Курс валют в Райффайзен Банке
Не встиг опублікувати свій відгук — прочитавши відгук недоспівробітників Райфу
Не шановні співробітники Райфу, а надайте, но на загал зноску, де це вказано в Меморандумі застосовувати ліміт встановлений Клієнту на переказ ВЛАСНИХ коштів за реквізитами IBAN на власні рахунки в інших Банках?
Очікуємо результатів!
Попереджаю ВСІХ Клієнтів — якщо Райффайзен або інший банк посилається на вимогу Меморандуму — звернення на гарячу лінію НБУ — і будь який співробітник такого банку включаючи Райф опиняється в незручному становищі.
Оскільки вказівка НБУ у Меморандумі говорить абсолютно про протилежне.
Співробітники переперестраховуються і починається повна маячня — блокування рахунків під абсолютно надуманим приводом.
З такими банками абсолютно не варто продовжувати ділові відносини, оскільки такі дії ганьблять високе звання банківської установи — це має бути взірцем з дотриманням вимог законодавства, а не самочин та перестраховка
Хочемо зазначити, що Райф чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
Згідно ст.55 ЗУ «Про банки і банківську діяльність» відносини між клієнтом та банком регулюються законодавством та договором.
Дійсно, Меморандум не є законом або нормативно-правовим актом. Він лише закріплює обов'язки, які вільно беруть на себе сторони.
Ліміти для клієнтів по Меморандуму в Райфі встановлені в Правилах банківського обслуговування фізичних осіб, що є публічною частиною договору банківського обслуговування.
Зокрема, п. 4.15. Стаття 4. Виконання видаткових платіжних операцій за Рахунками Клієнта. Підтвердження операцій за Рахунками. Розділ 2
та п. 8.3.4. Стаття 8. Особливості обслуговування Карткових рахунків. Розділ 2:
«Банк має право запроваджувати та змінювати обмеження на здійснення операцій переказу коштів в межах та за межами України з усіх Поточних та Карткових рахунків Клієнта,
відкритих у Банку в національній та іноземній валютах, на рахунки будь-яких інших контрагентів з врахуванням запровадженого у Банку ризик-орієнтованого підходу.
За відсутності документального підтвердження доходів Клієнта Банк може встановити ліміт в розмірі від 50 тис. до 100 тис. гривень в місяць.
Клієнт має право звернутися до Банку із запитом про підвищення встановлено ліміту з обов’язковим наданням Клієнтом документального підтвердження джерел походження коштів.
За умови надання Клієнтом документального підтвердження джерел походження коштів в сумі, що перевищує встановлений ліміт,
ліміт на здійснення операцій переказу коштів встановлюються в рамках підтвердженого Клієнтом доходу».
Маємо на меті більш детальніше проаналізувати запит та допомогти, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Ліміти по меморандуму
На жаль, платежі на свої рахунки ліміт «з'їдають».
Нам щиро шкода, що сталась така ситуація і вона завдала Вам незручностей. В жодному випадку це не було нашою метою.
Перекази між власними рахунками, відкритими в одному банку не обмежуються (включаючи операції переказів з картки на картку та IBAN перекази). Проте, якщо переказ Ви здійснюєте за межі банку (навіть на рахунок, що відкритий на Ваше ім'я), на такий переказ наразі діють ліміти, встановлені згідно Меморандуму.
Якщо Ви бажаєте збільшити ліміт суми переказу, то слід направити документи про джерела походження коштів. Перелік документів можна бачити за посиланням: https://raiffeisen.ua/news/limit-dlya-kartkovih-perekaziv-fizosib-pochne-diyati-z-1-zhovtnya-2119
Ми завжди готові допомогти у вирішенні питань в індивідуальному порядку на користь клієнта… Для детального аналізу ситуації та вирішення питання передаємо запит менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами на номер телефону, який прив'язано до Вашого рахунку.
Шахраї
1 Відсутність будь якої корисної інформації для вас
2.Кошти зараховуються невідомо як.
