Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Grafsasha1986 12 ноября 2024, 8:08
В пуш повідомленнях при оплаті олх доставка не вказали що буде комісія. Зробив оплату, прийшло повідомлення про зняття основної суми і зняття 650 грн.комісії. відхилив угоду. Повернули лише основну суму, комісію ні. Якщо б в пуш повідомлені вказувалась комісія, звісно б оплату не проводив. Комісію при відмові вам ніхто не поверне. Не рекомендую користуватись послугами цього банку
VIKTORIIA12345 10 ноября 2024, 8:17
Вот перевод отзыва на украинский язык:

Абсолютно жахливий банк, ніякої комунікації з клієнтами. Написала в чат оператору, і він просто зник — так завжди. Неможливо поставити жодне питання. За використання кредитного ліміту знімаються високі відсотки, навіть під час пільгового періоду. Немає жодного позначення, до якого числа і яку суму мені потрібно сплатити. Наприклад, як у ПриватБанку чи monobank, все чітко прописано, до якого числа і яку суму потрібно заплатити. Тут же нічого не зрозуміло, яка сума потрібна для оплати. Відсотки знімаються навіть під час пільгового періоду. Абсолютно безглуздий банк, рекомендую ніколи не мати справи з ним і якнайшвидше закрити активну карту в цьому банку.
Krashtrash58 8 ноября 2024, 12:10
Банк блокує карту, розблокування коштує 75 грн, якщо не розблоковувати, то стягувався плата за обслуговування неактивної карти. Питання — як банк обслуговує заблоковану карту. Схоже, що це шахрайський банк.
Robinhood 7 ноября 2024, 19:51
Зі службою підтрики звʼязатися майже неможливо.
Пишеш у чат — в середньому очікування на оператора 3−5 годин. Далі коли оператор відповів і задав питання, в разі відсутності відповіді від клієнта протягом 5хв закривають чат та твій кейс і все починай спочатку. Останній раз написав їм о 19−00, мені оператор відовів о 5−30 ранку і о 5−35 закрив чат, бо «ми не дочекались вашої відповіді».
Дзвониш по телефону — ніхто не відповідає по 20 хв і кажуть писати у чат. Ага, я вже спробував в продовж 3х днів, поки не вдалося.
Єдине, що них гарне в підтримці — це музика при очікуванні, але після 20 хв очікування, навіть вона починає дратувати.

Із того, що сподобалось — це висока % ставка на безстрокові грн депозити — 10%.
Але це не рятує від жахливого сервісу і фактичної відсутності підтримки.

Дуже не рекомендую і планую закривати рахунки.
requiming 5 ноября 2024, 17:53
Банк не надав мені належного офіційного повідомлення про зміну тарифів за обслуговування рахунку. Як виявилося, протягом трьох місяців із мого рахунку щомісячно списувалися кошти в розмірі 200 грн за неактивність, про що я не був попереджений у відповідності до вимог чинного законодавства. Представники банку стверджують, що було надіслано пуш-сповіщення, проте я його не отримував. Пуш-сповіщення не може вважатися офіційним способом сповіщення про такі важливі зміни, оскільки воно не забезпечує юридично значимого підтвердження отримання інформації клієнтом.

Відповідно до статті 55 Закону України «Про банки і банківську діяльність» клієнта мають інформувати про зміни в умовах договору у спосіб, який забезпечує належне отримання інформації. Пуш-сповіщення не дає можливості підтвердити, що клієнт дійсно ознайомився з інформацією.

Згідно з статтею 56 цього ж закону, клієнт має право на своєчасне отримання повної інформації щодо тарифів і умов обслуговування, а банк зобов’язаний надати її у доступній формі. Неналежне інформування про зміну тарифів порушує це право.

