Обманюють і грубіянять
Для недопущення збільшення вашого фінансового навантаження в подальшому, просимо сплачувати лише мінімальні платежі.
Це допоможе фінансової системі України зберегти стабільність та знизить ваше кредитне навантаження після завершення дії воєнного стану.
Сподіваємося на розуміння. Вдалого дня та мирного неба!
Не приходят СМС сообщения для подтверждения операций
Кому война, а кому мать родная
Была добросовестным клиентом до 24 февраля. Сейчас каждый день присылают уведомление об внесении обязательного платежа по кредитной карте. Вы хоть смотрите место проживания клиента??? Каким образом находясь в оккупированном городе, где нет никаких средств для ВЫЖИВАНИЯ мы должны оплачивать кредиты??? Проценты естественно вы начисляете. И даже когда закончится война, находясь в десятитысячном минусе можно будет погасить кредитную карту? Вы издеваетесь ??
Для недопущення збільшення вашого фінансового навантаження в подальшому, просимо, по можливості, сплачувати мінімальні платежі.
Сподіваємося на розуміння. Вдалого дня та мирного неба!
Нісенітна дурість
Написав письмову заяву, результату, чи хоча б відповіді від банку, немає вже понад місяць… Ганьба та й годі
Відповідь на Вашу заяву від 14.06.22 р. була направлена Укрпоштою на адресу Вашого проживання, адже у своєму зверненні Ви обрали саме такий спосіб зворотного зв’язку.
Будь ласка, очікуйте на листа, або зверніться у відділення для отримання копії відповіді.
Сподіваємося на розуміння та подальшу співпрацю!
Вдалого дня та мирного неба!
Вимагають паспорт громадянина росії
Скріншот: https://imgur.com/a/X4tikHX
Форвард-Банк (раніше «русский Стандарт») вкотре показує своє відношення до українців. Спочатку перефарбувавшись, типу не з росії, а зараз паспорти рф вимагає.
Керівництво та вся команда банку є патріотами України. Ми найсуворішим чином засуджуємо нічим не виправдану відкриту широкомасштабну збройну агресію РФ проти незалежної, мирної та демократичної України.
Банк припинив усі відносини з клієнтами та грошима, що мають російське та білоруське походження. Ми підтримуємо санкції проти країни-агресора.
Ми також підтримуємо українську армію та долучаємося до збору коштів для ЗСУ.
Бережіть себе! Вдалого дня та мирного неба!
Банк жах
Продав авто щоб погасити кредит. Покупець хоче зараз переоформити на себе. Я не можу цього зробити. Бо арешт. Повернути кошти теж не можу бо відав банку. Тупік. 0509261196 чекаю дій.
Додатково повідомляємо, що Міністерством юстиції тимчасово припинено доступ до автоматизованої системи виконавчого провадження та реєстру приватних виконавців.
Найближчим часом його мають відновити, а виконавець зможе повідомити нас про зняття арешту.
До того Ви маєте сплатити суму основної винагороди приватного виконавця та витрати на виконавче провадження.
Після чого ми зможемо надати Вам довідку про закриття рахунку, а виконавець, відповідно, зняти арешт та прибрати відомості з реєстру боржників.
Гарних вихідних та мирного неба!
Ужасная работа горячей линии!!!
Сами изменили фамилию
Когда обратился в поддержку, то сказали, что нужно идти в отделение с документами. Но меня очень интересует на каком основании они ее изменили, вот им самим не интересно, почему вдруг изменились данные. Выходит они не заинтересованы в своей безопасности, что бы узнать причину изменеий в их системе. К тому же при открытии карты ксерили документы и там все есть.
Доверия 0, поражает безразличие, что сами не могут внутри провести проверку, а я должен идти и доказывать что я это я.
Проще закрыть карту, так как еще и кешбэк они убрали.
Будьте осторожны! Банк списывает в минус за обслуживание Дебетной карты!
Из-за ограничений в начале войны, в 1000грн в день, пришлось больше недели переводит все деньги с Коко-Дебетной на карту другого банка (где нет таких ограничений) — на случай если понадобятся сразу много денег.
На счету остались копейки, вроде ничего не предвещало беду — но банк решил списать 15грн за обслуживание карты — теперь дебетка в минусе!