3.Ніколи не зрозумієте що таке пільговий період.
4.Вас ніколи не буде попереджено про будь які втрати.
5.Дзвонити на їх гарячу лінію будете безперестанку,їм головне вам нахамити
6.Стрес, неспокій, брехня, шахрайські схеми нарахування відсотків.
НІКОЛИ НЕ БЕРІТЬ Ці КАРТКИ в РУКИ
І Станети Щасливим.
Райф чітко дотримується законодавства та виконує всі зобов’язання перед клієнтами. Всі списання по кредитній картці здійснюються виключно в межах кредитного договору. Будь-які несанкціоновані списання виключені.
Пільговий період залежить від типу кредитної картки. Наприклад, якщо у Вас кредитна картка «100 днів»/«100 днів 2.0», пільговий період складає до 100 днів, відповідно. Якщо кредитна картка «Два кешбеки», «Хочу картка 2.0» — пільговий період до 57 днів.
Переглядати інформацію за кредитними картками (окрім «100 днів 2.0») наразі можливо в застосунку «OLD Raiffeisen». Ми працюємо над тим, щоб ця інформація була відображена в «MyRaif» та не було потреби в «перестрибуванні» між застосунками.
У разі виникнення питань Ви завжди можете написати нам в Чат підтримки «MyRaif» («Навушники» — «Написати в чат»), наші колеги з радістю проконсультують.
Ми б хотіли більш детально проаналізувати ситуацію та надати пояснення. Фіксуємо запит до менеджера з клієнтського сервісу, який зв’яжеться з Вами в телефонному режимі. Просимо очікувати на дзвінок.
@RaifHelp
Заблокували рахунок та повне ігнорування
Вчора, 07.07 отримав сповіщення в Wallet про видалення моїх карт Райффайзен Банку з додатку, потім зайшов у сам застосунок MyRaif і помітив, що зникли картки.
Чат підтримки у додатку — не працює, у Viber — теж, зателефонував на лінію, потрапив на ШІ-бота, попросив його зв’язати мене з оператором, на що декілька разів отримав відмову.
Вчора у вечері знову зателефонував на лінію, ШІ повідомив про припинення ділових відносин, та повідомив, що мене перенаберуть о 9 ранку, дзвінка так я в ранці і не отримав, так само як і можливості поспілкуватися бодай з кимось.
Я посадова особа органу місцевого самоврядування, офіційно працюю, так само як і моя дружина, на двох офиційний дохід приблизно 450 тис грн за рік, мною у 2024 році задекларовано разом з дружиною на двох понад 650 тис грн готівкових коштів, 7,5 тис доларів, та 2,5 тис євро, це накопичення за довгий час відкладання коштів.
Причиною блокування, як я розуміює є те, що протягом місяця я поповнив картку десь на 20 тис грн, приблизно по 5 тис грн на тиждень.
Комунікації від банку взагалі 0, не рекомендую взагалі користуватися послугами цього банку, я це вже зрозумів, почитавши інші подібні відгуки клієнтів. Ви можете втратити свої кошти без будь-яких пояснень. На днях поїд закрию рахунок, так само як і всі мої родичі та друзі, щоб не опенитися в подібній ситуації.
Нам прикро, що Ви отримали негативні емоції від співпраці з Банком.
Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Ваше звернення передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере запит під свій контроль та буде надалі комунікувати для вирішення питання.
Просимо очікувати на зворотній зв'язок.
@RaifHelp
Банк відмовив в обслуговуванні не роз’яснюючи причини і не віддає кошти без коміссії.
На їх прохання надав більшість документів, дохід за минулий рік, попередній рік, родинні зв’язки. Все одно відмовляються від співпраці, розривають обслуговування. На прохання прояснить детальніше причину — не відповідають.
Ок, пішов закривати. Гроші не віддають через внутрішній наказ не видавать більше 30 тис. гривень. Пропонують лише переказ SWIFT`ом з їхньою комісією 0,75%. (Та ще може доведеться платити комісію у другому банку за зняття).
