українська
ВХОД
Вернуться

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
NeoOne 23 апреля 2025, 17:52
Слушайте, вы, акулы капитализма, если временные трудности с деньгами, и плачу кредит не полностью, это не повод слать письмо с угрозой расторгнуть договор и немедленно получить долг! В месяц нужная выплата 5,5% от долга, я плачу 3% 2й месяц, а у вас уже истерика — письмо с угрозами! Усбагойтесь, я платил без задержек всю войну с 22го года, надо лояльнее быть к добросовестным клиентам!
И вы прекрасно знаете что во время военного положения любые штрафы запрещены и незаконны, не надо этих злобных понтов «стребуем немедленно!!»
Лисенок Дмитрий 7 апреля 2025, 18:32
Закриття карти та карткового рахунку здійснюється при Вашому особистому зверненні на відділення з паспортом та ІПН. Для дистанційного закриття карткового рахунку потрібно звернутися на гарячу лінію із фінансового номера телефону. При цьому баланс власних коштів та заборгованість повинні складати 0 грн. Номер телефону по Україні 0800500535 або 0800502030, для дзвінків із закордону 0342558766 або +380342558762.
22 апреля 2025, 10:04
Дякуємо за відгук. Закриття картки справді можливе лише з підтвердженням з фінансового номера — це питання безпеки. Якщо виникли труднощі чи запитання щодо нарахувань, зверніться, будь ласка, до служби підтримки — допоможемо розібратись.
Taisiasolom 4 апреля 2025, 16:06
Заблокували карту майже відразу, туди навіть нічого не зайшло. Запитали пояснювальну, сказали, що розгляд до 10 днів. Я додала крім пояснювальної декларації свої доходи, цьому банку абсолютно все одно на своїх клієнтів, і не дають жодної інформації протягом даного часу. Просто так заблокували гроші та зволікали. Не відкривайте тут рахунок, якщо не хочете вляпатися на гроші
17 апреля 2025, 10:54
Добрий день!
Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ми розуміємо, що подібні обмеження можуть викликати дискомфорт. Просимо звернутися до служби підтримки за номером 0 800 500 535 — ми готові допомогти й надати актуальну інформацію.
nastey 17 марта 2025, 6:48
Користуюся мобільним додатком O.Bank, і це найкращий банківський застосунок, який я пробувала! Дизайн картки стильний, швидкі перекази, зручне керування картками. Безконтактна оплата, зручні ліміти, можна легко поповнювати через застосунок. Сподобалося, що комісії за конвертацію мінімальні, а сам банк підтримує клієнтів у будь-якому куточку світу.
17 марта 2025, 10:46
Дуже дякуємо вам за приємний відгук! Будемо й надалі працювати, щоб зробити O.Bank ще зручнішим для вас ❤️
valkiria3 18 февраля 2025, 13:52
Нещодавно довелось звернутись на лінію підтримки банка і я була дуже розчарована обслуговуванням та сервісом oBank. Оператори не змогли надати адекватну відповідь на мої запитання та допомогти з вирішенням питання переказу коштів..
14 марта 2025, 15:49
Добрий день! Нам шкода, що ваше звернення до служби підтримки не виправдало очікувань. Ми прагнемо постійно вдосконалювати якість обслуговування, тому будемо вдячні, якщо ви зможете уточнити деталі проблеми. Будь ласка, напишіть на пошту help@ideabank.ua, додавши скріншот помилки та ваш номер телефону, щоб ми змогли якомога швидше вирішити проблему. Просимо вибачення за незручності та бажаємо гарного дня!
klava2000 24 января 2025, 14:53
Банк пропонує зручні та сучасні банківські послуги. Мені подобається їхній мобільний додаток, досить зручний. Обслуговування клієнтів завжди ввічливе та оперативне. Загалом, я задоволена.
6 февраля 2025, 11:13
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Ksyusha777 8 января 2025, 0:07
Дуже Вдячна за допомогу у вирiшеннi важливого запиту працiвнику банку АБанк Ольга.
13 января 2025, 11:39
Liolik88 18 декабря 2024, 17:17
Залишились неприємні враження про роботу з банком. Завдяки рекламі погодився відкрити депозит, але виявилось, що умови були не такими, як очікував. Депозит автоматично пролонгували без моєї згоди
6 января 2025, 15:57
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що умови автоматичної пролонгації депозиту детально прописані в договорі та в інформації про продукт. Ми завжди намагаємося надавати максимально прозору інформацію для клієнтів.

