Курс валют в O.Bank
| PLN | 10.8 | 11.6 |
подобається банк
Не варто користуватись кредитною карткою
При кожному поповненні з карт інших банків приходить повідомлення ZVERNITSIA DO KONTAKT-TSENTRU, доступно 0.00 грн.
Клієнтоорієнтованості нуль. Шкодую, що взагалі відкрила картку, добре, що не порадила комусь з друзів.
Все швидко
Не рекомендую О.Банк (Ідея Банк)
• Комісію 6300 грн за СМС-обслуговування — ця інформація є і на сайті магазину, але дрібним шрифтом.
• Що кредит оформлюється на 20 місяців, але є можливість його закрити раніше або пізніше (до 24 міс.), якщо буде бажання.
На практиці виявилося зовсім інше:
🔹 Кредит оформили на 24 місяці, і платіж розрахований саме на 24 міс., а не на 20, як було озвучено. Тобто, переплата автоматично більша, і щоб уникнути зайвих відсотків — я маю самостійно вираховувати суму для дострокового погашення.
🔹 Інформація про 20 місяців у телефонній розмові звучала як базова умова, а можливість платити до 24 — як опція. Але на ділі все оформлено на 24, і тепер банк каже: «Ви можете платити більше в додатку». Але інший банк одразу пише чітку суму, без таких маніпуляцій — скільки написано, стільки й плачу.
🔹 Також виявилось, що це не кредит на товар, а видача грошових коштів на рахунок з усіма витікаючими наслідками — в тому числі додаткові відсотки й комісії.
🔹 Я звернулась до банку, щоб отримати запис телефонної розмови, бо саме там були озвучені ключові умови. Мені відмовили, сказавши: «Нікому нічого не даємо».
⸻
🔻 Підсумок:
— умови, озвучені в телефоні, не відповідають фактичним;
— кредитна схема заплутана, з нав’язаними відсотками;
— банк ухиляється від прозорості — не дає записів, не відповідає по суті;
— оформлено не як розстрочка на товар, а як «готівковий кредит» з підвищеними комісіями.
‼️ Не рекомендую категорично. Якщо не хочете потрапити в пастку з прихованими умовами та платити більше, ніж розраховували — оминайте цей банк.
Додаток сирий
Заблокували картку.
Дуже неприємно ((
Депо
Левый банк
Без прописки втратив доступ до депозитів
Ознаки *** при користуванні кредитною карткою (моя особиста думка)
Перед тим як відкрити звертався до підтримки банку з питання чи не блокють вони такі операції — отримав відповідь, що ні все Ок.
Я розумію, що для банка така операція не є вигідною, бо в них беруть кошти, на тих коштах щось заробляють, а банк дав кошти, але нічого не отримав з цього. Є банки, які спокійно до цього ставляться, адже опеарція цілком законна. Є банки для яких це неприйнтно і вони вводять обмеження на використання кредитних коштів на ОВДП (це принаймні по чесному до клієнта, ти просто не можеш скористатися тими коштами), а є історія з O.Bank — вони дають користуватися коштами, якщо не запитав і не прочитав — сам винен — ніхто не попереджає, що банк прийняв у себе рішення, що таку операцію вони прирвнюють до безготівкової і на це нараховують 70.8 % річних. Вдумайтеся — ОВДП дає 13−17% річних, а банк свідомо на таку операцію ставить 70.8 % річних… і мовяв Ви ж поставили підпис і ознайомилися…
Наступна історія, щоб клієнт часом не відмовився від свого задуму придбати ОВДП на чому банк заробить 70.8 % річних — при купівлі Ви як не дивно не сплачуєте комісію… Якби Ви побачили її — то мабуть відмовилися б., але ні — Ви цього не бачите. І лише коли Ви потім поповнюєте картку, щоб закрити кредит всупереч тому, що в умовах вказано, що операція попвнення безвідсотова — саме в цей момент з Вас стягуються ті шалені відсотки. Ви думаєте закрили кредит — а ні, від суми Вашого попвенення відразу відкусили відсотки… Впевнений, що це банк проводить окремою операцією в своєму обліку. Мабуть є операція поповнення в якій заходять всі кошти, а далі йде операція зняття відсотків, але Вас вже ніхто не питав, для користувача це проходить одномоментно.
Звертався з цим до самого банку і отримав відповідь, що Ви підписали публічний договір, значить були ознайомлені. Наш працівник коли відповідав на питання — казав все правильно, Ви самі не запитували про відсотки на купівлю ОВДП от Вам нічого і не сказали.
Щодо стягнення комісії при поповненні коментра просто вражаючий — цитую:
«у Банку відсутній обов’язок та технічна можливість щодо повідомлення про комісії Банку у випадку якщо трансакції виконуються іншим надавачем фінансової послуги, у цьому конкретному випадку на ресурсі diia.app.war.bonds, KYIV» Шановні, Ви стягували комісії не при купівлі ОВДП через Дію, а при попвненні мною мого карткового рахунку.
Варто співпрацювати чи ні — робіть висновки самі! Кредит закрив, сподіваюся моя історія на цьому скінчиться.
Кредитка, это обман
⠀
Рекомендуємо спробувати знову пізніше або звернутися до нашої служби підтримки за номером 0 800 500 535 — ми з радістю допоможемо вам швидше вирішити питання.
Очень много лагов в приложении
Будь ласка, уточніть, що саме не працює — щоб ми могли швидше допомогти.
Також радимо звернутися до служби підтримки за номером 0 800 500 535 — наші фахівці на зв’язку та готові допомогти. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарного дня!
Блокування карти
корявий додаток , ***
так що якщо не встигли наступного дня після закінчення строку депозита закрити в додатку або приїхати особисто у відділення то банк сам забере знов ваші грошики і ви їх не побачите. а ще ці *** запросто здеруть з вас комісію за переводи грошей через 3−4 доби після переводу хоча коли ви набираєте в додатку платіж то там комісія пише 00.00 грн. але вони через 3−4 дні вам ії нарахують. от такі справи
Щодо комісії — вона списується відповідно до тарифів банку. У деяких випадках комісія може бути нарахована з невеликою затримкою залежно від типу операції та регламенту платіжних систем. Для детального уточнення конкретної операції, будь ласка, зверніться до служби підтримки за номером 0 800 500 535. Гарного дня!
Polnaja hernja
Не раджу для користування.
Щодо роботи служби підтримки, ми прагнемо надавати якісну допомогу всім клієнтам. Якщо у вас виникли труднощі, будь ласка, зверніться до нас за номером 0 800 50 05 35. Ми готові детально розглянути вашу ситуацію та надати необхідну підтримку.
Сложная система регистрации в приложении
Истерично требуют срочно оплатить долг!
И вы прекрасно знаете что во время военного положения любые штрафы запрещены и незаконны, не надо этих злобных понтов «стребуем немедленно!!»
Неможливо закрити картку онлайн. Потрібно дзвонити з фін номеру свого. Нараховують пеню через рік
Самий поганий банк
Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ми розуміємо, що подібні обмеження можуть викликати дискомфорт. Просимо звернутися до служби підтримки за номером 0 800 500 535 — ми готові допомогти й надати актуальну інформацію.
Суперзручно!