Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.1 | 12.05 |
Скарга
На даний момент уже тричі відвідувала відділеня і раз 5 спілкувалась з вашими консультантами стосовно відкриття даного рахунку, адже в чат боті в реєстрі зафіксовано, що рахунок відкритий і було повідомлення, щоб я підійшла і отримала карту, по приходу — рахунку немає, телефонуйте в підтримку!
В ПФУ надали інформацію, що кошти вже нараховані. Запит на відкриття рахунку вже давно поданий і ще раз вони цього не роблять.
Просто нет слов…
Лично стала свидетелем ситуации, когда директор отделения позволила себе грубое и пренебрежительное общение с человеком, который на данный момент является клиентом банка. Тон разговора был недопустимым: резкий, неуважительный, без соблюдения элементарной деловой этики.
Не имеет значения, был ли человек ранее сотрудником — в первую очередь он клиент, и обязан получать соответствующее уважительное отношение. Подобное поведение со стороны руководителя не только подрывает доверие к банку, но и полностью противоречит стандартам профессионализма.
Очень жаль, что такие ситуации происходят, особенно на уровне руководства. Это оставляет крайне негативное впечатление о банке в целом.
Саботаж виконання Постанови виконавця та ігнорування прав клієнта в умовах воєнного стану.
Згідно з даними системи обміну, банк підтвердив отримання та успішне опрацювання Постанови ще 27.03.2026 о 00:00. Проте станом на сьогодні ліміт у розмірі двох мінімальних зарплат на картковому рахунку UA213545070000026200506406835 так і не встановлено.
Підтримка в чаті надає недостовірну інформацію, змушуючи відвідувати відділення для зняття готівки через касу, що прямо порушує п. 10−2 розд. XIII Закону «Про виконавче провадження». Постанова визначає рахунок для всіх видаткових операцій, а не лише готівкових.
Через вашу бюрократію я, як працівник державної установи, не можу скористатися своєю зарплатою для оплати продуктів та послуг безготівково. Якщо питання не буде вирішено протягом 24 годин, скарга до НБУ та позов про відшкодування моральної шкоди будуть наступним кроком. Навчіться поважати закон і час своїх клієнтів!
Закрили зарплатну карту на якій лежать кошти.
Жалоба
Козлова Елена Анатольевна, общается с клиентами хамовито, не проявляет уважения и позволяет грубость к клиенту.
Очень жаль, что при должности руководителя отделения допускается такое обращение с клиентами. Сотрудники отделения в целом хорошие, но поведение управляющей полностью портит впечатление о банке.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Непрофесійне обслуговування
І також цікавить, чому відкриття рахунку в банку може займати не одну годину при відстутності черги?
Не компетентні працівники, які не зацікавлені в якісному виконанні своєї роботи.
Відеоверіфікація
1. Купа незрозумілих кнопок. Поки людина 75 років це читає і натискає — «Час вичерпано»
2. Те саме
3. Покликали молоду сусідку яка намагалось допомогти технічно підключитися — відео пішло, бабуся себе бачить, стрім іде — з іншого боку тиша. І знову «час вичерпано».
Це знущання? Чи як це назвати? Чому спеціаліст не підʼєднався?
Навіщо ви цю опцію тоді впровадили? Одразу би закрили доступ. Це просто знущання зі старих людей. Але якщо в молоді не змогли підключити — то тут дожі все зрозуміло що все зроблено аби не пройшли люди.
**** банк
Ощадбанк 283 отделение
Обходьте ощадбанк
Зона самоблогування працює тільки, коли працює відділення, тобто з 9 до 17.
В 17. 05 мені вже раджуть звертати на табличку!
Також ппід час обідні вона не працює.
І під час повітряних і відлючень світла!
І металабрух під виглядом банкомата не зчитує картку ощаду — ні NFC ні смугу!
На моє зауваження працівників відділення, мене післали до!!!
Одразу перевір в банкоматах Райфазена та Привата! І NFC і магнитна зчиталася!
І ще — звернить увагу, що на відміну від інших банків, ощад скорочує своі відділяння, та його банкомати ніде нге присутні, окрім віддідень до котрих не потрапишь!
Худшого банку не існує
Нету обслуживания людей из-за границы
САМОЕ СМЕШНОЕ ЧТО СПИСЫВАЮТ 900ГРН КАЖДЫЙ МЕСЯЦ ЗА ОБСЛУЖИВАНИЕ!
Отказ выполнять распоряжение судебного исполнителя
Чёрт меня дёрнуть попросить судебного исполнителя разобраться. Тот послал в Ощад письмо. Считали полнедели.
Что-то насчитали, пересчитали и… получилось то же самое.
Судебный исполнитель в истерике. Не хочет общаться ни со мной, ни с банком.
С Ощадом я общаться уже не буду. Тем более пересылать им личные данные через этот сайт
Если банк не хочет и не умеет читать и считать, его будет учить другая инстанция.
С тем и оставайтесь.
Про обслуговування у відділенні 10023/056 Черкаси
Про працю відділення
СКАРГА на працівника Кирилову Наталію Володимирівну
Прошу перевірити її поведінку та вжити відповідних заходів.
Внесення коштів через термінал
Затягування процесу
Жихливий банк…
Я, військовослужбовець,обурений цинізмом та мародерством з боку державного АТ «Ощадбанк
У відповідь у чаті банку я отримав шокуючу заяву: оператори офіційно підтвердили, що технічна можливість розірвати вклад існує, АЛЕ банк зробить це лише за умови, що я перерахую ВСЮ суму вкладу на благодійну допомогу армії.
Тобто державний банк ставить мені, чинному бійцю ЗСУ, ультиматум: або віддай свої гроші іншим, або ми їх тобі не повернемо. Це чистий фінансовий шантаж, дискримінація військового та здирництво під прикриттям патріотизму.
Я вже зареєстрував скаргу в НБУ (№ Г-260401/1/8403 від 05.03.2026) та звернувся до Омбудсмена.
Вимагаю від Ощадбанку негайно припинити це мародерство в тилу і повернути кошти на мій рахунок!