Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Василий Черник 13 ноября 2022, 1:33
Отделение по адресу: Киев, ул. Саксаганского, 120
Очень хороший банк. Один из лучших. Обслуживание на высшем уровне. Сколько необращайся в поддержку то всегда помогут. Лучший банк на мое мнение.
Підтримка àбанку 13 ноября 2022, 8:46
Доброго дня!
Дякуємо за відгук та Ваш вибір. Зробимо все, щоб Ви й надалі отримували лише позитивні емоції від обслуговування. 😊
Elissbes 11 ноября 2022, 21:01
Використовую карту вже десь пів року, раніше не було проблем. Вигідно, швидко, здавалося, що дуже сучасний банк. Але вчора мені нарахувалися кошти на карту, частину перевела, частина залишилася. Сьогодні карта заблокована. Причини не пояснюються. Ліміти не перевищувала, сума не критично велика. Пройшла відео підтвердження, відповіла на всі питання. Прийшло повідомлення, що карту розблоковано. Але, потім мені сказали, що є ще 2 блокування. Почала розбиратись, хлопці менеджери допомогли (менеджеру Станіславу особливе дякую), подзвонила менеджер Анна, сказала, що треба, які документи. Одразу все відправила, пізніше передзвонили і сказали, що все перевірили і все гаразд. Чекайте на розблокування. Але уточнили, що воно може бути 180 днів. На яких підставах, за що блокування? Не зрозуміло.
Зараз тяжкі часи, війна, і кошти конче необхідні. Але банк дуже підвів. Походження їх я пояснила. Але карту ще не розблоковано. Тепер я один на один зі всіма проблемами, рішення яких на моїй заблокованій картці.

Хочеться відмітити, що хлопці дружелюбні та стараються допомогти, дівчата-менеджери, спілкуються якось надмінно, людина що знаходиться в стресі хоче чути хоча б позитивну інтонацію. Але …

Дуже прикро, що банк заблокував кошти просто так і після моїх швидких дій, ще немає розблокування
Підтримка àбанку 12 ноября 2022, 10:58
Доброго дня! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Максимальний строк блокування може бути до 180 днів, відповідно до Умов і Правил Банку, пункт 3.3.18: «Призупинити на строк до 180 днів видаткові операції по Платіжній картці Клієнта, операції за якою потрапили на перевірку через сумніви у Банку щодо використання Клієнтом Платіжної картки (сумніви Банку можуть бути пов`язані, в тому числі з імовірною передачею Клієнтом Платіжної картки/ її реквізитів / доступу до Мобільного додатку третім особам тощо): https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk.
Ваше питання в нас на контролі. Ми перевіримо всі деталі та повідомимо Вас за результатом.
Vitali13 11 ноября 2022, 18:49
Служба підтримки он-лайн 24/7, Карл! Не уявляю, що таке можливо в Приваті… Дякую оператору Маї за допомогу!
Та і в цілому банк прогресує, розвивається! Приємно бути частиною)
Підтримка àбанку 11 ноября 2022, 19:17
Доброго дня! Дякуємо за відгук, нам дуже приємно що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді допомогти! 🍏😊
12 ноября 2022, 11:28
Відгук зарахований (на 12.11.2022).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Ангеліна Ярмоленко 11 ноября 2022, 13:32
Отделение по адресу: Черкассы, бул. Шевченка, 367
Я клієнт А-Банку більше 10 років, останні 2 роки обслуговуюсь у відділенні в м.Черкаси бульвар Шевченка 367. Хочу подякувати колективу відділення за унікальний професіоналізм в своій справі, немає такого питання яке б вони не могли вирішити, навіть неможливі вирішують на користь клієнта. Після візиту до відділення відчуваєш такий позитив, що хочеться жити, жити, жити і приходити до відділення все частіше і частіше для вирішення своїх фінансових питань бо впевнена що обслуговування буде на вищому рівні.
Подяка, подяка, подяка всьому колективу відділення А478
Підтримка àбанку 11 ноября 2022, 13:38
Доброго дня!
Ми раді, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
VictorR 8 ноября 2022, 11:38
Знаходжуся під гарним враженням від служби підтримки і самого застосунку. Вважаю застосунок А-банку другим серед всіх якими я користувався. Перший звісно монобанк, але при такому розвитку молоді конкуренти наступают на п’ятки) Почну з того що я був клієнтом банку півтори години. Відкрив картку, зелена, побачив ліміт нуль (і на картку і на покупку частинами), розумію що банк страхує ризики під час війни і питань по цьому загалом немає. Але мені така картка непотрібна, вирішив її закрити. Додатковий плюс банку, що проблем з цим не було (а буває по різному).