Відділення, звичайно, тут не винувате, рішення від керівництва.
Хтось зіштовхувався з таким? Можна якось хоча б забрати свої кошти без комісії? Або виправить проблему з розриванням обслуговування?
Будемо за Вами відвертими, ми дуже засмучені, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом.
Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Якщо було прийнято рішення про закриття рахунків та залишок складає менше, ніж 30 000 грн, то отримати кошти можливо у відділенні Банку. Але такий варіант отримання залишку залежить від причини блокування. Якщо це валютний рахунок, то переказ буде за допомогою Swift системи.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ідентифікаційний код чи контактний номер телефону. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
@RaifHelp
Відмова в оплаті рахунку по реквізитах
Нам дуже прикро, що досвід відвідування нашого відділення призвів до негативних емоцій. Здійснювати операції в касі, можуть не тільки клієнти Райфу. В касі доступні різноманітні операції для проведення як клієнтами Райфу, так і відвідувачами відділення.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію, просимо написати в приватні повідомлення номер телефону Вашого чоловіка. Чекаємо!
Жахливе обслуговування
Нам щиро прикро, що у Вас склалось негативне враження від обслуговування в Райфі. Безпека клієнтів та співробітників для нас стоїть на першому місці. Саме тому під час повітряної тривоги ми зупиняємо роботу відділень. Всі співробітники прямують до найближчого укриття та інформують клієнтів, де вони можуть перечекати тривогу в безпечному місці. Після завершення тривоги робота відділень відновлюється.
Для безперервного та безпечного обслуговування ми відкриваємо підземні відділення. Наразі такі відділення вже є у Харкові, Дніпрі та Сумах.
Розуміємо, що Ви хочете одразу з’єднуватися з оператором. Ми працюємо над покращенням наших сервісів, і Банк прямує в напрямку використання штучного інтелекту для забезпечення максимально швидкого та ефективного вирішення Вашого питання.
Додатково хочемо зазначити, що працюємо в напрямку диджиталізації та готові вирішувати більшість питань дистанційно. Для зв’язку з Чатом зайдіть в застосунок «MyRaif» на Головну сторінку — в правому верхньому кутку буде кнопка «Навушники». Наші колеги готові допомагати щодня з 7:00 до 00:00.
Блокування рахунків
В понеділок 16.06 в відділку банка мені одразу сказали написати заяву на закриття, я спитала, а чому в листі написано що я можу додати документи про похід цих грошей, сума не космічна як можна було б подумати для таких дій, родичка вже хотіла надіслати підтверджуючи документи, на шо мені сказали, ні, нічого не треба, ми в односторонньому порядку самі так вирішили, як то кажуть, самі звинуватили, самі вирок винесли, самі виконали (?!) Добре, нє так нє, після написання мною заяви, мені сказали, що на закриття рахунку потрібно 10 робочих днів, і ще 3 дні на перевод на ті реквізити що я надала, пройшло вже 15 робочіх днів, а грошей нема, скільки ще чекати і чи це взагалі нормально?
В чаті спочатку намагалися якось допомогти, але потім мене і там заблокували
Мабуть за це загинув на фронті батько моєї дитини, щоб сказали що ми посібники терористів!
Цінуємо Вашу довіру та вдячні за скільки років співпраці. Нам дуже прикро, що така ситуація склалась і залишила по собі негативні емоції.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Ми розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
З радістю допоможемо Вам вирішити питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!
@RaifHelp
Повна блокіровка фінансового номеру, зв’язку з банком немає
Хочемо зазначити, що гаряча лінія банку працює у штатному режимі. Наразі дійсно при написанні в чат може виникати помилка, ми працюємо над вирішенням проблеми.
Зі свого боку створили додатковий запит до менеджера з клієнтського сервісу, просимо очікувати на зворотній зв'язок від нього.
