Курс валют в Райффайзен Банке
Самый ужасный банк
Дуже прикро, що у вас склалось таке враження про наш Банк.
Прохання написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код для перевірки інформації.
Шахраї
Придбав товар на суму 510грн, кошти скинув на карту 4149−5001−1414−8953 Семёнов Александр 29 числа о 14:34, сказав що відправить до 16:00, але вийшов на связок наступного дня, сказав що відправить сьогодні(тобто вчора). Сьогодні в он-лайні був, але тільки читає повідомлення, не відповідає.
Ми розглянемо дану ситуацію та за результатом приймемо об'єктивні міри.
Допомога в період війни
Нам прикро, що ми не змогли у повній мірі задовольнити Ваші очікування від отримання сервісу, проте ми завжди готові допомогти у вирішенні навіть найскладніших питань наших клієнтів.
Дійно, зв'язок через Viber із Банком непередбачений, але можливий за запитом у Чаті додатку «Райф Онлайн» або за зверненням за номером 0443541434 через сервіс «Skype».
Також, отримати консультацію можливо за номером:0-800-500-500.
@RaifHelp
Просто воруют леньги, немного, но постоянно
Дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про наш Банк.
Ми ставимося з розумінням до вашого бажання сплачувати менше комісій за банківські послуги в такий складний час. З огляду на це, Райф уже суттєво підтримав своїх клієнтів у березні та квітні, скасувавши всі комісії по карткових рахунках, і продовжує підтримувати й зараз, повернувши комісії лише частково. Ми докладаємо всіх зусиль, аби підтримувати економіку нашої країни та продовжувати отримувати прибуток, тому, на жаль, були змушені повернути деякі комісії.
Виникнення недозволеного овердрафту по рахунку та нарахування комісії за його наявність передбачено умовами тарифу, і для уникнення цього, при зарахуванні коштів на рахунок ми радимо дочекатись повного опрацювання операції перед здійсненням списань.
Для перевірки та врегулювання ситуації прохання написати нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код.
@RaifHelp
Кому война кому мать родная.
Нам дуже шкода, що Ви такої думки про нас. Просимо описати в приватні повідомлення ситуацію, яка вплинула на Ваше рішення.
@RaifHelp
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Банк- шахрай
Коли Ви розраховуєтесь карткою або знімаєте готівку в іншій валюті, спочатку знімається орієнтована сума, після того, як банк обслуговування надсилає запит на остаточне списання – сума списується фактично, вона може бути більшою або меншою, в залежності від курсу на дату фактичного списання.
Також за умовами тарифного плану була присутня комісія за зняття готівки за кордоном в розмірі 1.5%+ 40 грн.
Якщо наразі у Вас є від'ємний залишок — то Вам потрібно поповнити рахунок, щоб уникнути нарахування 38% на суму заборгованості.
@RaifHelp
Ужасная тех. техподдержку и в целом банк
Ми розуміємо, що ці кошти не були б для Вас зайвими, тим паче у такий складний час. Проте хочемо звернути Вашу увагу, що дані виплати надаються Міністерством Економіки, а не самим Банком. Наразі дійсно, такі ситуації можуть траплятися у зв'язку з тим, що Міністерству не вистачило фінансування. Зараз це питання знаходиться на розгляді, потрібно очікувати, подібних звернень наразі дуже багато, але до Банку кошти не надходили. Інформацію щодо термінів отримання коштів від Міністерства банки не отримують.
Банк зараховує кошти день в день, не пізніше наступного дня після отримання коштів, якщо кошти надійшли в операційний час Банку.
Щодо курсів, прохання написати нам в особисті повідомлення Ваш ідентифікаційний код — ми перевіримо інформацію по зарахуванню.
@RaifHelp
Неякісне обслуговування клієнтів з кредитними картками
Як висновок РОЗЧАРОВАНИЙ співпрацею з Райффайзен банк Аваль та ШКОДУЮ що свого часу почав користуватися кредитними продуктами цієї установи. Лише респект консультантам гарячої лінії, якби не вони я думаю за кіль днів сума моїх збитків потроїлася. Шановна адміністраціє банку відчуваю себе ОБДУРЕНИМ.
Блокировка моего счета Райффайзен Банком
@RaifHelp
В листі, який було направлено Вам про припинення обслуговування нами вказана причина.
Положеннями абзацу 3 частини 1 статті 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» № 361-IX від 16.12.2019 р. передбачені обставини, з якими законодавець пов’язує наявність у Банка обов’язку щодо відмови від підтримання ділових відносин з Клієнтом. На жаль, поновлення обслуговування не є можливим.
Банк опустился на дно
Щодо депозиту, роз'яснення неодноразово надавались в чаті «Райф Онлайн» та соц мережах.
Щодо відповіді підтримки, нам дійсно дуже незручно за цю ситуацію, наразі в чаті є навантаження.
Щодо комісій, ми ставимося з розумінням до вашого бажання сплачувати менше комісій за банківські послуги в такий складний час. З огляду на це, Райф уже суттєво підтримав своїх клієнтів у березні та квітні, скасувавши всі комісії по карткових рахунках, і продовжує підтримувати й зараз, повернувши комісії лише частково. Ми докладаємо всіх зусиль, аби підтримувати економіку нашої країни та продовжувати отримувати прибуток, тому, на жаль, були змушені повернути деякі комісії.
Щодо співробітників відділення, прохання описати ситуацію більш детально, а саме коли, в якому відділенні та яка саме ситуація склалась при Вашому обслуговуванні.
Шахрайські приховані «умови» транзакцій
Мошенник
Даний номер телефону є багатоканальним. Здійснення дзвінків відбувається у робочий час. У разі виникнення питання, що потребує рішення на Ваш номер телефону може бути здійснено дзвінок.
Приносимо вибачення за створені незручності та сподіваємось на розуміння.
Питання вирішене
Дякуємо Вам за звернення! Ми завжди готові допомогти нашим клієнтам у вирішенні навіть найскладніших питань!
Надійний сервіс!
Виникла проблема при поповненні карти в терміналі самооблуговування. Працівники банку детально все пояснили та допомогли в вирішенні проблеми.
Дякую Райфайзен банку за хороше і привітне обслуговування!!!
@RaifHelp
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
Щось із карткою є-підтримка
Напишіть нам Ваш ідентифікаційний код в особисті повідомлення — перевіримо по Вашим рахункам інформацію.
+ в карму
кредитна картка 100 днів
Не банк , а ужас
Наші депозити відкриваються з можливість поповнення та зняття в пільговий період, а тому сума в договорі не прописується так як вона може змінюватись.
При оформленні депозиту Вам відкривається договір, Ви з ним ознайомлюєтесь та якщо Ви з ним згодні, то тільки після цього відкривається депозит.
Ще раз зазначаємо, договори складались у відповідності до вимог НБУ та їх форми змінюватись не будуть.
Отказ выполнять требование НБУ постановление 492
Всі банківські договора складені у відповідності до вимог НБУ.
@RaifHelp
Ще раз про обслуговування картки «два кешбеки».