Курс валют в Ощадбанке
Долго не приходят деньги
***-банк!!!
Безкоштовно та в будь-який час доби баланс перевірити можна через Ощад 24/7 або чат-бот.
Смс-повідомлення також безкоштовні, якщо обрати спосіб інформування push-сповіщення, або email.
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Чудовий персонал
См та дзвінки приходять через годину та вже не актуальними
Play Market: https://bit.ly/3tUxJia
Apple Store: https://apple.co/3KAB7pp
Також складнощі із запізненням смс-повідомлень можуть бути пов'язані з роботою мобільного оператора.
Проблема з зарахуванням коштів при поверненні товару в магазині
Я совершал покупку в сети магазинов электроники и пришёл вернуть товар и деньги за него, магазин товар принял и одобрил возврат средств.
Изначально расплачивался путём Google Pay со смартфона (карта monobank), через терминал Ощадбанка.
При возврате товара, кассир объяснила, что процедура следующая — приложите смартфон к терминалу, так как оплата была через Goggle Pay со смартфона, и будет произведен возврат. Возврат средств за 1 товар на сумму около 200 грн прошел успешно, а при попытке возврата средств на сумму почти 15000 грн — на терминале появляется уведомление «Відмова. Перевищено ліміт.», и так несколько раз.
monobank пока думает над решением проблемы, но сначала говорил проблема на стороне Ощадбанка, Ощадбанк говорит проблема на стороне monobank 100% — тупик.
Кто сталкивался с таким и что посоветуете делать? Так как прошло уже больше 7 дней с момента покупки и не хотелось бы затягивать с возвратом ☹
проценты
Банк запровадив кредитні канікули з першого березня: https://www.oschadbank.ua/news/osadbank-zaprovadzue-kreditni-kanikuli-dla-fizicnih-osib
Крадуть гроші
Зареєструватися в онлайн банку неможливо, приходить код підтвердження, який не приймається сайтом.
Безкоштовно, в будь-який час доби та без очікування перевірити баланс можна через Ощад 24/7 та чат-боти: https://www.oschadbank.ua/ua/chat
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
НЕМОЖЛИВІСТЬ ДОЗВОНИТИСЯ ТА ОТРИМАТИ ЗАБЛОКОВАНУ В БАНКОМАТІ КАРТКУ
Переказ з картки Ощадбанку на картку Приватбанку
Допоможіть будь-ласка вирішити наступну проблему:
26 березня був здійснений переказ з пенсійної картки Ощадбанку на карту юніор Приватбанку в інтернеті через сайт Ощадбанку (НЕ через додаток на телефоні).
Сума переказу = 5,000 грн.
Але платіжна система банку не пропустила оплату однієї сумою і переказ був здійснений двома платежами: 1,000 грн та 4,000 грн. відповідно.
Строк зарахування коштів — до 3 робочих днів.
Наразі коштів на карті Приватбанку досі не має.
У мобільному додатку Ощадбанк обидві транзакції є, статус — виконаний, дата та час транзакції вірний.
Але там де має бути вказаний номер картки отримувача Приватбанку вказано чомусь Card2Card SITEABU.
В інтернеті знайшов, що Card2Card SITEABU — це просто кодування банком переказу коштів між двома картками.
Але також це назва платіжної системи росії, до якої доступу не може бути з території України, особливо тепер.
Отже, підкажіть, будь-ласка як можно перевірити де знаходяться кошти, коли будуть зараховані на карту Приватбанку.
Чи може бути затримка пов’язана із сумою переказу 5,000 грн, що підпадає під фін.моніторинг?
Дякую
Проблема снятия денег
Переказ коштів на іншу карту
Але ліміт у мене налаштований і я його не перевищую, в чому проблема?
Перевыпуск пенсионной карты
Отримати кошти або перезамовити картку можна в будь-якому відділенні.
Списывают средства за смс информирование в долг , с карты на которой нет средств
Таким чином, вартість послуги інформування (направлення повідомлень/виписок по здійсненим операціям по рахунку через один з обраних каналів інформування) за місяць за кожну картку:
— у вигляді e-mail повідомлень — не тарифікується;
— у вигляді push-повідлмлень — не тарифікується;
— у вигляді Viber-повідомлень — 7 грн;
— у вигляді смс-повідомлень — 10 грн.