Плюсом перед моно можу сказати те що в А-банку багато відділень по містах, (це важливо наприклад при знятті валютного депозиту), а в моно можливо замовити зняття тільки в трьох містах. Тому, А банк тут виграє.
Підтримка àбанку 8 ноября 2022, 11:59
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Шкода, що закрили картку не оцінивши її переваги, наприклад, кешбек за різними категоріями, поповнення мобільного, сплата коммунальних платежів, переказ власних коштів — без комісії, а також можливість дистанційного відкриття депозиту, як в гривні, так і валюті, а згодом ліміт може бути переглянуто та встановлено. 😉
Danilich 7 ноября 2022, 17:06
Купил валюту на депозит 3 месяца по курсу НБУ+1% в августе, за несколько дней до окончания депо в поддержке заказал валюту в отделение. В день окончания кассир выдала всю сумму бумажками 2017 г.
Из небольших минусов — пролонгацию можно отменить только за месяц до окончания депо, а не сразу, как например в Укргазе.
Пруф https://postimg.cc/SY8H2k8s для злых языков, которые писали, что валютные депозиты от НБУ на 3 месяца — мошенничество и подобное. Банк не подвел и выполнил обязательства, а не как во всяких псевдобанках без отделений людям через 3−4 недели выдают заказанную валюту.
Підтримка àбанку 7 ноября 2022, 20:03
Доброго вечора! Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку, раді що Ви з нами! Ваша підтримка мотивує нас працювати ще краще! 🍏😊
Slava1234567 7 ноября 2022, 14:28
Отделение по адресу: Днепр, ул. Рабочая, 79 пом. 23
Не могу зайти в личный кабинет
Підтримка àбанку 7 ноября 2022, 17:32
Доброго дня!
Складнощі в роботі додатка АБанк24 відсутні. Ми будемо раді розібратись у Вашій ситуації детальніше та допомогти з входом до застосунку. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомлені.
NataliaLavroba 6 ноября 2022, 23:02
Склалась наступна ситуація — я відкрила через додаток до карти кредитні кошти. Покривала зазвичай через ай бокс, цього разу я вирішила просто переслати на карту до якої були відкриті кредитні кошти, в мене мало бути списання 5-го листопада, я покрила повністю всю заборгованість 4-го листопада, проте 5-го листопада все одно знялися знову ці ж самі кредитні кошти, відповідно банк двічі зняв з мене ту ж суму, яку я вже покрила. Зв’язавшись з представником банку мені дівчина повідомила що я мала прочитати в договорі на який саме рахунок скидати, проте попередження про це не було ніде я відповідно не прочитала дуже детально договір і я не знала що потрібно покривати саме на рахунок, цього мені так само ніхто не говорив, зазвичай у всіх інших банках якщо я на карті списувала кошти і на карту закидала не потрібно було додатково нікуди нічого перекидати чи вичитувати окремо в якихось договорах. Банк про це знає і відповідно цим користаються тому з боку цього банку це обман і недобросовісне ставлення до своїх клієнтів.
Підтримка àбанку 7 ноября 2022, 16:13
Доброго дня! Нам шкода, що виникло непорозуміння в зазначеній ситуації. Ми знаємо і розуміємо, як важливо отримувати продукт і детально з ним ознайомитися, тому на етапі оформлення договору у відділенні або при самостійному оформленні через додаток, ми надаємо детальний опис всіх умов. Вони є в нашому додатку, а якщо це оформлення у відділені, то наші Спеціалісти також будуть раді Вам все розповісти про кожний вид кредитування. На сайті нашого Банку також детально описані всі умови кредитів, які надає Банк, є також і кредитний калькулятор і шаблон договору — все для того, щоб Клієнт отримав якісне інформування. Дякуємо за приділений час і прийнятий дзвінок. Раді, що ми змогли Вам допомогти! 🍏😊
Татьяна П 3 ноября 2022, 1:17
Я хотела бы написать огромную благодарность работникам А-Банка! У меня получилась ситуация не из приятных, и, к сожалению, не я первая и не я последняя кто с этим столкнулся. У меня были финансовые трудности и я купила обучение по криптовалюте (хотелось иметь хоть какой то дополнительный заработок).
