З новим положенням роблять що хочеш

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
avsav 2 марта 2025, 19:42
Отделение по адресу: Киев, переул. Музейный, 2
Дитина 16 років, зібрались компанією друзів, захотіли накрити стіл, у всіх 50−300 гривень, скинулись хлопцю на карту, щоб він пішов до магазину. Але тут карту АБанк блокує, говорить перевищення переказів, просить від хлопця кучу документів про підтвердження коштів, суми не було навіть 1000, потім присилають що вони розривають з ним договір, заповнити купу документів на переведення коштів. Такого ***банку я ще не бачив, відношення до дитини у такі часи омерзенне. Вони кидали копійки, не тисячі, не мільйони, якими крутять наші депутати та інші. Прошу обходити даний банк десятою дорогою.
абанк
Підтримка àбанку 3 марта 2025, 12:01

Банк зобов’язаний аналізувати фінансові операції клієнтів відповідно до вимог законодавства (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Згідно з Постановою НБУ №110, ліміт розраховується динамічно з урахуванням персональних даних клієнта та його фінансової активності.

Ми вже зверталися до Вас для уточнення деталей, проте необхідних даних Ви нам не надали. Чекаємо на відповідь в особистих повідомленнях. Важливо зазначити, що деталі ми можемо надати лише власнику рахунку.

SergeyNina
SergeyNina
2 марта 2025, 23:11
Когда оформляли карту наверное указали доход ноль или 500 гривен или неверно оформили карту не указав все данные. Обидно.
3 марта 2025, 10:32
Тобто ви кажете що переказів було два-три, я вірно розумію?

1000 / 300 = 3, свою частину звісно переказувати не треба то виходить 2.

А чим ваш хлопець займався перед цим, це ж не були перші операції за місяць, чи не так? Може ці два-три перекази в сумі з попередніми перевалили за 100 на місяць?
Qwerty1999
Qwerty1999
3 марта 2025, 14:21
Детишки послали гонца купить спиртное,
но что-то пошло не так, как планировалось…
Fantomas2020
Fantomas2020
3 марта 2025, 16:14
Перегибы финшмона в действии. Если бы они скинулись наличными, то такой проблемы бы не было, никакой бы банк не спросил об источнике происхождения денег. Абанку просто оказался ненужным несовершеннолетний клиент с низкими оборотами и без постоянного дохода. Небось и свои 30% Абанк захотел сбить в данном случае
Валерка Котовский
Валерка Котовский
3 марта 2025, 17:42
Советую использовать ощад или приват, но не маленькие банки которым выгода превыше всего)
финмониторинга тут в принципе нет и быть не может это всё чушь) если хотите потрепать им нервы и вернуть разблок аккаунт стянуть моральну шкоду с банка то у себя в блоге я расписал как составить иск на банк через эл суд
3 марта 2025, 20:21
Вже весь форум чекаю коли пан Валерчик виграє хоч один суд про стягнення моральної шкоди з банку … А пан Валерчик все ніяк не складе позов…

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / З новим положенням роблять що хочеш