Відповідно до тарифів, повідомлення про операції до 1000 грн надходить у вигляді push-сповіщень, більше 1000 грн — у вигляді повідомлень (для карток для виплат ця сума 200 грн).
Мастер кард Ощадбанка за границей не работает
Р. С. Единственное, что посоветовал оператор-это зайти в Ощад24 и там все настроить, но сказал, что это у нас не получится, потому что бабушка перемещенное лицо и зарегистрироваться или перерегистрироваться в этом случае невозможно… Вот так. А от себя скажу, что бабушка (83 года) «офигенно» разбирается в смартфоне, которого у нее конечно нет. Обычный кнопочный телефон. Вот так. Мой совет всем клиентам ОЩАДБАНКА: Когда будете ехать за границу, поинтересуйтесь у банка: вы, случайно, не перемещенное лицо? А то вас ждет СЮРПРАААААЙЗ!!!
Телефонувати а контакт-центр із-за кордону можна безкоштовно через сайт банку: https://www.oschadbank.ua/card/my-card (обрати значок повідомлення, потім — слухавки).
За рахунками ВПО операції можливі на території України. Це вимога не банку, а законодавства, де чітко зазначено, що банк має забезпечити отримання коштів «через мережу установ і пристроїв уповноваженого банку з можливістю отримання готівкових коштів і проведення безготівкових операцій через мережу установ і пристроїв будь-яких банків тільки у населених пунктах, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі».
Рекомендуємо зареєструватися в Ощад 24/7 та провести операцію через додаток. Для ВПО немає обмежень в користуванні Ощад 24/7.
Скарга на грошовий переказ «швидка копійка»
Шарашкіна контора
-мені вручили карту і під час користування я зрозуміла, що банк знімає відсоток за зняття готівки (моїх власних коштів) про, що мене ніхто не повідомив.
-додзвонитися до оператора складно, швидше з президентом зв’язатися.
-система часто підвисає та, як закон підлості, в найнепідходящий момент.
— і просто «фініш» з початком війни я подала заявку про допомогу на одному сайті але вони надіслали відповідь, що не можуть надіслали в зв’язку з тим, що подана інформація не співпадає, як виявилося менеджер банку вказав не вірно мій рік народження. Коли я зателофонувала на гарячу лінію оператор повідомила, що це питання можна вирішити лише у відділенні за допомогою менеджера. Серйозно, я маю взяти свою малу дитину і під обстрілами йти в другий кінець міста (бо працює лише два відділення в місті) щоб менеджер поставив вірно останню цифру в даті народження, бо не зробив цього в день відкриття рахунку?
1. Для уникнення подібних непорозумінь перед користування карткою важливо ознайомитися з тарифами, на основі яких відбував обслуговування. Зробити це можна через чат-бот або за посиланням: https://www.oschadbank.ua/cards-taryf
2. Час очікування зараз збільшено у зв'язку з навантаженням. Перепрошуємо.
3. Цікаво, яку саме з систем ви маєте на увазі. Якщо мова про Ощад 24/7, останнім часом вона працює стабільно. Випадки зі складнощами в роботі потрібно перевіряти предметно і знову ж таки перепрошуємо, якщо було завдано незручностей.
4. Написали вам в приватні повідомлення для уточнення. Перегляньте, будь ласка.
*** банк
Картки Ощадбанку для переселенцiв
Згiдно постанови КМУ про надання мат.допомоги внутрiшньо переселеним особам, нам вiдкрили новi рахунки у Ощадбанку у Стебнику, що на розi Вул.Грушевського, поруч з укрпоштою.
Але самих пластикових карток, на жаль, вiддiлення дати не взмозi.
Вже бiльше тижня чекаемо, коли нам видадуть пластиковi картки.
Чому досi не надiслали цi картки до Ощадбанку, що у Стебнику, щоб ми, переселенцi, мали змогу отримати кошти, щоб було за що жити?
Самi працiвницi Ощадбанку, що у Стебнику, дуже уважнi, привiтнi.
Розумiю, що поставка пластикових карток мабуть вiд столицi залежить.
Прошу допомоги.
Щиро дякую.