Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
bortnyk 27 марта 2025, 11:51
Хочу подякувати команді монобанку за їх працю, сумлінність, уважність та високий професіоналізм. Протягом 8 днів мені було повернено гроші, які були втрачені через дії шахраїв. Сума сягнула майже 150000 і була повернене мені в повному обсязі. Ці гроші збиралися на лікування рідній людині і тепер нарешті вона їх отримала. Дякую котикам монобанку! Ви найкращі!
monobankua 27 марта 2025, 14:21
Ваші слова мотивують нас! Дякуємо за відгук! :)
sanlys 26 марта 2025, 23:06
прекрасный банк, хотелось бы чтоб все банки были такие
monobankua 27 марта 2025, 10:05
Вдячні за ваш відгук!
wjshohs 26 марта 2025, 15:10
Протягом лютого отримала декілька переказів з карт знайомих, які за письмовими угодами поворотної позики надіслали близько 100 тис грн, які використовувалися у т.ч. на погашення кредитів, кредитного ліміту. Банк заблокував рахунки та затребував документи про походження коштів. Було надано власну довідку ок-7, фотокопії боргових документів, копії платіжних документів з інших банків, за якими надходили кошти займу. Натомість оператор підтримки моно у чаті ТГ почав вимагати від мене!!! надати довідки ПФУ ок-7 займодавців, які не є клієнтами банку.

Яким чином я мусю змушувати інших людей передавати мені свої фінансові пенсійні документи з метою подальшої передачи іншій організації (банку), яка не має жодного до них стосунку? На жаль оператор підтримки моно не відповів на це, натомість написав, що рахунки будуть розблоковані лише за умови надання таких довідок від третіх фіз осіб займодавців. По суті банк примушує мене до незаконних кроків: шатажувати людей неповерненням боргу через неправомірні чрєзмерні хотілкі банку.

Дно — банку не потрібні клієнти, які справно обслуговують кредити.
monobankua 26 марта 2025, 16:30
Розуміємо, що ситуація може бути неприємною, і перепрошуємо за можливі незручності.
На вимогу НБУ всі банки зобов’язані перевіряти платежі, що надходять на рахунки клієнтів, та запитувати документи для підтвердження походження коштів.
Наразі триває перевірка, і ми очікуємо на надання необхідних документів, що підтвердять обсяг та мету операцій по картках. Як тільки буде більше інформації, обов’язково повідомимо.
Natalia555 26 марта 2025, 14:53
Дякую за гарне обслуговування менеджеру Альоні, отримувала раніше карту собі і дитині, сьогодні підходила за допомогою в активації дитячої карти, все чудово розповіли і допомогли!!! ТРЦ Квартал
monobankua 26 марта 2025, 15:15
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день :)
hometron 26 марта 2025, 12:48
Пришло сегодня уведомление от банка:

Вітаємо!
За вашою карткою проходять нетипові операції. З метою безпеки, підтвердіть через Дію (посилання у застосунку), що карткою користуєтесь саме ви.
З повагою, команда monobank

И предложили пройти верификацию через видеосвязь с монобанком или через дию
я противник разбрасываться биометрическими данными с коммерческими структурами и предложил им альтернативный вариант чтобы меня набрали, задали любые вопросы и разблокировали карту

В итоге 2 часа общения с ботами, стандартными отписками
я клиент с основания банка и тогда все работало четко

Операторы сбрасывают какие то не понятные оферты

Заблокировали деньги на балансе и нарушают конституционные права, так как навязывают всякие эксперименты
monobankua 26 марта 2025, 15:24
Розуміємо ваше занепокоєння щодо використання біометричних даних, однак ідентифікація картки через відеодзвінок або Дію необхідна для забезпечення безпеки ваших коштів.
Ми вводимо такі заходи для запобігання шахрайству та захисту вашого рахунку, щоб переконатися що карткою користуєтесь саме ви.
Телефонні дзвінки, на жаль, не є достатніми для підтвердження особи, тому ми пропонуємо саме ці два методи для гарантії захисту вашого рахунку.
Hanna0203 26 марта 2025, 12:29
Дякую велике операторам Монобанка. Мене сьогодні врятували!!! Помилково переказала кошти через термінал. І мені допомогли оперативно!!! ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ ВДЯЧНА!!! ВИ НАКРУТЕЗНІ!!! Велике ДЯКУЮ!!!
Я такого навіть і не очікувала!!! В таке скрутне становище поміч від вас це щось! 🥰😘🥰😘🥰😘
monobankua 26 марта 2025, 13:53
Щиро дякуємо за теплі слова! Це надихає нас працювати ще краще! :)
Не рекомендую використання рахунку / картки в монобанку, тому що в один хороший момент під час, або після здійснення стандартних банківських операцій (поповнення, переказу, розрахунку) Ви можете отримати повідомлення типу «Доброго дня!

На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.

