Курс валют в izibank
EUR | 44.5 | 45 |
Блокировка всех карт
Ужасный банк, как можно так работать!
Блокування рахунку
Не повертають заблоковані кошти!
Вже приблизно пів року ізі банк не повертає кошти!
Підтримка просто не відповідає! Як на це можно вплинути?
Підтримка
Поддержка
Жахлива підтримка
прострочена картка єПідтримки
Гадаєте в застосунку є можливість самостійного перевипуску віртуальної картки? Ні.
Може думаєте банк сам перевипустив картку? Також ні.
АФЕРИСТИ ЯКІ КРАДУТЬ ВАШІ ГРОШІ
І підтверджуй що кошти твої…
Підтвердив.Чекайте
Крім того чекав і в кінці (Закрили рахунок без причин (Гроші переоахували невідомо КУДИ з моєї карти без моєї згоди)
І ТЮТЮ грошенята.
ЧАТ ЧИ ГАРЯЧА ЛІНІЯ ТРЕБА ПО 6годин чекати і то не факт що трубку візьмуть чи відпишуть (бо гроші ВАШІ в них)
НЕМАЙТЕ ДІЛА ЦЕ ПРОСТО (АФЕРИСТИ ЯКІ привласнюють чужі кошти)
Наклеп
Дозвонилась до гарячої лінії, мені сказали, що не знають чому саме ця стаття і припинити відносити банк залишає за собою право в будь який момент.
Збираюсь звертатися до суду, бо такий наклеп це вже занадто!
Не раджу з ними зв’язуватись
За службою підтримки треба буквально бігати. На телефонні дзвінки ніхто не відповідає, в чаті повідомлення ігноруються по дві доби.
Блокування рахунку без попереждення чи пояснення. Пітримка мовчить другий день, навіть не відповідають ні у Вайбері, ні у ТГ
Заблокували мені картку, на якій менше 2500 грн. Причому заблокували без якихось попереджень чи принаймні інформування щодо блоку. І підтримка мовчить. Геніально. Коли не треба, так пуш-повідомлення кожен день про їхні кредити, депозити чи новий кешбек. А от проінформувати людину щодо блоку карти не можуть. І ти стоїш як ідіот у магазині, не розуміючи, що відбувається і чому ти не можеш розрахуватися…
Ще вчора ввечері написав у їхні Вайбер та Телеграм, зранку продублював — мовчання. Навіть не вітаються…
Неможливо розблокувати додаток
Служба підтримки
Банку начхати на своїх клієнтів
Ужасное чудо …
Мошеннический банк, заблокировал карту и сказал ждать 30 дней
Без всяких причин 19.02 заблокировали карту и 15017 грн. 64 коп. на ней, которые выводил с криптовалютных накоплений через p2p, и потребовали все справки и квитанции начиная с ноября 2024 года, естественно я их все не храню.
Полдня пытался связаться с техподдержкой, по телефону не дозвониться, в телеграме и вайбере отвечают спустя несколько часов и если за минуту не успеешь ответить то закрывают чат и нужно всё начинать с начала и снова писать то же самое!!!
На мое пожелание разорвать договор и вернуть деньги начинают заливать что это невозможно и нужно обязательно объяснять происхождение средств!
Доказательства происхождения средств предоставил, после чего представитель банка в вайбере сказал что теперь нужно ждать 30 (ТРИДЦАТЬ!!!) дней решения банка, и все это время как понимаю банк будет безвозмездно пользоваться МОИМИ деньгами и зарабатывать на них, а мне морочить мозги!
А еще в октябре было дело мне исполнительная служба блокировала карточные счета за один небольшой долг (я его быстро вернул практически сразу же) так этот izibank ПЕРВЫЙ заблокировал тогда мне счёт и забрал кредитный лимит, а потом ПОСЛЕДНИЙ из 5 моих банков разблокировал его спустя неделю после того как долг был оплачен, и кредитный лимит уже отказался возвращать, даже при том что активно пользовался банком и оплачивал в магазинах товары и оплачивал коммуналку, это они так любят своих клиентов!
Не рекомендую этот банк, это СКАМ, 0 из 10!!!
Незадовільне обслуговування
Мінфін розберіться