Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Звернулась сьогодні до Альони в ТЦ Ocean Plaza і хочу дуже подякувати за допомогу! Дівчина детально проконсультувала стосовно коректності роботи картки закордоном, розповіла про умови зняття готівки закордоном та пояснила де це все можна швидко знайти в додатку! Дякую! Найкращий банк!
monobankua 27 июня 2025, 19:00
Щиро дякуємо за теплі слова! Це надихає нас працювати ще краще! :)
peters0207 27 июня 2025, 10:03
Є можливість отримати квитанцію по платежу, бо як виявилося не всі банки так можуть.
monobankua 27 июня 2025, 14:36
Вдячні за ваш відгук!
Дарья Коваленко 26 июня 2025, 21:19
Хочу висловити вдячність Уляні за консультацію по дитячій картці) Обслуговування на вищому рівні!
monobankua 27 июня 2025, 14:33
30 июня 2025, 11:05
Відгук не зарахований (на 30.06.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
OlenaM27 26 июня 2025, 19:55
Приємно вражена відданою роботою співробітника Олени у місті Одеса. Дуже привітна, уважна та компетентна. Допомогла розібратися з певними питаннями. Швидко та комфортно. Дякую за професіоналізм та доброзичливість.
monobankua 27 июня 2025, 14:31
Ваш відгук мотивує нас надавати ще кращі послуги. Дякуємо!
Ans124 26 июня 2025, 17:01
Кращий спеціаліст, показав, розказав, розтлумачив, та ще й задонатив на збір, побільше таких
Гороховський Олег Володимирович Прошу видати премію Владиславу (Владислав табельний номер 10643) у розмірі вищі посаді на одну ступінь та кращому з кращих, придивіться до спеціаліста по роботу з клієнтами,
monobankua 26 июня 2025, 18:48
Вдячні за ваш відгук!
KLW 26 июня 2025, 10:47
Хочу залишити відгук, про роботу Микити 10479, спілкування: легке та розслаблене, розуміння роботи: 11/10, оцінка:101 із 100, враження: знав би його, випили би могарич, за таку роботу) 🤗
monobankua 26 июня 2025, 18:39
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! :)
28 июня 2025, 11:14
Відгук не зарахований (на 28.06.2025).
A9T0 25 июня 2025, 19:31
Пані Яна, табільний номер 8838.
Була дуже вічлива, терпелива та добра. Допогла вирішити усі питання та проблеми. Також допомогла у подальшому з вирішенням нових питань. Також підтримувала протягом усього часу вирішення питань.
А саме головне усе було швидко і зручно.
monobankua 26 июня 2025, 14:12
Дякуємо за теплі слова, це багато для нас означає :)
smuller78 25 июня 2025, 19:19
Підкажіть, хто розуміється на ОВГЗ: коли Моно виставляє на продаж UA4000235782 ніби то під 18,4% за 1016.04 грн + комісія 15.241 грн = 1031.28 грн, то виходить що фактична доходність буде не 18,4%, а 17,72629%?
Було б чесно вкласти ту комісію у вартість та вказати реальну дохідність.
Дивно, що одні ОВГЗ продаються в них з комісією, у той час як нінші без комісії.
Зрештою, сервсі у них достойний та стабільний, без зайвих загонів.
monobankua 25 июня 2025, 20:44
Дякуємо за уважність і відгук!
Ви праві — комісія впливає на фактичну дохідність, і в застосунку ми це зазначаємо.
Біля облігації є іконка календаря з відсотками.
Якщо натиснути на неї є опис, що враховано складний відсоток.
Виплати мають реінвестуватися. Щоб отримати усі 18,4%, вам треба буде реінвестувати усі проміжні виплати. Тому бажано придбати ці облігації у кількості, кратній 12 шт., щоб їх було достатньо для цього
Якщо проміжні виплати не реінвестувати, дохід буде меншим. Також він може зменшитися за наявності комісій
Pashigorova1 25 июня 2025, 19:17
Дякую менеджеру Олені за лояльне та ввічливе обслуговування, швидко вирішили всі питання, встановили родинний зв’язок, проконсультувались по багатьом питанням, дуже приємні враження від спілкування отримали в Києві в торг.центрі Оазис
monobankua 25 июня 2025, 20:17
Щиро дякуємо за теплі слова! Це надихає нас працювати ще краще! :)
Cheluskin 25 июня 2025, 10:37
Всё началось с уведомления о зачислении денег на мою карту Monobank по IBAN. Однако вскоре я обнаружил, что счет заблокирован, так как не смог оплатить даже мелочь в интернет-магазине.