Непрофесійні робітники підтримки
Я отримала відповіді в стилі «читайте виписку там все є» (гм, що є? Я бачу попередній баланс, суму списання та ітоговий баланс який не відповідає сумі списання) до «ми перевірили, всі гроші списані вірно» (чому тоді моїй виписці ітоговий баланс не відповідає сумі списання). У мене зараз до банку рівно одна претензія: у виписці сума списання не відповідає зміні балансу.
Нам дуже шкода, що досвід співпраці з Райфом викликав негативні емоції. Ми хочемо запевнити Вас, що наш Банк діє виключно в межах законодавства та не проводить несанкціонованих списань з рахунків.
Також отримати інформацію по своїй картці можливо звернувшись до чату нашого застосунку «MyRaif» («Навушники» — «Написати в чат») оператори з задоволенням допоможуть розібратись з проблемою.
Хочемо проаналізувати ситуацію, а тому просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону). Будемо раді допомогти!
@RaifHelp
Повна блокіровка чату та дозволу на гарячу лінію, таких працівників клієнтського сервісу треба однозначно звільняти
Хочемо зазначити, що гаряча лінія банку, як і чат в застосунку, працює у штатному режимі. Згідно отриманої інформації, з Вами здійснюється комунікація з боку менеджера у чаті.
Зі свого боку створили додатковий запит до менеджера з клієнтського сервісу для вирішення питання.
@RaifHelp
Повний ігнор та блокування працівниками клієнтського сервісу
Нам шкода, що Ваш досвід співпраці з Райфом виявився саме таким. Хочемо зазначити, що Банк зацікавлений в наданні клієнтам послуг високої якості та докладає зусиль для постійного вдосконалення організації роботи та запобіганню виникнення конфліктних ситуацій.
У нашому банку працюють компетентні фахівці та при виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Для детального аналізу ситуації запит з Вашого питання передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере його під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення.
Незрозумілі тарифи по разунку ЄПідтримка
В чаті написали: 'з рахунку ЄПідтримка, неможливо переказувати кошти, даний рахунок призначений для оплат товарів в магазинах які підтримують оплату з даного рахунку'
То як насправді?
Я не хочу робити переказ зі своє картки на свою картку.
Коли я відкривав картку (для ОВДП) був впевнений, що платежі на IBAN можливі і безкоштовні.
Віртуальна картка єПідтримка дозволяє виконувати різноманітні видаткові операції, такі як:
— розрахунки в інтернеті, через ПОС-термінали, а також за допомогою Apple і Google Pay;
— перекази з картки на картку;
— відправлення коштів на підтримку нашої армії через розділ «ПЛАТЕЖІ» / «На потреби Збройних сил України»;
— зняття готівки в банкоматах тощо.
Звертаємо Вашу увагу, що самостійне поповнення цього рахунку не передбачено.
@RaifHelp
Блокування рахунків і завершення трудових відносин
16.06 мені заблокували рахунки, лист із поясненням прийшов аж через добу. Написав у ват райффайзен мені повідомили що можна поновити відносини або закрити рахунки і отримати кошти на рахунок іншого банку. Я надав усі дані, нібито все добре, але сказали що в районі 5 днів отримаєте кошти на рахунок. Вже пройшло 3 дні і ніяких коштів досі немає, я вирішив поїхати у відділення і подати заяву на отримання коштів і закриття рахунків там, все зробив, але оператор сказала що не може дати точну відповідь коли отримаєте кошти тому що багато таких заяв лежить вже тиждень і їх ніхто не розглядає.
Також сьогодні звонить мені райффайзен і говорить що я подавав заявку на поновлення відносин, хоть такого не було. Тепер не зрозуміло коли отримаю кошти і як, у застосунку райффайзен мене заблокували тому написати там не можу, дозвонитися також, у відділенні на мене дивляться як на дурня, і нічого сказати не можуть.
