Курс валют в абанке
Найгірший банк України
Підтримка, А банку написала термін 5 робочих днів, а вже минуло 14, де справедливість. Як після цього можна довіряти банку? Я незнаю що робити. Сиджу без грошей.
Це найгірший банк України, нерекомендую.
На карті мої гроші не чужі, підтримка нічого толкового не каже, окрім того що очікуйте дзвінка
Я розчарований В А-банку, не рекомендую
Мошенничество в чистом виде
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Клієнт надає згоду на те, що ознайомлений та погоджується з Умовами та правилами Банку. При виході з пільгового періоду відсотки нараховуються за відсотковою ставкою 3,4% (нараховуються за кожен день на максимальну заборгованість на день з моменту виникнення заборгованості) та списуються з першого дня користування за весь період користування. Сума відсотків за кожен день розраховується окремо за формулою: мінімальний залишок за день * відсоткову ставку/100 *12 міс/365 днів.
Дана інформація зазначена в Умовах та правилах, розділ 2.1.4. Кредитний ліміт, п. 3.1, з даним пунктом Ви можете ознайомитись за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-341/?lang=uk
Сподіваємось, що надалі Ваше рішення щодо співпраці зміниться. Завжди раді співпраці з Вами.
А банк самый крутой банк
Не постійний банк…
Відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11. Банк має право припинити договір в односторонньому порядку. Відповідна вимога була направлена на Вашу пошту, яку вказували в Банку. Очікуємо відповідь від Вас.
Дякуємо за розуміння.
Заблокували карту
Ніхто не звʼязується зі мною.
Працівники банку не можуть пояснити чому заблоковано карту.
На карті мої власні кошти
Я ними користуватись не можу
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Під час перевірки, картка може бути тимчасово обмежена. Ваше питання на контролі. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник, будьте на зв'язку.
Утримання коштів
Допомога з транзакціями
Спасибо, помогли
Пропали гроші.
Приносимо вибачення, що дана ситуація викликала незручності. На жаль, надати інформацію щодо переказу була відсутня можливість, оскільки даний переказ не надходив до Банку.
Ми зробили запит на систему переказу та отримали інформацію, що даний переказ було повернуто відправнику на рівні системи SEPA одразу після відправлення.
Ми вже перевірили Ваші звернення до служби підтримки та передали на опрацювання.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Сподіваємось дана ситуація не вплине на подальшу співпрацю з Вами.🍏
Некомпетентная поддержка. Удерживание средств
26 октября заблокировали зеленую та атб карту. Без никаких причин. Общался с поддержкой, они говорят этим занимается другое отделение банка и они решить ничего не могут. Каждый раз говорили одно и тоже, перенаправляли меня только ждать и ждать
30 октября нету смс, нету звонка от специалиста.
Умышлено удерживают мои средства. Скрытый условия по блокировке. Сижу без денег уже 5 дней. Так как зависло 13500грн
Вообщем банком не доволен.
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, через те картка може бути тимчасово обмежена.
Ми бажаємо розібратися в описаній ситуації, більш детально, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
Благодарность от всего сердца
Врятували від шахраїв,дякую!
БЛОК СРЕДСТВ
Ненадежный и странный банк
Короче, самый ненадежный банк
Можна працювати
+ Загалом, все працює і цілі свої виконує.
+ Офігенний саппорт, майже завжди знає відповідь, коли не знає бере швидко в обробку. Дивно, але вони знають і допомагають краще і мають більше доступів, ніж особистий менеджер. Можливо, їх варто поміняти місцями.
Рекомендації: Відкриваючи рахунки в, А банку відразу відкривати резервні рахунки в іншому банку та підписувати договори з клієнтами на можливість оплати на обидва рахунки.
З негативного:
— Найжахливіший UX. Нічого не зрозуміло, не інтуїтивно, багато чого не працює з першого разу, ще щось не працює, але дізнаєтеся ви це тільки тоді, коли це вам буде потрібно. На жаль, такий UX — норма для багатьох українських банків.
— Саппорт офігенний, але дійти до нього потрібно через 3 часозатягуючих крока спілкування з автовідповідачем
— Помилка при першому логіні
— помилка при реєстрації ключів податкової
— Помилка під час завантаженні договорів
— Помилка під час підписання договорів
— Кнопка Додати Сканкопію була неактивна (не можна було вкласти Інвойс)
— Неможливо подивитися статус усіх інвойсів одразу, потрібно кожен перевіряти ще раз окремо проходячи через 3 кроки на кожному контракті. Якщо десь помилився і відправив інвойс не туди або додав, підписав, але забув натиснути кнопку Відправити — дізнаєшся коли почнеш розбиратися, чому не надходять кошти.
— Курс продажу валюти для ФОП та ТОВ разюче відрізняється і дізнаєтеся ви це тільки після відкриття рахунків та отримавши доступи до системи управління ТОВ. Такий ось «сюрприз» для нових клієнтів.
— Двічі продаж валюти було відхилено без якогось сповіщення. Один раз через дефект системи, другий раз — так і не відповіли чому, хоча я двічі залишав запит. Обидва рази доводилося відтерміновувати виплати контрагентам. І хоча у заявках на продаж вказується номер телефону, валютний менеджер не зателефонував жодного разу.
Дуже вдячні Вам за розгорнутий відгук! Для нас дуже важливий зворотний зв'язок від наших Клієнтів.