Прошу банк повернути безпідставно списані кошти та в подальшому надавати інформацію про важливі зміни в обслуговуванні згідно з вимогами законодавства, наприклад, через офіційні листи або повідомлення в особистому кабінеті, що дозволяє підтвердити факт отримання інформації клієнтом.
Антон Бец 1 ноября 2024, 13:44
Помічено що кожного місяця почали брати з валютного рахунку якісь комісії, що зростають.
Підтримка в телеграм не відповідає на протязі дня. Колцентр також.
Як замовити зняття валюти — незрозуміло, що відбувається також. Явно банк пішов у статус проблемних.
Максим Кособукин 25 сентября 2024, 10:09
Ситуація смішна, бо банк виявився дуже дріб'язковий, тому і написав.
Прийшов у великий будівельний магазин, обрав категорію Ремонт і будівництво (МСС 5200, 5211), зробив невеличку покупку. Кешбеку немає. Дивлюсь в Гуглі МСС 5200 — шпалери, фарби і тд. Все це є в магазині. Пишу у підтримку, там кажуть кешбек не нараховано, бо у магазина МСС 5231 (як у багатьох Епіцентрів), так само торгівля шпалерами, фарбами і тп.
Потім скидають якісь правила з сайту за 2021 рік, де взагалі немає цих всіх МСС у вказаній категорії.
Питаю, що мені робити якщо я обрав категорію де товари в магазині збігаються з переліком в МСС.
Відповідь «геніальна» — уточніть в торгівця перед купівлею.
Тобто по суті банк робить для клієнта лотерею, бо з двох суміжних категорій з однаковим переліком товарів активує тільки одну, і що вам випаде в чеку ніхто не знає, як і касири про МСС.
Вважаю це введенням в оману споживача!
MAMAZHEKA1998A 12 сентября 2024, 5:42
Дуже гарний банк
Дмитрий Мал 30 августа 2024, 19:04
Був створенний платіж із невірними реквізитами (помилково). За регламентом НБУ подібні платежі мають або повертатись на уточнення реквізитів, або повертатись назад на рахунок.

Зателефонував на службу підримки, пояснив ситуацію, кажуть що нічого не можуть вдіяти.

Написав до поліції про шахрайство. Моніторю ситуацію
Ліза Гудзенко 22 августа 2024, 23:22
Доброї ночі, ізібанк без будь якої причини заблокував мої рахунки. Мені тільки 18 і я не працюю, тільки навчаюсь. Тому довідки ок-5 або ок-7 надати не можу. Як тільки мене заблокували, я одразу написала в підтримку, та одразу надала докази до всіх походжень коштів по моїй картці. За кожну копійку я відповіла, та вблагала вивести кошти. Але їм все одно, після того як я сказала, що не можу надати Довідку отримала наступну відповідь. «відповідь вашу зафіксовано. до вирішення питання, кошти вивести відсутня можливість». Навіть не знаю, що мені робити без тих грошей… Банк шахраїв забрав мої кошти, та не збирається віддавати!
Сашуля Карлупа 19 августа 2024, 18:42
Закрили рахунок без підстав, і залишок переказали на карту іншого мого банку але -20%. Типу комісія при закритті
Минфин
Ответ администратора
22 августа 2024, 16:33
Відгук не зарахований (на 22.08.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Сашуля Карлупа 19 августа 2024, 18:32
Закрили рахунок в односторонньому порядку. І повернули залишок на карту іншого банку без 20% від суми.
В первый день с самого утра я непойму как заблокировали мой номер телефона превышен лимит неправедных вводов пинкода чтоб войти в приложение, я и незнаю пинкода уже больше года эта карта уменя, и решить проблему может *** только оператор, класс! Пишу им они извеняються, а я не могу зайти чтоб решить свои проблемы я пишу им в Вайбер в телегу и звоню ноль все операторы заняты к вечеру в Вайбере ответил кое-как ожидая по 15 минут каждое сообщение розблокирывали номер ура, на следующий день проснулся утром в магазине не могу розпоатиться картой захожу в приложени моя карта заблокирована класс! С горем попола к вечеру оператор сказал надо перевыпустить, заплатил 50гр пошол получил новую карту, на третий день не могу перевести деньги с приложение, пишет что надо подтвердить новое устройство, *** какое новое устройство *** операторы молчать уже 14,27 время жду вечера может проснуться болять закрою счёт и ну его нет терпения уже
BankoCabanko 9 августа 2024, 10:30
Неможливо самостійно через аплікуху закрити картку.

Підтримка відповідає через 72 години. Ставе запитання і пропадає на 30 хвилин. Потім пише досвідоссс.

Вирішив закрити рахунок. Після двох заходів по 72 години сформував, повний пакет документів і відповідей. Відразу як у третій раз мені відповіли, то все дав у чат.

І що ви думаєте, знов після 30 хвилин мовчання мені пишуть, чи зручно мені відповісти на кілька фінансових питань. І через 6 хвилин чат закривають. Розумію, що хотіли знов тупо спрощувати, а чому, а залиштесь, а ми найкращщщщщі.

Банк дуже не зручний, до цього опит користування 3 роки. Лише негатив.