Что сообщил банк:
В уведомлении было сказано, что на меня поступила жалоба от конкретного человека (ФИО было указано). Якобы он не получил от меня товар или услугу. При этом о самой блокировке счета в уведомлении не было ни слова.

Мои действия и общение с поддержкой:

Я сразу связался с поддержкой, предоставил все детали операции. О блокировке они ничего не сказали.
Только когда я отдельно спросил, заблокирован ли счет, они это подтвердили.
Я написал человеку, который перевел мне деньги. Он был в полном недоумении и заявил, что никаких жалоб не подавал. Более того, он обнаружил, что и его счет в Райффайзен Банке тоже заблокирован.

Самое интересное:
Я снова обратился в поддержку Monobank, чтобы уточнить, действительно ли этот человек подавал на меня жалобу. Ответ меня ошеломил:

Поддержка уверенно подтвердила, что отправитель денег обратился именно к ним в чат.
Мне заявили, что никакую информацию по делу я не получу, пока не закончится суд.
Я был в шоке и снова связался с отправителем. Из-за такой уверенности банка я, признаться, засомневался в его словах.

Разоблачение:
Чтобы доказать свою правоту, отправитель денег сам написал в поддержку Monobank и прислал мне скриншоты их диалога. В этой переписке:

Банк не задавал ему ни одного вопроса о его «жалобе» на неполучение товара.
Вместо этого поддержка начала расспрашивать его о совершенно другом переводе, который уже он получал от кого-то.
Я отправил эти скриншоты в чат с поддержкой как доказательство их лжи и введения в заблуждение.

Итог:
С этого момента банк, пойманный на лжи, перестал давать какие-либо внятные ответы. Я получаю только стандартные отписки: «Ваш вопрос рассматривается, ожидайте».
monobankua 25 июня 2025, 16:43
Приносимо вибачення за негативний досвід при зверненні до підтримки. Ми завжди намагаємося надавати тільки якісний сервіс.
Ми вже передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення консультацій та вживемо відповідних заходів.
Наразі триває перевірка наданих вами документів та пояснень.
Ми зв’яжемось із вами, щойно з’явиться оновлена інформація.
Чудове обслуговування, дуже приємна дівчинка Каміла.
monobankua 25 июня 2025, 14:47
Проблема решена
Аня Пилипчук 25 июня 2025, 9:00
Банк не дотримується закону про призупинення та перерахунку кредитних коштів для військовослужбовців та їхнх дружин. Якщо в іншому банку без питань зробили перерахування і також зменшення суми платежів тобто виплата тіла кредиту без урахування відсотків до платежу, а рострочка бралась не для купівлі житла і автомобіля які не підпадають до переліку об'єктів для призупинення та перерахунку, та відмови від повернення коштів за оплату від виходу з пільгового періоду. Чекаю на зменшення суми місячного платежу так як роблять інші банки.
monobankua 25 июня 2025, 14:35
Дякуємо від всієї нашої команди за те, що ваш чоловік захищає нашу країну.
Відповідно до законодавства, ми можемо зупинити нарахування відсотків за кредитом, в зв'язку з проходженням військової служби вашого чоловіка.
На поточний момент бачимо, що вам надані кредитні канікули і призупинено нарахування відсотків з дати шлюбу.
Зверніть увагу, кредитні канікули не розповсюджується на період до вступу в шлюб, та на розстрочку/покупку частинами.
fejhoa4123 25 июня 2025, 1:02
Довелось якось відкрити рахунок в моно, умовно кажучи місяців 6 тому, досі є клієнтом цього проєкту УніверсалБанку, мені все подобається, проблем не виникало у користуванні. Банк гарно відноситься гарно до людей, для військових є певна пільга за якої можна не сплачувати оновлений військовий збір 5%, а старий (можливо вже прибрали — не цікавився).

Особисто телефонував до служби підтримки, коли дійсно була потрібна допомога по достроковому знятті депозиту, але потім не треба було, оператор з яким я спілкувався проявив до мене зацікавленість, все гарно пояснив, та навіть морально підбодрював — це дійсно приємно коли відчуваєш людяність у спілкуванні з оператором.