Таким образом банк создал ситуацию, что-бы с карты пришлось вывести все деньги, а еще нагадил — загнав карту в минус.
Будьте внимательными! Банк не просто так прозвали «Скунсом».
Форвард банк
Відстрочення платежу надається в автоматичному режимі, у випадку невнесення обов’язкового платежу, для цього не потрібно звертатися до банку.
Відстрочення платежу – це відтермінування сплати боргу, а не його прощення. Це пауза у розрахунках клієнта з банком під час воєнного стану в країні.
Для недопущення збільшення Вашого фінансового навантаження в подальшому просимо, по можливості, сплачувати мінімальні платежі.
Це допоможе фінансової системі України зберегти стабільність під час війни та знизить Ваше кредитне навантаження після завершення воєнного стану. Сподіваємося на розуміння! Бережіть себе! Разом — переможемо!
Почему этот банк работает?
Банк входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією НБУ, і є членом Фонду гарантування вкладів України.
Ми також підтримуємо українську армію та долучаємося до збору коштів для ЗСУ.
Тільки разом переможемо! Гарного дня та мирного неба!
Некомпетентный, но очень забавный
29.05 в Польше пробовал рассчитаться в кафе — неа, рядом был банкомат попробовал снять деньги — неа.
Написал в чат — ожидайте, позвонил на кц — ожидайте.
Ожидал несколько часов, хорошо что ждал автобус заодно, ответа нет, карта в блоке, плюнул, перевел 7000гр на другую карту и без проблем всё сделал. Это по поводу некомпетентности.
А теперь по поводу забавности. 30.05 с утра банк в чате таки дал ответ: «Вчора (29.05) о 14:30 обмеження по картці були зняті, відповідно, операція була проведена успішно.»
Шо серьезно? Это какая операция була проведена успішно?) Та где я не смог в кафе рассчитаться или та где я с банкомата денежку не смог снять?) Аааа.не ну если вы про перевод по итогу этих 7000гр с вашей карту на карту другого банка — тогда да, это успешный успех. И на том спасибо)
Заблокував рахунки та не надає причину
Радісна новина
Верните Кредитный лимит
Технічні проблеми. Через підтримку не вирішуються.
Процес оплати запускається, досить довго триває і закінчується повідомленням: «Хост acs.forward-bank.com довго не відповідає.»
Звичайно, поповнити телефон можна і у інший спосіб, наприклад, через додаток. Але ж так бути не повинно, крім того, ця проблема з`являється і на інших сайтах.
Звертався у підтримку — лише відповіли, що з моєю карткою все гаразд. Проблема існує і досі.
Чи актуальне ще для Вас це питання? Гарного дня та мирного неба!
Кредитных каникул нет
Відстрочення платежу – це відтермінування сплати боргу, а не його прощення. Це пауза, тобто відтермінування у розрахунках клієнта з банком під час воєнного стану в країні.
Для недопущення збільшення Вашого фінансового навантаження в подальшому, просимо, по можливості, сплачувати мінімальні платежі.
Це допоможе фінансової системі України зберегти стабільність у період воєнного стану та знизить Ваше кредитне навантаження після завершення воєнного стану. Сподіваємося на розуміння! Бережіть себе! Разом — переможемо!
Все не так плохо …
Не порядочный банк!!!
Вот как банк форвард относится к клиентам, которые стараются выплачивать задолженности в военное время!!!
Запахло тимчасовою адміністрацією! Поклали на свого клієнта.
«P2P-перекази у системі Інтернет банк „Forward Online“ та P2P-перекази з карток АТ „БАНК ФОРВАРД“ (через меню „Переказ на картку українського банку“ або „На вільні реквізити“) встановлено на рівні 1 000 грн. в день.» це вже колишній банк.
Буду скаржитися в НБУ! Це смішно 1000 грн в день.
Нащо класти гроші в даний Банк, якщо ти їх через місяць, коли вони тобі будуть треба, получиш тільки 1000 грн в день, Ви з глузду зїхали. Знімайте ліміти згідно лімітів НБУ, а то буде горе.
Інформація про встановлені ліміти по операціях з платіжними картками розміщена на офіційному сайті за посиланням https://www.forward-bank.com/press-center/news/2022/yaki-viddilennya-forward-bank-pratsyuyut-27042022-r/. Сподіваємося на розуміння!