Ну що знову 72 години до наступної відповіді :)
Руслан Черномор 6 августа 2024, 0:06
Почав дивитись телефон, помітив що у мене є картки якими я не користуюсь, вирішим по закривати не потрібні. Також у Ізі банку відкрито було валютну доларову, і гривневу.
На лінію не зміг дозвонитися, вирішив написати у чат, відповідь мені у чаті дали через 10 годин… і я її отримав десь о 6−7й годині ранку, там було написано «Чим вам допомогти», «окей, раз ви не даєте відповідь то зверніться повторно».
Ну все буває, я вирішив звернутись ще, пишу вже у вайбер і телеграм, нуль на масу, відповідь через годин 5/8 це мінімум. Пишу треба закрити картку, вони уточнюють який у мене кредитний ліміт, далі номер картки, ПІБ. Ну це одним словом відбувалося щось незрозуміле… далі оператор пропав, я пишу йому «Ви заснули?» Оператор наступний бере компутер і пише «Ви спілкуєтесь слішком грубо в нашому чаті, я вимушений звершити діалог» і тут я вже вибачте не міг стриматись… Навіть не така термінова задача щоб карту закрити але саме відношення ніби я прийшов до Івана додому і вимагаю з нього кави… Потім підключився Денис, потім Марина… і хто там тільки не був… мінімум 7−8 операторів, і нарешті ця Марина мені скидає заяву, я написав, підписав, далі приєднується Володимир, запитав у мене два рази який ліміт встановлено, і взагалі питали одне й те саме по декілька разів, враження про банк просто жахливе, нарешті подав заяву через Марину і Володимира, це було щось таке дуже складне, здається на Говерлу швидше я збирався ніж закривав рахунки.
Оператори не знають як закрити рахунок, ображаються коли їм пишеш щоб нарешті включались у роботу, одразу чат завершується. На лінію щоб розуміли, телефонував разів 6−7, хотів запитати що там відбувається, але поняв що вони там всі настільки зайняті що мене вони там зовсім не чекають!
Шановані клієнти і ті хто хоче стати клієнтом цього непорозуміння, обходьте стороною, ви підтримки не отримаєте.
Тому до керівництва велике прохання, перегляньте регламент надання відповіді, або закрийте свій чат від якого толку «0».
Roman Ost 3 августа 2024, 20:35
Хочу закрити в них рахунок, щоб не попасти під комісію якщо вони його мені самі будуть блокувати без причини як це було в мого знайомого
Але це не можливо, підтримка не відповідає ні у месенджері, ні телефоном вже третій день.
Уявляю собі ситуацію коли в тебе крадуть телефон і тобі необхідно зразу звернутись у підтримку, щоб заблокувати карту
Ізі банк невже з такими відсотками по кредитах неможливо найняти більше співробітників у підтримку?
innapcholko 19 июля 2024, 9:01
На пару с Таскомбанком — что-то банку вздумалось и начали блокировать счета.

Мы уже составили и передали поддержке платежную инструкцию подписаную КЕП через ДИЮ, для перевода личных средств на свой счет в другом банке.

Банку желаю удачу с затягиванием исполнения платежной инструкции.
ukrx 5 июля 2024, 17:50
Прислали сообщение — изменили тариф. На сайте написано не понятно будет ли облагаться 0.5% от ОВГЗ от Дия или не меняется.
maksym1MA 4 июля 2024, 8:27
Як говориться, якщо система не досконала і працює, то це означає, що можна скористатись «лазейкою» і обкрадати народ. Саме це і робить ізібанк, оскільки з недавних пір цей банк почав блокувати рахунки користувачам і при закритті рахунку забирати собі 20% від сумми, бо вони так прописали в «умовах».

Особисто в мене є троє друзів, які попали на цей скам від банку. І як це завжди відбувається, банк чекає позитивного балансу від 25тис грн і після цього блокує рахунок, а потім забирає собі 4−10 тис грн як комісійні.

При чому комісійні клієнт платить за перевод з закритого рахунку на свій рахунок в іншому банкові, а коли ти приходиш у відділення ТАС, щоб зняти кошти і написати заяву на закриття рахунку — співробітники ТАС кажуть, що ізі це просто банк на ії ліцензії і вони до нього відношення не мають і що взагалі там дуже погана репутація банку вже.

Коли я виізжав з окупації, я бачив ворога там, але ніяк не міг подумати, що вороги всередині і саме в банку ІЗІ — який краде гроші своїх клієнтів.
В меню есть актуализация данных, но не ясно надо ли ее проходить.
Если что-то не сработал, загружасть надо файлы по новой заново

Курс валют в izibank

Курс валют в izibank

Главная / Банки Украины 🏦 / izibank 💰 / Отзывы о izibank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о izibank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.