Єдиний мінус, що у мене поганий телефон і іноді застосунок може підвисати, але нічого страшного, готовий стерпіти із-за гарного сервісу
monobankua 25 июня 2025, 14:38
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
0973222773olga 23 июня 2025, 22:00
Хочу подякувати спеціаліста Марію в ТРК МОСТ-сіті за швидке вирішення мого питання. Дуже вдячна що є такі спеціалісти, які допомагають. Залишились дуже приємні враження. ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ!
monobankua 24 июня 2025, 15:35
Дякуємо за теплі слова, це багато для нас означає :)
Саша Гриценко 23 июня 2025, 21:37
Хочу звернути увагу Міністерства фінансів України на абсурдну ситуацію, яка склалася у взаємодії з банком Monobank.

Я відкрив ФОП-рахунок у цьому банку та, не знаючи внутрішніх правил, здійснив кілька (три) перекази з рахунку ФОП на картку фізичної особи. Йдеться про суми по 2−3 тисячі гривень. Ці перекази були успішно проведені, але одразу після цього банк заблокував мій рахунок.

Після блокування я надав у відповідь на всі запити банку повний пакет документів, а саме:

декларації;

накладні на закупівлю та продаж товарів;

договір, за яким здійснювався переказ коштів фізичній особі;

письмові пояснення щодо призначення платежів.

Незважаючи на це, вже четвертий день рахунок залишається заблокованим. На рахунку знаходяться оборотні кошти у розмірі 38 000 грн, які мені терміново потрібні для ведення господарської діяльності.

Я неодноразово звертався до банку з проханням або:

1. Розблокувати рахунок, якщо всі документи їх влаштовують, або

2. Розірвати договір обслуговування, якщо банк не бажає надалі співпрацювати.

На жаль, реакції з боку банку немає. Складається враження, що рахунок було заблоковано на невизначений термін без об'єктивних причин, а сам банк таким чином просто користується грошима клієнтів.

Прошу Міністерство фінансів звернути увагу на подібну практику та, за можливості, ініціювати перевірку таких випадків. Таке ставлення до підприємців підриває довіру до банківської системи України.
monobankua 24 июня 2025, 14:12
Нам прикро, що у вас склалося таке враження про банк.
Згідно з вимогами НБУ, банки зобов’язані перевіряти всі платежі, що зараховуються на рахунки клієнтів. Будь-яке надходження може потрапити під додаткову перевірку — у таких випадках необхідно надати документи, що підтверджують походження коштів.
Наразі триває перевірка наданих вами документів та пояснень.
Ми зв’яжемось із вами, щойно з’явиться оновлена інформація.
Ганна Сисоєва 23 июня 2025, 17:41
Щиро дякую працівнику Уляні за допомогу у підвищенні ліміту на оплату частинами та у роз’ясненні щодо погашення та її контролю)
Тепер задоволена йду купляти товар)))
monobankua 23 июня 2025, 18:24
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! :)
Вдалої покупки!
Kayin 22 июня 2025, 13:37
Вкрай задоволений роботою підтримки та лояльністю до клієнтів, але особливо хочу виділити оператора Ігоря 10492 за вкрай швидку та якісну допомогу у вирішенні проблеми що склалася
monobankua 22 июня 2025, 15:08
Limon5024 22 июня 2025, 13:32
Меня обслужила Ульяна, консультация по валютной карте самая лучшая!!!
monobankua 22 июня 2025, 14:58
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
PSN 21 июня 2025, 15:58
Сегодня прошел несанкционированный платеж. Обратилась в службу поддержки, подключились операторы Євгенія 7504 и Микола 11464. Это была лучшая консультация за шесть лет с Монобанком, особенно, учитывая сложность вопроса. Жаль, что можно оценить только пятью звёздами.😄 Огромная благодарность этим операторам.
Надо отметить, что сейчас уровень компетентности операторов несоизмеримо выше того, который был шесть лет назад. Во всяком случае тех, которые были на связи со мной.))
Недавно также обращалась в службу поддержки в ночное время, в связи с кражей телефона, ответил оператор Андрій, тоже проконсультировал быстро, полностью ответил на все вопросы.
И вообще, сейчас мне нравится уровень, на который вышел сервис Монобанка, скорость решения вопросов.
Спасибо всем, кто способствует его развитию и помогает решать проблемы клиентов.
21 июня 2025, 17:13
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день! ☺️
Andrea25800 19 июня 2025, 20:19
Дуже дякую співробітниці Єлизаветі за швидку і якісну допомогу. Натрапив на шахраїв в інстраграмі, звернувся до підтримки монобанку і мені дуже оперативно допомогли з шаблоном до поліції. Високоякісна підтримка!
20 июня 2025, 9:25
Дякуємо за відгук!
23 июня 2025, 8:25
Відгук не зарахований (на 23.06.2025).

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