Курс валют в Идея Банке
PLN | 9.8 | 10.15 |
Нові стандарти спілкування з клієнтами для установ банківської сфери
Дія розгортається у Відділенні на Чоколівському бульварі у Києві.
У лютому закінчився термін дії моєї депозитної картки, якою я майже не користувалася, лише знімала або переказувала кошти. Перед закінченням терміну дії зверталася на відділення уточнити чи треба її замовляти, чи буде перевипущена автоматично. Мені повідомили, що треба звертатися. Крім того, тоді ж на відділенні сказали, що карта буде платною. Подумали, що це через те, що термін її дії ще не закінчився і плата мається на увазі як комісія за випуск додаткової картки або як перевипуск за ініціативою клієнта.
Був локдаун, тому спробувала переказати кошти з рахунку на свою іншу картку, операція пройшла успішно, тому різкої потреби іти і замовляти картку, яка як така мені і не потрібна, не було.
У березні все спрацювало. У квітні при спробі провести таку операцію виникли проблеми. Гарача лінія повідомила, що причина може бути у відсутності картки, спеціаліст гарячої лінії уточнила, що за моїми тарифами картка має бути перевипущена безкоштовно. Тому, зібралися з мамою і пішли на відділення.
На відділенні на зустріла спеціалістка С.У. (як пізніше дізналися, такі були її ініціали, хоча ані бейджа, ані таблички на столі не було, мабуть це також банківська таємниця). Вона почала оформлбвати перевипуск та повідомила, що картка буде коштувати 75 грн. Справа не в 75 грн., але якщо картка мені не критично потрібна та ще й на гарячій лінії сказали, що вона має бути безкоштовна, то чому на відділенні кажуть інше?
Я: Давайте я наберу гарячу лінію, щоб з«ясувати, що вони мали на увазі?
С.У.: Не треба мені гарячу лінію! Я сама все знаю, та маю, у кого запитати.
Вона набрала когось на мобільному, після чого підтвердила, що це коштує 75 грн.
Вийшовши з відділення знову телефоную на гарячу лінію, адже хтось із них, очевидно, помиляється. Г. Л. знову перевіряє усі подробиці, підтверджує, що картка безкоштовна та фіксує моє звернення розібратися в ситуації. Того ж дня трохи згодом Г. Л. телефонує знову.
Г. Л.: Ну що, Вам вже дзвонили з відділення?
Я: та ні.
Г. Л.: Дивно, мали перетелефонувати, вибачитись та запросити на зустріч. То що, мені фіксувати скаргу?
Я: Та поки не треба, адже день, ще не закінчився — може ще подзонять.
Місяць потому ніхто не подзвонив. Надійшли наступні відсотки, знову іду на відділення зняти кошти з рахунку та усе ж замовити свою безкоштовну картку. Перед походом ще раз телефоную на Г. Л. і знову кажуть — «безкоштовно». Знову черга, 2 менеджера та касир. Начальника немає. С.У. на місці, підходить черга саме до неї знов. Нормальним голосом без претензій та сарказму пояснюю ситуацію, передаю слова Г. Л.
С.У.: Ну, вибачатися я не буду, а картку безкоштовну Вам зроблю!
Я: Не зрозуміла, то що, це Ваша особиста «акція»? То в чому була проблема її випустити минулого разу. (але ж маю право знати, з якої причини я під час карантину та локдауну іду до банку, витрачаю час, стою в черзі і йду без резульату!)
С.У.: У мене жодних проблем нема, я випущу Вам картку безкоштовно, хоча у Ваших тарифах вона платна. Це у Вас щоразу якісь проблеми та претензії, а у мене нема!
Її хамські відповіді також увесь час супроводжувалися невербальною лексикою, як то закочування очей, хмикання та призирлива посмішка, яку приховати не вдавалося навіть під маскою.
Я сторопіла, бо зовсім не очікувала такого спілкування з клієнтами, ще й при тому, що на відділенні було повно народу і поряд також обслуговувалася клієнтка. Вирішила прямо на місці набрати службу підтримки, щоб дізнатися, чи це нормально взагалі так відповідати клієнту. Весь час спеціаліст продовжувала хмикати і закочувати очі…
Я: Вибачте, а чому Ви взагалі дозволяєте собі так спілкуватися з клієнтом? У Вас що, сьогодні останній робочий день, чи Ви така по життю?
С.У.: Це Ви така по життю!
Я: Ваш стиль спілкування не відповідає ані нашому часу ані банівській установі, так говорити можуть хіба на базарі.