Но, к сожалению, меня обманули. Никакого обучения я так и не получила. Было очень обидно и больно, так как зарабатывать во время войны на своих же людях которые и так в непростом положении — это очень подло! Честно сказать я уже и не надеялась что мне удасться вернуть деньги, но решила попробовать. Я написала в чат консультантам А-Банка, расписала всю ситуацию честно и открыто как все было на самом деле. Мне задали интересующие их вопросы, и какое же было мое удивление когда через несколько дней я получила уведомление что моя заявка одобрена и мне вернули деньги на мой счёт! Все-таки мир не без добрых людей и добра все же больше чем зла! Хочу Вас поблагодарить ребята, за Вашу работу и неравнодушие к таким проблемам! Желаю вам и вашим родным всего наилучшего, и помните — добро возвращается в двойне!
Підтримка àбанку 3 ноября 2022, 9:17
Доброго дня!
Раді, що нам вдалося вирішити Ваше питання. Намагатимемося і надалі приносити Вам лише позитивні емоції, від обслуговування. 🍏😉
6 ноября 2022, 17:47
Відгук не зарахований (на 06.11.2022)
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
InnaOlegovna 2 ноября 2022, 21:51
В очередной раз в гневе от банка, больше дел иметь с ними не буду. За все время пользования услугами (не годом единым) ни разу не было ни просрочки, ни прочих проблем. С самого начала войны и по сей день вношу средства стабильно порой выше положенного. Что делает А-Банк, если на будущий месяц в 20х числах не положили средства, а списание например 7го числа нового месяца, то с 1 числа долбанные операторы, других слов нет, начинают названивать со своим напоминанием что просто выводит из себя!!! Уважаемый банк, если у вас сотрудники не компетентны в сортировке базы прозвона клиентов по просрочке, то скажу вам так, потеряете даже тех клиентов которые ни смотря ни на что исправно вкладывают в вас деньги! 100 раз говорила операторам чтоб не звонили, я ни разу не уходила в просрочку, но террор телефонный продолжается! Раз нет возможности слышать просьбы клиентов больше до конца войны можете ни копейки не ждать! На столько неуважительного отношения к клиентам ещё не видела!
Підтримка àбанку 3 ноября 2022, 12:19
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що наші дзвінки викликали у Вас негативні емоції, але ми бажаємо звернути Вашу увагу, що дзвінки від Банку можуть надходити згідно Умов та правил, а саме п. 1.1.3.2.9. Банк має право для різних цілей (повідомлення про зміну тарифів, активація додаткових послуг, актуалізація контактних даних, зміна Умов та Правил надання банківських послуг, інформування про розмір заборгованості по кредиту, інформування про проведених банком акціях, дистанційне обслуговування і т.д.) встановити контакт з Клієнтом, використовуючи будь-які зазначені канали зв'язку.
Ми завжди готові йти на зустріч клієнтам, тому написали Вам додатково в Viber.
Sanyo0911 1 ноября 2022, 20:42
Обратился к банку с просьбой помочь восстановить, пин код к приложению, и перевыпустить карту заблокированую т.к нет возможности подойти в отделение за новой картой нахожусь в зоне боевых действий связь очень плохая для общения с банком приходилось покинуть позицию за что, получил выговор четыре дня ваши сотрудники обещали что всё сделают дистанционно, перевыпустят карту, и всё востановим, я был должен данному банку, и мы договорились что я погощу долг вместе с процентами когда на мой счёт поступят деньги. Всё было хорошо обещали общались, каждый раз новый специалист всё объяснить заново нужно. В итоге сегодня должны были всё сделать, в итоге написали ничего не получается прийдите в отделение, каким образом я должен это сделать, вы не цените своих клиентов, мне очень жаль что в нашей стране есть такие банки и такие специалисты.
Гость 2 ноября 2022, 13:49
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що дана ситуація викликала незручності. Ми перевіримо Ваші звернення до служби підтримки на коректність консультації.