З повагою, команда monobank", а Ваш рахунок і вхід в додаток можуть без пояснень заблокувати! При спілкуванні з підтримкою, обґрунтованої причини таких дій не отримав, на пропозицію підтвердити свої доходи / обороти з основного місця роботи, сказали що не потрібно і це не вплине на рішення… В результаті заблокований рахунок без можливості відновлення…

Відчуття дуже не приємні, коли ти користуєшся послугами згідно тарифів банку, а тобі «дякують».
monobankua 26 марта 2025, 15:38
Розуміємо, що ситуація не відповідає вашим очікуванням.
Банк ухвалює зважені рішення щодо обслуговування клієнтів, аналізуючи різні параметри та інформацію. На основі цього аналізу може бути прийнято рішення про відмову в подальшому обслуговуванні.
Надати точні деталі та причини ми не можемо через внутрішню політику банку.
Наразі рішення залишається незмінним, але якщо воно зміниться, ми обов’язково вас проінформуємо.
Александр Явдохин 26 марта 2025, 6:45
Випадково помітив що з карти пропало приблизно 200грн і коли почав розбиратися одразу з’явився платіж (до мого звернення в банк в історії платежів його не було)в 1:57 ночи коли я спав на списання 216грн сайтом пром.ю.а. без моєї згоди, тобто я нічого не переводив і не купував.Коли я звернувся до оператора мені сказали що все вірно і порадили звернутися самотужки в пром щоб мені повернули кошти на що я відповів відмовою і сказав що не я повинен звертатися, а монобанк.В ітозі кошти повернули, но я вже сумніваюся в надійності збереження моїх коштів, так як їх списують без моєї згоди і головне як би я не звернув увагу на пропажу коштів їх би так ніхто і не повернув.
monobankua 26 марта 2025, 11:13
Ваше занепокоєння цілком зрозуміле, і шкода, що ситуація викликала сумніви.
Існує таке поняття, як «офлайн» списання – це взаєморозрахунок між банками після здійснення покупки. Спочатку сума резервується на карті, а потім банк-еквайр надсилає запит на списання. Якщо покупку скасовано, кошти зазвичай повертаються з резерву, але іноді запит на списання (взаєморозрахунок) банк еквайр обробляє з затримкою. У такому випадку може статися повторне списання та повторне повернення коштів.
Розуміємо, що це може викликати непорозуміння. Написали вам в особисті повідомлення, щоб детальніше розібрати ситуацію.
Наталія Крилач 25 марта 2025, 23:21
З 2017 року був хороший і приємний досвід користування продуктами монобанк, відкриття рахунка для ФОП все було чудово і фінансовий моніторинг відбувався адекватно, все це було до 2025 року… при наданих всіх документах та поясненнях банк не може надати адекватних відповідей на питання щодо закриття питання. Певно в банка є серйозні проблеми з кадрами, а особливо з спеціалістами фінансового моніторингу. В результаті заблоковано діяльність підприємця, але не заблоковано рахунок, просто накладено обмеження на надходження та використання коштів. В цей час один із клієнтів заплатив на рахунок підприємця і банк не зарахував кошти, але і не повернув їх відправнику…
monobankua 26 марта 2025, 12:20
Розуміємо ваше занепокоєння. Наразі триває перевірка, тому платіж на рахунок підприємця призупинено на час її проведення. Передали сигнал колегам щодо можливості прискорення вирішення питання. Також передали комунікації на перевірку якості та вживемо необхідних заходів. Щойно отримаємо оновлену інформацію щодо перевірки – зв’яжемося з вами.
user131313 25 марта 2025, 15:26
Під час проведення будь-якого переказу на картку, чи платежу на IBan виводиться на екран смартфону повідомлення з запитом на доступ до контактів, при цьому відмовитись чи закрити це повідомлення — неможливо. Звісно, що для відкриття доступу має бути моє підтвердження, але якщо я не бажаю підтверджувати — то банк не дає навіть можливості це зробити. Єдина дотупна кнопка — підтвердити доступ. Жоден інший банк при здійсненні платежу не вимагає надавати доступ до контактів, бо інакше не здійснити платіж/переказ.
В підтримці розповідають про «зручність» та вимогу про це від Apple. Але вимога може бути лише до відкриття доступу. А надавати доступ чи ні — це рішення кожного клієнта персонально і відмовляти в цьому в односторонньому порядку — явно не краще рішення.
25 марта 2025, 17:24
На жаль, це вимога операційної системи IOS
Щоб відмовитись, достатньо в меню «Переказати на картку» натиснути на «Дозволити». Далі з'явиться системне меню IOS і там можна буде натиснути «Не дозволяю»
Тоді меню стане доступне, а доступ до контактів застосунок не отримає
Alex Dorosh 25 марта 2025, 5:04
Обмежили рахунок. Вперше за рік користування. Банк скатився до рівня привата початку 2020х… дуже шкода. Міняю
25 марта 2025, 10:17
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
mvostrikov 24 марта 2025, 17:17