Я військовий заблокували особисті кошти, зарплатню. По переказам видно що це я поповнював карту з термінала і переводив із зарплатної карти. Це вже задається щось подібне мародерству, без причин блокують кошти людей!
Перш за все дозвольте висловити Вам щиру вдячність за службу та самовідданість. Ваша мужність і відданість захисту нашої країни є безцінними, і ми глибоко цінуємо Ваш внесок у забезпечення нашої безпеки та свободи.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Зазначимо, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Маємо на меті допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
@RaifHelp
Перерахуйте залишки моїх коштів на мої інші реквізити!!!
Скажіть будь ласка що відбувається? Спочатку я звернувся до мінфіну на пряму, спеціалісти з мінфіну сказали що вирішать це питання онлайн та нададуть мені спеціаліста, який буде це робити зі мною в телефонному режимі, побачивши що нічого не змінюється я пішов у відділення райфайзен банк. Спеціаліст у відділенні, повідомив, що працівники мінфіну не вірно консультували мене і що мені потрібно писати зараз заяву у відділенні на закриття рахунків в банку. Я це зробив, все написав та вказав в листі реквізити iban. Потім пройшло нормально так днів, коштів я не отримав. Вирішив знову звернутись до мінфіну, відповів спеціаліст з мінфіну, що мені потрібно написати було заяву на закриття всіх рахунків, а вийшло так по словам спеціаліста, що написана заява на закриття одного рахунку. І спеціаліст типу постарається знову допомогти в цьому питанні тільки онлайн. Ви серйозно!!! Я зробив все, що від мене вимагали. В банку я пояснив ситуацію і мені дали листа на закриття рахунків, якого я підписав і все вписав в ньому. Скільки ви будете ще перераховувати кошти? В мене обмаль часу і немає коштів на життя банально! Дайте зворотню відповідь терміново!
Розуміємо, що Ви б хотіли вирішити це питання якнайшвидше. Банк також зацікавлений в тому, щоб допомогти клієнту в максимально короткі терміни, адже не маємо на меті утримувати кошти.
Наразі Ваш запит знаходиться в роботі менеджера, який контролює процес вирішення. Просимо очікувати на дзвінок для більш детальної консультації по запиту. Дякуємо за розуміння.
@RaifHelp
Банк має проблеми з безпекою і ухиляється від відповідальності
На мій телефон підтверджень не приходило, нікому інформацію про дані картки не надавала. Більше того, про наявність цієї суми на карті не знав ніхто, навіть в моїй сім'ї. І от на другий день після поступлення кошти були викрадені, банк стверджує що було підтвердження з мого боку. Але в момент виведення коштів жодного підтвердження мені не надходило і телефон в цей час був у мене в руках!!!
Написали заяву в поліцію, відкрито кримінальне провадження, написали заяву в банк на розслідування і повернення коштів. Більше місяця відповіді немає. При останньому звінку в банк оператор каже що портмоне відповіли що було від мене підтвердження і намагатися мене запевнити що то я підтвердила. Відповідь банк так і не надав досі, конкретно вказувала в заяві щоб вони надали інформацію звідки було надано підтвердження на списання коштів. Хоча вже пройшло більше місяця, жодної інформації від банку не можна добитися. У райфайзен банка велика дирка в системі захисту, при цьому банк всяк викручується як може і оператор звинувачує мене в тому що я «скомпрометувала картку десь» (під час розмови). Ви серйозно? Чи ви просто знущаєтесь?
Я не надавала жодних підтверджень на переказ! Це завдяки прогалині в вашій системі безпеки хтось вивів кошти з мого рахунку. Більше того, застосунок мені банк заблокував з метою безпеки, а в відділенні сказали що щоб розблокувати його — мені треба видалити застосунок і встановити його заново. Питання: якщо відкрито кримінальне провадження, чому я маю видаляти застосунок? Я ж не ІТ спеціаліст і не знаю яка інформація зникне якщо я видалю застосунок.