Ці останні слова говорила їй вже в спину, бо вона зірвалася з місця, пішла в підсобку, звідки спішно вийшла з телефоном на вулицю.
От сиджу і думаю… А в чомусь вона була-таки права… Я дійсно така — чомусь генетично не перетравлюю хамство, нахабство і неякісні послуги. І я в чомусь була неправа — навіть на базарі зі мною так ніхто не спілкувався жодного разу. Не зрозуміло чому працівники фінансової установи, які отримують зарплату завдяки тому, що такі клієнти як я довіряють їм свої кошти дозволяють собі такий тон та стиль спілкування, після якого у мене особисто ще довгий час тремтіли руки та голос.
Мабуть, це якісь нові стандарти… Надіюся ні!
Будьте осторожны и хорошо подумайте прежде чем давать свои данные этому банку
Сегодня столкнулась с мошенничеством в данном банке
Дякуємо за відгук залишений на порталі Мінфін. На жаль, наданої інформації не достатньо для ретельного аналізу описаної вами ситуації.
Для надання вичерпної відповіді просимо вказати ваш контактний номер телефону та електронну адресу для надання відповіді.
Годовая реальная ставка за кредит наличными 121%??
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Видимо Бог отвёл от этого банка
Продовження телефонного терору
Висновок один, що банк набрехав в листі та не видалив номер і на далі займається терором.
Писати в особисті повідомлення на цьому сайті банкові немає сенсу — він просто їх ігнорує.
Будь ласка, хто має успішний кейс як припинити це знущання — відпишіть в коментарях. Немає уже сил це терпіти.
рефинансирование кредита в другом банке
Договорились, что в понедельник перезвонят, пока прийдет окончательный по рефинансированию от своего банка. Решил зайти сюда почитать отзывы, готов был уже отказаться т. к слишком много нигативных, но консультант Анастасия, спокойно обьянила в каких случаях служба безопастности банка может побеспокоить.
По итогу оформили заявку в понедельник рефинансирование+наличка, во вторник с утра вопрос рефинансированию был решен- кредит был выплачен, наличные на карте.
Про обслуживание в отделении говорить не буду, его к сожалению просто нет, менеджер ничего вообще не обьяснила, пришлось самому вытягивать информацию, ответы были таким тоном, как будто я забираю ее личное время.
Но хочу отдельно выразить благодарность консультанту Анастасии, не знаю с центрального оделения или нет, в телефоном режиме все время держала ситуацию на контроле, даже во время оформления документов перезванивала и спрашивала все ли хорошо.
Особенная благодарность службе безопастности банка, которые вникают в кредитную историю, понимают разницу между кредитными картами с высоким лимитом, который погашается движением по карте, и кредитом наличными, который дает основную нагрузку, а не пугаются цыфр и отказывают в кредите.
НАЙГІРШИЙ БАНК У СВІТІ …
Позорище
Полный отстой.
Почему Нацбанк не закрывает эту шарашкину контору?
Обходите 10-й дорогой.
84% реальных годовых за кредит!
Банк аферист!
Неоднократно пользовался услугой банка, приобретая товар на сайте в рассрочку 3 месяца. Являюсь клиентом с кристальной кредитной историей. И вдруг столкнулся с бездарным приложением IdeaBank. Эти товарищи зарабатывают на следующей схеме, вы погашаетесь кредит через моб приложение, нажимая кнопку «погасить полностью», деньги списываются, а вот в ихней системе зачисление происходит на следующий день, тем самым образуя недоплату, в моем случае 45 коп. при разговоре с сотрудником банка, он утверждает, что кредит закрыт, рады сотрудничеству, моя ошибка не запросил справку о закрытии. Проходит 6 мес, и мне насчитывают 2800 грн. Неоднократно обращался с письменным заявлением об урегулировании данной махинации банка, на двух кредитных комитетах мне отказали. Служба взыскания банка, вынесла мозг всем родным. Пришлось платить. Обходите стороной данный банк, похоже ихняя единственная статья дохода, округление копеек в мобильном приложении, чтоб клиент не видел, и начисление драконовской пени в следствии.
отличное обслуживание клиетов
Спам телефонный
Самый ужасный банк!!!
Не хотела писать плохой отзыв, всегда лояльно отношусь ко всем сферам услуг, но тут случай просто вынуждает, да бы остальные люди обходили данный банк стороной.