Сьогодні був здивований, коли пять різних банків оперативно зняли арешт коштів на рахунках у звязку із закриттям виконавчого провадження та відкликом вимог на списання коштів, а Монобанк не тільки не зняв, а почав списувати кошти. Після звернення на службу підтримки отримав інформацію, що вони з АСВП не отримували ніякої інформації про закриття виконавчого провадження. Виконавець навіть надіслав мені скріншот де по рахункам Універсалбанку відкликано вимоги на списання о 14.18, пять різних банків зняли оперативно арешт, я звернувся до Універсалбанку о 16.35, після того як він почав списувати кошти. На мій подив Універсал банк в цьому році посів перше місце в рейтингу колгоспних банків! Шкода!
25 марта 2025, 12:08
Приносимо вибачення за негативний досвід при роботі з нами
Дійсно, на жаль, під час отримання постанови на зняття були тимчасові технічні складнощі, через котрі постанова не була одразу опрацьована
Щойно складність було вирішено, арешт було знято, ми додатково про це повідомили вас за допомогою сповіщення в застосунок
Обов'язково проведемо роботу, щоб в майбутньому подібні ситуації не повторювалися
Maria2025 24 марта 2025, 16:50
Велика подяка Монобанку за зручність та швидкість в обслуговуванні.
Окрема вдячність працівнику Олексію. В усьому розібрався, допоміг відкрити та активувати дитячу картку, ясна консультація і гарний настрій, дякую Вам. Картку отримували в Торгівельному центрі «Грецькій», рекомендуємо
24 марта 2025, 18:02
Дуже дякуємо за відгук!
Минфин
Ответ администратора
26 марта 2025, 17:53
Відгук не зарахований (на 26.03.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Darishes 23 марта 2025, 16:07
Вітаю! Не можу отримати точну відповідь від операторів, можливо тут вдасться. В мене є рострочки на картку від банку, кредитний ліміт використаний, чи зможе банк знімати щомісячні платежі «в мінус»? Декілька років тому таке було, чи практикується зараз?
monobankua 23 марта 2025, 17:37
Якщо на момент списання щомісячного платежу за послугою розстрочка на балансі картки недостатньо власних коштів, то платіж буде здійснений за рахунок кредитних коштів.
Якщо коштів на рахунку немає, платіж буде списаний в овердрафт.
Відвідував точку видачі Монобанк в Хмельницькому, дякую за чудове обслуговування співробітнику Альоні Т Ц Квартал
monobankua 23 марта 2025, 13:44
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо! :)
oleksandr45 22 марта 2025, 18:26
Доброго дня, ситуація така. Купляв криптовалюту через p2p на байбіті., буквально через годину дві продав через CryptoBot. І зробив так ще раз, заблокував фінансовий моніторинг. Працював з суммами по ліміту Надав купу документів про дохід мами так як
monobankua 23 марта 2025, 13:41
Розуміємо, що ситуація може викликати незручності.
На вимогу НБУ банки перевіряють усі зарахування коштів, тому будь-яке зарахування може потрапити під перевірку, і може знадобитися надання документів, що підтверджують їх походження.
Зараз триває перевірка, і якщо буде потрібна додаткова інформація або буде результат, ми обов’язково зв’яжемося з вами.
Qwertyuyii 22 марта 2025, 15:19
Чудова консультація;) та розгорнута відповідь менеджера.
monobankua 22 марта 2025, 16:37
Дякуємо, ми дуже раді, що вам подобається ;)
vs100147 22 марта 2025, 12:47
Большое спасибо вашему консультанту на точке в Мост-сити Днепр Владиславу. Очень помог в обслуживание
monobankua 22 марта 2025, 13:08
Ваша подяка – це пальне для нашої мотивації! Дякуємо! :)
Надія Маковецька 22 марта 2025, 10:21
18 березня я зіткнувся з абсолютно неприйнятною ситуацією: під час зняття готівки в банкоматі Monobank стався технічний збій. Гроші з рахунку були списані, але банкомат їх не видав! Пройшло чотири дні, а служба «турботи» й далі розказує що досі не було інкасації. Чому я, клієнт банку, маю доводити очевидне? У банку є всі дані: дата, час, сума, номер банкомату, підтвердження списання. Це виглядає на вкрадені гроші?
monobankua 22 марта 2025, 11:10
Розуміємо ваше обурення і щиро шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією. Це справді неприємно, коли гроші списані, а готівка не була видана.

Ми вже передали всю необхідну інформацію в банк для перевірки невиданої суми та очікуємо проведення інкасації. Розуміємо, що вам хочеться якнайшвидше розв’язати питання, проте цей процес потребує певного часу.

Запевняємо, що тримаємо ситуацію на контролі та докладаємо всіх зусиль, щоб пришвидшити вирішення. Як тільки отримаємо відповідь, одразу повідомимо вам.

Дякуємо за ваше терпіння та розуміння!
Oleksiy153 21 марта 2025, 15:50
Дякую Ользі Глушко з острівця моно, Т Ц Оазис! За професіоналізм та ввічливе ставлення, спілкування з клієнтами!
21 марта 2025, 16:12
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Минфин
Ответ администратора
24 марта 2025, 10:04
Відгук не зарахований (на 24.03.2025).

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