Синхрон з, А банком. І подальша співпраця під питанням
Це не остаточне рішення, в майбутньому ліміт може бути встановлено.
Відгук про роботу (повернення коштів)
Не рекомендую Мономаркет
Зарядну станцію прислали неробочу, в цей же день звернулась до Монобанку для повернення. На наступний день товар відправила назад до магазину.
Станом на сьогодні 15 листопада, моє питання не вирішено, банк на всі мої звернення відповідає лише одне — чекати.
Не рекомендую замовляти товари в Мономаркеті.
Ми зв'язались з партнером і попросили пришвидшити діагностику.
Очікуємо на результати орієнтовно у понеділок.
Тримаємо руку на пульсі і відразу повідомимо вам.
Подяка працівнику Монобанку Владіславу
Владіслав проявив себе як дуже ввічливий, уважний, цілеспрямований і компетентний спеціаліст, який справді зацікавлений у тому, щоб клієнт залишився задоволеним.
Дякую за якісну роботу та підтримку! Рекомендую як приклад справжнього сервісу.
Дякую за підтримку, Тафта Євгенії)
Ми стараємось! ❤️
чудова робота банку та додатку
Дякуємо!🫶
Клас
начисляет штрафные санкции и двойные проценты по просроченным платежам.
Дійсно, згідно із законом від 15.03.2022 № 2120-IX, банкам забороняли нараховувати штрафи та пені за прострочення.
Однак з 24.01.2024 до Закону «Про споживче кредитування» внесли зміни — тепер неустойку можуть нараховувати за договорами, укладеними після цієї дати.
Залишили вам особисте повідомлення, для перевірки ситуації.
Подяка Христині - 11812
Сервіс 10/10, все супер❤️
Ми стараємось! ❤️
Ліміти на перекази з картки на картку
Ліміт меморандуму — це спільне рішення всіх великих банків, включно з нами. Так боремось із тіньовими схемами і «дропами». Але завжди можемо збільшити ліміт, на основі документів про доходи. Перші фото документів були нечіткі, тому і просили нові. Коли отримали скан-копії — все перевірили та підняли ліміт. Про успішну перевірку та збільшення ліміту — надсилали повідомлення у застосунок.
Вже перевіряємо, чому в застосунку не оновилась інформація. Зв'яжемось з вами, щойно все перевіримо.
Консулбтація
Дякуємо!
Хочу подякувати
Дякуємо, що поділилися!❤️
Ігнорування клієнта
З чат додатку Монобанк проігнорувала моє запитання про збій в оплаті, дебетовою карткою Монобанку.
Прийняла своє особисте рішення і заблокувала мої рахунки. Через Чат я намагався втихомирити Марію не блокувати, але все марно. Мої пояснення, заперечення, не погодження з блокуванням не принімалися до уваги. Отримавши повідомлення, в цілях безпеки моїх рахунків принято рішення заблокувати.
Мої заперечення пуста трата часу. Набір загальних фраз; «Ми не змогли отримати необхідну інформацію для детального аналізу вимушені заблокувати карти».
Ніби я не причім. Прикрившись заботою про клієнта Марія видала таке пояснення, що на жаль, наразі карти вже заблоковані в цілях безпеки.
Моє обурення не має меж. Яка забота про клієнта без згоди на таку турботу самого клієнта. Висновок.
В Чат додатку монобанк не компетентні (фахівці).
Ми блокували картку виключно для захисту ваших коштів — наш оператор зреагував на підозрілі дані і діяв за інструкцією. Розуміємо, що це викликало дискомфорт, але так ми захищаємо ваші кошти. Згодом все перевірили, переконались що все добре, і рахунки розблокували.
Не можуть рішити питання із 21 вересня
Це звичайна процедура, яка допомагає банку виконувати вимоги законодавства, і ми завжди поруч, щоб допомогти та швидко владнати питання
Наразі колеги надали вам зворотний зв'язок стосовно перевірки
Підтримують шахраїв і роблять все, щоб не займатися розглядом справи
Ми завжди намагаємось допомогти з поверненням коштів. Якщо є ризики програшу (на основі отриманої інформації) — відразу про це попереджаємо, але все одно робимо все можливе для повернення грошей
Обов'язково перевіримо діалоги з підтримкою та розберемось, що пішло не так
Був клієнтом монобанку 6 років потім БАН
Передали запит на додатковий розгляд колегам.
На жаль, рішення не змінилось.
Якщо буде можливість перегляду — зв'яжемося з вами.
Монобанк — найкращий, це коли банк не забирає твої нерви, а береже їх.
Швидкий та зручний додаток.
Мономаркет це взагалі окрема історія, дозволяє швидко та зручно шукати та обирати товари, а також замовляти їх за найкращими цінами. + розтермінування через моно
Лучший банк которым когда-либо пользовался
Самый лучший саппорт на земле!
Кредитний ліміт
Ми написали вам в особистих повідомленнях, для перевірки інформації