Якщо у вас є додаткові запитання або потрібна допомога у вирішенні цього питання, звертайтеся до нашої служби підтримки (0 800 500 535) — ми з радістю вам допоможемо.

Дякуємо за ваше розуміння!
Lagish 11 ноября 2024, 9:39
Я користуюся послугами О.Banka вже кілька місяців і загалом задоволений. Додаток зручний та інтуїтивно зрозумілий, що робить управління фінансами простим і швидким. Особливо радує можливість проводити операції онлайн без необхідності відвідувати відділення банків.
14 ноября 2024, 12:24
Ustas25 3 ноября 2024, 13:41
Залишились неприємні враження про оботу з банком.
Завдяки рекламі погодився відкрити депозит
Реклама говорила про депозит для нових клієнтів під дуже хорошу ставку 18,5%
Я первів на картку 250 тис грн
на практиці виявилось це депозит на 3 місяці і тільки на суму до 50 000 грн
Залишок був змушений виводити через інший банк з втратою відсотків, це моя помилка, але наперед у рекламі про це не вказано. Добре відкрив депозит очікую.
закінчення 13.10.24. це неділя. Розраховував що кошти перехують на картку, очікую 14 немає. Йду 15 до відділення — виявляється депозит автоматично пролонговано без моєї згоди за зниженою ставкою ще на 3 місяці і важливо при цьому в мобільному додатку можливість відключення пролонгації заблокована!!!
Добре, пишу заяву про розірвання депозиту це було 15.10
Сказали очікувати 2 тижні і мені перетелефонують, очікую. пройшло 2 тижні так ніхто звичайно не телефонував. Телефоную сам. І мені говорять що заяву розглянуть після 21 листопада, тобто ніхто точної дати не назвав і очікувати більше місяця!!!
Це відверта неповага до клієнтіів!!! Не рекомендую Ідея Банк.
Раджу триматись від нього подаді!!!
8 ноября 2024, 15:17
Добрий день! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація, і ми обов’язково передамо ваші зауваження для покращення обслуговування. Перепрошуємо за незручності і дякуємо за розуміння.

У разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки за номером 0 800 500 535.
Tiberievna 3 ноября 2024, 0:51
Кожної ночі технічні роботи! Без попереджень, іноді навіть до ранку! Якщо Вас влаштовує що неможливо скористатися своїми ж коштами коли потрібно то Вам саме в цей банк! Мовчу вже про комісії! Я плачу за для того щоб мати гарний сервіс! Дно
8 ноября 2024, 14:21
Добрий день! Розуміємо ваше занепокоєння, і нам дуже шкода, що технічні роботи створили для вас незручності. Ми проводимо їх у нічний час, щоб мінімізувати вплив на користувачів і підтримувати стабільну роботу системи. Ми постійно працюємо над вдосконаленням сервісу. Щодо комісій — ми завжди прагнемо забезпечити прозорі умови, тож, будь ласка, звертайтеся, якщо вам потрібні додаткові роз’яснення. Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо за незручності!
Владислав Дмитриевич 25 октября 2024, 17:57
О.Банк заблокував мій рахунок 08 Жовтня і більше нічого не пояснює стосовно рішення що до мого рахунку.
Активно користувався карткою на Р2Р біржі Bybit, мені находили гроші з ощад банку і після чого банк заблокував мої кошти. Тепер працівники банку не можуть сказати що саме з моїм рахунком.

Кажуть щоб я очікував, але пройшло вже 17 днів з того моменту як рахунок заблокували і нічого не кажуть.
8 ноября 2024, 15:11
Доброго дня! Блокування рахунку потребує ретельної перевірки для вашої безпеки та відповідності вимогам фінансового моніторингу. Ми розуміємо, що ситуація неприємна, і робимо все можливе для її вирішення. Дякуємо за ваше терпіння!
Три літри 20 октября 2024, 14:37
Спробував зареєструватися у О.Банк через Дію.

В цілому процес непогано огранізований, хоча є загальні вади наприклад як от фотографування без окулярів. Розумію що людина без окулярів не замислюєтся що коли людина що носить окуляри їх знімає то зазвичай вона бачить дуже погано. І зловити носом памеранчевий квадратик намальований тонкими лініями майже нереально. Але то таке, не критичне, мені вдалося пройти цей квест спочатку підглядуючи з окулярами і потім рухаючи обличчям по пам’яті.

Але от більш суттевий баг це коли фінансовий номер телефона раптом стає єдиним документом що ідентифікує особу, а всі інші документи включно з паспортом взагалі не є документами, а чимось на зразок довідок.