В першу чергу хочемо вибачитися за незручності з якими Вам довелося зіштовхнутися через користування нашими сервісами.
Зробимо все можливе, щоб виправити Ваші зауваження якнайшвидше.
Запевняємо Вас, цей сервіс буде чудовим, адже ми спілкуємося з нашими Клієнтами, та прислуховуємося до порад.💚
Неможливо розрахуватись в магазині по картці
Ми приносимо вибачення за складнощі з якими Вам довелося зіткнутися через технічні складнощі.
Наразі роботу сервісів відновлено, нами також було проведено ряд заходів для уникнення таких ситуацій в майбутньому.
Вибачте нас, будь ласка, ми обов'язково виправимося, щоб бути кращими для Вас 🍏
Некомпетентные сотрудники , умышленные удерживание средств!!!
Звонит сегодня специалист и говорит «можно задать пару вопросов », поговори с ней. Причину блокировки не сказала и не сказала что нужно что бы разблокировать счет. Написал в чат онлайн там опять спихивают на звонок специалистов и опять ждать 3−5 дней.
Вообще не доволен поддержкой банка и не доволен профессионализмом сотрудников.
Уместно удерживают мои средства!!!
Банк заблокуват картку шахрая
Неможливо зареєструватись
Здивування некомпетентністю деяких співробітників банку
Стосується замовлення пластикових карт з отриманням за кордоном через чат Telegram і також через додаток до різних рахунків: кредитного, депозитного, валютного.
На сьогоднішній не простий час, коли більше семи мільйонів громадян України вимушені шукати притулок за кордоном вже більше 15 місяців це питання дуже актуальне.
Як би можливо було ставити для різних відповідей кількість зірок то в одному було б П’ЯТЬ зірок. а в іншому НУЛЬ зірок. Хоча це стосується одного питання яке вирішувалось з 20 жовтня 2023 р. 13:53 до 24 жовтня 2023р. 15:05.Тобто 4 (ЧОТИРИ) ДОБИ і 1 (ОДНА) ГОДИНА, або 97 (ДЕВ'ЯНОСТО СІМ) годин, або 5820. (П'ЯТЬ ТИСЯЧ ВІСІМСОТ ДВАДЦЯТЬ ХВИЛИН).
Паралельно зі зверненням було аналогічне звернення в двох інших банках України. В одному із них ця процедура від першого дзвінка з консультацією на Call center (Кол- центр) і закінчення замовлення в додатку зайняла приблизно до 90 хвилин. А в іншому всього 25хвилин, в кінці останньої я отримав номер відстеження почтового оператора.
Тепер самі рахуйте різницю в часі.
Все-таки почнем що вплинуло на мою оцінку 4 зірки.
Ситуацію в кінці епопеї виправила оператор Ірина (SIP-номер 87745) 24 жовтня в 14:16. Я був вражений її компетентністю і знанням продукту. Тому і запитав її номер щоб відзначити її терпіння, професіоналізм і високий рівень бажання виконати правильно роботу і допомогти в складній ситуації клієнту над яким знущались ЧОТИРИ ДОБИ, якого емоції вже «зашкалювали». Ще раз дякую Ірині. Побільше б таких працівників. Описувати ЇЇ роботу не буду. Керівництво якщо захоче прослухає розмови. … Ставлю П’ЯТЬ зірок.
Хоча дзвінок який я зробив перед тим як з'єднали мене з Іриною був з іншою співробітницею банку. Так я не витримав і з тяжкими словами поклав трубку, бо настільки не уважна була до моїх запитань. Вперто не хотіла відповідати на прямі запитання, або є не компетентною і не професійною.
Для справедливості потрібно відзначити ще одного працівника з Кол-центру. Нажаль я не запам’ятав ім'я. Телефонна розмова почалась 20 жовтня 2023р в 19:49. Працівник спробував мені допомогти. Передзвонював мені не одноразово, навіть за моїм проханням на інший номер в зв’язку з перебуванням мене в роумінгу. Він продовжив це робити на слідуючий день. Бо питання ніяк не вирішувалось. Я також вдячний йому за намагання допомогти і виправити ситуацію. Але в результаті на жаль як потім вияснилось що по вині інших НЕ КОМПЕТЕНТНИХ працівників питання знову почало «буксувати»
Тепер поясню чому я поставлю всім іншим НУЛЬ зірок.
На сайті Абанку відсутня інформація про правила випуску або пере випуску і відправлення карток за кордон. Тобто які відправляють, які не відправляють. В якій послідовності. Як правильно заповнити замовлення через чат Telegram або чат Viber.
Працівники банку в чаті відповідають з запізненням навіть по декілька годин. Абсолютно не знають продукт банку стосовно відправки за кордон карток. І постійно надають абсолютно різні відповіді на одне і теж запитання. Так і ще і не правильні відповіді. Роблять помилки при виконанні замовлення. Мені знадобилось більше двох днів щоб заставити правильно вказали закордонну адресу отримувача яку я надав. Вперто не хотіли цього робити. Видумували свою адресу. На що я їм ДВАІ ДОБИ пояснював що картки відправляться (вибачте за ворожу мову) по адресу «НА дєрєвню дєдушкє». Постійно перепитували одні і тіж питання, присилали рекламні повідомлення в чаті. Я стомився десяток разів повторювати одне і теж саме. Дуже не уважні і не компетентні Для чого ці чати???
ЗА ЦЕ СТАВЛЮ БАНКУ «НУЛЬ» зірок.