Дійсно бачимо, що були деякі складнощі з перевипуском картки дистанційно, але ми готові допомогти та вирішити Ваше питання, для цього написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
В\'ячеслав Журавльов 1 ноября 2022, 17:12
Отделение по адресу: Киев, пр-т Правды, 45 корп А
Дякую співробітникам банку, а саме Лігава Олена Петрівна за професіоналізм, ввічливість, компетентність, швидке прийняття рішень, що допомогло мені вирішити дуже швидко, за короткий проміжок часу моє питання, таких би більше співробітників, дякую що Ви є,
Премію всім
Підтримка àбанку 1 ноября 2022, 17:23
Yevheniia1993 1 ноября 2022, 10:42
У меня есть задолженность по карте, А банк, я забыла пин код от их приложения и теперь не могу зайти в личный кабинет. Пытаюсь по номеру карты пополнить счёт, но, А банк присылает отказ и пишет сначала измените пин код, а потом пополнить. НО я не могу изменить пин код, так как не помню его и нахожусь заграницей. По номерам телефона, указанные на сайте дозвониться невозможно. Телеграм и вайбер не умеют отвечать клиентам пр нужным вопросам. Только роботом. С банка не звонят сами, а только смс присылают, что есть задолженность. Я это и сама знаю, но не могу пополнить счет из-за пин код, А АИН КОД НЕ МОГУ изменить, потому что с, А Банком нереально связаться. К*** банк.
Підтримка àбанку 1 ноября 2022, 14:22
Доброго дня!
Будемо раді допомогти Вам у вирішенні цього питання.
У випадку, якщо Ви забули свій пін-код від віртуальної картки, необхідно звернутися в підтримку за номером +38 056 722 0 555 (для дзвінків з-за кордону).
Стосовно Ваших дзвінків, ми намагалися зателефонувати Вам, однак за номером встановлено обмеження на прийом дзвінків, це може бути пов'язано з відсутності підключення роумінга або коштів на рахунку за послуги зв'язку. Саме з цієї причини Ваші спроби дзвінків можуть бути не вдалими.
Враховуючи всі обставини ми пропонуємо Вам, якщо у Вас вже є іноземний номер, зробити його фінансовим, ми допоможемо змінити пін-код та бути завжди з нами на зв'язку.
Комунікації з нашими співробітниками у чаті взяли у роботу для перевірки.
Написали Вам в особисті повідомлення, щоб якнайшвидше допомогти, чекаємо відповідь.
Евгений Чертушко 1 ноября 2022, 8:35
Сотрудник Руслана, уважительно отнеслась касаемо моей проблемы! Данному сотруднику поощирение полагается, за её выполненную работу без припятсвий!!! Из 10 Моя оценка 17! Прошу учесть…
Підтримка àбанку 1 ноября 2022, 8:43
Добридень!
Ми раді, що Ви оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді допомогти!😊
3 ноября 2022, 9:26
Отзыв не засчитан (на 03.11.2022).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Людмила Паламарчук 31 октября 2022, 16:19
Искренне и от всей души благодарна сотруднику А Банка за оперативное решение вопроса! Я случайно и ошибочно провела платеж в валюте, а должна была провести в гривне. После обращения в отделение мне посоветовали обратиться на горячую линию банка, что я и сделала. Менеджер банка выслушала меня и приняла заявление в усной форме, пообещав решение вопроса в течении 3 рабочих дней. И о счастье… утром в понедельник 31 октября деньги вернулись на карту! Просто супер! Работа профессионалов! Все буде Украина!
Підтримка àбанку 31 октября 2022, 16:42
2 ноября 2022, 19:49
Отзыв не засчитан (на 02.11.2022).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка / данной компании.
Malaia 30 октября 2022, 15:46
Спасибо большое оператору за помощь, рекомендую всем А-Банк хорошее обращение, вежливое обращение, хорошие операторы, Слава Украине героям слава все будет Украина, Победа будет наша,
Підтримка àбанку 30 октября 2022, 16:36
Доброго дня! Дякуємо за відгук та Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами. Зробимо все можливе, щоб Ви й надалі отримували лише позитивні емоції від обслуговування! Слава Україні! 🍏😊
vdmytro 28 октября 2022, 22:42
На сайті на в додатку вказано картковий курс 37,45, але при покупках в інтернеті списання відбувається по курсу 38,24 не залежно від сайту, на якому купуєш.
Банк тупо кладе собі в кишеню майже гривню з кожного доллара і це при вимкненій подвійній конвертації.
Вважаю такі дії відверто шахрайськими і такими, що заслуговують на увагу та санкції НБУ.
Підтримка àбанку 29 октября 2022, 13:18
Доброго дня!
