Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 9.7 | 10.4 |
| USD | 43 | 43.55 |
Виникла заборгованість
Рівень роботи 1900 років
Навʼязлива пропозиція відкриття кредитного рахунку до зарплатного
Прохання в цілому до керівництва банку, а також до Міністерства фінансів України звернути увагу та провести навчання з надання сервісних послуг для персоналу відділень банку в Рахівському районі, Закарпатської області.
Качество обслуживания в контактном центре заставляет пойти в отделение и закрыть все продукты, чтобы никогда не сталкиваться с этим банком.
Ми помітили незвичну активність за вашою карткою 4−283* і, щоб убезпечити вас, тимчасово обмежили онлайн-платежі. Будь ласка, зверніться до відділення: oschadbank.ua/map"
По каждой из карт.
Я то знаю, что на протяжении всего времени использовал ощад для пополнения БК, переводы на несколько постоянных карт и иногда оплата в магазине.
Обратившись на горячую линию услышал какие то новые банковские термины, причина блокировки «дуже багато операцій» меня смутила если честно, на мою просьбу разъяснить детальней о такой причине и назвать суточный/недельный/месячный/годовой лимиты на количество операций — оператор непрофессионально увильнул и сбросил трубку. Разговор с моей стороны записан. Оператор 5541 Александра
Тисяча від Зеленського
Є за що похвалити!
Подяка за професійне обслуговування у відділенні 10026/012 м.Київ просп.Голосіївський 92/1
гол. бухгалтер Лагута Тетяна Трохимівна ТОВ «Практик,ЛтД Ко» 22.01.2025р.
СОВКОВА Ощадкаса з ЄВРОРМОНТОМ
Вітаю!
Скарга
У меня пропала половина пенсии. Не могу найти следы куда ушли деньги.
Відкриття картки онлайн
Із чого виникає питання, а що документи з Дії для Вас не дійсні? Чому маючи паспорт id я маю тягати його з собою коли всі інші банки приймають документ з Дії?!
Незаконно удерживают средства уже месяц!!!
Збентежений по***змом
сотрудник
не отдают деньги, удерживают их и игнорируют!
Рівень обслуговування на відмінно))
Вгадайте самий гірший банк в Україні…
Хочу зазначити, що мені не лише не надали достовірної інформації, а працівник банку Хоменко Олександра (зі слів інших працівників банку) повідомила, що закриття картки неможливе і якщо я не буду користуватися нею, то вона автоматично закриється через 6 місяців. Не знаючи як це сприймати, чи то як непрофесіоналізм окремих працівників установи, чи як свідому політику банку щодо своїх клієнтів, я о 09:10 зателефонував до гарячої лінії установи по телефону 0800210800, де мені підтвердили неправомірність дій працівниці відділення.
Повернувшись до відділення я попросив владнати дану ситуацію та повідомив, що буду вимушений залишити відгук на даному сайті, після чого вищезазначена пані мені нахамила та намагалася заволодіти моїми особистими речами, а саме мобільним телефоном, яким я хотів сфотографувати бейджик працівниці. Жаль, що неможливо опублікувати відео з камер банку. Воно було б гарною іллюстрацією тези чому потрібно триматися від Ощадбанку подалі.
І хоча дану ситуацію за допомогою керуючої відділення все ж було владнано, за що їй вдячний, але осад на душі щодо банку залишився.
А пані Хоменко за свої дії так і не вибачилася. Мабуть хамство, відверта брехня своїм клієнтам це політика установи під час війни.
Исчезли банки Ощад
И прочитайте что на месяц вам дается 10000 в любом банкомате без комиссии.
Только баланс не смотрите за это 5 грн берет…