок, будьте готові, що за будь яку операцію навіть за переказ більше, або в межах 5000 грн, банк може розірвати з вами відносити і просто нагло здерти з вас 30% комісії за перерахування залишків коштів на інший рахунок.
Банк «Південний» ЗЛОДІЇ
Місяць тому багатьом людям заблокували банк по статті 15, мама моя виведа близько 50 тисячі грн, а тепер банк приймає умови нікого не попередивши де нарушає закон, і НБУ написано якщо банк змінює умови тарифного плану то має повідомити це користувачів цього не було зроблено, є також запис що фахівець гарячої лінії підтвердив мої слова, що нікого вони не попереджали, банк зробив це в цілях заробити кошти, тобто банк зараз почне блокувати і заробляти на таких людях як ми, НЕ РЕКОМЕНДУЮ
Не отображаются карты в приложении!
Прошу решить мою проблему!
Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
Технічними фахівцями було вирішено питання по Вашому зверненню, наразі платіжні картки доступні в мобільному додатку.
Акціонерний Банк «Південний»
Хороше обслуговування, хоча і довелось чекати
Подяка за гарне ставлення до клієнта
У мене були певні складнощі з моїм рахунком цього банку, та потрібна була допомога з переказом коштів.
Світлана мені дуже допомогла з вирішенням мого питання і все закінчилося добре)
Це дуже людяна, чемна і гарна співробітниця банку Південний яка обов’язково допоможе, звертаю на це Вашу увагу, дякую)
«Ваш дзвінок зовсім не важливий для нас »
Написали Вам в особисті повідомлення
Акціонерний банк «Південний»
Отказ в приеме доллара
Прикра помилка касира
Не дали навіть зайти у відділення
Якщо була би паркувальна скоба, а я без замка приперся — я б іще зрозумів, але, на мою думку, така поведінка охоронця — це занадто.
Уперше стикаюся з таким.
Видають зношену готівкову валюту
Обмін валют
Доллары в кассе
Об одном жалею, больше не выдалось случая зайти в это отделение и получать валюту, так бы хоть накричал бы на кассира, а потом на начальника, базарные менялы.