Реєструюсь через Дію, проходжу верифікацію по селфі як в Дії (обов'язкова частина підпісу документів Дія.підписом), та ще потім і в самому застосунку, Дія надсилає в банк підписані документи які за юридичною вагою є еквівалентом звичайних паперових і … банк викидає мене з повідомленням «ваш номер не є фінансовим». Ну бо колись в мене в Ідеябанку був рахунок і тоді дійсно в мене був інший номер телефону. Тобто замість того щоб оновити фінансовий номер банк послав мене нафіг не дивлячись на наявність документів. При тому що номер телефону як раз взагалі не є документом.

Служба підтримки Ідеябанку на відміну від служби підтримки Приватбанку де я стикнувся з такою самою проблемою — мені нічім не допомогла. Сказали що треба йти у відділення. Йти у відділення щоб там відтрити рахунок через застосунок з використанням Дії. На такий маразм я не погодився.
8 ноября 2024, 15:08
Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук. Розуміємо ваше занепокоєння щодо складнощів із верифікацією. Зміна фінансового номера є важливим кроком для забезпечення вашої безпеки, і на жаль, наразі ця процедура можлива лише через відділення. Ми цінуємо ваш зворотний зв'язок. Сподіваємось на ваше розуміння!
HonneyMonney 16 октября 2024, 9:58
Перебуваю за кордоном, намагалась відкрити картку онлайн, але не зважаючи на те, що номер укр моб оператора в роумінгу, смс повідомлення від банку не приходить. Кілька днів витратила, але так і не змогла відкрити кратку, сумно.
8 ноября 2024, 15:05
Добрий день! Для вирішення цієї проблеми напишіть нам на пошту help@ideabank.ua, додавши скріншот помилки та ваш номер телефону, щоб ми змогли якомога швидше вирішити проблему. Наші спеціалісти обов’язково проконсультують вас і допоможуть. Просимо вибачення за незручності та бажаємо гарного дня!
mabayi5012skrak 27 сентября 2024, 12:39
Хочу лишити відгук про дійсно хороший банк. Лише позитивні відгуки після роботи з Обанком.
Дякую, що у війну працюєте належним чином, без збоїв та осічок.
8 ноября 2024, 14:22
Банк откзывает в регистрации без прописки.
8 ноября 2024, 14:54
Добрий день! Для реєстрації в O.Bank потрібна саме довідка про фактичне місцепроживання. Для більш детального пояснення, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки за номером 0 800 500 535.
Перепрошуємо за незручності! Гарного дня!
Олександр Д 16 сентября 2024, 13:40
Отделение по адресу: Киев, пр-т Соборности, 3
Понеділок, 16вересня. Банк чомусь вирішив, що варто з самого ранку телефонувати з десятка різних номерів з періодичністю 5−15хв, щоб нав’язати кредит. Звісно, всі номери я заніс в чорний список, але ви точно впевнені, що саме так можна заробити лояльність клієнта?
Прохання
-------НІКОЛИ БІЛЬШЕ--------
мені не телефонувати. Пишіть в вайбер/телеграм
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Fkit 3 сентября 2024, 12:40
Мошенники. Выставляют товар на фейсбук. Берут небольшую предоплату. Получили предоплату за товар и слились
Catalyst123 10 августа 2024, 16:49
Для користувачів кредитних лімітів, навіть не думайте з цим банком мати св’язки, це жах! Протермінував 0.53копійти доплати протягом пільгового періоду, то мені нарахували 10% з усього кредитного ліміту що був (70000грн) тобто 7 тисяч грн я маю сплатити бо недоплати 53 копійки, це жах, ніде в інших банках такого немає і йде нарахування % виключно з протерміновною суми, а не з усієї! Ставлю 1 зірку і нікому не раджу
mmmazda1 8 августа 2024, 13:27
Зателефонували мені у середу минулу, кажуть так і так пропонуємо Вам кредитний ліміт, встановіть додаток пройдіть верифікацію і отримаєте віртуальну картку з лімітом. Думаю ну ладно спробую у наш час хай буде той ліміт на картці. Все зробила пройшла ті кола пекла, мільйон питань і доків, а в результаті ліміт не дали. Це смішно. Хоча всі мої знайомі задоволені і теж радили. Рейтинг у мене хороший, чому відмова цікаво.

Курс валют в O.Bank

EUR 47 47.6

Курс валют в O.Bank

EUR 47 47.6
Главная / Банки Украины 🏦 / O.Bank 💰 / Отзывы о O.Bank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о O.Bank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.