Далі мабуть буду писати заяву в поліцію на неправомірні дії банку.
Нам щиро прикро, що Ви постраждали від шахрайства. Ми прагнемо надавати послуги найвищої якості, і безпека коштів клієнтів є одним із наших найголовніших пріоритетів.
Райф завжди забезпечує збереження коштів, але власник картки також має дбати про її безпеку. Якщо шахраї отримають дані Вашої картки, вони можуть використати їх для проведення платежів або оформлення кредитів. Щоб уникнути таких ситуацій, ніколи не передавайте третім особам дані картки, такі як номер, термін дії, CVV-код та коди підтверджень.
Також, банк співпрацює з правоохоронними органами, та при отриманні від них запиту ми надамо всю можливу інформацію та зробимо все, щоб допомогти з вирішенням.
Маємо на меті велике бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
@RaifHelp
Розірвання ділових відносин з банком
З цього часу з банком перервався будь-який зв’язок і знову без будь-яких пояснень. Мені паралізував банк мою діяльність, заморозив мої кошти на рахунку та не віддає їх. А 21.05.2025 я отримав смс на телефон, що мій рахунок було закрито. А зараз мій номер просто заблокували, при наборі номеру мене інформують, що відносини розірвані і скидається дзвінок. Незважаючи на максимально повні відповіді на запити банку, я не отримав досі ні будь-яких пояснень від банку про причини розірвання ділових відносин, ні своїх грошей та не можливо ніяк зв’язатись з банком.
Така неповага до своїх клієнтів, які жодним чином не порушують умови співробітництва з банком недопустима в правовій державі.
Прошу негайно відновити ділові відносини та надати можливість працювати.
Розуміємо, що блокування рахунку стало несподіванкою і могло вплинути на Ваші плани. Хочемо пояснити, що Райф є великим системним європейським банком, який суворо дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо кожну операцію, адже це необхідно для гарантування безпеки та захисту коштів наших клієнтів. Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Маємо на меті розібратись в ситуації та будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення свої дані, для аналізу.
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!
@RaifHelp
Просимо очікувати на зворотній зв’язок!
Банкомат на видав кошти
Перш за все, ми вдячні за очікування відповіді.
Нам прикро, що дана ситуація завдала Вам незручностей. На жаль, інколи техніка може виходити з ладу, що призводить до неприємних наслідків. Чудово, що Ви негайно звернулись до Банку для створення заявки на оскарження.
Розуміємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти, і що очікування може бути складним, особливо коли кошти потрібні терміново. Терміни опрацювання заявки залежать від типу операції та місця її проведення.
Ми готові провести більш детальний аналіз. Фіксуємо запит до менеджера з клієнтського сервісу, який буде тримати на контролі процес вирішення. Зробимо все можливе задля повернення коштів. Чекаємо на Вас!
@RaifHelp
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
@RaifHelp
Доброго дня! Прошу службу підтримки вирішити мою ситуацію. Заблокувалася картка, а там мої кошти. Мені потрібно мати доступ до карти, оператор сказав що потрібно розірвати договір, але його досі не розірвали в телефонному режимі, можливо мені тут доп
Нам шкода чути, що досвід співпраці з Райфом не виправдав Ваших очікувань та залишив саме таке враження. Ми цінуємо наших клієнтів і зацікавлені в наданні якісного сервісу кожному з них.
Хочемо зазначити, що Райф — великий європейський банк, і ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Тому ми ретельно перевіряємо операції для збереження та захисту коштів наших клієнтів…
Зазвичай обробка запиту при розірванні договору триває до 5 робочих днів, але в окремих випадках це може зайняти більше часу. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Ми б хотіли більш детально проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону) в особисті повідомлення. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.
@RaifHelp
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку.
Просимо очікувати на зворотній зв’язок!
Розрив ділових відносин
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів. Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани, прте зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Маємо на меті детальніше розглянути ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будь ласка, надішліть нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону).
Чекаємо на зворотній зв'язок!