Изначально я не собиралась оформлять карту в данному банке, но мне позвонил сотрудник (видимо у них есть отдел по привлечению клиентов), рассказал, что можно бесплатно оформить карту на очень «выгодных» условиях. Я согласилась на свою голову (Привез курьер договор с реквизитами банка во Львове и карту с лимитом в 15 000 грн. Да, соглашусь, что при нынешних условиях жизни, карта банка, как запасной вариант в критических ситуациях, очень выручает, но никто и не догадывается в какую яму можно влезть. Договор, чтоб Вы понимали печатают на 1 стр. А4 самым мелким шрифтом, так чтоб клиент вообще его не читал. Но суть даже не в этом, если ты пользуешься этими кредитными средствами, то конечно тебе капает %, но ты не видишь в мобильном приложении за что списываются средства. Ты пополнил карту, знаешь на сколько, потом проверяешь зашли ли средства, а у тебя деньги просто исчезли.
Последней каплей по работе с данным банком это снятие % в размере 384 грн, это при условии того, что я закрыла карту полностью по сумме, но спустя день пополнила мобильный на 330 грн и на следующий день сразу их вернула, пополнив на 395 грн. Вопрос с сотрудникам и учредителям данного банка как % может быть больше использованной транзакции??? Я бы не спрашивала, если бы не общалась с чате с сотрудником банка, которая уверила, что я закрыла под ноль всё и могу смело идти в банк и закрывать данную карту. Вот такие дела…
Ужасное всё в работе с данным банком:
Сервис
Приложение
Условия (не верьте, что есть хороший льготный период, потому что его по факту НЕТ)
Специалисты в чате не квалифицированные
НИКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННЫЙ БАНК (ОБХОДИТЕ ЕГО СТОРОНОЙ)
Перестаньте мне звонить!!!
Идеальная схема кидалова от банка!
Просто идеальная схема — продать заведомо неправильную страховку, и в случае повторного обращения клиента продать еще одну, ну или заработать 60%. Был бы у меня другой состав характера, разнес бы там все в этом отделении. Безсовестная система, дурит народ!
Жахливий банк
Найвеселіше почалося через місяць коли почалися дзвінки з відділу по заборгованості.
Перепутала суму погашення і заплатила трохи менше ніж мало бути, це б***о, інакше не назвеш дзвонило кожні 5 хвилин, з різних номерів, на те що я в дорозі і не зручно розмовляти ім абсолютно начхати, вимагання з хамством чистої води, кажу приіду закрию повністю суму кредиту щоб кожен *** не дозволяв собі видзвонювати та виговорювати що йому думається.
В той самий день закрила кредит повністю і не хочу мати з цим банком абсолютно нічого спільного,
У відділенні кажуть, да ми знаємо що б**ло, всі жаліються. Це реакція банку який цінує своїх клієнтів?)
Набрали по оголошенню, які виявляється знаходяться у франківську, які не вміють адекватно спілкуватися, не мають жодної поваги до клієнта, не розуміють з ким спілкуються, тупо вибивають напористо гроші
Осадок залишився дуже не приємний
Подяка «Ідея Банку»
Висловлюю особливу подяку консультанту Наталії за чудове обслуговування, людське і чуйне ставлення, увагу і коректність. Сподіваюсь, що прекрасна робота Наталії, завжди буде високо оцінена.
Величезне спасибі самому банку, який швидко дає дозвіл на кредит, не мучить клієнтів.
Звертайтеся саме до цього банку, якщо у вас виникли якісь фінансові труднощі. Я, впевнена, що саме тут вам допоможуть. Як свого часу допомогли мені. Дякую великій команді «Ідея Банку», ВИ — КРАЩИЙ БАНК!
Красиво рассказывают, но в кредитах отказывают
Гірше самої останньої МФО
Відповідно до статті 189 КК України вимагання полягає у незаконній вимозі передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці.
Особливо хочеться відмітити таку собі ШЕВЧЕНКО МАРЯНУ ЛЮБОМИРІВНУ (сумніваюсь, що це її справжнє імя, але для роботи у цій філії Львівського Рейху ій надали таке). Не в той час ви народились, на жаль, М. Л!!! Вам би в Освенцім…наглядачкою ціни б не було. Саме для вас: Вимагання караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна. … А всі інші ваші методи і фокуси — то до Боженьки… він не забариться, не хвилюйтесь. Наостанок — була домовленість про сплату частини боргу. Сплатила. У 7 годин вечора — дзвінок з «робота Вертера» (до Києва чомусь з Франківска — там у них ще одна філія варіятського шпиталю???) — «Вашої суми недостатньо, негайно сплатіть і т.п.» Я так розумію, завтра треба вставати раненько, брати у руки попкорн, і чекати на дзвінок Маряни Любомирівни — по усіх існуючих в радіусі 5 км від мене телфонах. The Show Must Go On, шановні!!!