Нам шкода, що у Вас склалася така думка. Стосовно зазначеної Вами ситуації, до нас надійшов запит на списання в фунтах, але оскільки оплата здійснюється на зарубіжному ресурсі, ми проводимо розрахунок з Міжнародною платіжною системою (МПС) в євро. Тому для розрахунку з МПС ми конвертували суму в євро за курсом МПС, а потім списали суму розрахунку в євро з Вашої гривневої картки за картковим курсом Банку.
Відповідно до Умов та Правил Банку, а саме до пунктів 1.10. та 2.3. зазначено можливі умови конвертації коштів під час розрахунків на зарубіжних сайтах.
1.10. При зарахуванні та списанні коштів у зарубіжних торгових точках (в т.ч. на зарубіжних сайтах), сума операції може конвертуватися за умовами міжнародної платіжної системи. Сума операції конвертується у валюту Картрахунку за обмінним курсом А-Банку, що діє на дату проведення А-Банком операції, або за обмінним курсом, що встановлюється тим банком, фінансовою установою або платіжною системою і / або мережею, через які така операція проводиться. Банк не несе відповідальність за курсову різницю.
Сергій Яровий 28 октября 2022, 6:31
Дякую операторам за таку чудову і бистру роботу, качество обслуговування 11/10
Користуюсь програмою тільки сутки і впевнився в хорошому підході операторів до клієнта)
Все на стільки сподобалось що посмішка останется ще на довго 😊❤️
Підтримка àбанку 28 октября 2022, 8:47
vlsvvlsv 26 октября 2022, 11:05
Скачал приложение, зарегистрировался и открыл виртуальную карту. Были проблемы с регистрацией, так как когда-то снимал в А-Банке валюту с карты Монобанка, открывали счёт для этого, и сейчас при регистрации указал другой телефон, не тот, что указывал тогда. Из-за этого возникла ошибка, так как фактически я уже был клиентом банка, но пытался указать неправильный телефон. От общения с поддержкой остались только восторженные впечатления, очень быстро и очень качественно всё разъяснили и помогли, в целом получение виртуальной карты прошло без заминки. Приложение тоже понравилось, платежи проходят быстро, всё достаточно наглядно.

А вот капля дёгтя — это то, что А-Банк не работает с браслетами Xiaomi. Ну работали же, одними из первых были. Мне без этого разве что телефон пополнять, а хотелось пользоваться картой постоянно. Не хочется, чтобы карта была неактивна, мне уж тогда проще закрыть её, подумаю. Пластик тоже носить не хочу, да и забываю я карты то в одном кармане, то в другом, а браслет на руке всё время. Телефона с NFC нет и планирую, мне и с моим хорошо. Ну почему другие банки работают, а вы — нет?

В общем, впечатления от банка только положительные, но похоже, что карту я закрою.
Підтримка àбанку 26 октября 2022, 12:21
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників та раді, що змогли допомогти.
Дійсно, на жаль, немає можливості додати картку А-Банку для роботи з браслетом. Однак, Банк дає альтернативні варіанти, Ви можете додати картку в «Google Pay», наприклад, для оплати карткою в інтернеті без NFC, а за допомогою нашого додатка АБанк24 Ви можете проводити всі необхідні Вам платежі в будь-якій точці світу — поповнення мобільного, переклади, платежі, оплати на сайті, а також скористатися іншими послугами Банку – отримати кредит, відкрити депозит, скористатися послугою страхування – і все віддалено за допомогою нашої картки. Наш Банк дає можливість безкоштовно отримати пластикову картку з «PayPass», яку Ви зможете використовувати у разі потреби термінової оплати у терміналі або для зняття готівки. Сподіваємося, що Ви оціните наші рекомендації та будемо раді подальшій співпраці! 🍏😊
Валентина Refliak 23 октября 2022, 19:02
Очень довольна обслуживанием банка. Всегда все на высшем уровне, менеджеры очень внимательны ко всем вопросам. Нужно было заказать карту за границу. Менеджер подсказал как правильно все сделать. Оплата только за доставку карты. Рекомендую.
Підтримка àбанку 23 октября 2022, 20:14
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв и высокую оценку! Нам очень приятно, что Вы оценили работу наших Сотрудников, всегда рады помочь! 🍏😊
24 октября 2022, 14:32
Відгук зарахований (на 24.10.2022).

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке